Donald Duck helpt bij afvallen

Start met KetoX

Niet alleen de profvoetballers maar ook de striphelden maken zich druk over het overgewicht van de Nederlandse kinderen. Donald Duck gaat dikke kinderen daarom helpen in de strijd tegen de kilo’s.

In samenwerking met het Voedingscentrum hebben de makers van het weekblad Donald Duck een extra stripboekje uitgebracht. Hierin staan behalve strips over eten, ook tips over gezond eten en gezonde tractaties.

Het Voedingscentrum hoopt dat het stripboekje aanslaat bij kinderen, vertelt woordvoerster Patricia Schutte in De Telegraaf. ‘Wij vinden het belangrijk niet alleen de ouders te bereiken, maar ook de kinderen zelf. En wil je dat bereiken, dan moet je iets doen dat ze aanspreekt. De Donald Duck is zoiets.’

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.