Dieet Pro Ervaringen en Weekmenu Recepten

Start met KetoX

De Persoonlijke Dieet Pro Ervaring van Lisa

Om mijn Dieet Pro Ervaring te delen heb ik een dagboek bijgehouden. Uit dit dagboek zal ik op deze pagina een paar fragmenten plaatsen zodat jullie een indruk kunnen krijgen van mijn ervaring met deze Eiwitshakes en Dieet Pro inclusief de recepten.

dieetpro kortingcode

Even Voorstellen

Mijn naam is Lisa, ik ben 24 jaar en werk als secretaresse bij een bouwbedrijf. Ik heb een lieve vriend en eigenlijk altijd al last gehad van een paar kilo teveel. Vooral mijn buik, billen en bovenbenen zijn ‘probleemzones’. Een paar jaar geleden ben ik 12 kilo afgevallen met het cambridge programma. Een goed resultaat en het meeste is er gelukkig vanaf gebleven. Toch wil ik weer een nieuwe stap maken richting mijn streefgewicht. Cambridge is best wel prijzig en daarom heb ik besloten om Dieet Pro Ervaring te delen.

Vragen en Ervaringen

Voor ik van start ben gegaan met Dieet Pro had ik er goede verhalen over gelezen. Omdat ik nu een aantal maanden de shakes gebruik heb ik aardig wat ervaring opgedaan. Via dit artikel wil ik mijn tips en ervaringen graag met jullie delen. Ga bijvoorbeeld niet teveel op de weegschaal staan. Hier raak je alleen maar gefrustreerd van. ok, het kan ook een motivatie zijn om te zien wat je hebt bereikt, maar weeg in ieder geval niet meer als 1 keer per week.

Heb je zelf vragen of wil je jouw ervaring delen? Laat dan een reactie achter, of lees de reacties van andere bezoekers.

dieet-pro

Dieet Pro Gekocht

Mijn eerste pot dieet pro ervaring heb ik gekocht bij de gezondheidswinkel van De Tuinen. De verkoopster was erg aardig maar had er niet super veel verstand van. Later heb ik ontdekt dat het goedkoper is om dieet pro online te kopen, bij mijn eerste bestelling kreeg ik meteen een gratis shaker, weekmenu’s en recepten. Op internet  heb ik nog meer weekschema’s gevonden waarmee ik van start ben gegaan. Later heb ik nog meer eetschama’s gevonden die voor voldoende afwisseling zorgen zodat het goed vol te houden is.

Een eetschema maakt het volgen van een dieet een stuk eenvoudiger. Op deze pagina kun je een weekmenu met recepten vinden die geschikt zijn voor het Dieet Pro Eiwitdieet. Naast het Weekmenu zijn er twee wisseldagen, de bedoeling van deze wisseldagen is om variatie in het weekmenu aan te brengen. Je kunt deze wisseldagen naar eigen inzicht indelen in het eetschema van je weekmenu.

Vragen en Ervaring met Dieet Pro

Heb je vragen over Dieet Pro of wil je Ervaringen uitwisselen? Stel een vraag, laat een reactie achter, of lees de reacties van andere bezoekers. Wil je een indruk krijgen hoe een week Dieet Pro eruit ziet, en wat je gedurende deze week mag eten en drinken? Download dan het Gratis Dieet Pro Weekmenu.

[thrive_leads id=’44931′]