Diplan

Afvallen in 2021

Het Diplanconcept omvat een specifieke en blijvende aanpak voor succesvolle gewichtsvermindering voor volwassenen en kinderen met overgewicht. Op behoedzame wijze en door professionele begeleiding worden normale gewichtcategorieën bereikt en behouden. Met Diplan bereikt je een blijvende gewichtsvermindering in afgemeten stappen zonder terugval, jojo-effecten en zonder aanhoudende motivatieproblemen.

Diplan Boek ‘Maak je niet Dik’

Chef-Kok Jos Ouwerkerk is 65 kilo afgevallen dankzij Diplan en heeft er een boek over geschreven met de titel: Maak je niet dik!

Levenskwaliteit

Daarbij bereik je niet alleen een verbeterde levenskwaliteit en gezondheid, maar gaandeweg versterkt u ook je zelfbewustzijn. Voor volwassenen en kinderen staan de Diplanstudio’s en andere professionele centra die met Diplan werken geheel ter beschikking. In geheel discrete atmosfeer en omgeving kun je jezelf volledig op uw persoonlijke doel concentreren. Je wordt hierin bijgestaan door een ´persoonlijke trainer´ die je begeleidt, adviseert en professionele ondersteuning geeft.

Persoonlijk overleg en de op maat afgestemde training is hier een belangrijk onderdeel van. Elke ´persoonlijke trainer´ is hiervoor toegerust en opgeleid volgens de Diplan trainingen. Diplan ondersteund ook mensen met Diabetes II type ondergewicht en topsporters.

Wat is jouw ervaring met Diplan? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Hartelijk dank voor je bijdrage!