Dieet Pro Review en Ervaringen

Afvallen met Dieet Pro Shakes? Wij hebben het getest. De enige onafhankelijke review en echte ervaringen. Gratis Dieet Pro weekmenu! Lees de ervaringen met Dieet Pro van Lisa Lois en anderen in dit artikel.

Tegenwoordig gebruiken steeds meer personen eiwit-supplement. Ga maar rond in de lokale supermarkt, en je zult waarschijnlijk een breed assortiment aan eiwitrijke producten vinden. Of het type eiwit soja, wei, caseïne of melk is … het gaat allemaal om een ​​ding: eiwitten.

Dieet Pro Review en Ervaringen

 • Is Dieet Pro te koop bij Kruidvat
 • Is Dieet Pro te koop bij Etos
 • Ervaringen met Dieet Pro in 2019
 • Welke kortingscode kan ik gebruiken?
 • Kan ik een Dieet Pro Proefpakket Bestellen?
 • Wat zit er in het maandpakket?
 • Welke smaken zijn er naast Dieet Pro Mango?
 • Hoe werkt Glucomannan
 • Zo kom je aan gratis Proefzakjes
 • Hoe werkt een eiwitdieet?
 • Wat zijn de voordelen van afvallen met behulp van eiwitten?
 • Moet ik mijn voedingspatroon aanpassen?
 • Hoe zit het met het ‘jojo-effect?
 • Ervaringen met Dieet Pro
 • Dieet Pro Recepten
 • Waar is het te koop?
 • Wat is Dieet Pro Plus?

en nog veel meer…

dieet pro korting

Vanzelfsprekend is een van de beste manieren om de juiste hoeveelheid eiwit te krijgen die je dieeglut nodig heeft, is door middel van gezonde voeding. Helaas is het, zoals je zeker al weet, niet altijd even makkelijk om een gezonde maaltijd te eten. Vooral wanneer je een voltijdse baan hebt en niet altijd tijd hebt om zelf maaltijden klaar te maken. Hierdoor kanhet voorkomen dat je te weinig van bepaalde belangrijke voedingsstoffen binnen krijgt of dat je last krijgt van overgewicht. (bron)

Een van de voornaamste boosdoeners van overgewicht is slechte voeding. Personen die geen tijd hebben om in de keuken te staan, zijn snel geneigd naar iets ongezond te grijpen. Ze gaan dan het liefst naar een restaurant of grijpen een snel gerecht uit de supermarkt. Het voedsel dat zo iemand dan eet zit vol suikers, zouten, ongezonde vetten en andere onnatuurlijke stoffen. Doe je dit te vaak dan zullen de pondjes er in rap tempo aanvliegen. De oplossing is dan eenvoudig; eet gezond!

In zulke gevallen zijn eiwitshakes een ware uitkomst. Niet alleen helpen ze bij het afvallen, maar shakes zijn ook goede bronnen van nutriënten die het lichaam goed kan gebruiken. (bron)

Tevens zijn zulke shakes calorie-arm terwijl ze je een verzadigt gevoel geven. Je eet hierdoor minder en zult sneller afvallen. Daarnaast zijn de eiwitten in deze dranken ook heel belangrijk voor het afvallen

Dieet Pro Chocolade Brownie Snack Reep

Nieuw in 2019 is de Chocolade Brownie Snack Reep. Handig voor onderweg of gewoon lekker voor thuis op de bank met een kopje thee!
dieet pro snack chocolade brownie
dieet pro snack chocolade brownie
Een heerlijke eiwitreep met een chocolade brownie smaak. Slechts 176 kcal maar wel 18,6 gram eiwitten per reep! (waaronder ook het langzaam verteerbare eiwit)
Bestel hem snel mee bij je volgende bestelling!

Dieet Pro Forest Fruis (Bosbessen)

Juni 2019 is de 10e smaak van Dieet Pro gelanceerd. Forest Fruit is een frisse shake met bosbessen smaak en heeft net zoals alle andere smaken een unieke samenstelling.

dieet pro forest fruit
dieet pro forest fruit

Dieet Pro Mango

Om het effect van eiwitten op je lichaam te begrijpen adviseer ik je om dit artikel goed te lezen. Deze review gaat dieper in op de populair eiwitshake. Bezoekers van vetvrij.com profiteer tijdelijk van een aantrekkelijke korting op verschillende Dieet Pro producten. Zo kun je kiezen voor extra korting, gratis producten of een actieprijs van 18,99 euro per pot*. Probeer bijvoorbeeld de nieuwe smaak: Forest Fruit!

Wat is Dieet Pro?

Dieet Pro is een van de bekendste eiwitrijke dieet shakes van dit moment. De dieet pro eiwitshakes hebben een aantal essentiële eigenschappen die de shake uniek maken. Zo zijn ze volledig suikervrij, vetvrij, en koolhydraatvrij. Eén shake van Dieetpro bevat slechts 79 kilocalorieën. Dit is beduidend minder dan de andere dieet shakes op de markt. De Dieet Pro Shakes zijn enorm populair en geschikt voor iedereen die graag wil afvallen. (bron)

De shake bevat een speciaal soort eiwit met de naam micellar caseïne. Dit eiwit is in staat is om urenlang het hongergevoel te onderdrukken.

Hiermee is deze shake uniek, en niet te vergelijken met afvallen met shakes die meestal het goedkopere soja-eiwit of calcium caseïnaat bevatten, vaak vol zitten met suikers en geen effect hebben op de vetverbranding.

Hoe werkt Dieet pro?

Het Dieet pro voedingsplan ziet er als volgt uit:

 • In de ochtend 1 shake als ontbijt.
 • In de middag gebruik je weer 1 shake.

Naast de shakes mag je gezonde snacks gebruiken en wordt verwacht dat je het avondeten blijft nuttigen. Het is de bedoeling dat je slechts 2 maaltijden met de Dieet Pro shakes vervangt, de lunch en het ontbijt. (bron)

In een later stadium gebruik je maar 1 maaltijdvervangende shake, en daarna stap je over naar een Dieet Pro dag 1 keer per week. Op die dag vervang je weer 2 maaltijden met een Dieet Pro shake.

In de Dieet pro shakes zit er L-Carnitine dit bevordert de vetverbranding. Daarnaast zit ook het Micellar Caseine Eiwit in de shakes. Dit is een belangrijke eiwit voor je spieren

Dieet Pro heeft als enige afslankproduct een drievoudige werking:

 • Het overtollige lichaamsvet wordt aangepakt;
 • Het hongergevoel wordt geremd;
 • Het spierweefsel blijft behouden.

Het verschil Tussen Dieet Pro en Dieet Pro Plus

Dieet Pro Plus is net zoals de standaard shake een vezelrijke en eiwitrijke shake met slechts 68 kcal. Het bijzondere aan DieetPro Plus is dat deze shake voor 100% suikervrij is! Plus is gezoet met stevia extract en is gemaakt met een andere type eiwit. Dieet Pro stevia bevat 100 gram minder inhoud per pot. De reden hiervoor is dat de grondstoffen voor de  plus variant duurder zijn. Plus bevat een complete mix van vitamines en mineralen, waaronder vitamine B2, B3, B5, B6 en B12 die energie helpen vrij maken uit vet, koolhydraten en eiwitten en chroom om de bloedsuikerspiegel in balans te houden. (bron)

Het verschil tussen Dieet Pro en Dieet Pro Stevia is dat Dieet Pro Stevia gezoet is met stevia extract. Stevia is een natuurlijk zoetmiddel. Naast dat Stevia minder calorieën bevat, zorgt het niet voor minder een verzadigd gevoel (bron). Op deze manier zorgt stevia dus voor een langere calorieinname. Dieet ProStevia bevat wel 100 gram minder inhoud per pot dan Dieet Pro.

Ook bevat Dieet Pro Plus groene thee, L-carnitine en 100% natuurlijke L-choline (Vitacholine) uit wijnsteenzuur. Van L-choline  is wetenschappelijk aangetoond dat bijdraagt aan een normale vetstofwisseling en het lichaam helpt te reinigen via de lever.

Dieet pro Variatiepakket

dieet pro variatiepakket

Als je wilt beginnen met Dieet Pro dan wil je wellicht eerst weten welke van de verschillende smaken het lekkerste is. Je kunt dan het variatiepakket bestellen. Hierin vind je zeven verschillende shakes in verschillende heerlijke smaken, naast de klassiekers aardbei, banaan, vanille en chocolade is er ook kokos, kers en vanille. Mocht je eenmaal een voorkeur hebben, dan is het wel voordeliger om een grote pot Dieet Pro te gebruiken.

Waarom is Dieet Pro Effectief?

De shake is bijna 100% vrij van koolhydraten en bevat slechts 79 kcal per shake en bevat de volgende ingrediënten:

 • Choline, voor een positieve invloed op de vetstofwisseling (bron);
 • Eiwitten, voor het in stand houden van je spierweefsel;
 • Groene thee, voor de verhoging van de vetverbranding (bron);
 • Chroom, voor het in balans houden van je bloedsuikerspiegel.

Een eiwitdieet zorgt ervoor dat je spierweefsel in tact blijft en voorkomt tegelijkertijd het jojo-effect. De meeste diëten gaan ten koste van spierweefsel in plaats van vet

Lisa Lois en Dieet Pro

In 2015 is vertelde X-Factor winnares Lisa Loïs bij onder andere bij RLT Late Night dat ze meer dan 30 kilo is afgevallen met behulp van Dieet Pro. Naast twee shakes per dag heeft ze haar voedingspatroon aangepast volgens het gratis voedingsschema. Je kunt het weekmenu gratis downloaden verderop op deze pagina.

Dieet Pro VS andere shakes

Er zijn inmiddels zoveel maaltijdvervangers en eiwitshakes verkrijgbaar dat je door de bomen het bos niet meer ziet. De prijzen van deze producten variëren van slechts een paar euro tot tientallen euro’s. Ik leg je graag uit waarom het een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding heeft. (bron)

Nieuwe Smaken: Cappuccino en Caramel Zeezout

Naast de smaken Aardbei, Banaan, Chocolade, Kersen, Kokos en Vanille is Cappuccino een absolute bestseller! Regelmatig worden er nieuwe smaken gelanceerd. De nieuwste aanwinst in het Smaken pallet van Dieet Pro is Caramel Zeezout. Op de website kun je een overzicht van alle smaken vinden. Kun je niet kiezen? Dan bestel dan het variatiepakket.

Het Dieet Pro Proefpakket

Twijfel je welke smaak je het lekkerst vindt of wil je simpelweg lekker kunnen afwisselen met verschillende smaken? Dan kan ik je het variatiepakket aanbevelen. In dit pakket zit van iedere smaak één zakje In totaal zijn het zeven zakjes in de smaken aardbei, banaan, cappuccino, chocolade, kersen, kokos en vanille. De zakjes zijn ook ideaal om mee te nemen. (bron)

Afvallen met Shakes

Afvallen met eiwitten is erg effectief, en het maakt eigenlijk niet zoveel uit welk merk eiwitshake je gebruikt. Een groot deel van de afslankmethodes heeft eiwitrijke voeding aan zijn kern. Naast eiwitshakes zijn er ook repen, koeken en andere supplementen. Deze maaltijdvervangers doen eigenlijk hetzelfde. (bron)

dieet pro caramel

Maar waarom werkt afvallen met shakes eigenlijk zo goed? Om een goed antwoord te geven op deze vraag is het belangrijk om te weten dat koolhydraten de basis vormen van overgewicht. Koolhydraten vormen een bron van energie voor je lichaam. Door het toevoegen van energie kan je lichaam goed functioneren.

Het gevaar schuilt in het toevoegen van teveel koolhydraten aan je lichaam. Als je lichaam meer energie geleverd krijgt via de voeding dan noodzakelijk is, dan wordt dit overschot opgeslagen als vetreserves

Koolhydraten op zichzelf zijn geen dikmakers. Het gaat om het overmatig eten van koolhydraten en dan ook ongezonde koolhydraten. Ja, men maakt daarin onderscheid. Ongezonde koolhydraten leiden tot overgewicht. De ongezonde koolhydraten zijn de bewerkte voedingsmiddelen, vol onnatuurlijke suikers en chemische stoffen. Deze koolhydraten zorgen voor opvallende pieken in je bloedsuikerspiegel. Na zo een piekmoment volgt een dal waarbij je lichaam naar zoete, ongezonde voeding zal hunkeren. Het eten van ongezonde koolhydraten heeft juist het effect dat je sneller weer wat anders lust. Hierdoor eet je vaker en meestal zijn het ongezonde spullen dat je zult lusten.

freshflavor water bottle
freshflavor water bottle

Met gezonde koolhydraten is het gevaar veel kleiner. De gezonde koolhydraten zijn de onbewerkte voedingsstoffen, zoals voedingsvezels. Het kost het lichaam wat langer en wat meer energie om ze te verwerken. Hierdoor ervaar je geen grote en abrupte pieken in je bloedsuikerspiegel. Je voelt je daarom langer verzadigt en eet ook minder. (bron)

Door het weglaten van koolhydraten en het eten van meer eiwitten wordt het lichaam gedwongen om de vetreserves aan te spreken en deze om te zetten in energie. Eiwitshakes onderdrukken het hongergevoel, versnellen de stofwisseling en bevorderen het spierweefsel. Tevens kunt je lichaam de eiwitten als vervangend bron van energie gebruiken. Het duurt soms wel even voor het lichaam de overstap maakt van koolhydraten naar eiwitten, en de transitieperiode kan best lastig zijn. Maar dit is de snelste en de meest optimale manier van afslanken. (bron)

Een ander voordeel van afslankshakes is dat ze minder kcal bevatten dan een normale maaltijd. Zo eet je al automatisch minder kcal wanneer je enkele maaltijden met een shake vervangt. De maaltijdshakes zijn dan ook verrijkt met meer dan alleen eiwitten. Ze bevatten de belangrijkste nutriënten die nodig zijn voor het lichaam. Zo kun je tekorten vermijden tijdens je dieet.

Dieet Pro Eetschema

Dieet Pro heeft verschillende eetschema’s ontwikkeld. Verspreid over de dag heb je zeven eetmomenten, waarbij je tweemaal een shake neemt. Je ontbijt en je lunch zijn Shakes. Drie keer per dag eet je een tussendoortje, eentje rond de koffietijd (11:00) en twee in de middag (15:00 en 16:30). Je eet een normale avondmaaltijd en een avondsnack; deze bestaat vaak uit een cracker of een vergelijkbare simpele snack. Je hoeft je niet strikt aan de weekmenu’s te houden, maar als je dit wel doet krijg je voldoende variatie qua voedingsmiddelen.

dieet pro review
dieet pro review

De avondmaaltijden zijn normale maaltijden waarbij gebruik gemaakt wordt van magere soorten vlees of vis. Je kunt hierbij denken aan zalm of scholfilet of gerechtjes met rundvlees.

Dieet Pro Kruidvat

De producten van Dieet Pro zijn niet te koop bij Kruidvat. Je vindt ze wel in het assortiment van verschillende online drogisterijen. Je kunt natuurlijk ook op de website van Dieet Pro zelf je producten bestellen.

Snel en Eenvoudig Afvallen met Dieet Pro

Heb je al van alles geprobeerd? Lukt het je niet om jouw dieet vol te houden of zit je binnen no-time weer op je oude gewicht wanneer je stopt met je dieet? Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet met eenvoudig te bereiden afslank recepten voor het hele gezin.

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je kunt het volgende verwachten:

 • Heerlijke en eenvoudig te bereiken recepten
 • Geschikt voor het hele gezin
 • Je hebt geen honger
 • Bevat ook vegetarische gerechten
 • Je hoeft niet te sporten (mag natuurlijk wel)
 • Zonder moeite meerdere kilo’s per week afvallen

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Dieet Pro Ingrediënten

De shake bevat als enige shake een unieke mix aan ingrediënten die het afslankproces helpen versnellen zoals L-carnitine, groene thee extract, chroom, choline bitartraat, en vitamine B.

Groene thee verhoogt de vetverbranding, chroom helpt om de bloedsuikerspiegel in balans te houden, choline helpt het lichaam te reinigen via de lever en B-vitamines zorgen voor de omzetting van koolhydraten, vetten en eiwitten in energie.

Het aantal Calorieën

Gemiddeld verbruikt een man zo’n 2500 kcal per dag en een vrouw zo’n 2000 kcal. Wanneer je op een dag meer calorieën eet en drinkt dan je verbruikt zal je lichaam dit overschot aan energie opslaan als vetreserves. Veel goedkope shakes bevatten zo’n 250-300 kcal per shake. Dieet Pro bevat slechts 79 kcal per shake. Wanneer je dagelijks twee shakes neemt krijg je dus al snel zo’n 400 kcal minder binnen dan met andere shakes, wat maar liefst 20% van je dagelijkse energieverbruik is. Een Dieet Pro dieet is dus een kcal arm dieet. (bron)

Koolhydraten en Suikers

Bijna alle goedkope shakes bevatten het goedkope soja-eiwit en zitten vol met suikers zoals maltodextrine, glucosestroop en dextrose. Juist suikers zijn de oorzaak dat veel mensen last hebben van overgewicht en deze moet je in een dieet dus zo veel mogelijk mijden. De enige reden dat deze ingrediënten gebruikt worden in deze shakes is omdat ze goedkoop zijn, niet omdat ze goed werken. Men wilt woekerwinsten maken en ook concurreren om een markt dat al overspoeld is. Dit gaat ten koste van de consument die een goed en effectief product zoekt. (bron en bron)

voedingswaarden dieet pro

Dieet Pro bevat een uniek en langzaam verteerbaar melkeiwitten en ei-eiwit en is nagenoeg vrij van koolhydraten, vetten en suikers waardoor de resultaten die je ermee bereikt vele malen beter zullen zijn

Naast het feit dat deze toegevoegde suikers kunnen worden opgeslagen als vet, schuilt er ook een ander gevaar in. Het zijn onnatuurlijke suikers die de gezondheid ook negatief kunnen beïnvloeden bij overmatig gebruik. Zij bevatten chemische stoffen die in je lichaam worden opgeslagen en uiteindelijk kunnen bijdragen aan het ontwikkelen van de volgende aandoeningen diabetes, hart- en vaatziekten.

Dieet Pro Verkooppunten

Je kunt de producten van Dieet Pro op veel verschillende plekken kopen. Uiteraard kun je ze bestellen via de website. Ook bij tal van andere offline en online winkels kun je Dieet Pro aanschaffen. Onder andere Holland and Barrett (vroeger bekend als de Tuinen) verkoopt het product. Niet alle andere grote drogisterijketens verkopen de producten.

Het kan de moeite waard zijn om te shoppen. Op de officiele website van Dieet Pro zijn soms ijzersterke aanbiedingen, vooral als je meerdere potten in een keer aanschaft.

Ook andere verkooppunten, zoals Holland and Barrett, hebben regelmatig mooie stuntaanbiedingen.

Sindskort zijn de shakes van Dieet Pro ook te koop bij de Tuinen. Dit is goed nieuws als je een vestiging van deze winkelketen bij jou in de buurt hebt zitten. Uiteraard kun je ook in de webwinkel van de Tuinen Dieet Pro kopen. De Tuinen (Holland and Barrett) heeft van tijd tot tijd aantrekkelijke aanbiedingen.

Dieet Pro Recepten en Gratis Weekmenu PDF Downloaden

Als je de Dieet shakes Pro online besteld dan ontvang je een gratis weekmenu

Het weekmenu is op de volgende manier opgebouwd: elke ochtend neem je 1 shake als ontbijt. In de middag gebruik je een tweede shake. Gezonde tussendoortjes en avondeten zijn ook toegestaan, hiervoor staan een aantal smakelijke suggesties in het weekmenu. Het komt erop neer dat je twee maaltijden vervangt door een Dieet shake Pro; je ontbijt en lunch. Nadere je je streefgewicht? Dan bouw je dit dan af naar 1 eiwitshake per dag. Heb je je streefgewicht bereikt? Dan heeft Dieet Pro een aantal weekmenu’s die het jojo-effect voorkomen. Hierdoor is blijvend afvallen goed mogelijk. (bron)

GRATIS DIEET PRO WEEKMENU PDF DOWNLOADEN

Dieet Pro Weekmenu Gratis Recepten PDF

Het eten van tussendoortjes wordt door DieetPro gestimuleerd. Je kunt zo’n 4 keer per dag een tussendoortje nemen en een keer een gezonde maaltijd. Twee shakes vervangen het ontbijt en de lunch. Ook het eten van fruit wordt gestimuleerd. Terwijl dit bij veel diëten juist afgeraden wordt. In het gratis weekmenu worden alle tussendoortjes duidelijk beschreven.

In de shakes zit er L-Carnitine dit bevordert de vetverbranding. Daarnaast zit ook het Micellar Caseine Eiwit in de Dieet shakes Pro. Dit is een belangrijke eiwit voor je spieren.

Dieet Pro Ervaringen

Heb je ervaring met het gebruik van Dieet Pro? Of wil je ervaringen lezen van andere gebruikers? Heb je een specifieke vraag, of twijfel je om te starten? Op VetVrij staan honderden reacties van Dieet Pro gebruikers.

Tips voor het beste resultaat

De onderstaande tips zorgen voor een optimaal resultaat.

 • Zorg dat je regelmatig eet, gebruik minimaal 6 eetmomenten per dag.
 • Een regelmatig eetpatroon bevordert een gezonde darmflora.
 • Eet voldoende vezels, dit stimuleert je stoelgang en zorgt voor een betere doorstroming.
 • Eet voldoende onverzadigde vetzuren. Dit zit onder andere in vette vis.
 • Je kunt ook omega-3 supplement gebruiken.
 • Drink ongeveer 2 liter water per dag. Koffie en thee mogen meegerekend worden.
 • Eet bij voorkeur meerdere kleine maaltijden volgens het gratis weekmenu.
 • Verdiep je in het nut, en effect van voldoende vitamines en mineralen.
 • Zorg voor voldoende lichaamsbeweging. Hierdoor zal je verbranding verhogen.
 • Voor een beter resultaat kun je na de avondmaaltijd twee glucomannan capsules in te nemen.
 • Vermijd stress, dit heeft een negatieve invloed op de bloedsuikerspiegel.
 • Bak en braad in met olie in plaats van boter. Gebruik bij voorkeur kokosolie of zonnebloemolie.
 • Eet rustig en concentreer je om goed te kauwen
Vermijd producten met enkelvoudige koolhydraten:

 • witbrood
 • pasta
 • gefrituurde producten
 • pinda’s
 • ijs
 • producten die suiker bevatten
 • frisdranken
 • suiker
 • koeken
 • taart en gebak
 • pizza
 • snoep
 • chips
 • alcohol
Gebruik in plaats hiervoor deze alternatieve producten:

 • eieren
 • kip
 • kalkoen
 • makreel
 • haring
 • zalm
 • tonijn
 • biefstuk
 • lamsvlees
 • sojayoghurt
 • magere Yoghurt / Kwark
 • garnalen
 • tofu
 • verschillende groenten

Dieet Pro Glucomannan

Naast de eiwitshake bestaat er ook glucomannan. Dit is een afslankcapsule en het enige product van Dieet Pro dat er in mijn ogen tussenuit springt en wellicht de moeite waard is om uit te proberen.

Wil je het afvallen een extra boost geven? In dat geval wordt geadviseerd om het weekmenu aan te vullen met glucomannan. Deze capsules helpen je door het hongergevoel te voorkomen, doordat deze capsules water opnemen en hierdoor je maag gevoelsmatig vullen en een verzadigd gevoel geven.

This study supports the efficacy glucomannan supplementation to reduce body weight, body fat, and circulating cholesterol levels without the concomitant loss of lean mass and bone density often associated with weight loss. However, these positive outcomes were not observable until corrections for compliance were applied. (bron)

Glucomannan

De glucomannan capsules zijn 100% natuurlijk omdat de ingrediënten afkomstig zijn  uit de wortels van de konjacplant. Dr. Oz heeft in zijn show verteld dat glucomannan een van de meest effectieve middelen is om op natuurlijke wijze af te vallen. Ideaal om te combineren met DieetPro dus!

Er wordt geadviseerd om voor iedere maaltijd (ontbijt, lunch en diner) 2 capsules in te nemen met water. Glucomannan capsules zijn uitsluitend online verkrijgbaar

Wat is Glucomannan?

Glucomannan is een natuurlijke, in water oplosbare voedingsvezel, uit de wortels van konjak, ook wel olifant yam genoemd. Dit is een plant die voorkomt in Oost-Azië. Het is verkrijgbaar als supplement in dranken, shakes en wordt ook toegevoegd in voedingsmiddelen, zoals pasta en bloem. Het is ook het belangrijkste ingredient in shirataki noodles. Glucomannan bestaat uit 40% van het droge gewicht van de olifant yam. Het wordt al eeuwen toegevoegd in kruidenmengsels en traditionele voedingsmiddelen zoals tofu, noedels en konjak gel. Behalve dat glucomannan te koop is als voedingssupplement, wordt het ook gebruikt als voedingsadditief, een verdikkingsmiddel aangeduid met het E-nummer E425-ii.

Helpt Glucomannan bij Gewichtsverlies?

Je vraagt je waarschijnlijk af, wat maakt glucomannan nou zo bijzonder? In het kort, het innemen van glucomannan kan tot gewichtsverlies leiden. Glucomannan is anders dan andere oplosbare vezels omdat het veel kleveriger is, waardoor het bijzonder effectief is.

Glucomannan heeft ook  het bijzondere vermogen om water te absorberen. En niet zo’n beetje ook! Tot wel 50 keer zijn eigen gewicht. Daarom is de aanbevolen dosering glucomannan ook lager in vergelijking met andere vezel supplementen.

Deze vochtabsorberende eigenschap van glucomannan heeft als voordeel dat je sneller het gevoel hebt vol te zitten, waardoor je minder calorieën op een dag nuttigt (bron). Studies hebben aangetoond dat mensen die glucomannan supplementen gebruiken een beetje meer gewicht verliezen dan mensen die dit niet doen (bron).

Voordelen van Glucomannan die het Afvallen Bevorderen

 • Het heeft zeer weinig calorieën
 • Het neemt veel ruimte in de maag en bevordert het gevoel van volheid (verzadiging)
 • De vezels voeden ook de goede bacteriën (probiotica) in de darmen. Onderzoek heeft aangetoond dat probiotische bacteriën de vetopslag kunnen verminderen en vetverlies bevorderen (bron).

Is Glucomannan een Wondermiddel?

Het klinkt natuurlijk allemaal veelbelovend, maar is het dat in de praktijk ook?

Gelukkig zijn er verschillende gerandomiseerde gecontroleerde proeven naar glucomannen gedaan. Dit wordt ook wel de gouden standaard genoemd als het gaat om wetenschappelijke experimenten bij mensen.

In de grootste studie werden 176 mensen overgewicht willekeurig toegewezen om een supplement met glucomannan of een placo te nemen, terwijl ze op een calorie beperkend dieet zaten.

Drie verschillende glucomannan supplementen werden getest, met verschillende doseringen. Na 5 weken werden de deelnemers getest. De glucomannan groepen hadden gemiddeld een kilo meer verloren (bron).

Een andere studie laat een soortgelijk resultaat bij mensen overgewicht, indien glucomannan wordt ingenomen vlak voor een maaltijd (bron).

Voor afvallen wordt aanbevolen om een dosering van 1 gram, drie keer per dag in te nemen (bron).

Als wateroplosbare vezel is glucomannan ook goed te gebruiken om obstipatie te behandelen (bron).

Volgens de huidige onderzoeken kan glucomannan een werkend gewichtsverlies supplement zijn. Maar zoals met vrij welke methode om af te vallen werkt het niet als je geen voornemens hebt om andere gezonde veranderingen in je leven door te voeren.

De enige werkende manier om gewicht te verliezen en op de lange termijn je streefgewicht te behouden, is door je huidige levensstijl aan te passen. Glucomannan suppletie kan afvallen gemakkelijker maken, maar het zal geen wonderen op zichzelf doen.

Samenvatting: de afslankcapsule Dieet Pro glucomannan kan op natuurlijke wijze ondersteunen bij bescheiden gewichtsverlies, vooral door een gevoel van volheid te creëren, waardoor je minder calorieën eet en op den duur afvalt.

Dieet Pro waar te Koop?

Dieet Pro heeft in Nederland meer dan 800 verschillende verkooppunten. Ze zijn verkrijgbaar bij alle filialen van DA Drogisterijen, De Tuinen, DIO Drogisterijen, Vitaminstores en G&W Gezondheidswinkels. Daarnaast zijn er veel online drogisterijen die Dieet Pro verkopen.

1 Pot Dieet Pro Gratis

Wil je gegarandeerd zijn van de originele producten en hoogwaardige kwaliteit? Dan kun je het beste via de website van Dieet Pro bestellen, Dieet Pro heeft een uitstekende klantenservice, je spaart voor gratis producten en krijgt extra korting. Wil je gegarandeerd de originele Pro Dieet shakes? bestel dan uitsluitende via de officiële website.

Kortingscode Dieet Pro

Wil je Dieet Pro proberen met korting? Bestel dan via de officiële website. Dankzij deze link krijg je een korting en betaal je per pot een speciale actieprijs van slechts €18,99. Bestel je voor 16:00, dan heb je je Dieet Pro producten de volgende dag al in huis.

Voordelen van Dieet Pro

De shakes passen goed in een drukke werkschema of gezinsleven. Je besteed minder tijd en energie in het voorbereiden van maaltijden. Daarnaast passen de eiwitshakes van DieetPro heel goed binnen een bestaand voedingsplan met andere gezonde voedingsopties. Je hebt ruime keuze aan smaken en de shakes mengen heel makkelijk. Je hebt een ruime keuze aan shake-smaken zoals aardbeien, vanille, banaan, chocolade, kokos, kersen, cappuccino en caramel zeezout.

GRATIS DIEET PRO WEEKMENU PDF DOWNLOADEN
GRATIS DIEET PRO WEEKMENU PDF DOWNLOADEN

Dieet Pro Weekmenu Gratis PDF

Nieuwe smaken zijn uitsluitend te bestellen op de website van Dieet Pro. (bron tabel)

Dieet Pro heeft betere ingrediënten dan de gemiddelde eiwitshake op de markt. De meeste eiwitshakes bevatten maltodextrine of suiker en soja eiwit. Dit zijn ingrediënten die je juist niet in een dieet wilt waar er minder koolhydraten worden geconsumeerd.

Nadelen

De kans op een jojo-effect is net zoals bij elk ander dieet aanwezig. Langzaam afbouwen is essentieel en minimaliseert het risico van een eventuele terugval. Tevens blijft het belangrijk om gezonde voeding te eten en om regelmatig te bewegen. Afslanken en slank blijven is een voortdurend proces. Na je dieet zul je er meer bezig zijn. Als je ongezonde voeding blijft consumeren zul je het al heel snel merken op de weegschaal. (bron)

Vermijd het jojo-effect door meer vers fruit, groenten en mager vlees te gebruiken. Drink daarnaast 2 liters water elke dag. Water zorgt voor de nodige hydratatie en is ook een goed middel om je hongergevoel wat langer uit te stellen. Tevens helpt het bij het afvoeren van afvalstoffen.

Dankzij de gratis weekmenu’s wordt het jojo-effect voorkomen en is blijvend afvallen mogelijk

Dieet Pro Ervaringen

dieet pro ervaringen

Dieet Pro is al jaren een van de meest populaire afslankproducten van Nederland. Er is dan ook veel bekend als het gaat om de ervaringen van verschillende mensen met het programma.

De meeste mensen zijn erg positief over Dieet Pro. Op het Vetvrij forum en op andere plaatsen vind je veel mensen die tien kilogram of meer zijn kwijt geraakt met behulp van het Dieet Pro dieet. De meeste mensen halen snel resultaat; een gewichtsverlies van tien kilo of meer binnen twee of drie maanden is geen uitzondering. Anders dan je zou je verwachten zijn de resultaten ook duurzaam. De meeste mensen komen niet snel weer aan.

De belangrijkste redenen achter dit succes is dat je veel verschillende smaken hebt. Hierdoor verveelt Dieet Pro een stuk minder snel dan vergelijkbare diëten. Daarnaast heb je veel eetmomenten waarbij je normaal voedsel tot je neemt. Je eet immers zelfs in het begin nog vijf keer iets normaals.

Desgewenst kun je je gewichtsverlies ook nog verder boosten met supplementen. Zo kun je bijvoorbeeld als extra de glucomannan vezels erbij nemen. Deze zorgen voor een voller gevoel, waardoor je minder snel trek krijgt in zoetigheid. Je kunt via DieetPro ook onder andere visolie kopen, een waardevolle toevoeging aan je dieet als je niet zo vaak vis eet.

Het is ook niet onbelangrijk dat de shakes relatief voordelig zijn. Als je het product vaak gebruikt, betaal je minder dan een euro per shake. Dit is veel voordeliger dan alternatieve producten en meestal zelfs goedkoper dan een zelfgemaakt ontbijt of lunch.

Dieet Pro te Koop bij Kruidvat, Action en Etos

Helaas verkoopt Etos de producten van Dieet Pro nog niet. Dit is echter niet zo’n groot probleem omdat er een groot aantal alternatieve verkooppunten zijn. De slimste manier is wellicht om Dieet Pro te bestellen op de eigen website van het merk. Hier krijg je altijd grote kortingen, met name als je meerdere potten koopt.

Conclusie

Dieet Pro is een gezonde manier om gewicht te verliezen. Op de schappen zul je een breed assortiment aan shakes tegenkomen, die allemaal hetzelfde of zelfs meer beloven. Wees kritisch bij het maken van je keuze. De ene shake is de andere niet. Neem voor je gaat afvallen met eiwitshakes de ingrediënten goed onder de loep. Kies voor natuurlijke ingrediënten. Die zijn beter voor de gezondheid en doorgaans effectiever.

Dieet pro gebruikt hoogwaardige ingrediënten. Mede door ruime keuze aan smaken, gratis weekmenu’s en kortingen en aanbiedingen wil ik Dieet Pro belonen met vijf sterren.

 

* Meer bestellen is meer korting! Betaal slechts 18,99 per pot dieet pro bij afname van 10 potten. Meer informatie en bestellen met korting.

74 Reacties

 1. ik ben altijd een forse dame geweest. in de pubertijd vooral was dat best wel eens moeilijk. Maar ik houd gewoon enorm veel van eten en vooral van lekker eten. En mijn lichaamsbouw is zodanig, dat ik heel makkelijk vet vast houd en daarom nou eenmaal veel sneller aankom en maar heel moeilijk kan afvallen. Dat is best lastig, want ik houd ook gewoon enorm veel van gezelligheid en voor mij hoort lekker eten daar gewoon echt bij.

  Maar de dokter vond het niet meer gezond, want met mijn omvang creëer je allemaal gezondheidsproblemen en enge ziektes. Maar ik kan nou eenmaal niet goed afvallen en had geen zin het weer te proberen.

  Ik heb echt van alles geprobeerd. Bijvoorbeeld een abonnement op de sportschool en dan vier keer per week willen gaan. Maar ik ging met zo veel tegenzin dat ik steeds minder ging. Want met een groot lijf is het gewoon veel zwaarder om te sporten. Ook voelde ik mij niet zo op mijn gemak tussen al die strakke lijven daar in de sportschool….
  Ook heb ik zelfs het dieet van Sonja Bakker geprobeerd, maar dat vond ik moeilijk volhouden. Niet meer eten is gewoon geen optie. En niet meer snoepen dat hielp gewoon helemaal niets: ik viel daar echt niet van af.

  En toen als laatste redmiddel ben ik shakes gaan drinken. Dat vond ik best een grote en moeilijke stap voor het afvallen, want ik hou nogal veel van lekker eten en als je mij een bord goede spaghetti voorzet, nou dan ben ik zeer tevreden! En met die shakes vervang je je maaltijden. Maar ik had mezelf beloofd dat als ik afval met de shakes, dat ik dan daarna weer gewoon lekker kan smullen. Dus ik heb het best een tijd vol gehouden en ik ben in die tijd maar liefst 15 kilo afgevallen! Ik wist niet dat dat kon!
  Ik doe gewoon een tijdje shakes en dan weer ‘normaal eten’ en dan weer shakes. Want dan heb ik nog wel lekkers en gezelligheid, maar ook af en toe dat ik kan afvallen.

  Voor mij werkt dat heel goed. Ik wil nog heel wat slanker worden, maar ben voor nu alvast tevreden dat ik ben afgevallen 15 kilo en dat ik nu eindelijk een manier heb gevonden van afvallen en kilo’s verliezen die werkt!

 2. sinds juni bezig. 11 kg kwijt. Prima vol te houden. Ontbijt magere melk shake. Neem yoghurt-aardbeishake klaargemaakt mee naar mijn werk voor de lunch. heb daarvoor een hoeveelheid aardbeien gepureerd in de vriezer en doe daar een paar scheppen van door de yoghurt. Heerlijk! Avondeten, normaal veel wokgerechten groenten/beetje mie of rijst/ongeveer 75 a 100 gram vlees, tussendoor cracker mager vleeswaren met rucola. In weekend ook mijn glas wijn. Zo houden we het nog wel even vol!!

 3. Hoi hoi voor mij werkt dieetpro goed, maar dan wel icm koolhydraatarm dieet. Tussendoor er een speciale reep of soms speciale chips of sojabolletjes. Veel groente vis en vlees, niet teveel fruit in deze periode. Verder eet ik geen brood, pasta aardappelen e.d. Om de koolhydraat inname beperkt te houden ik It al met al tussen de. 25 en 35 g koolhydraten per dag.
  Doe dit nu een maand en ben ruim 6 kilo kwijt. Wel doe ik lijnzaad door de shake omdat de stoelgang problematisch werd. Das wel Ff wennen maar nog steeds goed vol te houden.

  • Dieet Pro dieet is een goed hulpmiddel om in een gestaag tempo de gewenste klio’ s kwijt te raken. Ik wil langzaam afvallen om te voorkomen dat wanneer ik stop met het dieet de kwijt geraakte kilo’s er zo weer aan zitten. Ik let op wat ik eet. Houdt mij aan het advies wat gegeven word. Ik gebruik nu na vijf weken een shake per dag. In de eerste vijf weken 3 en een halve kilo kwijt geraakt Zo is het goed vol te houden.

  • Het is aan te raden om voor 1 merk shake te kiezen. Alle shakes hebben een andere samenstelling. We hebben recent de meest verkochte shakes met elkaar vergeleken. Het resultaat kun je hier lezen

  • In 4 maanden tijd ben ik 13 kilo kwijtgeraakt mede door Dieetpro. Ik heb nu weer een gezonde BMI, weeg wat ik al zo’n 15 jaar meer gewogen heb, en kan weer broeken aan die ik niet meer aan kon die ik in de hoop van ooit nog eens af te vallen weer aan kan.
   Voor mij was het altijd moeilijk om af te vallen omdat ik onregelmatig werk (vroeg, laat en nachtdienst) en dus onregelmatig eet. Meerdere pogingen gedaan, maar nu met de Dieetpro eindelijk echt resultaat. De combinatie met 4 a 5 x per week sporten heeft er uiteraard ook aan bij gedragen. Maar ook weet wat je eet! ik nam bijvoorbeeld ’s ochtends altijd een plak ontbijtkoek (mega veel suikers weet ik nu).
   Ik geef toe eerst maand is niet makkelijk, je moet anders gaan denken, ondanks mijn onregelmatigheid plannen van eet momenten en alle spullen meenemen naar het werk. Ook had ik in het begin moeite om de shake weg te krijgen, heb meerdere magere melk merken geprobeerd tot ik de gene vond die bij mij paste. Ik heb nu lang houdbare magere melk en laat die uit de koelkast. Toen ik in het begin de melk uit de koelkast pakte vond ik de smaak echt niet lekker, totdat ik een keer vergeten was deze in de koelkast te zetten en het niet gekoeld veel lekkerder vond.
   Na een maand ongeveer gold voor mij “ik weet niet beter”. Ik was gewend aan de dagelijkse twee shakes met tussendoortjes, naar de sportschool of hardlopen werd standaard onderdeel van mij dag programma en zo verliep het voor mij prima.
   Ik heb de shakes aangevuld met vitamine pillen en visolie pillen en later ook korrels ’s ochtends door de shake voor de ontlasting want die werd op zeker moment erg hard en problematisch.
   Ook ik heb af en toe wel momenten dat ik behoefte heb aan “snaaien” maar enerzijds weet ik waar ik het voor laat en anderzijds doe ik af en toe bijvoorbeeld in het weekend wel wat chips eten en 1 biertje erbij, Ook tussendoor een keer een patatje mee eten met de rest van het gezin kan geen kwaad en was voor mij ook wel een manier om het vol te houden. Als ik alleen maar 100 % zou moeten diëten houdt ik het niet vol. Zonder die af en toe een keer “” zondigen”
   was het misschien nog iets sneller gegaan, maar had ik het misschien niet volgehouden.
   Ik ben trots op mijn behaald resultaat van 13 kilo in 4 maanden tijd, nog een paar kilo extra en dan ben ik tevreden en verwacht ik door mijn veranderde eet patroon, de suiker uit de koffie verbannen, geen ontbijtkoek meer en kleinere porties eten. Het sporten houdt ik ook wel vol ik mis het min of meer als ik een een dag niet geweest ben.
   Ik ben blij dat ik het gedaan heb en zover gekomen ben met Dieetpro!

 4. 3 weken bezig 5kg eraf zo blij met dieet pro.
  Groeten,
  Anke

  p.s. koop ajb nooit bij eiwitten webshop maar altijd via de officiële website van DP of in de winkel. Ik moest twee weken wachten en kreeg geen contact met de klantenservice van eiwitten. Uiteindelijk heb kreeg ik de verkeerde potten (stevia met minder inhoud) toegestuurd. Ik mocht ze niet retourneren en heb het uiteindelijk via mijn rechtsbijstand moeten regelen.

  • ik woon niet zo ver van sluis kunt u me zeggen waar ik daar dieet pro kan kopen mvg alain

  • Beste Alain,

   Goed dat je gaat starten met Dieet Pro! Ik kan je aanraden om Dieet Pro online te bestellen via deze link

   Dit heeft een aantal voordelen:

   – Je besteld het rechtstreeks bij de producten
   – De volgende dag in huis
   – Je krijgt de beste prijs
   – Je krijgt gratis begeleiding
   – Je krijg gratis recepten
   – Tijdelijk extra korting

   Heel veel succes!

   Groeten,

   Karin

 5. Ik ben Alinda, 34 jaar oud en heb Dieet Pro gevolgd. Ik ben deze methode gaan volgen omdat ik zag dat Lisa Lois enorm veel was afgevallen met dieet pro. Ik ben in januari begonnen omdat ik moest worden geopereerd aan mijn knie en toen op de weegschaal moest om te kijken hoe zwaar ik toen was, i.v.m. de narcose. Ik woog toen 98.6 kilo en dankzij woog ik begin april 74.5 kilo. Daarna alles weer gewoon gedaan maar wel goed opgelet wat ik een beetje at volgens het gratis weekmenu. Ondertussen heb ik mijn knieoperatie achter de rug en ben ik alweer bijna twee maanden op mijn streefgewicht van 75 kilo. Geen jojo-effect, geen honger en eenvoudig en snel afvallen. Dat is Dieet Pro voor mij.

  Groetjes van Alinda en ik weet zeker dat als ik het kan iedereen het kan!

 6. Mij spreekt jullie dieet pro aan. Ik ben zeker niet te zwaar, maar ik voel mij een stuk prettiger bij ongeveer 6/7 kilo lichter. Ik sport 1 a 2 keer in de week en daarbij beweeg ik elke dag wel minimaal een half uur. Maar het lukt me niet om echt af te vallen. Vandaar dat ik een extra zetje nodig heb en ben ik benieuwd naar de ervaring van jullie product. Mijn vraag als eerste is, melk is een product waar ik niet goed op reageer. Je ziet dat zodanig terug aan mijn huid. Ik krijg daar puisten en onzuiverheden van. Kortom totaal niet prettig. Ik wil dus graag even weten of dat er in zit en wat er precies in zit. En wat jullie mij aanraden qua pakketten. En of er echt alle voedingsstoffen in zitten die je op een dag nodig hebt. Ik zie heel graag jullie oprechte reactie tegemoet! Alvast bedankt Mvg Lois

 7. Hallo, ik ben nu een week bezig met Dieetpro op de manier zoals jullie in de dagmenu’s aangeven. Ik ben in deze week niks afgevallen.. Waar zou dit aan kunnen liggen? Ik ben in mijn hoofd best veel bezig met voeding en het afvallen dus een soort van stress is wel een meespelende factor. Maar ik geloof niet dat dit het enige is waardoor het niet lukt. Hebben jullie tips?

  • Ik ben 2 dagen bezig..en ben 600 gr kwijt..nu heb ik ook de pillen gekocht..extra booster..glucomannan..kijk uit dat je echt maar 2 shakes neem

 8. Een vraag over Dieet Pro: Fruit wordt in veel dieeten afgeraden vanwege het gehalte fruitsuikers, maar fruit bevat ook veel vitamines, mineralen en vezels die een belangrijke rol spelen in het lichaam (ook bij het afvallen). Daarnaast heeft fruit een sterk ontzurende werking op het zuur-base evenwicht in het lichaam. Suiker, alcohol, stress, vet eten, maar ook eiwitten hebben een verzurende werking in het lichaam. Een te hoge zuurgraad in het lichaam belemmert het afslanken. Een lange periode achter elkaar te veel verzurende producten te eten kan er dus voor zorgen dat je niet afvalt. Vandaar dat je met Dieet Pro twee stuks fruit per dag kunt nemen. Rauwkost zoals komkommer, tomaat, wortels, sla en paprika werkt nog sterker ontzurend en bevat geen fruitsuikers. Rauwkost heeft dus eigenlijk de voorkeur.

  Er staat wel vermeld dat u 2 stuks fruit per dag kunt nemen maar er staat niet hoeveel rauwkost. Mag je dat gewoon onbeperkt?

  mvg Kristel

 9. ik ben vanmorgen begonnen met het maand dieet. Alles goed ik zit alleen met de vraag wat mag ik drinken over de dag. uiteraard water en groene thee maar hebben jullie nog tips. Ook begint mijn dag op 6:00 uur met de eerste shake dit is dus 3 uur eerder dan het schema ik kan natuurlijk alles opschuiven maar dan zit ik dus om 17:30 uur aan mijn laatste avondsnack hoe kan ik dit het beste verdelen hoeveel tijd mag er tussen zitten.

 10. hallo,
  mijn schema per dag is: half9 shake, half 11 fruit, half1 shake, half3 cracker met smeerkaas, half5 cracker met smeerkaas en avond eten gewoon een normale bord. ik ben in 1 week maar 1.5 kilo afgevallen. is dit normaal of? en hoe val ik meerdere kilo’s af in een week.

  gr,

 11. Ik heb nu de variant met chocolade en met aardbei geprobeerd, maar wat is dat spul afschuwelijk zoet. Ik ben zelf helemaal geen zoetekauw en krijg het amper weg. Misselijk na zo’n beker.
  Ook al geprobeerd met yoghurt en kwark, maar dan duurt het nog langer voor het op is en gaan de laatste happen echt met moeite.
  Waarom zijn niet wat minder zoet?
  Heeft iemand tips het ergste zoet eraf te krijgen?

 12. Oke je moet even investeren, maar voor mij heeft het echt enorm gewerkt en ik ben nog steeds niet gestopt, ook al zit ik al wel op mijn gewenste taille-omvang. Als je eenmaal gewend bent, dan is het best makkelijk vol te houden. De shakes zijn namelijk best wel lekker en mijn lichaam is er inmiddels aan gewend, dus het hongergevoel is er niet meer. In het begin was het soms een beetje lastig volhouden, maar je weet waar je het voor doet.

  • Hallo, Ik wil binnenkort gaan beginnen met het dieet van dieetpro. Ik hoop dat het mij gaat lukken, na veel andere pogingen. Nu zat ik een beetje te kijken naar de diner recepten. Op hoeveel personen zijn de recepten gebaseerd? En, kan dit dieet ook werken als je meer als 10 kilo kwijt wilt raken? Heeft u nog verdere tips, dan hoor ik het graag! ;) Alvast bedankt, Maaike

 13. Ik heb de spullen van dieet pro in huis gehaald en start er a.s maandag mee. Nu heb ik alleen een vraagje. Ik werk alleen maar nachtdiensten dus mijn slaap/dag ritme is wat anders zeg maar. door de weeks slaap ik van 9.00 tot 13.00 en ga dan om 17.00/ 17.30 na het avondeten weer naar bed tot 22.00 en dan werk ik weer van 22.30 tot 07.15. Hebben jullie misschien tips hoe ik dan het beste de dieet pro kan volgen? hoe ik het beste mijn eetpatroon kan invullen.
  Alles tips zijn welkom!!!

 14. Vandaag is onder andere bij RTL Nieuws en Telegraaf te lezen dat X-Factor winnares Lisa Lois meer dan 30 kilo is afgevallen.

  Lisa heeft haar streefgewicht met hulp dan Dieet Pro. Wil je ook starten met Dieet Pro? Tijdelijk ontvang je het weekmenu dat Lisa ook volgt, een pot Dieet Pro + vezel complex helemaal GRATIS bij het Dieet Pro Actiepakket. Meer informatie ►

  In mei onthulde Lisa al 21 kilo te zijn afgevallen. Deze week deelde ze een ‘dieet update’ op Instagram. “Ik geloof het zelf bijna niet maar ik ben er nu echt bijna. Op 700 gram na. Maar ik doe stiekem vast een overwinningsdansje! #doei30kilo” Op de foto is te zien dat ze nu 70,6 kilo weegt.

  • Dieet Pro is lekker en geeft een verzadigd gevoel! Wat betreft mensen met diabetes type 2; het product bevat geen koolhydraten. Als mensen nu gewend zijn om bijvoorbeeld 2x een broodmaaltijd te gebruiken en dan ineens over gaan op 2x een shake; dat kan hypo’s veroorzaken. Wel raadzaam om dit dus langzaam aan af te bouwen.

   Maaike

  • Op zoek naar een Dieet Pro kortingscode? Bij ons krijg je tot 30% korting op shakes van Dieet Pro en val je op een veilige en goedkope manier af. Is er momenteel geen kortingscode, dan kun je gebruikmaken van een Dieet Pro aanbieding en alsnog tot 40% korting krijgen. Zo spaar je bijvoorbeeld voor korting door de aanschaf van meerdere producten tegelijkertijd of geldt er een introductiekorting op nieuwe artikelen. Houd dit overzicht regelmatig in de gaten.

 15. Mijn man wil graag 10/15 kilo afvallen.

  Hij heeft al meerdere pogingen gedaan om af te vallen, maar het komt nooit tot het gewenste resultaat.

  Dit komt vooral doordat we geregeld een gezellige aangelegenheid hebben waar de biertjes hem overheerlijk smaken.

  Het bier is echt de boosdoener samen de chips, worst, snacks en alle andere rommel.

  Sporten doet hij zo vaak mogelijk, maar lukt niet altijd met zijn werk.

  Hij moet nu even drastisch zijn eetpatroon gaan veranderen zodat de eerst kilo’s eraf vliegen.

  Dieetpro staat hem en mij wel aan, is ben er natuurlijk om hem te steunen! Hij heeft een kennis gesproken en die is er 20 kilo door afgevallen.

  Moeten de voedingssupplementen er persé bij geslikt worden?

  Kan hij toch één keer per week (zaterdag) zijn biertje drinken tijdens een feestje?

  Kunnen jullie mij eens een voorbeeld geven wat je nodig hebt als starterspakket? (Ik dacht zelf aan alleen de 3 smaken en de shaker)

  Ik hoor het graag spoedig van jullie.

  Alvast bedankt!

  Met vriendelijke groet,

  Jopy

 16. Goedenavond, Ik heb 3 potten shake’s, diverse smaken 1 pot vezel complex voor in de shake’s 1 potje visolie 1 potje dieet pro, glucomannan 1 potje phaseolamine. Ik kan goed van start gaan om de overtollige kilo’s (30 ) kwijt te raken om zo een gezond lijf en BMI te bereiken. Echter ik raak in de war met de supplementen, de vezels door de shake’s heb ik begrepen maar maakt het verder nog uit wanneer of je wat slikt? Graag zou ik wat advies willen. Met vriendelijke groeten, Celesta

  • Goedemorgen Celesta,

   We zullen proberen zo helder mogelijk te beschrijven wat precies wanneer genomen kan worden;
   De vezels kunnen inderdaad door de shake gedaan worden.
   De Glucomannan is om het hongergevoel te remmen, we raden sowieso aan hiervan 2 capsules in te nemen een half uur voor de avondmaaltijd. Ook wanneer u tussendoor honger (trek) krijgt kunt u twee capsules nemen (en dan genoeg water nuttigen)
   5 minuten voor de avondmaaltijd kunt u 2 capsules Phaseolamine innemen, dit is een koolhydraatblokker.

   De visolie kan een keer per dag genomen worden, bijvoorbeeld vóór de ochtendshake of vóór de avondmaaltijd.

   Succes met afvallen!

 17. Ik gebruik nu even ruim 14 dagen dieet pro en ben erg positief, nu wil ik weer nieuwe bestellen en lees ik overal dieetpro plus….? Ik lees dat het verschil de kcal en de hoeveelheid zijn, maar zijn er nog meer verschillen (smaak bijv.) En wat raad u aan? Hebben jullie ook nog een leuke goede aanbieding voor meerdere potten (minimaal 4) i.v.m. vakantieperiode enz.

  • Hoi Berna,

   Het verschil tussen de standaard, en plus variant van dieet pro is dat pro gebruik maakt van de zoetstof stevia. In de standaard potten zit 500gram, en in de plus 400 gram. De smaak is iets anders.

   Ik heb de Dieet Pro 4=3 Actie besteld. (standaard) Hier kom je de zomer wel mee door! Als je meer potten toevoegd aan je winkelwagentje, dan zie je de prijs omlaag gaan. Naast de potten krijg je een weekmenu, shaker en tijdelijk een doos met 20 snack repen van dieet pro (handig voor onderweg)

   Veel succes en een fijne vakantie!

   Karin

 18. dieetpro vult goed en geeft lang een verzadigd gevoel. de smaak is erg lekker, het klontert niet en is is heerlijk door de yoghurt. ik ben er ook 14 kilo mee afgevallen in een paar weken tijd. ik gebruik het als maaltijdvervanger voor ontbijt en lunch. tussendoor en ’s avonds eet ik een koolhydraatvrije maaltijd.

  mellanie

 19. Toen ik met dieet pro begon, had ik niet verwacht zo snel mijn doel te bereiken: 15 kg er af. Na het weekend (overmorgen) ga ik de lunchshake vervangen door brood. En gaat dat goed, dan ga ik ook ontbijten. Ik heb geen hongergevoel gehad, eerder een continu vol gevoel. Eigenlijk at ik voorheen overdag te weinig, en als ik dan tegen de avond thuis kwam en het nog even duurde voor we gingen eten, ging het mis. Ik kon niet meer stoppen. Voor mij is dus het belangrijkst om regelmatig te blijven eten, niet te veel in één keer en ook opletten wat ik naar binnen werk. Het zal nog wel even duren voordat mijn lichaam en geest gewend zijn aan deze manier van voeden, maar ik heb er alle vertrouwen in. Tijdens het `shaken` heb ik me daar mentaal op voorbereid, nu laten zien dat ik het volhoud.

 20. Hoi Sanne,

  Ik ben op dit moment antibiotica aan het innemen ( woensdag laatste innane). Zou ik moeten wachten met de shakes tot woensdag of mag ik het gewoon innemen. Ben nl bang voor maagklachten. Hebben jullie ook een receptenboek met verschillende soorten weekmenu’s. Dan zou ik die ook graag willen bestellen en als het kan met acceptgiro. Hoop dat je me op weg kunt helpen. Het is nieuw voor me dus vindt het nog een beetje eng.

  hatice

 21. Ik ben nu 1 maand bezig met dieet pro
  Ivm een te trage schildklier van 55 naar 92 kg gegaan in 10 weken nu een jaar stabiel op 80kg dus nog te zwaar ik heb met mn huisarts gesproken en mocht eindelijk op dieet nu 1 maand verder 4,5 kg afgevallen heerlijk is dat
  Geen gevoel van honger en het is heel erg goed te doen ik moet er nog wel wat kilo’s er af Maar ben erg blij met het resultaat

 22. 11 kg kwijt en prima vol te houden.Ontbijt magere melk shake. Neem yoghurt-aardbeishake klaargemaakt mee naar mijn werk voor de lunch Heb een hoeveelheid aardbeien gepureerd in de vriezer en doe daar een paar scheppen van door de yoghurt. Heerlijk! Avondeten, normaal veel wokgerechten groenten/beetje mie of rijst/ongeveer 75 a 100 gram vlees, tussendoor cracker mager vleeswaren met rucola. In weekend ook mijn glas wijn. Zo houden we het nog wel even vol!!

 23. Vandaag gestart met Dieet pro. Hoop dat het gaat lukken. Ik ben nu 79 kilo en wil graag naar de 65. Zou wel wat tips kunnen gebruiken voor het avondeten. Lekkere tips natuurlijk, hahaha.

 24. Vandaag 1e x gewogen, 107.5 kilo, 04-12-2014′ niet echt veel afgevallen, me toch strikt aan het dieet gehouden, maar ga gewoon door, tot mijn vacantie,op 03-06-2015 duurt nog lang, op naar de 100kilo,

 25. Ben nu voor de 2e x begonnen met Dieet Pro, 1e x niet gelukt, niet goed in mijn vel , wat problemen maar nu weer begonnen op 17-11 2014 110 kilo,, ga er voor ,,,

 26. Beste Manon,

  Een verminderde stoelgang is vervelend maar komt vaker voor bij een eiwitrijk dieet. Ik wil u adviseren om naast Dieet Pro het product vezelrijk te gebruiken. Dit product bevorderd de stoelgang en is afkomstig van dezelfde leverancier als dieet pro. Hierdoor sluiten de producten goed bij elkaar aan.

  Met vriendelijke groet,

  Sanne

 27. Ik gebruik sinds een week Dieet Pro en heb ontzettende last met mijn stoelgang. Kan soms een paar dagen niet en daarna met heel veel moeilijkheden tot bloedens toe. Wat kan ik innemen of doen?

 28. Ik gebruik al geruime tijd Dieet Pro en ben op zich tevreden over het resultaat. Het is echter wel eenzijdig (slechts een aantal smaken en er zijn naast de shakes geen extra producten verkrijgbaar) Het voordeel is dat er superweinig calorieen in een shake zitten. Hoe minder calorieen hoe sneller je afvalt. De shakes van Dieet Pro bevatten nog geen 80 calorieen. Ik heb in het verleden ook zeewier shake (111 cal) en Iscore (132 cal) gebruikt. Deze zijn vergelijkbaar maar duurder dan dieet pro. Doordat je maaltijden vervangt door shakes krijg je veel minder calorieen binnen dan je verbruikt waardoor je lichaam vet gaat verbranden. Door de eiwitten in de shakes blijven je spieren beschermt zodat het vet verbrand wordt om energie op te wekken.

  Wil je snel afvallen, dan is dieet pro een aanrader.

  Melissa

 29. Hallo, graag wil ik de DieetPro bestellen. Ik zie dat het geen suiker, vet of aspartaam bevat. Wat zijn dan precies de ingrediënten? Daar kom ik nl bij het googlen niet achter. Bv: zijn er wel kunstmatige smaakstoffen toegevoegd? En wat voor suikers bevat het evt. dan wél? Graag hoor ik van je voordat de actie verloopt, als het mogelijk zou zijn. BVD. Groetjes, Melissa

  • Ik heb het pakket besteld en is inmiddels binnen. Zou jij mij nog een duidelijk voedingsadvies kunnen toesturen. Hetgeen ik er bij kreeg vond ik onduidelijk. Ik begrijp niet wanneer ik de shake en tabletten moet nemen. Wat ik wel en niet moet eten is mijn wel helder.

   Ik hoop snel van je te horen, kan ik aan de slag.

   Vriendelijke groet,
   Deborah

 30. Hoi hoi, 2 tot 3 kilo is mij niet gelukt, maar ik gebruik het nu ruim 5 weken en ben bijna 5 kilo afgevallen. Ik gebruik er wel gebroken lijnzaad en tarwezemelen bij.
  Ik voel me prima, heb erg veel energie en voel me niet hongerig of naar ofzo.
  In de ochtend en de middag de shake en dan ’s avonds gewoon eten 1 x opscheppen en veel sla en fruit tussendoor. In het weekend neem ik een wit wijntje, moet kunnen.
  Ik vind het een prima manier van afvallen en ga er gewoon mee door. ik weeg nu 76 kilo, ben een maatje minder en voel me er prima bij. ik kan het je echt aanraden.
  succes, groetjes, Eveline

 31. Kan ik sommige dingen uit jullie eetschema weglaten of anders indelen? Bijv wat meer sla of fruit eten ipv crackers?

 32. Kan jij mij vertellen welke producten ik wel mag gebruiken voor een eiwitdieet? Ik ben n.m.l. bezig om af te vallen met een eiwitrijk dieet..
  Wil je me helpen alsjeblieft met de producten die ik wel mag nuttigen op eiwitrijk dieet?

  • Mijn moeder en zusje zijn pas begonnen met Dieet Pro. Ze vallen hard af, maar die 2 hebben echt elk dieet al geprobeerd. Mijn moeder, zusje en ik hebben alle 3 aanleg om dik te worden. Ze vallen normaal niet zo eenvoudig af. Dus ik denk dat Dieet Pro wel een aanrader is alhoewel ik niet weet hoe het op de langere termijn gaat.

   mellanie

  • Hallo allemaal! En ik ben vandaag voor het eerst begonnen met Diet pro. Ik ben 18jaar oud 90 kilo en 1.65m! Dus ik wil minimaal 20 kilo eraf! Ik was van plan om helemaal geen tussendoortjes te nemen, en alleen maar shakes te drinken.. 3x perdag (dus ook geen avond eten) ben heel streng voor me zelf, en ik kan het wel volhoude. Dat is wat ik vandaag dus heb gedaan… maar nadat ik alle reacties heb gelezen, ben ik een beetje bang geworden dat ik , als ik niet ga eten, niet afval…. Ook ga ik naar de sportschool! Ik wil zo snel mogelijk afvallen!! Als dat moet zonder eten dan moet dat maar! gr. Weff (meisje)

  • hallo allemaal.Ik gebruik sinds 2 weken nu dieet pro,de smaken aarbei en banaan.Ik meng ze nu met optimel en dat smaakt nog beter dan met magere melk.De smaak is romiger en het voordeel is dat er nog minder koolhydraten inzitten dan in magere melk.Ik ben inmiddels 3,3 kilo afgevallen.Wat eten jullie zoal s`avonds als warm eten of tussendoor? Ik merk wel als ik veel onregematige diensten werk ik minder afval.Tips zijn van harte welkom en succes iedereen.

  • Ik ben echt blij dat ik Dieetpro heb ontdekt. Ben een ervaren dieeter en ik merk dat alles steeds minder goed werkt.

   Fanatiek sporten krijg ik alleen maar weer MEER honger van.
   En als ik zo’n crash dieet doe, dan kom ik telkens alleen maar weer aan daarna…

   Met shakes is het gewoon beter vol te houden. Vooral omdat ik geen hongergevoel heb nu de hele dag. Dat heb ik normaal eigenlijk wel. Ook al eet ik genoeg, ik heb altijd meteen weer honger. Maar nu met die shakes is dat echt gewoon weg. Het vult kennelijk genoeg en neemt ook het hongergevoel weg.

   HOE het werkt weet ik niet maar DAT het werkt wel.

   Superblij mee en ik hoop gauw op mijn streefgewicht te komen en dan ook te blijven

  • Hallo allemaal, ben nu een week bezig en moet zeggen het gaat aardig, ben nu 1,5 kilo kwijt, ik neem `s morgens en `s middags de shake, en tussendoor neem ik een halve komkommer of cherrytomaatjes of eventueel 2 plakjes kipfilet met daarin een beetje filet american. Tijdens mijn avondeten eet ik gewoon aardappels, rijst, pasta noem maar op bij mijn pasta zelfs gewoon een stokbroodje met kruidenboter dan wel ieder de helft maar goed. Mijn visie is namelijk dat wanneer je te weinig eet tijden het afvallen je weer heel veel aankomt wanneer je wel weer gewoon gaat eten, dus dan liever iets langer doen over het afvallen dan dat ik na 6 maanden opnieuw 15 kilo eraf kan werken.. succes!!

  • hallo allemaal afgelopen maandag ben ik begonnen met dieet pro en ben in 4 dagen van 84.3 naar 80.2 ben er super blij mee mijn dag bestaat uit ochtend een shake daarna een glas water ,tussendoor een cracker met tomaat en een glas water ,lunch een shake en een glas water ,tussendoor een stuk fruit en een glas water ,tussendoor een cracker met kipfilet en een glas water ,avondeten een groentesoep of tomatensoep ,avondsnack een stuk komkommer in de avond drink ik ook lekker veel water ongeveer 2 1/2 liter per dag ik heb ook helemaal geen last van een hongergevoel ik wens jullie allemaal succes

  • Hoi Sanne
   Ik zie op de site dieet pro en dieet pro plus.
   Wat is het verschil ?

   Vriendelijke groet,
   Ilona

  • Hoi Ilona,

   Dieet Pro zit in een verpakking van 500 gram en is met zoetstof gezoet
   Dieet Pro Plus zit in een verpakking van 400 gram en is met stevia gezoet.

   Sanne

  • Hoi allemaal. Ik ben nu 5 weken bezig met dieet pro. Overdag 2 shakes en s\`avonds gewoon eten. ( ook wel eens friet of piza) ben nu 4.8 kilo kwijt. Ik sport 4x in de week. N ik meng de skake met magere melk en doe het in de blender met aarbeien. Heerlijke milkshake. Ik heb de aardbeien variant. Ook doe ik er voedingsvezels in en neem ik een multivitamine pil. Tussendoor fruit of een groente of tomatensoep zonder ballen of vermicelli. Gaat heel goed. Ik ben 1.80 en begon met 78.9 en nu weeg ik 74.1. Wil weer onder de 70 kilo komen dus moet nog ffe volhouden. Succes allemaal.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Dieet Pro
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.