Diamant kado bij de Tandarts

Start met KetoX

Een Zweed heeft een diamant ingeslikt bij zijn tandarts. Het edelsteentje was losgekomen van het toestel waarmee de tandarts het gebit van zijn patiënt reinigde, schrijft de Zweedse krant Borås Tidning.

Geen last
De tandarts heeft het incident gemeld aan het Ministerie van Gezondheid en Welzijn. Hoewel diamant een van de hardste materialen zijn heeft de man niets ondervonden maar hij weet niet waar het steentje naar toe is.

bron: demorgen.be 

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.