Ervaringen met DetoxFormule en DetoxOriginal

Detoxen of ontgiften is een proces waarbij je je lichaam ontdoet van afvalstoffen. Deze afvalstoffen zitten in ongezonde voeding en andere chemische verzorgingsproducten. Doorgaans is je lichaam zelf in staat de opgeslagen afvalstoffen af te voeren. Echter gebeurt dat in enkele gevallen niet optimaal. Een van deze gevallen is wanneer je vaker ongezonde voeding consumeert. Denk aan bespoten groenten, fruit en bewerkte vleeswaren. Doordat je lichaam veelvuldig aan deze afvalstoffen wordt blootgesteld moet het harder werken om die af te voeren. Het wordt dus zwaarder om de opgenomen afvalstoffen tijdig uit je lichaam te halen. De gifstoffen blijven dan veel langer in je lichaam opgeslagen en dit leidt tot allerlei klachten waaronder overgewicht. In dit artikel bespreken we de producten DetoxFormule en DetoxOriginal 

DetoxFormule (uit Baarn) en DetoxOriginal (Perfect Life Ltd. uit Den Bosch) zijn twee afzonderlijke bedrijven. De overeenkomst is dat vrijwel identieke supplementen worden gebruikt De bedrijven hebben overigens dezelfde eigenaar.

Ervaring met DetoxFormule en DetoxOriginal

Heb je ervaring met DetoxFormule en DetoxOriginal of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief).We zijn benieuwd naar zowel jouw ervaring met het product, als je ervaring met de levering en aftersales. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

DetoxFormule en DetoxOriginal Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor DetoxFormule en DetoxOriginal zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

DetoXOriginal
DetoXOriginal
 1. Geef middels een reactie aan waarom jij DetoxFormule graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Wat is Detox?

Detoxen is een effectieve manier om je gewicht onder controle te krijgen. Het detoxen reinigt je lichaam, stimuleert de verbranding van vetten en verbetert de stofwisseling. De DetoxFormule is daarom een geweldige manier om van overtollig vet af te komen. Het verwijdert de gifstoffen uit je lichaam zodat je makkelijker vetten kan verbranden. Geen wonder dat Detox Kuren enorm populair zijn. Een van de meest verkochte detox kuren van dit moment is DetoXultra Plus.

DetoxFormule en DetoxOriginal zijn een afslankmiddel dat middels natuurlijke ingrediënten je lichaam ontdoet van chemische stoffen. In de capsules zitten anijszaad, aloë vera, cranberry extract en zoethoutwortel. Deze ingrediënten zijn ideaal voor het stimuleren van de spijsvertering en het ontgiften van het lichaam. Met een dergelijke detox kuur claimt men dat diverse gezondheidsproblemen worden verholpen (bron).

Voor wie is DetoxFormule en DetoxOriginal geschikt?lichaam-reinigt-zichzelf-met-lever-1

Dankzij de natuurlijke ingrediënten is dit middeltje geschikt voor een ieder die een detoxkuur mag doen. Bespreek dit eerst met je arts als je nog twijfels hebt hierover. Er zijn slechts een aantal wetenschappelijke studies (bron).

Zijn DetoxFormule en DetoxOriginal effectief?

Een van de leuke bijwerkingen van het detoxen is gewichtsafname. Detoxen stelt je lichaam instaat om haar processen op een efficiënte manier te laten verlopen. Een van deze processen is de verbranding. Een detoxkuur heeft zo indirect invloed op je gewicht. De DetoxFormule helpt je makkelijk van overtollig gewicht afkomen door je lichaam te reinigen van afvalstoffen. Door de leverancier wordt geadviseerd om DetoxFormule en DetoxOriginal samen met SlimHCA te gebruiken om op die manier de werking te versterken. (bron).

Wat kosten DetoxFormule en DetoxOriginal?

Wil je de voordelen van de DetoxFormule zelf ervaren? Je kunt DetoxFormule en DetoxOriginal uitsluitend online bestellen.

Voordelen

De DetoxFormule en en DetoxOriginal kennen een aantal voordelen, waaronder:

 • Je hebt meer energie door de dag heen.detox-dieet-moeilijk-vol-te-houden
 • Het reinigt je lichaam van chemische afvalstoffen.
 • Het ondersteunt de werking van de darmen.
 • Het bevat natuurlijke ingrediënten.
 • Het verhoogt de vetverbranding en calorieverbranding.
 • Je kan eenvoudig detoxen middels capsules.

DetoxFormule en DetoxOriginal hebben weliswaar op korte termijn positieve effecten die vergelijkbaar zijn met een streng dieet (bron). Een aantal wetenschappelijk studies hebben aangetoond dat vasten en een caloriearm dieet de waarde van het cortisol stresshormoon in het lichaam aanzienlijk deed verhogen (bronbron).

Nadelen

De ingrediënten in de DetoxFormule en DetoxOriginal zijn natuurlijk en veilig in gebruik. Wel zijn er een aantal kanttekeningen die ik graag wil benoemen.

DetoxFormule
DetoxFormule

Let wel dat je voldoende water drinkt wanneer je de capsules inneemt. Dit is goed ter stimulering van het detoxen en ook noodzakelijk voor de goede werking van 1 van de actieve bestanddelen dat de DetoxFormule. In dit geval is dat konjac. De vezels hierin kunnen heel erg uitzetten en zodoende ademhalingsproblemen veroorzaken.(bron). Drink daarom voldoende water. Een detoxkuur, of het zuiveren van het lichaam is in veel gevallen af te raden in combinatie met een detox kuur en kan in extreme gevallen misselijkheid, overgeven en zelfs  uitdroging tot gevolg hebben (bron).

Daarnaast kunnen de konjakvezels de werking van bepaalde medicijnen neutraliseren. Denk aan cholesterolverlagers en diabetes-medicatie. Bij dergelijke claims ontbreekt in de meeste gevallen degelijk wetenschappelijk onderzoek. De studies die hierover zijn gepubliceerd zijn niet betrouwbaar genoeg om er gedegen conclusies aan te verbinden (bron). Het gebruik van DetoxFormule kan een vochtdaling veroorzaken. Het innemen van minimaal 2 liter vocht per dag is essentieel. Een tekort kan leiden tot stemmingswisselingen, geheugenproblemen en vermoeidheid (bronbron).

Retour Policydetoxformule voor na

Ale je niet tevreden bent over het DetoxFormule en DetoxOriginal, dan zijn de onderstaande retourvoorwaarden van kracht:

U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retourneren volgens onderstaande instructies aan onderstaand retouradres.
Wanneer u dat doet dan hoeft u niets te betalen voor het product, enkel de retourkosten voor het terugzenden komen voor uw rekening.
Houdt u rekening met het volgende:

U dient het product ongeopend, onbeschadigd en ongebruikt te retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. We accepteren geen retouren die geopend, beschadigd en/of (deels) gebruikt zijn. Geopende, beschadigde en/of (deels) gebruikte producten komen NIET in aanmerking voor een terugbetaling. Als klant bent u verantwoordelijk voor het terugsturen van het product en de staat waarin wij het ontvangen, daarom adviseren wij u om het aangetekend retour te sturen.

Conclusiejo-jo-effect-detox-diet-768x510

Met de DetoxFormule en DetoxOriginal werk je niet alleen aan je gewichtsdoelen. Het pakt je gezondheid aan door de opgeslagen afvalstoffen uit je lichaam af te voeren. Hierdoor kan je lichaam op een efficiënte manier vetten verbranden. Meer informatie kun je vinden op de website van DetoxForumule. Ondanks dat DetoxFormule en DetoxOriginal geen duidelijke  wetenschappelijke onderbouwing genieten is het gebruik, mits voldaan wordt aan de in dit artikel beschreven voorwaarden veilig (bron).

Ervaring met DetoxFormule of DetoxOriginal

Wat is jouw ervaring met DetoxFormule? Gebruik het onderstaande reactieformulier of vul het facebook comment formulier in en deel jouw ervaring met dit product. Heb je vragen over het dit afslankproduct of het gebruik ervan? Ook dan kun je gebruik maken van de onderstaande formulieren. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief).We zijn benieuwd naar zowel jouw ervaring met het product, als je ervaring met de levering en aftersales. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

Gezonde Groet,

Eline Blom

Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

74 Reacties

 1. 6 maanden geleden moeder geworden van een prachtige zoon. Helaas tijdens de zwangerschap al veel kilo’s aangekomen. Nu wil ik graag weer naar mijn oude maat kleding maar door het drukke bestaan met een kleintje kom ik daar niet voldoende aan toe… Ik zou het graag willen proberen omdat er vast meer vrouwen zijn in mijn situatie en ik daardoor goed een objectieve kijk op kan hebben of DetoXultra echt werkt!

 2. Ik zou graag detox original gebruiken om mijn laatste kilootjes kwijt te raken en beter in mijn vel te zitten voor de zomer zodat ik daar optimaal van kan genieten!

 3. Ik ben alleen maar aangekomen sinds ik het gebruik helaas niet het resultaat dat men zegt wil het terug sturen dat kon zeiden ze maar waarheen in vredesnaam naam
  Mvg
  Mevr Minken

 4. Mijn 16 jarige dochter heeft een aardige overgewicht en vanwege gewrichtsproblemen is sporten lastig. Ik ben eerder 14 kilo afgevallen met detoxultra en wil mijn dochter er nu mee verrassen. Vooral de gratis begeleiding is ideaal.Door mijn gewichtsverlies voel ik me beter en sta positiever in het leven Ik wil gun haar dit ook en ben ervan overtuigd dat het haar samen met detoxultra en het team van begeleiders gaat lukken. Nu wordt ze om haar gewicht gepest😔

 5. Mijn 16 jarige dochter heeft een aardige overgewicht en vanwege gewrichtsproblemen is sporten lastig. Ik ben eerder 14 kilo afgevallen met detoxultra en wil mijn dochter er nu mee verrassen. Vooral de gratis begeleiding is ideaal.Door mijn gewichtsverlies voel ik me beter en sta positiever in het leven Ik wil gun haar dit ook en ben ervan overtuigd dat het haar samen met detoxultra en het team van begeleiders gaat lukken. Nu wordt ze om haar gewicht gepest😔

 6. Ik heb via Facebook prongelijk op advertentie geklikt en kreeg hierdoor een rekening met pakketje voor iets wat ik niet wil.
  Nu moet ik deze aangetekend terug sturen? Moet ik dit wel doen? Komt dit wel bij dit bedrijf aan?
  Politie gebeld die zeggen niks te kunnen doen met webshop oplichting.
  Bedrijf paar keer benaderd om het pakketje persoonlijk op te halen, hier wordt alleen op gereageerd dat ik het aangetekend terug kan sturen
  Wat moet ik hier mee? Ik heb slapeloze nachten hiervan.

 7. Ik had ergens een detox plus besteld, gebruikt maar viel er niet mee af en kreeg er hartkloppingen van. Best eng als je in je bed ligt en denkt sta je een hartaanval krijgt…..
  Niet aan beginnen.

 8. Ik heb de zending direct geannulleerd toch ontvangen. Kreeg zelfs 2 enveloppen. Beiden aan elkaar ongeopend terug gestuurd. Zeggen ze dat ze maar 1 envelop hebben ontvangen. Krijg ik nu aanmaningen voor een zending. Ik wilde niets, ik heb niets en wil dus ook niet betalen

 9. Hallo,
  Ik was net even de reacties aan het lezen en wat me opviel is dat er veel mensen zijn die het zelfde hebben meegemaakt als mij. Nadat ik dit bericht gelezen had, heb ik een proefpakketje besteld. Dit pakketje kreeg ik binnen en een paar dagen later een rekening van (om precies te zijn) €59,98 binnen. Deze rekening heb ik niet betaald maar ik krijg nu nog wel telkens mails binnen en brieven. Dit is ongeveer 3 tot 4 weken geleden. De brieven krijg ik nog steeds maar ze hebben me verder nog niets aangedaan., voor de mensen die dit ook nog graag willen weten, dit product werkt niet bij het afvallen. Bij mij tenminste niet. Ik weet niet of hier verschil in zit qua persoon.
  Hartelijke Groeten,
  Charlotte van Dijek

 10. kreeg vandaag per mail opeens een factuur????

  Ik heb niets besteld, mijn adres gegevens zijn niet de mijne. Ook heel bijzonder.

  Blijkbaar als je reclame bekijkt via facebook wordt je e-mail doorgelinkt.

  Ik heb een mail verzonden aan [email protected]

  Ook heb ik wat onderzoek gedaan en blijkbaar zit er een kinderdagverblijf op 1 van de adressen.

  Algemene voorwaarden zijn nergens te vinden…………

  wordt vervolgd
  @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

  Geachte heer
  DetoxFormule.nl heeft Billink B.V. gemachtigd, conform de algemene voorwaarden, de onderstaande nota te innen. Neemt u bij inhoudelijke vragen over dit betaaloverzicht contact op met de leverancier via telefoonnummer 0900 – 2020 800. De klantenservice van DetoxFormule.nl is geopend op maandag tot vrijdag vanaf 10.00 uur tot 18.00 uur.

  Heeft u de bestelling nog niet ontvangen?
  Billink B.V. is niet bekend met de leveringstermijnen van de leverancier. Wanneer uw producten nog niet geleverd zijn na twee werkdagen adviseren wij contact op te nemen met de klantenservice van DetoxFormule.nl.

  Code Omschrijving BTW Aantal Stukprijs Totaalprijs
  DetoxFormule DetoxFormule 21.00% 1 59.95 € 59.95
  BTW 21.00% € 10.40
  Totaal inclusief BTW € 59.95

  Wij verzoeken u om het openstaande bedrag voor 21-08-2017 aan ons over te maken op bankrekening:
  NL43 RABO 0152 7253 93 (BIC: RABONL2U) t.n.v. Billink B.V. Vermeld daarbij altijd het factuurnummer!

  U kunt ook eenvoudig en snel betalen door op het onderstaande iDeal logo te klikken.

 11. NOOIT AAN BEGINNEN, OOK MIJN MINDERJARIGE DOCHTER HEEFT OP DE ADVERTENTIE VAN GRATIS PILLEN GEKLIKT EN WE ZATEN ER AAN VAST!! aangiften gedaan bij politie, brieven gestuurd, telefoontjes gepleegt, toch zeggen ze dat we moeten betalen. WIJ BETALEN NOOIT!

 12. Nou echt hè.. T gevoel erover, nadat ik Detoxactief had besteld, was direct al niet fijn. Dus ik had besloten voor mezelf, om t dan ook direct weer retour te gaan zenden, en had ‘ze’ erover gemaild.. Ongeopend terugsturen zou fan ook geen probleem zijn, volgens hun..
  Kreeg vervolgens het pakketje, direct maar ONGEOPEND teruggestuurd íncl track n tracé (ruim €8), en ja hoor.. zgnd hadden ze t pakketje GEOPEND ontvangen..!? En daar kwamen de zgnd dreigbrieven v t “incasso”.. Kreeg er net één van €100,07. Kweet eerlijk gezegd niet wat k nu moet doen. Maar denk dan ook dat t hoe dan ook moet gaan betalen..
  Stinkende oplichterspraktijken idd..
  En vind ook, net als één v d reacties hierboven, dat we massaal op social media ons beklag moeten gaan doen. Een pagina aanmaken op FB misschien?
  Mvg Rebecca.

  • Het klopt dat ze zeggen dat ze het pakketje open hebben ontvangen. Deze mensen zitten nu vast aan een soort ‘abonnement’. Dit zijn niet hun pakketjes maar van het bedrijf die deze pillen maakt. Deze mensen bestellen de pakketjes en verkopen het door. (wat ook al niet mag) Hier maken ze misbruik van door te zeggen dat er ook een proef pakketje is, sommige mensen bestellen meteen het hele pakket en door dat te doen, plakken ze er meteen een dikke rekening aan vast. Omdat dit illegaal is hebben ze geen andere adres waarnaar dit kan terug sturen en als dat wel lukt zeggen ze dat het pakketje open was, zo ben je verplicht dit aan te nemen en het te betalen.

 13. Ik heb een gratis proefpakketje besteld en niets ontvangen. Krijg nu een factuur van billink met incassie kosten boven op de 59.95 voor iets wat ik niet ontvangen heb. Verder staat mijn mailadres verkeerd beschreven. Ik wil dit niet betalen, hoe lossen we dat op. Ik heb geen andere manier om contact met jullie te zoeken gevonden dus graag reactie.

 14. Werkt niet ondanks streng dieet zonder koolhydraten en aardappelen en rijst en veel groenten. Weggegooid geld.

 15. Net als zoveel dames ben ik in deze val gelopen, het is van de zotte dat dit kan, nergens een contactadres om te reageren. Ook ik heb de pillen terug gestuurd en nu na ruim 1 maand krijg ik een aanmaning per post waarin staat dat ik €84,95 moet betalen omdat ik op de mails met aanmaningen niet heb gereageerd, logisch want ze waren zo achterlijk om een fout mailadres in te typen. Ik ga echt niet betalen en dat moeten we allemaal niet doen. Dit zijn gewoon oplichters.

 16. Het werkt niet een natuurlijk ben ik er weer ingetrapt. Je zou het binnen 14 dagen mogen terug sturen zonder er dan voor te hoeven betalen, mooi niet want er is geen adres te vinden of telefoonnummer. Ik baal hier enorm van, wat kan ik er aan doen????
  Voor diegene die mee kunnen helpen aan een adres of telefoonnummer, stuur me die aub

 17. ik heb dit dus helemaal niet besteld maar toch thuis gekregen kosten 60 euro ben ook helemaal niet vanplan dit te betalen heb ook gemaild maar moet het aangetekend terugsturen kost dus ook geld nou ze komen het maar halen pffff

 18. Ik heb ook het pakket ongeopend en binnen 14 dagen retour gestuurd. Krijg ik de melding dat ik moet betalen omdat het doosje geopend is. Makkelijke gezegd maar door wie is het geopend? Misschien wel door dhr. Jacobs zelf??dikke oplichters. Denk dat ik maar eens mijn rechtsbijstandverzekering om raad ga vragen hoe te handelen

 19. Oplichters! Bestelling direct geannuleerd en heb het alsnog thuis ontvangen. Meerdere mails gestuurd met het verzoek geen factuur te sturen. Ik heb gedreigd met juridische stappen. Wie weet naar welk adres ik het pakketje kan terugsturen?!

 20. Ik heb de detoxpillen ontvangen maar hier zit verder geen bijsluiter of iets bij… wat moet ik hiermee doen en hoeveel moet ik hier vn innemen per dag. En moet ik hier nog een dieet bij volgen of iets? Ik heb eigenlijk geen idee wat nu hier de bedoeling van is…

 21. Hefet iemand een telefoonnummer voor me van deze club? Ik heb namelijk spullen teruggestuurd (ongeopend), maar vrees ervoor dta ik straks ook (onterecht) aanmaningen ga ontvangen.

  • Ik kan ook geen telefoonnummer vinden. Ik ga het vandaag met een track en tracecode retour sturen.

 22. waarom zeggen jullie van te voren niet dat je deze tablette niet met anderre medicijne mag gebruiken daarom stuur ik hem terug mevr saris

 23. Ik wil graag annuleren volgens de arts mag ik deze niet in nemen wegen mijn medicatie voor mijn hersenbloeding.hij ade het streng af Mvg deborsh

 24. Beste heer /mevrouw

  Hier bij wil ik mijn bestelling annuleren.
  Ik heb net gelezen dat ik dat niet mag in nemen wegens mijn medicatie die ik gebruik.voor mijn hersenbloeding. Raad mijn arts het ter strenge af.

  Mvg deborah gouverneur

 25. Er wordt niet op eerdere mails gereageerd ivm vraag naar retour zending adres. Er wordt wel gereageerd met een rekening, maar op bovenstaande krijg ik geen antwoord en dat ervaar ik als zeer onaangenaam en des te meer reden het doosje (ongeopend) terug te zenden. (eerste rede is op advies van arts NIET gebruiken ivm zware medicijn inname en diabetes 2)

 26. Hallo ook ik heb vandaag een proefpakketje ontvangen.en kreeg een factuur van dik 60 euro voor 60 capsules. Ik meende echt dat dit een proefpakket was…

 27. ik gebruik het middel nu een week en ben geen gram afgevallen! Ben zeer ontevreden en zou graag mijn bestelling terug sturen. Kan dit?

 28. Ook probleem mee gehad. Stond inderdaad dat je proefpakketje kon krijgen en heb er toen twee besteld. Kreeg ineens rekening en belde met het verhaal dat ik er vanuit ging dat t proefpakketjes waren. Ik kon t zonder problemen terug sturen maar moest wel zelf verzendkosten betalen. Heb ze toen beiden in 1 pakketje gedaan en terug gestuurd. Kort daarna kreeg ik uit het niks een 3de pakket op de deurmat. Was 100% zeker dat ik er geen 3 besteld had en besloot weer te bellen, ook om te vragen of ze al retour ontvangen waren. Ik kreeg als antwoord dat ze er maar 1 van de 2 ontvangen hadden en dat ik voor de andere moest betalen. ik vertelde dat dit helemaal niet kon omdat ik er 2 in 1 pakketje retour gezonden had. Toen antwoorde de telefoniste vaag zo van oh.. ja we vroegen ons al af wat dat was… ? Toen dacht ik al van Hmm.. apart. Het werd wel weer op €0.00 gezet. Ik vertelde over het 3de pakketje die ik kreeg maar nooit besteld had, waarop ze antwoorden dat dat dan waarschijnlijk een fout was en dat ik hem mocht weg gooien….. heel apart allemaal

 29. kwaliteitsverschil eigen website is te groot voor 90 capsules dat is meer dan de helft dan op de website. Pas op voor namaak! Ik bestel detoxultra alleen via de officiele site.

 30. Ook ik zou een proefpakket krijgen en niks er verder bij. Nu ligt er een rekening van 84veuro betalen binnen 5 dagen. Sorry dat is geen proef. Dat is belazeren. Zoals ik lees vele met mij. Hebben jullie betaald??

 31. eind november ontvang ik van Detox Formule een email, met hierin de aankondiging dat ik morgen een pakketje van hen ontvang. Ik heb echter niets besteld en reageer daarom ook niet. De volgende dag vind ik in de brievenbus een pakketje met hierin 60 Detoxpillen(?). Ik bel het bedrijf en geeft aan dat ik niet om de pillen heb gevraagd. Het bedrijf geeft aan dat ik ze daarom kan terugsturen (aangetekend). Hierin vertel ik hen, dat ik niet van plan ben kosten te gaan maken voor iets dat ik niet besteld heb. Detox Formule geeft aan dat ik verantwoordelijk ben voor het pakket, omdat ik het heb aangepakt en getekend heb voor ontvangst. Hierop geef ik aan, dat ik niet heb getekend, maar dat het pakketje in mijn brievenbus is gedeponeerd. Detoxformule houdt echter vol en geeft aan dat heb getekend. Zij sturen zelfs een ontvangstbewijs met hierop mijn vervalste handtekening welke in de verste verte niet op mijn handtekening lijkt. Tevens was ik op het tijdstip van ondertekening op een congres elders in Nederland. Inmiddels heb ik ook een aantal rekeningen ontvangen, waarvan de hoogte inmiddels €100,= is. Ook het vervoersbedrijf GLS gaat op onderzoek uit, echter hier verneem ik nooit meer iets van. Inmiddels heb ik aangifte gedaan bij de politie, heb ik alle benodigde bewijsstukken naar zowel Detoxformule als het incassobureau (CIB)gestuurd, maar als enig antwoord krijg ik te horen dat ik gesommeerd wordt te betalen binnen 5 werkdagen. Het incassobureau geeft aan dat ik bezwaar moet aantekenen, dat binnen 5 dagen wordt afgewezen, waarna ik gesommeerd word om binnen 5 werkdagen te betalen. Als ik hierna het incassobureau bel, krijg ik te horen dat ik beter nogmaals bezwaar kan aantekenen. Ik heb dit onder protest gedaan, echter wel met de vermelding dat ik zowel Opgelicht, slachtofferhulp, consumentenbond en de politie heb ingelicht.
  Uiteindelijk na ruim maanden wordt mijn dossier gesloten bij de deurwaarder. Die van mij persoonlijk nog niet. Ben bezig schadeclaim, opbrengst gaat naar goed doel

  • kan ik met u in contact komen ik zit met hetzelfde probleem, ik wil graag de details weten.
   alvast bedankt

 32. Oplichters precies het zelfde verhaal! Gratis proefpakketje retour gedaan want ik viel niet af en dreigtelefoontjes. Nou ik betaal niks kom maar op naar de rechtbank dan laat ik ook even de recenties zien dat mijn verhaal niet opzichzelf is

 33. Hieronder kunnen jullie lezen wat ze terug schrijven over het zogenaamde proefpakketje van hun SCHANDE SCHANDE toen ik ze mailde hierover
  Bij deze niet bestellen mensen

  Geachte heer Verwijmeren,

  Hartelijk dank voor uw bericht.

  Wanneer u een bestelling bij ons plaatst, betreft dit een proefpakket. De verzending van het pakketje is gratis echter het pakket zelf niet. Wanneer u een bestelling bij ons plaatst, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden, waarin de achteraf betaalplicht beschreven staat. Daarnaast staat de prijs van het proefpakket vermeldt onder de bestelknop. Wij vragen u dan ook vriendelijk de bestelling te voldoen. 

  Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. 

  Met vriendelijke groet,

  Marloes, Klantenservice
   

 34. ik heb precies het zelfde probleem. ik was het artikel aan het lezen en wilde weten hoe duur het was. Ik vul mijn gegevens in en opeens liggen ze de volgende dag bij mij voor de deur. ik heb gebeld en gezegt dat ik hier niet voor ga betalen… het bedrag van de facuture is naar 84 euro opgelopen. ik had 2 weken geleden gebeld en er werd tegen mij gezegt dat als ik het die avond nog retour stuurde dat ik alleen voor de kosten van de retourneren moest betalen. Ik heb net gebeld om te vragen of ze zijn aangekomen maar het blijkt dat ik nu als nog 84 euro moet betalen. OPLICHTERS

 35. Ik heb ook wat problemen gehad wat betreft de betaling, maar dat is door Priscilla van de klantenservice heel netjes afgehandeld.

 36. Pure oplichting wij ook aanmaningen krijgen we
  Wel snel geld verdienen op deze manier een proefpakketje aanbieden mensen trappen erin net als ik
  Een dan krijg je de rekening zonder dat het er bij vermeld heeft gestaan of dat ze om je gegevens hebben gevraagd helemaal niks ik heb het iedereen verteld en afgeraden om bij deze instantie iets aan te vragen misbruik van mensen maken is dit erg jammer
  Ik heb van alles screenshots gemaakt als bewijs dat ik niet de enige ben die misleid os Door dit bedrijf en dan niet vergeten
  De gezondheids klachten die je ervan krijg
  Diaree, hartkloppingen, niet afvallen, hoofdpijn noem maar
  Want ook een bijsluiter zit er niet als het zogenaamde gratis proef pakketje krijgt

  Schande schande schande schande

  Oh ja en als je hier reageer krijg je via de mail en bevestiging dat ze je bericht in behandeling nemen en er op terug komen zelfs dat fatsoen is er niet

 37. Eerst vertellen ze je dat je hecht gaat afvallen van hun capsules. Dan heb je plotseling besteld, terwijl je dat niet in de gaten hebt. Maar wat kan je gebeuren, niet goed – geld terug maken ze je wijs. Capsules ontvangen zonder factuur/begeleidend schrijven, vreemd! Begonnen met de capsules, van alles gebeurd (hoge bloeddruk, hartkloppingen, darmklachten) behalve afvallen…
  Best geschrokken heb ik de capsules aangetekend terug gestuurd. Ondertussen kwamen de aanmaningen al per mail binnen, aanmaning?? ik heb niet eens een factuur ontvangen. Op de mail met aanmaning gereageerd, dat ik de producten heb geretourneerd, reden aangegeven en of ze kunnen stoppen met het sturen van aanmaningen.
  Kreeg vlot een bericht terug van Priscilla van de klantenservice met een vaag verhaal dat ze de geretourneerde capsules niet kan accepteren daar de kwaliteit van geopende verpakkingen niet kunnen garanderen en de producten moeten vernietigen. Niet mijn probleem lijkt me, daarnaast is Priscilla totaal niet geinteresseerd in de vervelende ervaringen die ik met hun product heb gehad. Kortom dit bedrijf is bezig met oplichterij en ik wil iedereen laten weten dat je hier niet aan moet beginnen!

 38. Vuile oplichters zijn het. Onder het mom van een proefpakketje adverteren en dan gelijk een rekening van 59,95€ sturen.
  En mocht je t toch niet willen kunnen aangetekend retourneren. Het zijn schandalige mensen en ik snap niet hoe ze met zichzelf kunnen leven!!!!

 39. Hoi miranda
  Denk niet dat de gegevens klopt
  3740AE postbus 208 baarn is van: kids companion bv
  Kinderdagverblijf sterre!
  Is dat wel correct?
  En wie bent u trouwens ..bent u van detoxformule.nl?

 40. Ben het ooknnu 2 weken aan het gebruiken en ben geen gram afgevallen kan iemand mij helpen wat ik fout doe vind het bedrag belagelijk en voel me er egt niet fitter door ofzo en inderdaad me geld krijg ik ook niet terug als het voor geen meter helpt lekker is dat voor de mensen bij wie het wel geholpen heeft in 2 weken wat waren je tips zou graag meer van horen gaat mij maar om 8 kilo dat ik kwijt wil

 41. Ook hier helaas erin getrapt schande gewoon van die bedrijf.
  Er stond gratis proberen je vraagt het aan zonder problemen
  En wat krijg je een rekening van 59,95 zonder dat dat er bij stond vermeld schande geld klopperij en werken doet het ook niet.
  Ook ik laat het er niet bij zitten schande echt waar schande

  • Hoi Nancy,
   Dit hebben wij ook aan de orde gehad,maar zij beweren dat dit niet het geval kan zijn.
   Wat kun je eraan doen?

 42. Mensen niet bestelllen het zijn oplichters ze sturen je het pakket ook ongevraag en op het moment dat je ver pakking open doet ook al heb je er niks van genomen krijg je een rekening van bijna 60 euro,

 43. Detox formule , is afzetterij, bestel je een pakje , , met het niet goed geld terug, en wat gebeurd er , je maag en darm zwellen op , goed ziek van geweest,, en tot overmaat van ramp, ik had slechts 3 capsulles gebruikt, stuur je netjes het pakketje terug en stuur je een bericht dat ik de 3 capsulles wil betalen, krijg je een bericht terug dat men het hele bedrag moet betalen leuke actie op fb,, laat het hier echt niet bij zitten,, dus mensen wees gewaarschuwd, Ps ben toen ik die 3 capsulles, in 3 dagen 5 kilo bijgekomen

 44. Afgelopen vrijdag heb ik een kijkje genomen op Detoxformule.nl
  Ik wilde graag weten wat de producten zouden kosten om te overwegen om dit misschien te gaan bestellen.
  Ik klikte het menu door en keurig al mijn gegevens ingevuld.
  Tot mijn grote verbazing kreeg ik ineens een bevestiging van mijn bestelling, zonder dat ik ook maar ergens een prijs heb gezien..

  Vrijdagmiddag heb ik direct gebeld met hun klantenservice. Hierbij werd gezegd dat het pakket retour gestuurd kan worden,alleen of ik zelf wel even deze verzendkosten wil gaan betalen.
  Dit ga ik natuurlijk niet doen, aangezien zij de fout hebben gemaak om nergens een prijs te vermelden.

  Nu, 3 dagen later is mijn bestelling daadwerkelijk binnengekomen. Ik heb nergens om gevraagd en vind het absoluut onaanvaardbaar om voor deze producten €60 euro ( !! ) te gaan betalen.

  Begin er noooit aan om te bestellen op Detoxformule.nl, want de bestelling annuleren gaat niet omdat het een ‘automatisch proces’ is..

 45. Hallo ik heb deze bij jullie besteld maar achteraf betaling nu is me vraag kunnen jullie mij brief met bedrag na huis sturen dan kan ik betalen

 46. Ik wil graag tel kontakt maar krijg een bandje dat de tel niet opgenomen wordt .
  ER wordt verwezen naar de website.
  Nu 1 week gebruikt en val bijna niets af ondanks bewegen en goede voeding.
  Hoe kom ik aan een retourenveloppe?
  Ik had graag overleg om misschien beter resultaat in de tweede week te kunnen behalen, maar helaas.

  • Ik las dat je alleen kan retouneren als de verpakking onbeschadigd en ongeopend is. Ikzelf wilde alleen informatie, maar bleek na invullen ook een bestelling gedaan te hebben… Ik heb geeb zin in gezeik! Dan maar de verzendkosten…

   Ik ben alleen bang dat dat in uw geval wat lastiger zal gaan, aangezien u de pillen hebt gebruikt

 47. Waarschijnlijk heeft u wel eens gehoord van de super populaire ‘DetoxFormule’ afslankproduct. Deze afslankkuur is komen overwaaien vanuit Hollywood (waar het tot voor kort het best bewaarde geheim was om af te vallen zonder sporten, zonder dieet en zonder jojo-effect). Diverse Hollywood-sterren gebruiken de DetoxFormule om vetreserves te verbranden, terwijl het eigenlijk bedoeld is als ontgiftingskuur. Maar –naast de gezonde eigenschappen van een ontgiftingskuur– blijkt het de hoogste succesratio te hebben op het gebied van afvallen en afslanken. Inmiddels wordt DetoxFormule dan ook door vele experts geprezen door zijn unieke vetverbranding eigenschappen. Simpelweg dagelijks één gelcapsule van deze kuur in te nemen met een glas water verandert uw lichaam volgens experts in een echte “Vetverbranding Machine”.

  Inmiddels duiken er ook in Nederland steeds meer succesverhalen op over deze unieke ontgiftingskuur, dus besloten we dat deze afslank trend snel aan een nader onderzoek onderworpen moest worden…

  Om te beginnen ging ik het internet op om meer informatie over deze producten te zoeken. Hoewel er vele detox kuren te vinden waren, was er maar 1 product in het bijzonder (DetoxFormule) die alle werkzame ingrediënten combineert tot één formule en opvallend veel goede recensies en feedback kreeg over de kwaliteit en betrouwbaarheid. Het grote voordeel was dat er een Nederlandse website bestaat waar ik het product direct kon bestellen, zodat ik de volgende dag al kon testen en pas achteraf hoefde te betalen. Een andere reden waarom ik voor de DetoxFormule heb gekozen is dat dit product tot de zuiverste en meest geconcentreerde op de markt behoren. Dit product was perfect voor mijn onderzoek.

 48. Wel verwarrend allemaal zeg! Wij zijn vandaag 1 week aan het Detoxen: pas 8 kilo kwijt, Ik denk dat we het grove geschut er maar tegelijk bij gaan nemen, namelijk de SlimHCA Want ik lees hier dat er mensen zijn die beide kuren tegelijk doen. Dat mag dus wel? Voor dat enorme bedrag verwacht ik ook verpletterende resultaten! Zo simpel is dat! En nee, ik verwacht geen wonderen, maar wel kilo’s kwijt. Daar heb ik voor betaald.

  • 8 kilo in een week afvallen is eigenlijk heel ongezond. Als je 10 kilo aankomt in een jaar kun je niet verwachten dat dat er in een week af is dus het is wonderbaarlijk dat je al zoveel bent afgevallen.
   Ik zou eerst maar een informeren bij een dietiste voor een gezond afval schema voordat je allerlei lichamelijke klachten krijgt. Te snel afvallen verstoort je orgaanfuncties.

 49. Waardeloos.
  Ik ben een maand bezig. was 115 kg en U raadt het misschien al nog steeds 115 kg. Kan ze helaas niet retour zenden, omdat ik ze gebruikt heb.Dus de actie van niet goed geld terug gaat niet op. He bent natuurlijk de tabletten niet meer.Af te raden dus. Alleen interessant voor zakkenvullers.Reactie van de leverancier bij mijn klacht:”Elk lichaam is verschillend natuurlijk is het wel zo dat het aan uw eetpatroon zou kunnen liggen of dat u onvoldoende vocht per dag inneemt.
  Met vriendelijke groeten,
  Virginia de Groot

  Ik drink wel 2,5 liter water per dag en dan nog de koffie thee,etc. dus daar ligt het niet aan.Pas nu wordt er aangegeven dat er geen garantie wordt gegeven dat het product werkt. Jammer dat U negatieve feedback weigert te plaatsen. Zo sportief moet men ook zijn. Overigens is het wel geplaatst op Truspilot en het komt ook op Facebook.Ik had namelijk een iets andere reactie verwacht, meer klantvriendelijk.

 50. Via deze site laatst, detoxformule besteld voor maar liefst 59,95!
  Stomme fout van mij, want deed helemaal niks!
  Zonde van mijn geld!

 51. Via Facebook kreeg ik een reclame te zien van Detox. ik klikte er op en ik kreeg geen info. De tweede maal lukte dit wel maar had geen interesse. 2 dagen later werd er een pakketje gebracht met 2 zakjes Detox, dus 2 orders met 2 rekeningen. Heb contact het hen gehad om te meldden dat ik geen interesse had in deze spullen, ik moest de zakjes dan maar retour zenden maar wel op mijn kosten. Ik heb aangeven dat ik deze manier van zaken doen niet wenste en als zij mij een antwoordnummer gaven stuurde ik de zakjes retour.

  Niets gehoord tot vandaag, 2 aanmaningen van Klarna met daarbij 13,50 euro aanmaningskosten.

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Eline Blom

Mijn naam is Eline en ik heb voeding en diëtetiek gestudeerd en ben altijd een gedreven student geweest. Ik wil alles weten, alles weten van een ander en vooral al mijn kennis delen! Vooral de psychologie van het eetgedrag vind ik erg boeiend, want we kunnen nog zoveel weten over eten… dat wil nog niet betekenen dat we de juiste keuzes maken. Ook ik heb daarin mijn weg moeten zoeken. Het zou een schande zijn als ik het niet ook leuk zou vinden om in de keuken te staan, nieuwe producten te leren kennen en te weten wat die producten met mijn gezondheid doen. Tot slot houd ik héél erg van het opzoeken van mijn sportieve grenzen, iets waardoor ik lekker in mijn vel ga zitten.