Kun je afvallen met Dieet Pro? Wij hebben het getest. De enige onafhankelijke review en echte ervaringen. Gratis Dieet Pro weekmenu! Het Dieet van Lisa Lois!

Om het effect van eiwitten op je lichaam te begrijpen adviseer ik je om dit artikel goed te lezen. Deze review gaat dieper in op de populair eiwitshake van Dieet Pro. Bezoekers van vetvrij.com profiteer tijdelijk van een aantrekkelijke korting op verschillende Dieet Pro producten. Zo kun je kiezen voor extra korting, leuke gadgets bij je bestelling of zelfs één pot dieet pro gratis als je er vier besteld. Onderaan deze pagina staat een overzicht met alle dieet pro aanbiedingen.

Dit is wat je gaat ontdekken in deze review:

 1. Hoe werkt een eiwitdieet?
 2. Wat zijn de voordelen van afvallen met behulp van eiwitten?
 3. Moet ik mijn voedingspatroon aanpassen?
 4. Hoe zit het met het ‘jojo-effect?
 5. Ervaringen met Dieet Pro
 6. Dieet Pro Recepten
 7. Waar is het te koop?
 8. Wat is Dieet Pro Pus?
 9. Hoe smaken Dieet Pro Cappuccino en Kersen
 10. En nog veel en veel meer…

Wat is Dieet Pro?

Dieet Pro is een van de bekendste eiwitrijke dieet shakes van dit moment. De dieet pro eiwitshakeeiwitshakes van Dieet Pro hebben een aantal essentiële eigenschappen die de shake uniek maken. Zo zijn ze volledig suikervrij, vetvrij, en koolhydraatvrij. Eén shake bevat slechts 79 kilocalorieën. Dit is beduidend minder dan de andere dieet shakes op de markt. Deze shakes zijn enorm populair en geschikt voor iedereen die graag wil afvallen.

De shake bevat een speciaal soort eiwit met de naam micellar caseïne. Dit eiwit is in staat is om urenlang het hongergevoel te onderdrukken.

Hiermee is deze shake uniek, en niet te vergelijken met andere afslankshakes die meestal het goedkopere soja-eiwit of calcium caseïnaat bevatten, vaak vol zitten met suikers en geen effect hebben op de vetverbranding. Dieet Pro heeft als enige afslankproduct een drievoudige werking:

 • Het overtollige lichaamsvet wordt aangepakt;
 • Het hongergevoel wordt geremd;
 • Het spierweefsel blijft behouden.

Wat is Dieet Pro Plus?

Plus is net zoals de standaard shake een vezelrijke en eiwitrijke shake met slechts slechts 68 kcal. Het bijzondere aan Plus is dat deze shake voor 100% suikervrij is! Plus is gezoet is met stevia extract en is gemaakt met een andere type eiwit. Dieet Pro stevia bevat 100 gram minder inhoud per pot. De reden hiervoor is dat de grondstoffen voor de plus variant duurder zijn. Plus bevat een complete mix van vitamines en mineralen, waaronder vitamine B2, B3, B5, B6 en B12 die energie helpen vrij maken uit vet, koolhydraten en eiwitten en chroom om de bloedsuikerspiegel in balans te houden.

Ook bevat Plus groene thee, L-carnitine en 100% natuurlijke L-choline (Vitacholine) uit wijnsteenzuur. Van L-choline  is wetenschappelijk aangetoond dat bijdraagt aan een normale vetstofwisseling en het lichaam helpt te reinigen via de lever.

Verschillende Smaken: Cappuccino

Naast de smaken Aardbei, Banaan, Chocolade, Kersen, Kokos en Vanille is Cappuccino een absolute bestseller!. Regelmatig worden er nieuwe smaken gelanceerd. Op de website kun je een overzicht van alle smaken vinden. Kun je niet kiezen? Dan bestel dan het variatiepakket.

dieet pro variatiepakketHet Dieet Pro Variatiepakket

Twijfel je welke smaak je het lekkerst vindt of wil je simpelweg lekker kunnen afwisselen met verschillende smaken? Dan kan ik je het variatiepakket aanbevelen. In dit pakket zit van iedere smaak één zakje In totaal zijn het zeven zakjes in de smaken aardbei, banaan, cappuccino, chocolade, kersen, kokos en vanille. De zakjes zijn ook ideaal om mee te nemen.

Waarom is Dieet Pro Effectief?

De shake is bijna 100% vrij van koolhydraten en bevat slechts 79 kcal per shake en bevat de volgende ingrediënten:

 • Choline, voor een positieve invloed op de vetstofwisseling;
 • Eiwitten, voor het in standhouden van je spierweefsel;
 • Groene thee, voor de verhoging van de vetverbranding;
 • Chroom, voor het in balans houden van je bloedsuikerspiegel.

Een eiwitdieet zorgt ervoor dat je spierweefsel in tact blijft en voorkomt tegelijkertijd het jojo-effect. De meeste diëten gaan ten koste van spierweefsel in plaats van vet.

Lisa Lois en Dieet Pro

In 2015 is vertelde X-Factor winnares Lisa Loïs bij onder andere bij RLT Late Night dat ze meer dan 30 kilo  is afgevallen met behulp van Dieet Pro. Naast twee shakes per dag heeft ze haar voedingspatroon aangepast volgens het gratis voedingsschema. Je kunt het weekmenu gratis downloaden op vetvrij.com

Dieet Pro VS andere shakes

Er zijn inmiddels zoveel maaltijdvervangers en eiwitshakes verkrijgbaar dat je door de bomen het bos niet meer ziet. De prijzen van deze producten variëren van slechts een paar euro tot tientallen euro’s. Ik leg je graag uit waarom Dieet Pro een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding heeft.

Afvallen met Eiwitten

Afvallen met eiwitten is erg effectief, en het maakt eigenlijk niet zoveel uit welk merk eiwitshake je gebruikt. Maar waarom werkt afvallen met eiwitten eigenlijk zo goed? Om een goed antwoord te geven op deze vraag is het belangrijk om te weten dat koolhydraten de basis vormen van overgewicht. Koolhydraten vormen een bron van energie voor je lichaam. Door het toevoegen van energie kan je lichaam goed functioneren.

Het gevaar schuilt in het toevoegen van teveel koolhydraten aan je lichaam. Als je lichaam meer energie geleverd krijgt via de voeding dan noodzakelijk is, dan wordt dit overschot opgeslagen als vetreserves

Door het weglaten van koolhydraten en het eten van meer eiwitten wordt het lichaam gedwongen om de vetreserves aan te spreken en deze om te zetten in energie. Eiwitshakes onderdrukken het hongergevoel, versnellen de stofwisseling en bevorderen het spierweefsel.

Ingrediënten

Dieet Pro bevat als enige shake een unieke mix aan ingrediënten die het afslankproces helpen dieet pro fruitversnellen zoals L-carnitine, groene thee extract, chroom, choline bitartraat, en B-vitamines. Groene thee verhoogt de vetverbranding, chroom helpt om de bloedsuikerspiegel in balans te houden, choline helpt het lichaam te reinigen via de lever en B-vitamines zorgen voor de omzetting van koolhydraten, vetten en eiwitten in energie.

Het aantal Calorieën

Gemiddeld verbruikt een man zo’n 2500 kcal per dag en een vrouw zo’n 2000 kcal. Wanneer je op een dag meer calorieën eet en drinkt dan je verbruikt zal je lichaam dit overschot aan energie opslaan als vetreserves. Veel goedkope shakes bevatten zo’n 250-300 kcal per shake. Dieet Pro bevat slechts 79 kcal per shake. Wanneer je dagelijks twee shakes neemt krijg je dus al snel zo’n 400 kcal minder binnen dan met andere shakes, wat maar liefst 20% van je dagelijkse energieverbruik is.

Koolhydraten en Suikers

Bijna alle goedkope shakes bevatten het goedkope soja-eiwit en zitten vol met suikers zoals maltodextrine, glucosestroop en dextrose. Juist suikers zijn de oorzaak dat veel mensen last hebben van overgewicht en deze moet je in een dieet dus zo veel mogelijk mijden. De enige reden dat deze ingrediënten gebruikt worden in deze shakes is omdat ze goedkoop zijn, niet omdat ze goed werken.

Dieet Pro bevat een uniek en langzaam verteerbaar melkeiwitten en ei-eiwit en is nagenoeg vrij van koolhydraten, vetten en suikers waardoor de resultaten die je ermee bereikt vele malen beter zullen zijn

Dieet Pro Recepten en Gratis Weekmenu

Als je de shakes online besteld dan ontvang je een Gratis Weekmenu

Het weekmenu is op de volgende manier opgebouwd: elke ochtend neem je dieet pro salade recept1 shake als ontbijt. In de middag gebruik je een tweede shake. Gezonde tussendoortjes en avondeten zijn ook toegestaan, hiervoor staan een aantal smakelijke suggesties in het weekmenu. Het komt erop neer dat je twee maaltijden vervangt door een shake; je ontbijt en lunch. Nadere je je streefgewicht? Dan bouw je dit dan af naar 1 eiwitshake per dag. Heb je je streefgewicht bereikt? Dan heeft Dieet Pro een aantal weekmenu’s die het jojo-effect voorkomen. Hierdoor is blijvend afvallen goed mogelijk.

Het eten van tussendoortjes wordt door DieetPro gestimuleerd. Je kunt zo’n 4 keer per dag een tussendoortje nemen en een keer een gezonde maaltijd. Twee shakes vervangen het ontbijt en de lunch. Ook het eten van fruit wordt gestimuleerd. Terwijl dit bij veel diëten juist afgeraden wordt. In het gratis weekmenu worden alle tussendoortjes duidelijk beschreven.

In de Dieet pro shakes zit er L-Carnitine dit bevordert de vetverbranding. Daarnaast zit ook het Micellar Caseine Eiwit in de shakes. Dit is een belangrijke eiwit voor je spieren

Tips voor het beste resultaat

De onderstaande tips zorgen voor een optimaal resultaat.dieet pro recepten

 • Zorg dat je regelmatig eet, gebruik minimaal 6 eetmomenten per dag.
 • Een regelmatig eetpatroon bevordert een gezonde darmflora.
 • Eet voldoende vezels, dit stimuleert je stoelgang en zorgt voor een betere doorstroming.
 • Eet voldoende onverzadigde vetzuren. Dit zit onder andere in vette vis.
 • Je kunt ook  omega-3 supplement gebruiken.
 • Drink ongeveer 2 liter water per dag. Koffie en thee mogen meegerekend worden.
 • Eet bij voorkeur meerdere kleine maaltijden volgens het gratis weekmenu.
 • Verdiep je in het nut, en effect van voldoende vitamines en mineralen.
 • Zorg voor voldoende lichaamsbeweging. Hierdoor zal je verbranding verhogen.
 • Voor een beter resultaat kun je na de avondmaaltijd twee glucomannan capsules in te nemen.
 • Vermijd stress, dit heeft een negatieve invloed op de bloedsuikerspiegel.
 • Bak en braad in met olie in plaats van boter. Gebruik bij voorkeur kokosolie of zonnebloemolie.
 • Eet rustig en concentreer je om goed te kauwen.
Vermijd producten met enkelvoudige koolhydraten:

 • witbrood
 • pasta
 • gefrituurde producten
 • pinda’s
 • ijs
 • producten die suiker bevatten
 • frisdranken
 • suiker
 • koeken
 • taart en gebak
 • pizza
 • snoep
 • chips
 • alcohol
Gebruik in plaats hiervoor deze alternatieve producten:

 • eieren
 • kip
 • kalkoen
 • makreel
 • haring
 • zalm
 • tonijn
 • biefstuk
 • lamsvlees
 • sojayoghurt
 • magere Yoghurt / Kwark
 • garnalen
 • tofu
 • verschillende groenten

Glucomannan Capsules

dieet pro pakketWil je het afvallen een extra boost geven? Dan wordt geadviseerd om het weekmenu aan te vullen met glucomannan. Deze capsules helpen je door het hongergevoel te voorkomen, doordat deze capsules water opnemen en hierdoor je maag gevoelsmatig vullen en een verzadigd gevoel geven.

De glucomannan capsules zijn 100% natuurlijk omdat de ingrediënten afkomstig zijn  uit de wortels van de konjacplant. Dr. Oz heeft in zijn show verteld dat glucomannan een van de meest effectieve middelen is om op natuurlijke wijze af te vallen. Ideaal om te combineren met DieetPro dus!

Er wordt geadviseerd om voor iedere maaltijd (ontbijt, lunch en diner) 2 capsules in te nemen met water. Glucomannan capsules zijn uitsluitend online verkrijgbaar

Waar is Dieet Pro te Koop?

Dieet Pro heeft in Nederland meer dan 800 verschillende verkooppunten. Ze zijn verkrijgbaar bij alle filialen van DA Drogisterijen, De Tuinen, DIO Drogisterijen, Vitaminstores en G&W Gezondheidswinkels. Daarnaast zijn er veel online drogisterijen die Dieet Pro verkopen. Let er wel op dat dit tussenhandelaren zijn die vaak restpartijen aanbieden. Wil je gegarandeerd zijn van de originele producten en hoogwaardige kwaliteit? Dan kun je het beste via de website van Dieet Pro bestellen, Dieet Pro heeft een uitstekende klantenservice, je spaart voor gratis producten en krijgt extra korting. Wil je gegarandeerd de originele shakes? bestel dan uitsluitende via dieetpro.nl

Dieet Pro Korting en Aanbiedingen

Op dit moment zijn de onderstaande kortingen en acties actief voor Dieet Pro:

dieet pro aanbieding

Geverifieerd:Deze code is 21 minuten geleden gebruikt

dieet pro korting

Geverifieerd:Deze code is 14 minuten geleden gebruikt

Voordelen van Dieet Pro

De shakes van Dieet Pro shakes passen goed in een drukke werkschema of gezinsleven. Je besteed minder tijd en energie in het voorbereiden van maaltijden. Daarnaast passen de eiwitshakes heel goed binnen een bestaand voedingsplan met andere gezonde voedingsopties. Je hebt ruime keuze aan smaken en de shakes mengen heel makkelijk. Je hebt een ruime keuze aan shake-smaken zoals aardbeien, vanille, banaan, chocolade, kokos, kersen en cappuccino.

Nieuwe smaken zijn uitsluiten te bestellen op de website van website van Dieet Pro.

Dieet Pro heeft betere ingrediënten dan de gemiddelde eiwitshake op de markt. De meeste eiwitshakes bevatten maltodextrine of suiker en soja eiwit. Dit zijn ingrediënten die je juist niet in een dieet wilt waar er minder koolhydraten worden geconsumeerd.

Wat zijn de nadelen?

De kans op een jojo-effect is net zoals bij dieet aanwezig. Langzaam afbouwen is essentieel en minimaliseert het risico van een eventuele terugval.

Dankzij de gratis weekmenu’s wordt het jojo-effect voorkomen en is blijvend afvallen mogelijk

Conclusie

De ene shake is de andere niet. Neem voor je gaat afvallen met eiwitshakes de ingrediënten goed onder de loep. Dieet pro gebruikt hoogwaardige ingrediënten. Mede door ruime keuze aan smaken, gratis weekmenu’s en kortingen en aanbiedingen wil ik Dieet Pro belonen met vijf sterren.

Gezonde Groeten,

 

* Een pot  kost slechts €29,95. Bestel je 4 potten (smaak naar keuze) via deze link, dan betaal je slechts €20,73 per pot. Je krijgt dus (meer dan) 1 pot gratis! Verder ontvang je een gratis shaker + weekmenu + 10% extra korting op je volgende aankoop. Deze korting is eenmalig en exclusief voor bezoekers van vetvrij.com

Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

69 Reacties

 1. In 4 maanden tijd ben ik 13 kilo kwijtgeraakt mede door Dieetpro. Ik heb nu weer een gezonde BMI, weeg wat ik al zo’n 15 jaar meer gewogen heb, en kan weer broeken aan die ik niet meer aan kon die ik in de hoop van ooit nog eens af te vallen weer aan kan.
  Voor mij was het altijd moeilijk om af te vallen omdat ik onregelmatig werk (vroeg, laat en nachtdienst) en dus onregelmatig eet. Meerdere pogingen gedaan, maar nu met de Dieetpro eindelijk echt resultaat. De combinatie met 4 a 5 x per week sporten heeft er uiteraard ook aan bij gedragen. Maar ook weet wat je eet! ik nam bijvoorbeeld ’s ochtends altijd een plak ontbijtkoek (mega veel suikers weet ik nu).
  Ik geef toe eerst maand is niet makkelijk, je moet anders gaan denken, ondanks mijn onregelmatigheid plannen van eet momenten en alle spullen meenemen naar het werk. Ook had ik in het begin moeite om de shake weg te krijgen, heb meerdere magere melk merken geprobeerd tot ik de gene vond die bij mij paste. Ik heb nu lang houdbare magere melk en laat die uit de koelkast. Toen ik in het begin de melk uit de koelkast pakte vond ik de smaak echt niet lekker, totdat ik een keer vergeten was deze in de koelkast te zetten en het niet gekoeld veel lekkerder vond.
  Na een maand ongeveer gold voor mij “ik weet niet beter”. Ik was gewend aan de dagelijkse twee shakes met tussendoortjes, naar de sportschool of hardlopen werd standaard onderdeel van mij dag programma en zo verliep het voor mij prima.
  Ik heb de shakes aangevuld met vitamine pillen en visolie pillen en later ook korrels ’s ochtends door de shake voor de ontlasting want die werd op zeker moment erg hard en problematisch.
  Ook ik heb af en toe wel momenten dat ik behoefte heb aan “snaaien” maar enerzijds weet ik waar ik het voor laat en anderzijds doe ik af en toe bijvoorbeeld in het weekend wel wat chips eten en 1 biertje erbij, Ook tussendoor een keer een patatje mee eten met de rest van het gezin kan geen kwaad en was voor mij ook wel een manier om het vol te houden. Als ik alleen maar 100 % zou moeten diëten houdt ik het niet vol. Zonder die af en toe een keer “” zondigen”
  was het misschien nog iets sneller gegaan, maar had ik het misschien niet volgehouden.
  Ik ben trots op mijn behaald resultaat van 13 kilo in 4 maanden tijd, nog een paar kilo extra en dan ben ik tevreden en verwacht ik door mijn veranderde eet patroon, de suiker uit de koffie verbannen, geen ontbijtkoek meer en kleinere porties eten. Het sporten houdt ik ook wel vol ik mis het min of meer als ik een een dag niet geweest ben.
  Ik ben blij dat ik het gedaan heb en zover gekomen ben met Dieetpro!

  • Ik ben echt blij dat ik Dieetpro heb ontdekt. Ben een ervaren dieeter en ik merk dat alles steeds minder goed werkt.

   Fanatiek sporten krijg ik alleen maar weer MEER honger van.
   En als ik zo’n crash dieet doe, dan kom ik telkens alleen maar weer aan daarna…

   Met shakes is het gewoon beter vol te houden. Vooral omdat ik geen hongergevoel heb nu de hele dag. Dat heb ik normaal eigenlijk wel. Ook al eet ik genoeg, ik heb altijd meteen weer honger. Maar nu met die shakes is dat echt gewoon weg. Het vult kennelijk genoeg en neemt ook het hongergevoel weg.

   HOE het werkt weet ik niet maar DAT het werkt wel.

   Superblij mee en ik hoop gauw op mijn streefgewicht te komen en dan ook te blijven

 2. Wauw, ik vind het een topproduct ik was zwanger en 25 kilos aangekomen.. ben daarna begonnen met bewegen en afvallen. Ik ben in 2,5 maand 17 kilo kwijtgeraakt super product ik neem de shakes 2 maal daags en derest van de dag eet ik om de 2 uur kip en vis met groentes. Het zijn erg lekkere shakes ik had nooit gedacht dat het zo goed werkte nu weer 2 potten besteld en verder met afvallen tot ik mijn gewenste lichaam weer terug heb. Groetjes

 3. Ik wil graag gebruikmaken van de actie “1 pot dieetpro gratïs”, maar het lukt me niet de korting te activeren. Hoe bestel ik 3+1 vanille á 500gram?

  • Een pot Dieet Pro kost slechts €29,95. Bestel je 4 potten Dieet Pro (smaak naar keuze) via deze link, dan betaal je slechts €20,73 per pot. Je krijgt dus (meer dan) 1 pot gratis! ​Tevens krijg je deze maand gratis een unieke waterfles, gratis shaker + weekmenu + 10% extra korting op je volgende aankoop.

   Deze korting is eenmalig en exclusief voor bezoekers van vetvrij.com
   B​estellen en meer info kan uitsluitend via deze link.

 4. sinds juni bezig. 11 kg kwijt. Prima vol te houden. Ontbijt magere melk shake. Neem yoghurt-aardbeishake klaargemaakt mee naar mijn werk voor de lunch. heb daarvoor een hoeveelheid aardbeien gepureerd in de vriezer en doe daar een paar scheppen van door de yoghurt. Heerlijk! Avondeten, normaal veel wokgerechten groenten/beetje mie of rijst/ongeveer 75 a 100 gram vlees, tussendoor cracker mager vleeswaren met rucola. In weekend ook mijn glas wijn. Zo houden we het nog wel even vol!!

 5. Beste

  Is deze shake ook effectief als ik hem combineer met bv een herbalife shake, en Pro Dieet dan aanvullend gebruik als eiwitbevoorrading voor mijn fitnesstraining?

  mvg

  • Dieet Pro dieet is een goed hulpmiddel om in een gestaag tempo de gewenste klio’ s kwijt te raken. Ik wil langzaam afvallen om te voorkomen dat wanneer ik stop met het dieet de kwijt geraakte kilo’s er zo weer aan zitten. Ik let op wat ik eet. Houdt mij aan het advies wat gegeven word. Ik gebruik nu na vijf weken een shake per dag. In de eerste vijf weken 3 en een halve kilo kwijt geraakt Zo is het goed vol te houden.

  • Het is aan te raden om voor 1 merk shake te kiezen. Alle shakes hebben een andere samenstelling. We hebben recent de meest verkochte shakes met elkaar vergeleken. Het resultaat kun je hier lezen

  • Je kunt beter wachten met het nemen van dieet / eiwitproducten tot je gestopt bent met het geven van borstvoeding.

 6. 3 weken bezig 5kg eraf zo blij met dieet pro.
  Groeten,
  Anke

  p.s. koop ajb nooit bij eiwitten webshop maar altijd via de officiële website van DP of in de winkel. Ik moest twee weken wachten en kreeg geen contact met de klantenservice van eiwitten. Uiteindelijk heb kreeg ik de verkeerde potten (stevia met minder inhoud) toegestuurd. Ik mocht ze niet retourneren en heb het uiteindelijk via mijn rechtsbijstand moeten regelen.

  • ik woon niet zo ver van sluis kunt u me zeggen waar ik daar dieet pro kan kopen mvg alain

  • Beste Alain,

   Goed dat je gaat starten met Dieet Pro! Ik kan je aanraden om Dieet Pro online te bestellen via deze link

   Dit heeft een aantal voordelen:

   – Je besteld het rechtstreeks bij de producten
   – De volgende dag in huis
   – Je krijgt de beste prijs
   – Je krijgt gratis begeleiding
   – Je krijg gratis recepten
   – Tijdelijk extra korting

   Heel veel succes!

   Groeten,

   Karin

 7. Ik ben Alinda, 34 jaar oud en heb Dieet Pro gevolgd. Ik ben deze methode gaan volgen omdat ik zag dat Lisa Lois enorm veel was afgevallen met dieet pro. Ik ben in januari begonnen omdat ik moest worden geopereerd aan mijn knie en toen op de weegschaal moest om te kijken hoe zwaar ik toen was, i.v.m. de narcose. Ik woog toen 98.6 kilo en dankzij woog ik begin april 74.5 kilo. Daarna alles weer gewoon gedaan maar wel goed opgelet wat ik een beetje at volgens het gratis weekmenu. Ondertussen heb ik mijn knieoperatie achter de rug en ben ik alweer bijna twee maanden op mijn streefgewicht van 75 kilo. Geen jojo-effect, geen honger en eenvoudig en snel afvallen. Dat is Dieet Pro voor mij.

  Groetjes van Alinda en ik weet zeker dat als ik het kan iedereen het kan!

 8. Mij spreekt jullie dieet pro aan. Ik ben zeker niet te zwaar, maar ik voel mij een stuk prettiger bij ongeveer 6/7 kilo lichter. Ik sport 1 a 2 keer in de week en daarbij beweeg ik elke dag wel minimaal een half uur. Maar het lukt me niet om echt af te vallen. Vandaar dat ik een extra zetje nodig heb en ben ik benieuwd naar de ervaring van jullie product. Mijn vraag als eerste is, melk is een product waar ik niet goed op reageer. Je ziet dat zodanig terug aan mijn huid. Ik krijg daar puisten en onzuiverheden van. Kortom totaal niet prettig. Ik wil dus graag even weten of dat er in zit en wat er precies in zit. En wat jullie mij aanraden qua pakketten. En of er echt alle voedingsstoffen in zitten die je op een dag nodig hebt. Ik zie heel graag jullie oprechte reactie tegemoet! Alvast bedankt Mvg Lois

 9. Hallo, ik ben nu een week bezig met Dieetpro op de manier zoals jullie in de dagmenu’s aangeven. Ik ben in deze week niks afgevallen.. Waar zou dit aan kunnen liggen? Ik ben in mijn hoofd best veel bezig met voeding en het afvallen dus een soort van stress is wel een meespelende factor. Maar ik geloof niet dat dit het enige is waardoor het niet lukt. Hebben jullie tips?

  • Ik ben 2 dagen bezig..en ben 600 gr kwijt..nu heb ik ook de pillen gekocht..extra booster..glucomannan..kijk uit dat je echt maar 2 shakes neem

 10. Een vraag over Dieet Pro: Fruit wordt in veel dieeten afgeraden vanwege het gehalte fruitsuikers, maar fruit bevat ook veel vitamines, mineralen en vezels die een belangrijke rol spelen in het lichaam (ook bij het afvallen). Daarnaast heeft fruit een sterk ontzurende werking op het zuur-base evenwicht in het lichaam. Suiker, alcohol, stress, vet eten, maar ook eiwitten hebben een verzurende werking in het lichaam. Een te hoge zuurgraad in het lichaam belemmert het afslanken. Een lange periode achter elkaar te veel verzurende producten te eten kan er dus voor zorgen dat je niet afvalt. Vandaar dat je met Dieet Pro twee stuks fruit per dag kunt nemen. Rauwkost zoals komkommer, tomaat, wortels, sla en paprika werkt nog sterker ontzurend en bevat geen fruitsuikers. Rauwkost heeft dus eigenlijk de voorkeur.

  Er staat wel vermeld dat u 2 stuks fruit per dag kunt nemen maar er staat niet hoeveel rauwkost. Mag je dat gewoon onbeperkt?

  mvg Kristel

 11. ik ben vanmorgen begonnen met het maand dieet. Alles goed ik zit alleen met de vraag wat mag ik drinken over de dag. uiteraard water en groene thee maar hebben jullie nog tips. Ook begint mijn dag op 6:00 uur met de eerste shake dit is dus 3 uur eerder dan het schema ik kan natuurlijk alles opschuiven maar dan zit ik dus om 17:30 uur aan mijn laatste avondsnack hoe kan ik dit het beste verdelen hoeveel tijd mag er tussen zitten.

 12. hallo,
  mijn schema per dag is: half9 shake, half 11 fruit, half1 shake, half3 cracker met smeerkaas, half5 cracker met smeerkaas en avond eten gewoon een normale bord. ik ben in 1 week maar 1.5 kilo afgevallen. is dit normaal of? en hoe val ik meerdere kilo’s af in een week.

  gr,

 13. Hallo,’
  Ik zou graag het product proberen, maar heb een koemelkallergie. Is er ook een product waar geen “melk” in zit?

  • Hallo, Ik wil binnenkort gaan beginnen met het dieet van dieetpro. Ik hoop dat het mij gaat lukken, na veel andere pogingen. Nu zat ik een beetje te kijken naar de diner recepten. Op hoeveel personen zijn de recepten gebaseerd? En, kan dit dieet ook werken als je meer als 10 kilo kwijt wilt raken? Heeft u nog verdere tips, dan hoor ik het graag! ;) Alvast bedankt, Maaike

 14. Ik heb de spullen van dieet pro in huis gehaald en start er a.s maandag mee. Nu heb ik alleen een vraagje. Ik werk alleen maar nachtdiensten dus mijn slaap/dag ritme is wat anders zeg maar. door de weeks slaap ik van 9.00 tot 13.00 en ga dan om 17.00/ 17.30 na het avondeten weer naar bed tot 22.00 en dan werk ik weer van 22.30 tot 07.15. Hebben jullie misschien tips hoe ik dan het beste de dieet pro kan volgen? hoe ik het beste mijn eetpatroon kan invullen.
  Alles tips zijn welkom!!!

 15. Vandaag is onder andere bij RTL Nieuws en Telegraaf te lezen dat X-Factor winnares Lisa Lois meer dan 30 kilo is afgevallen.

  Lisa heeft haar streefgewicht met hulp dan Dieet Pro. Wil je ook starten met Dieet Pro? Tijdelijk ontvang je het weekmenu dat Lisa ook volgt, een pot Dieet Pro + vezel complex helemaal GRATIS bij het Dieet Pro Actiepakket. Meer informatie ► http://goo.gl/UU1Zyu

  In mei onthulde Lisa al 21 kilo te zijn afgevallen. Deze week deelde ze een ‘dieet update’ op Instagram. “Ik geloof het zelf bijna niet maar ik ben er nu echt bijna. Op 700 gram na. Maar ik doe stiekem vast een overwinningsdansje! #doei30kilo” Op de foto is te zien dat ze nu 70,6 kilo weegt.

  • Dieet Pro is lekker en geeft een verzadigd gevoel! Wat betreft mensen met diabetes type 2; het product bevat geen koolhydraten. Als mensen nu gewend zijn om bijvoorbeeld 2x een broodmaaltijd te gebruiken en dan ineens over gaan op 2x een shake; dat kan hypo’s veroorzaken. Wel raadzaam om dit dus langzaam aan af te bouwen.

   Maaike

  • Op zoek naar een Dieet Pro kortingscode? Bij ons krijg je tot 30% korting op shakes van Dieet Pro en val je op een veilige en goedkope manier af. Is er momenteel geen kortingscode, dan kun je gebruikmaken van een Dieet Pro aanbieding en alsnog tot 40% korting krijgen. Zo spaar je bijvoorbeeld voor korting door de aanschaf van meerdere producten tegelijkertijd of geldt er een introductiekorting op nieuwe artikelen. Houd dit overzicht regelmatig in de gaten.

 16. Mijn man wil graag 10/15 kilo afvallen.

  Hij heeft al meerdere pogingen gedaan om af te vallen, maar het komt nooit tot het gewenste resultaat.

  Dit komt vooral doordat we geregeld een gezellige aangelegenheid hebben waar de biertjes hem overheerlijk smaken.

  Het bier is echt de boosdoener samen de chips, worst, snacks en alle andere rommel.

  Sporten doet hij zo vaak mogelijk, maar lukt niet altijd met zijn werk.

  Hij moet nu even drastisch zijn eetpatroon gaan veranderen zodat de eerst kilo’s eraf vliegen.

  Dieetpro staat hem en mij wel aan, is ben er natuurlijk om hem te steunen! Hij heeft een kennis gesproken en die is er 20 kilo door afgevallen.

  Moeten de voedingssupplementen er persé bij geslikt worden?

  Kan hij toch één keer per week (zaterdag) zijn biertje drinken tijdens een feestje?

  Kunnen jullie mij eens een voorbeeld geven wat je nodig hebt als starterspakket? (Ik dacht zelf aan alleen de 3 smaken en de shaker)

  Ik hoor het graag spoedig van jullie.

  Alvast bedankt!

  Met vriendelijke groet,

  Jopy

 17. Goedenavond, Ik heb 3 potten shake’s, diverse smaken 1 pot vezel complex voor in de shake’s 1 potje visolie 1 potje dieet pro, glucomannan 1 potje phaseolamine. Ik kan goed van start gaan om de overtollige kilo’s (30 ) kwijt te raken om zo een gezond lijf en BMI te bereiken. Echter ik raak in de war met de supplementen, de vezels door de shake’s heb ik begrepen maar maakt het verder nog uit wanneer of je wat slikt? Graag zou ik wat advies willen. Met vriendelijke groeten, Celesta

  • Goedemorgen Celesta,

   We zullen proberen zo helder mogelijk te beschrijven wat precies wanneer genomen kan worden;
   De vezels kunnen inderdaad door de shake gedaan worden.
   De Glucomannan is om het hongergevoel te remmen, we raden sowieso aan hiervan 2 capsules in te nemen een half uur voor de avondmaaltijd. Ook wanneer u tussendoor honger (trek) krijgt kunt u twee capsules nemen (en dan genoeg water nuttigen)
   5 minuten voor de avondmaaltijd kunt u 2 capsules Phaseolamine innemen, dit is een koolhydraatblokker.

   De visolie kan een keer per dag genomen worden, bijvoorbeeld vóór de ochtendshake of vóór de avondmaaltijd.

   Succes met afvallen!

 18. Ik gebruik nu even ruim 14 dagen dieet pro en ben erg positief, nu wil ik weer nieuwe bestellen en lees ik overal dieetpro plus….? Ik lees dat het verschil de kcal en de hoeveelheid zijn, maar zijn er nog meer verschillen (smaak bijv.) En wat raad u aan? Hebben jullie ook nog een leuke goede aanbieding voor meerdere potten (minimaal 4) i.v.m. vakantieperiode enz.

  • Hoi Berna,

   Het verschil tussen de standaard, en plus variant van dieet pro is dat pro gebruik maakt van de zoetstof stevia. In de standaard potten zit 500gram, en in de plus 400 gram. De smaak is iets anders.

   Ik heb de Dieet Pro 4=3 Actie besteld. (standaard) Hier kom je de zomer wel mee door! Als je meer potten toevoegd aan je winkelwagentje, dan zie je de prijs omlaag gaan. Naast de potten krijg je een weekmenu, shaker en tijdelijk een doos met 20 snack repen van dieet pro (handig voor onderweg)

   Veel succes en een fijne vakantie!

   Karin

 19. dieetpro vult goed en geeft lang een verzadigd gevoel. de smaak is erg lekker, het klontert niet en is is heerlijk door de yoghurt. ik ben er ook 14 kilo mee afgevallen in een paar weken tijd. ik gebruik het als maaltijdvervanger voor ontbijt en lunch. tussendoor en ’s avonds eet ik een koolhydraatvrije maaltijd.

  mellanie

 20. Toen ik met dieet pro begon, had ik niet verwacht zo snel mijn doel te bereiken: 15 kg er af. Na het weekend (overmorgen) ga ik de lunchshake vervangen door brood. En gaat dat goed, dan ga ik ook ontbijten. Ik heb geen hongergevoel gehad, eerder een continu vol gevoel. Eigenlijk at ik voorheen overdag te weinig, en als ik dan tegen de avond thuis kwam en het nog even duurde voor we gingen eten, ging het mis. Ik kon niet meer stoppen. Voor mij is dus het belangrijkst om regelmatig te blijven eten, niet te veel in één keer en ook opletten wat ik naar binnen werk. Het zal nog wel even duren voordat mijn lichaam en geest gewend zijn aan deze manier van voeden, maar ik heb er alle vertrouwen in. Tijdens het `shaken` heb ik me daar mentaal op voorbereid, nu laten zien dat ik het volhoud.

 21. Hoi Sanne,

  Ik ben op dit moment antibiotica aan het innemen ( woensdag laatste innane). Zou ik moeten wachten met de shakes tot woensdag of mag ik het gewoon innemen. Ben nl bang voor maagklachten. Hebben jullie ook een receptenboek met verschillende soorten weekmenu’s. Dan zou ik die ook graag willen bestellen en als het kan met acceptgiro. Hoop dat je me op weg kunt helpen. Het is nieuw voor me dus vindt het nog een beetje eng.

  hatice

 22. Ik ben nu 1 maand bezig met dieet pro
  Ivm een te trage schildklier van 55 naar 92 kg gegaan in 10 weken nu een jaar stabiel op 80kg dus nog te zwaar ik heb met mn huisarts gesproken en mocht eindelijk op dieet nu 1 maand verder 4,5 kg afgevallen heerlijk is dat
  Geen gevoel van honger en het is heel erg goed te doen ik moet er nog wel wat kilo’s er af Maar ben erg blij met het resultaat

 23. 11 kg kwijt en prima vol te houden.Ontbijt magere melk shake. Neem yoghurt-aardbeishake klaargemaakt mee naar mijn werk voor de lunch Heb een hoeveelheid aardbeien gepureerd in de vriezer en doe daar een paar scheppen van door de yoghurt. Heerlijk! Avondeten, normaal veel wokgerechten groenten/beetje mie of rijst/ongeveer 75 a 100 gram vlees, tussendoor cracker mager vleeswaren met rucola. In weekend ook mijn glas wijn. Zo houden we het nog wel even vol!!

 24. Vandaag gestart met Dieet pro. Hoop dat het gaat lukken. Ik ben nu 79 kilo en wil graag naar de 65. Zou wel wat tips kunnen gebruiken voor het avondeten. Lekkere tips natuurlijk, hahaha.

 25. Vandaag 1e x gewogen, 107.5 kilo, 04-12-2014′ niet echt veel afgevallen, me toch strikt aan het dieet gehouden, maar ga gewoon door, tot mijn vacantie,op 03-06-2015 duurt nog lang, op naar de 100kilo,

 26. Ben nu voor de 2e x begonnen met Dieet Pro, 1e x niet gelukt, niet goed in mijn vel , wat problemen maar nu weer begonnen op 17-11 2014 110 kilo,, ga er voor ,,,

 27. Beste Manon,

  Een verminderde stoelgang is vervelend maar komt vaker voor bij een eiwitrijk dieet. Ik wil u adviseren om naast Dieet Pro het product vezelrijk te gebruiken. Dit product bevorderd de stoelgang en is afkomstig van dezelfde leverancier als dieet pro. Hierdoor sluiten de producten goed bij elkaar aan.

  Met vriendelijke groet,

  Sanne

 28. Ik gebruik sinds een week Dieet Pro en heb ontzettende last met mijn stoelgang. Kan soms een paar dagen niet en daarna met heel veel moeilijkheden tot bloedens toe. Wat kan ik innemen of doen?

 29. Ik gebruik al geruime tijd Dieet Pro en ben op zich tevreden over het resultaat. Het is echter wel eenzijdig (slechts een aantal smaken en er zijn naast de shakes geen extra producten verkrijgbaar) Het voordeel is dat er superweinig calorieen in een shake zitten. Hoe minder calorieen hoe sneller je afvalt. De shakes van Dieet Pro bevatten nog geen 80 calorieen. Ik heb in het verleden ook zeewier shake (111 cal) en Iscore (132 cal) gebruikt. Deze zijn vergelijkbaar maar duurder dan dieet pro. Doordat je maaltijden vervangt door shakes krijg je veel minder calorieen binnen dan je verbruikt waardoor je lichaam vet gaat verbranden. Door de eiwitten in de shakes blijven je spieren beschermt zodat het vet verbrand wordt om energie op te wekken.

  Wil je snel afvallen, dan is dieet pro een aanrader.

  Melissa

 30. Hallo, graag wil ik de DieetPro bestellen. Ik zie dat het geen suiker, vet of aspartaam bevat. Wat zijn dan precies de ingrediënten? Daar kom ik nl bij het googlen niet achter. Bv: zijn er wel kunstmatige smaakstoffen toegevoegd? En wat voor suikers bevat het evt. dan wél? Graag hoor ik van je voordat de actie verloopt, als het mogelijk zou zijn. BVD. Groetjes, Melissa

  • Ik heb het pakket besteld en is inmiddels binnen. Zou jij mij nog een duidelijk voedingsadvies kunnen toesturen. Hetgeen ik er bij kreeg vond ik onduidelijk. Ik begrijp niet wanneer ik de shake en tabletten moet nemen. Wat ik wel en niet moet eten is mijn wel helder.

   Ik hoop snel van je te horen, kan ik aan de slag.

   Vriendelijke groet,
   Deborah

 31. Hoi hoi, 2 tot 3 kilo is mij niet gelukt, maar ik gebruik het nu ruim 5 weken en ben bijna 5 kilo afgevallen. Ik gebruik er wel gebroken lijnzaad en tarwezemelen bij.
  Ik voel me prima, heb erg veel energie en voel me niet hongerig of naar ofzo.
  In de ochtend en de middag de shake en dan ’s avonds gewoon eten 1 x opscheppen en veel sla en fruit tussendoor. In het weekend neem ik een wit wijntje, moet kunnen.
  Ik vind het een prima manier van afvallen en ga er gewoon mee door. ik weeg nu 76 kilo, ben een maatje minder en voel me er prima bij. ik kan het je echt aanraden.
  succes, groetjes, Eveline

 32. Kan ik sommige dingen uit jullie eetschema weglaten of anders indelen? Bijv wat meer sla of fruit eten ipv crackers?

 33. Kan jij mij vertellen welke producten ik wel mag gebruiken voor een eiwitdieet? Ik ben n.m.l. bezig om af te vallen met een eiwitrijk dieet..
  Wil je me helpen alsjeblieft met de producten die ik wel mag nuttigen op eiwitrijk dieet?

  • Mijn moeder en zusje zijn pas begonnen met Dieet Pro. Ze vallen hard af, maar die 2 hebben echt elk dieet al geprobeerd. Mijn moeder, zusje en ik hebben alle 3 aanleg om dik te worden. Ze vallen normaal niet zo eenvoudig af. Dus ik denk dat Dieet Pro wel een aanrader is alhoewel ik niet weet hoe het op de langere termijn gaat.

   mellanie

  • Hallo allemaal! En ik ben vandaag voor het eerst begonnen met Diet pro. Ik ben 18jaar oud 90 kilo en 1.65m! Dus ik wil minimaal 20 kilo eraf! Ik was van plan om helemaal geen tussendoortjes te nemen, en alleen maar shakes te drinken.. 3x perdag (dus ook geen avond eten) ben heel streng voor me zelf, en ik kan het wel volhoude. Dat is wat ik vandaag dus heb gedaan… maar nadat ik alle reacties heb gelezen, ben ik een beetje bang geworden dat ik , als ik niet ga eten, niet afval…. Ook ga ik naar de sportschool! Ik wil zo snel mogelijk afvallen!! Als dat moet zonder eten dan moet dat maar! gr. Weff (meisje)

  • hallo allemaal.Ik gebruik sinds 2 weken nu dieet pro,de smaken aarbei en banaan.Ik meng ze nu met optimel en dat smaakt nog beter dan met magere melk.De smaak is romiger en het voordeel is dat er nog minder koolhydraten inzitten dan in magere melk.Ik ben inmiddels 3,3 kilo afgevallen.Wat eten jullie zoal s`avonds als warm eten of tussendoor? Ik merk wel als ik veel onregematige diensten werk ik minder afval.Tips zijn van harte welkom en succes iedereen.

  • Hallo allemaal, ben nu een week bezig en moet zeggen het gaat aardig, ben nu 1,5 kilo kwijt, ik neem `s morgens en `s middags de shake, en tussendoor neem ik een halve komkommer of cherrytomaatjes of eventueel 2 plakjes kipfilet met daarin een beetje filet american. Tijdens mijn avondeten eet ik gewoon aardappels, rijst, pasta noem maar op bij mijn pasta zelfs gewoon een stokbroodje met kruidenboter dan wel ieder de helft maar goed. Mijn visie is namelijk dat wanneer je te weinig eet tijden het afvallen je weer heel veel aankomt wanneer je wel weer gewoon gaat eten, dus dan liever iets langer doen over het afvallen dan dat ik na 6 maanden opnieuw 15 kilo eraf kan werken.. succes!!

  • hallo allemaal afgelopen maandag ben ik begonnen met dieet pro en ben in 4 dagen van 84.3 naar 80.2 ben er super blij mee mijn dag bestaat uit ochtend een shake daarna een glas water ,tussendoor een cracker met tomaat en een glas water ,lunch een shake en een glas water ,tussendoor een stuk fruit en een glas water ,tussendoor een cracker met kipfilet en een glas water ,avondeten een groentesoep of tomatensoep ,avondsnack een stuk komkommer in de avond drink ik ook lekker veel water ongeveer 2 1/2 liter per dag ik heb ook helemaal geen last van een hongergevoel ik wens jullie allemaal succes

  • Hoi Sanne
   Ik zie op de site dieet pro en dieet pro plus.
   Wat is het verschil ?

   Vriendelijke groet,
   Ilona

  • Hoi Ilona,

   Dieet Pro zit in een verpakking van 500 gram en is met zoetstof gezoet
   Dieet Pro Plus zit in een verpakking van 400 gram en is met stevia gezoet.

   Sanne

  • Hoi allemaal. Ik ben nu 5 weken bezig met dieet pro. Overdag 2 shakes en s\`avonds gewoon eten. ( ook wel eens friet of piza) ben nu 4.8 kilo kwijt. Ik sport 4x in de week. N ik meng de skake met magere melk en doe het in de blender met aarbeien. Heerlijke milkshake. Ik heb de aardbeien variant. Ook doe ik er voedingsvezels in en neem ik een multivitamine pil. Tussendoor fruit of een groente of tomatensoep zonder ballen of vermicelli. Gaat heel goed. Ik ben 1.80 en begon met 78.9 en nu weeg ik 74.1. Wil weer onder de 70 kilo komen dus moet nog ffe volhouden. Succes allemaal.

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Dieet Pro
Natascha
Mijn naam is Natascha en ik vind het leuk om je te informeren over het laatste nieuws op het gebied van dieet, voeding en gezondheid. Regelmatig schrijf ik artikelen en columns voor vetvrij.com