Dieetboeken Top 10

Afvallen in 2021

Deze dieetboeken top 10 is samengesteld op basis van populariteit en verkoopcijfers

 

dieetboeken

 

Dieetboeken Top 10

Dieetboeken zijn erg handig als je meer informatie over een bepaald dieet wil lezen. De basis van een dieet is in de meeste gevallen gratis op internet te vinden. In deze dieetlijst staan de meeste populaire diëten beschreven. Ook ervaringen kun je eenvoudig online uitwisselen. Ben je echter op zoek naar uitgebreide informatie, of ben je op zoek naar een specifiek recept? Dan ben je in de meeste gevallen aangewezen op het officiële boek.

Boeken en E-Books

Gelukkig is het door de komst snelle opkomst van internet erg eenvoudig om boeken te bestellen. Een boek dat je vandaag voor 23.00 besteld, heb je in de meeste gevallen de volgende dag al in huis. Heb je een E-reader of tablet? Dan kun je de boeken zelfs meteen downloaden. Heb je nog geen E-Reader? Bekijk dan de actuele E-Reader aanbiedingen.

Populaire Dieetboeken

Wat opvalt in de lijst aan de linkerkant is dat sommige boeken al lang in de top 10 staan. Hieruit kunnen we concluderen dat bepaalde manieren van afvallen erg populair zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan koolhydraatarme diëten. Ook receptenboeken zijn erg populair en zien we regelmatig in de top 10 voorbij komen.

Verantwoord Afvallen

Wat verder opvalt is dat de keuze tegenwoordig steeds meer gebaseerd is op een verantwoorde en gezonde manier van afvallen. Waar we eerder voor een ongezond craschdieet kozen, valt de keuze tegenwoordig steeds vaker op een goed onderbouwd en verantwoord dieet zoals bijvoorbeeld de koolhydraat beperkende methode van Yvonne Lemmers.

Win een E-Reader

Wat is jouw favoriete dieetboek? Geef door wat jouw favoriete boek is en maak kans op een gratis e-reader inclusief 5 boeken naar keuze. Deelnemen kan via deze link.

13 Reacties

  1. Ik ga voor powerfoods. Volgend jaar als ik op kamers ga en veel ga sporten, lijkt het mij goed om gezond te eten.