Dieetvoeding Prijsvergelijking

Afvallen in 2021

Een eiwitdieet is enorm populair, zeker nadat een aantal Bekende Nederlanders probleemloos vele kilo’s zijn afgevallen met behulp van eiwitrijke en koolhydraatarme diëten. Veel mensen kiezen voor een van de grote merken zoals Prodimed en Powerslim, maar net zoals in de supermarkt betaal je bij deze producten ook voor de naam.

Alternatieve Dieetproducten

Wil je geld besparen? Dan heb je de keuze uit een aantal alternatieven, maar zijn deze producten kwalitatief vergelijkbaar met de A-Merken? Hier kan ik kort over zijn, de grondstoffen van de alternatieve producten zijn hetzelfde als van de A-Merken. Met andere woorden, je betaald uitsluitend voor de merknaam en eventueel een stukje begeleiding. Zeker als je op dit moment een (duur) A-Merk gebruikt, en uitsluitend de producten nodig hebt om je streefgewicht te bereiken, dan is het zeker het overwegen waard om over te stappen om over te stappen op een beter betaalbare variant.

Welk product moet ik kiezen?

Heb je de keuze gemaakt om afscheid te nemen van de dure A-Merken, en over te stappen op alternatieve dieetproducten, dan komt de volgende vraag: “welke producten moet ik bestellen” ?

Er zijn op dit moment een aantal betrouwbare bedrijven die kwalitatief goede producten leveren, en ook qua service en leveringsvoorwaarden niet voor elkaar onderdoen. Ik heb ze voor je op een rij gezet:

Zoals gezegd, wat kwaliteit betreft zijn deze merken, net zoals de A-Merken vergelijkbaar, tijd om naar de prijs te kijken. Ik heb van alle merken dezelfde producten opgezocht en de prijs in de onderstaande tabel verwerkt.

Vergelijkingstabel Dieetproducten *

ProductPrijzen
Dieet2goProti-slankNovashopDelgadoo
Muesli Choco Caramel1,791,891,891,89
Milkshake aardbei1,791,891,891,89
Soja bolletjes bbq1,891,992,542,50
Wafel aardbei2,35