Dieet Pro Review en Ervaringen

Afvallen in 2021

Afvallen met Dieet Pro Shakes? Wij hebben het getest. De enige onafhankelijke review en echte ervaringen. Gratis Dieet Pro weekmenu! Lees de ervaringen met Dieet Pro van Lisa Lois en anderen in dit artikel.

Tegenwoordig gebruiken steeds meer personen eiwit-supplement. Ga maar rond in de lokale supermarkt, en je zult waarschijnlijk een breed assortiment aan eiwitrijke producten vinden. Of het type eiwit soja, wei, caseïne of melk is … het gaat allemaal om een ​​ding: eiwitten.

Dieet Pro Korting Aanbieding

Tijdelijk 4 potten Dieet Pro voor slechts 77,90 Dat is iets meer dan 19 euro per pot. Bestel rechtstreeks bij de producent en koop uitsluitend de originele Dieet pro via deze kortingslink.

dieet pro korting aanbieding

Dieet Pro Review en Ervaringen

Dit artikel geeft antwoord op al je vragen over Dieet Pro…

 • Is Dieet Pro te koop bij Kruidvat
 • Is Dieet Pro te koop bij Etos
 • Ervaringen met Dieet Pro in 2020
 • Lisa’s Choice Dieet Pro Voordeel pakket
 • Welke kortingscode kan ik gebruiken?
 • Kan ik een Dieet Pro Proefpakket Bestellen?
 • Wat zit er in het maandpakket?
 • Welke smaken zijn er?
 • Hoe werkt Glucomannan
 • Zo kom je aan gratis Proefzakjes
 • Hoe werkt een eiwitdieet?
 • Wat zijn de voordelen van afvallen met behulp van eiwitten?
 • Moet ik mijn voedingspatroon aanpassen?
 • Hoe zit het met het ‘jojo-effect?
 • Dieet Pro Recepten
 • Waar is het te koop?
 • Wat is Dieet Pro Plus?

en nog veel meer…

Vanzelfsprekend is een van de beste manieren om de juiste hoeveelheid eiwit te krijgen die je dieeglut nodig heeft, is door middel van gezonde voeding. Helaas is het, zoals je zeker al weet, niet altijd even makkelijk om een gezonde maaltijd te eten. Vooral wanneer je een voltijdse baan hebt en niet altijd tijd hebt om zelf maaltijden klaar te maken. Hierdoor kanhet voorkomen dat je te weinig van bepaalde belangrijke voedingsstoffen binnen krijgt of dat je last krijgt van overgewicht. (bron)

Een van de voornaamste boosdoeners van overgewicht is slechte voeding. Personen die geen tijd hebben om in de keuken te staan, zijn snel geneigd naar iets ongezond te grijpen. Ze gaan dan het liefst naar een restaurant of grijpen een snel gerecht uit de supermarkt. Het voedsel dat zo iemand dan eet zit vol suikers, zouten, ongezonde vetten en andere onnatuurlijke stoffen. Doe je dit te vaak dan zullen de pondjes er in rap tempo aanvliegen. De oplossing is dan eenvoudig; eet gezond!

Eiwitshakes

Eiwitshakes een ware uitkomst. Niet alleen helpen ze bij het afvallen, maar shakes zijn ook goede bronnen van nutriënten die het lichaam goed kan gebruiken. (bron)

Tevens zijn shakes calorie-arm terwijl ze je een verzadigt gevoel geven. Je eet hierdoor minder en zult sneller afvallen. Daarnaast zijn de eiwitten in deze dranken ook heel belangrijk voor het afvallen

Dieet Pro Chocolade Brownie Snack Reep

Nieuw in 2019 is de Chocolade Brownie Snack Reep. Handig voor onderweg of gewoon lekker voor thuis op de bank met een kopje thee!
dieet pro snack chocolade brownie
dieet pro snack chocolade brownie
Een heerlijke eiwitreep met een chocolade brownie smaak. Slechts 176 kcal maar wel 18,6 gram eiwitten per reep! (waaronder ook het langzaam verteerbare eiwit)
Bestel hem snel mee bij je volgende bestelling!

Dieet Pro Forest Fruis (Bosbessen)

Juni 2019 is de 10e smaak van Dieet Pro gelanceerd. Forest Fruit is een frisse shake met bosbessen smaak en heeft net zoals alle andere smaken een unieke samenstelling.

dieet pro forest fruit
dieet pro forest fruit

Dieet Pro Mango

Om het effect van eiwitten op je lichaam te begrijpen adviseer ik je om dit artikel goed te lezen. Deze review gaat dieper in op de populair eiwitshake. Bezoekers van vetvrij.com profiteer tijdelijk van een aantrekkelijke korting op verschillende Dieet Pro producten. Zo kun je kiezen voor extra korting, gratis producten of een actieprijs van 18,99 euro per pot*. Probeer bijvoorbeeld de nieuwe smaak: Forest Fruit!

Wat is Dieet Pro?

Dieet Pro is een van de bekendste eiwitrijke dieet shakes van dit moment. De dieet pro eiwitshakes hebben een aantal essentiële eigenschappen die de shake uniek maken. Zo zijn ze volledig suikervrij, vetvrij, en koolhydraatvrij. Eén shake van Dieetpro bevat slechts 79 kilocalorieën. Dit is beduidend minder dan de andere dieet shakes op de markt. De Dieet Pro Shakes zijn enorm populair en geschikt voor iedereen die graag wil afvallen. (bron)

De shake bevat een speciaal soort eiwit met de naam micellar caseïne. Dit eiwit is in staat is om urenlang het hongergevoel te onderdrukken.

Hiermee is deze shake uniek, en niet te vergelijken met afvallen met shakes die meestal het goedkopere soja-eiwit of calcium caseïnaat bevatten, vaak vol zitten met suikers en geen effect hebben op de vetverbranding.

Hoe werkt Dieet pro?

Het voedingsplan ziet er als volgt uit:

 • In de ochtend 1 shake als ontbijt.
 • In de middag gebruik je weer 1 shake.

Naast de shakes mag je gezonde snacks gebruiken en wordt verwacht dat je het avondeten blijft nuttigen. Het is de bedoeling dat je slechts 2 maaltijden met de Dieet Pro shakes vervangt, de lunch en het ontbijt. (bron)

In een later stadium gebruik je maar 1 maaltijdvervangende shake, en daarna stap je over naar een Dieet Pro dag 1 keer per week. Op die dag vervang je weer 2 maaltijden met een Dieet Pro shake.

In de shakes zit er L-Carnitine dit bevordert de vetverbranding. Daarnaast zit ook het Micellar Caseine Eiwit in de shakes. Dit is een belangrijke eiwit voor je spieren

Dieet Pro heeft als enige afslankproduct een drievoudige werking:

 • Het overtollige lichaamsvet wordt aangepakt;
 • Het hongergevoel wordt geremd;
 • Het spierweefsel blijft behouden.

Het verschil Tussen Pro en Pro Plus

Dieet Pro Plus is net zoals de standaard shake een vezelrijke en eiwitrijke shake met slechts 68 kcal. Het bijzondere aan DieetPro Plus is dat deze shake voor 100% suikervrij is! Plus is gezoet met stevia extract en is gemaakt met een andere type eiwit. Dieet Pro stevia bevat 100 gram minder inhoud per pot. De reden hiervoor is dat de grondstoffen voor de  plus variant duurder zijn. Plus bevat een complete mix van vitamines en mineralen, waaronder vitamine B2, B3, B5, B6 en B12 die energie helpen vrij maken uit vet, koolhydraten en eiwitten en chroom om de bloedsuikerspiegel in balans te houden. (bron)

https://youtu.be/CHxrwmI7uqs

Het verschil tussen Dieet Pro en Dieet Pro Stevia is dat Dieet Pro Stevia gezoet is met stevia extract. Stevia is een natuurlijk zoetmiddel. Naast dat Stevia minder calorieën bevat, zorgt het niet voor minder een verzadigd gevoel (bron). Op deze manier zorgt stevia dus voor een langere calorieinname. Dieet ProStevia bevat wel 100 gram minder inhoud per pot dan Dieet Pro.

Ook bevat Dieet Pro Plus groene thee, L-carnitine en 100% natuurlijke L-choline (Vitacholine) uit wijnsteenzuur. Van L-choline  is wetenschappelijk aangetoond dat bijdraagt aan een normale vetstofwisseling en het lichaam helpt te reinigen via de lever.

Dieet pro Variatiepakket

dieet pro variatiepakket

Als je wilt beginnen met Dieet Pro dan wil je wellicht eerst weten welke van de verschillende smaken het lekkerste is. Je kunt dan het variatiepakket bestellen. Hierin vind je zeven verschillende shakes in verschillende heerlijke smaken, naast de klassiekers aardbei, banaan, vanille en chocolade is er ook kokos, kers en vanille. Mocht je eenmaal een voorkeur hebben, dan is het wel voordeliger om een grote pot Dieet Pro te gebruiken.

Waarom is Dieet Pro Effectief?

De shake is bijna 100% vrij van koolhydraten en bevat slechts 79 kcal per shake en bevat de volgende ingrediënten:

 • Choline, voor een positieve invloed op de vetstofwisseling (bron);
 • Eiwitten, voor het in stand houden van je spierweefsel;
 • Groene thee, voor de verhoging van de vetverbranding (bron);
 • Chroom, voor het in balans houden van je bloedsuikerspiegel.

Een eiwitdieet zorgt ervoor dat je spierweefsel in tact blijft en voorkomt tegelijkertijd het jojo-effect. De meeste diëten gaan ten koste van spierweefsel in plaats van vet

Lisa Lois en Dieet Pro

In 2015 is vertelde X-Factor winnares Lisa Loïs bij onder andere bij RLT Late Night dat ze meer dan 30 kilo is afgevallen met behulp van Dieet Pro. Naast twee shakes per dag heeft ze haar voedingspatroon aangepast volgens het gratis voedingsschema. Je kunt het weekmenu gratis downloaden verderop op deze pagina.

Dieet Pro VS andere shakes

Er zijn inmiddels zoveel maaltijdvervangers en eiwitshakes verkrijgbaar dat je door de bomen het bos niet meer ziet. De prijzen van deze producten variëren van slechts een paar euro tot tientallen euro’s. Ik leg je graag uit waarom het een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding heeft. (bron)

Nieuwe Smaken: Cappuccino en Caramel Zeezout

Naast de smaken Aardbei, Banaan, Chocolade, Kersen, Kokos en Vanille is Cappuccino een absolute bestseller! Regelmatig worden er nieuwe smaken gelanceerd. De nieuwste aanwinst in het Smaken pallet van Dieet Pro is Caramel Zeezout. Op de website kun je een overzicht van alle smaken vinden. Kun je niet kiezen? Dan bestel dan het variatiepakket.

dieetpro kortingcode

Het Dieet Pro Proefpakket

Twijfel je welke smaak je het lekkerst vindt of wil je simpelweg lekker kunnen afwisselen met verschillende smaken? Dan kan ik je het variatiepakket aanbevelen. In dit pakket zit van iedere smaak één zakje In totaal zijn het zeven zakjes in de smaken aardbei, banaan, cappuccino, chocolade, kersen, kokos en vanille. De zakjes zijn ook ideaal om mee te nemen. (bron)

Afvallen met Shakes

Afvallen met eiwitten is erg effectief, en het maakt eigenlijk niet zoveel uit welk merk eiwitshake je gebruikt. Een groot deel van de afslankmethodes heeft eiwitrijke voeding aan zijn kern. Naast eiwitshakes zijn er ook repen, koeken en andere supplementen. Deze maaltijdvervangers doen eigenlijk hetzelfde. (bron)