Detox Plus Capsules Review en Ervaringen

Afvallen door middel van een detox kuur is enorm populair. Je kunt kiezen voor een Natuurlijke Detox of voor een van de vele detox kuren zoals Detox Plus Ultra.

Met behulp van een detox kuur zou je lichaam in staat zijn om enerzijds te reinigen of ontslakken. Naast het afvoeren van afvalstoffen zou je kunnen afvallen met behulp van een detox kuur.

detox ultra plus korting

Detox Plus Ervaringen

Ben je op zoek naar echte ervaringen met detox plus capsules? Of wil je meer informatie over een detox plus? Lees dan verder. Een detox kuur is in veel gevallen een uitstekende keuze, wat voor veel mensen echter niet inzichtelijk is, is hoe een detox plus kuur werkt. Populaire detox kuren kunnen hun claims in de meeste gevallen onvoldoende onderbouwen. In dit artikel gaan we hier wel dieper op in. Daarnaast nemen we het product Detox Plus onder de loep.

In dit artikel ga ik je het volgende uitleggen:

 1. Werkt Detox echt, en zo ja hoe dan?
 2. Wat is de reden dat detox pillen relatief duur zijn?
 3. Wat is een Natuurlijke detox kuur?
 4. Is detox een placebo-effect?
 5. En nog veel en veel meer…

Heb je ervaring met Detox Plus Capsules? Dan wil ik je vragen om een reactie achter te laten en je ervaring te delen. Je kunt de reacties van andere bezoekers hier lezen.

Detox Plus Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Detox Plus zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Nog 21 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Detox Plus graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Kun je Afvallen met Detox Plus?

Detoxen is een echte hype aan het worden in Nederland en de rest van de westerse wereld. Men wordt steeds bewuster van de onnatuurlijke en chemische stoffen die in ons voedsel worden verwerkt. Veel mensen starten met een detox kuur omdat ze graag willen afvallen. Gewichtsafname is een van de leukste bijwerkingen van het ontgiftingsproces. Doordat je spijsverteringssysteem nu ontdaan is van afvalstoffen zal je stofwisseling beter verlopen. Je verbrandt dan beter calorieën en vetten.

De uiteindelijke hoeveelheid gewicht dat je verliest hangt af van je voeding, bewegingspatroon en je gezondheid. Daarnaast verlies je ook heel wat vocht tijdens het ontgiftingsproces. Detoxen dankt zijn populariteit eigenlijk aan de gewichtsafname die het teweegbrengt

Het is een gezonde manier om wat overtollige pondjes kwijt te raken. Geen wonder dat Detox Kuren enorm populair zijn. Een van de meest verkochte detox kuren van dit moment is DetoXultra Plus.

Doordat je herhaaldelijk aan deze stoffen wordt blootgesteld, worden zij in je lichaam opgeslagen. Op termijn kan dit je gezondheid aantasten omdat er dan extra druk wordt gezet op je stofwisseling. Die moet harder werken om je lichaam te reinigen. En een teveel aan deze giftige stoffen zal je snel merken. Heb jij last van de volgende symptomen:

 • Voel jij je vaker vermoeid of depressief?
 • Heb je last van acne of andere huidaandoeningen?
 • Heb je concentratieproblemen?

Al deze symptomen worden door een teveel aan gifstoffen in je lichaam veroorzaakt. Om van dit giftig afval en andere chemische stoffen af te komen is het verstandig om af en toe een detox te doen.

Wat is Detoxen?

Het woord detox is afgeleid uit detoxificatie, en dit proces staat bekend onder meerdere namen zoals ontgiften en ontslakken. Door een detox kuur te volgen help jij je lichaam om zich te ontdoen van afvalstoffen. Deze afvalstoffen komen in je lichaam via voedsel dat rijk is aan zout, suiker, vet en onnatuurlijke zoetstoffen. Daarnaast komen er ook meer afvalstoffen vrij in je bloedbaan wanneer je vet verliest.

detox plus verpakking
detox plus verpakking

Tijdens een Detox Kuur wordt er veelal gebruik gemaakt van supplementen zoals capsules of druppels . In zulke gevallen spreken we over een farmaceutische detox. Detox Ultra Plus is zo’n kuur. Een farmaceutische detox claimt dat er uiteenlopende gezondheidsproblemen zoals overgewicht allergieën en chronische vermoeidheid kunnen worden verholpen (bron).

De vraag is of deze claims gegrond zijn. In het verleden hebben studies aangetoond dat er onvoldoende grondslag is om deze claims te onderbouwen (bron). Gewichtsverlies is een andere claim op detox die moeilijk kan worden onderbouwd (bron).

Een lichaam waarin teveel afvalstoffen zijn opgeslagen kan niet optimaal functioneren. De bekendst symptomen zijn hierboven genoemd, maar de lijst is nog langer:

 • Je raakt sneller vermoeid,
 • je krijgt vreemde (allergische) reacties,
 • depressie,
 • overgewicht,
 • een doffe huid
 • en een lage weerstand.

Een gezond lichaam is zelf in staat de opgeslagen gifstoffen en afval te verwijderen. Maar door herhaaldelijke blootstelling aan deze stoffen raakt de natuurlijke reinigingsfunctie van je lichaam verstoord. Een helpende hand via een kuur van detox capsules wordt daarom aangeraden. Detox pillen reinigen je spijsverteringssysteem en verwijderen alle opgeslagen afvalstoffen uit je lichaam.

detox plus etiket 2healthfreaks
detox plus etiket

Ontgift je lichaam met detox capsules

Detoxen met pillen is eenvoudiger en makkelijker vol te houden dan een detox dieet. Er zijn meerdere detox supplementen waaruit je kunt kiezen. De prijzen, kwaliteit en gebruiksaanwijzingen lopen heel erg uiteen. Detox Plus en Detox Formule zijn twee producten die op dit moment erg populair zijn. Beide worden veelal gecombineerd in combinatie met het afslanksupplement Garcinia Cambogia. 

Kies daarom detox capsules die goed bij je passen

Eentje op natuurbasis en waarvoor je veel goede recensies kan vinden. Lees de gebruiksaanwijzingen zorgvuldig en volg die precies zoals ze staan voor optimale resultaten. Zo een kuur moet je gemiddeld een weekje volhouden en daarna zul je gauw resultaten zien. Het aantal capsules dat je per dag zal moeten innemen zal ook per merk verschillen. Kies daarom eentje waar jij je makkelijk aan kunt houden.

fruitwater fles detox

Ben je dan in een klap verlost van al je gezondheidsklachten? Waarschijnlijk niet, maar je merkt heel snel een enorm verschil in je stemming en de intensiteit van je klachten. Detox-plus capsules zijn een eenvoudige manier om te ontslakken zodat je lichaam optimaal kan functioneren. Ze zijn het proberen waard.

Voordelen van detox-plus capsules

Met detox-plus capsules kan je genieten van alle voordelen van het ontgiftingsproces zonder een beperkend dieet op na te houden. Het vergemakkelijkt het detoxen voor je zodat je snel de gewenste resultaten ziet. Hieronder enkele voordelen van detox capsules:

Natuurlijke Detox

Je hoeft dus niet te vechten met nieuwe recepten of rekening te houden met een lijst aan verboden voedingsmiddelen. Natuurlijk is het raadzaam om te letten op je voeding, dit is de grootste bron van gifstoffen. Ga zoveel mogelijk voor producten zonder pesticiden, chemicaliën, hormonen, onnatuurlijke smaak-, kleur- en geurstoffen. Deze ziekmakende stoffen zitten in bijkans alle bewerkte en verpakte voedingsmiddelen. Beperk dus je consumptie van zulk voedsel. Probeer meer onbewerkt en vezelrijk voedsel te consumeren zoals groente en fruit.

DetoXultra Plus

DetoxUltra Plus is een detoxsupplement in capsulevorm. Een detox capsule bevat 200mg curcuma extract en 200mg ortosiphon folium. Aangeraden wordt om iedere dag in de ochtend drie capsules in te nemen. Een potje DetoXultra Plus bevat 90 capsules in tegenstelling tot veel andere detox kuren die slechts 60 capsules in een verpakking doen.

DetoXultra Plus belooft te helpen bij het reinigen van je spijsverteringsstelsel. Daarnaast helpt het om je energielevel te verhogen. Daarnaast maakt DetoXultra in tegenstelling tot veel andere producten gebruik van Kurcuma. Dit is een van de meest gebruikte middelen om te detoxen. Curcuma is ook wel bekend onder de naam geelwortel en deze plant wordt veel gebruikt in de Indische keuken. De stof curcumine is de werkzame stof vanCurcuma en is ook de stof die zorgt voor de kenmerkende goudachtige kleur van veel Indische gerechten. Traditioneel wordt Curcuma niet alleen gebruikt in het eten, het wordt ook al duizenden jaren gebruikt als een medicijn in de Ayurvedische leer. DetoXultra heeft als een van de weinige detox supplementen van dit moment hoogwaardige curcamine als hoofdbestanddeel.

detox ultra plus etiket
detox ultra plus etiket

Er is uitgebreid bewijs dat Curcuma de werking van de lever stimuleert. De taak van de lever is om je lichaam te ontdoen van gifstoffen. Curcuma werkt door de aanmaak van gal in de galblaas te stimuleren. Gal zorgt ervoor dat gifstoffen afgebroken worden, maar het heeft nog een belangrijke taak; zorgen dat je levercellen zich vernieuwen.

Meer energie

Met alle gifstoffen die zijn opgeslagen in het lichaam, kan die niet optimaal functioneren. Je merkt dit meteen aan je energieniveau, omdat je lichaam energie moet stoppen in essentiële processen. Het ontgiften helpt aanzienlijk. Je organen krijgen nu de kans om optimaal te functioneren. Minder energie gaat dan naar het afvoeren van afvalstoffen, zo blijft er meer energie over andere functies. Een direct effect en voordeel van het detoxen is dat je meer energie hebt om te doen wat je leuk vindt. Daarnaast kun je ook beter slapen en ben je alerter.

Een mooie gladde huid

Een mooie gladde huid is een ander leuk voordeel van het detoxen. Je huid ziet na dit proces er stukken beter uit. Je bent eindelijk van die lastige acne af, je huid straalt meer en zal makkelijker te onderhouden zijn. Ook huiduitslag en allergische reacties zullen skelet leverafnemen. De opgeslagen giftige stoffen in het lichaam zijn de grote veroorzakers van acne. Omdat het lichaam die stoffen via de huid wilt verwijderen. Zonder deze gifstoffen zal je huid er aanzienlijk beter uit zien. Je hebt dan minder last van mee-eters, cysten en andere huidaandoeningen.

Een goede start van een gezonde levensstijl

Het detoxen is dan meteen de eerste stap in de richting van een gezonde(re) levensstijl. Niet een ieder is er hier van bewust, maar om ervoor zorgen dat je steeds minder last hebt van een teveel gifstoffen zul je dit moeten doen. Een korte detox en daarna weer op de oude manier eten en leven is niet de juiste aanpak. Blijf genieten van de voordelen van een detox door gezonder te eten. Je zult je zowel fysiek als mentaal beter voelen als je dat met regelmaat doet. Let daarnaast beter op je slechte gewoonten en maak daar steeds kleine aanpassingen voor een gezondere levensstijl.

Verbeterde concentratievermogen

De gifstoffen die in het lichaam zijn opgeslagen hebben ook invloed op de hersenfuncties. Een veel voorkomende symptoom van een teveel aan gifstoffen is daarom problemen met concentreren. Je kunt daarnaast ook slaapproblemen krijgen en last hebben van chronische vermoeidheid. Optimaal functioneren op het werk en gewoon in privésfeer gaat dan moeizaam. Deze problemen verdwijnen heel snel na een detoxkuur. Je concentratievermogen zal aanzienlijk beter zijn.

Verbeterde weerstand

Voor de detox ben je vatbaarder voor ziektes en is je weerstand lager. Je afweersysteem werkt minder optimaal door het eten van geraffineerde producten, zoals witbrood, suiker, frisdrank, koffie, zwarte thee, alcohol en producten vol met toevoegingen.

Minder stemmingswisselingen

Je stemming wordt beïnvloed door je gezondheid. Wanneer je chronisch vermoeid bent, slaapproblemen hebt en je niet kunt concentreren krijg je vanzelfsprekend ook last van stemmingswisselingen. Daarnaast heeft je bloedsuikerspiegel daar ook invloed op. Als je bloedsuiker na een piek weer snel daalt, dan voel je je niet alleen moe, maar raak je ook eerder gestrest en geïrriteerd. Na een detox kuur zul je minder last hebben van stemmingswisselingen omdat de symptomen rechtstreeks aangepakt worden.

Is Detox Plus Gevaarlijk?

Het volgen van een detox kuur zoals Detox Plus is niet gevaarlijk. Er zijn echter wel een aantal belangrijke zaken waar je rekening mee moet houden. Ik heb ze voor je op een rijtje gezet.

Begin langzaam

De overstap van een ongezonde levensstijl naar een gezonde gaat niet makkelijk. Een dieet vol met alcohol, bewerkte middelen, suikers en vet schakel je niet zo makkelijk om naar wat anders. Dit wordt een schok voor je systeem en wellicht ook moeilijk vol te houden. Het beste kun je geleidelijk aan slechte gewoontes vervangen met goede. Gooi het roer niet ineens compleet over. Ga langzaam aan de slag. Zo hou je het ook langer vol.

Tevens geef je je lichaam de ruimte om te wennen aan een nieuwe manier van eten en leven. Introduceer langzaam andere voedingsmiddelen in je dieet. Vooral met vezelrijke producten moet je voorzichtig zijn. Als je darmflora niet gewend is aan veel vezels kan dit voor bijwerkingen zorgen zoals:

 • een opgeblazen gevoel
 • flatulentie
 • onrustige darmflora

Vergeet niet genoeg te rusten

Dit is heel belangrijk voor het lichaam. Tijdens de detox zul je al snel merken dat je minder energie over hebt. Het beste kun je dan af en toe tussen de middag gaan liggen. Maak ruimte hiervoor in je drukke schema. Dit zal je meer energie geven op den duur.

Meer water drinken

Dit advies zul je vaker tegenkomen. Water is super belangrijk voor het functioneren van je lichaam. Het lichaam bestaat eigenlijk grotendeels uit vocht. Genoeg water drinken zorgt ervoor dat de afvoer van gifstoffen sneller verloopt. Daarnaast zorgt het ervoor dat je detox capsuleniet uitdroogt. Geen idee hoeveel je dagelijks moet drinken? Anderhalf tot twee liter water is voldoende voor een volwassen persoon. Natuurlijk hangt dit af van hoe actief je bent en hoe droog je omgeving is. Sporters bijvoorbeeld kunnen wat meer vocht gebruiken.

Let op je gezondheid

Merk je dat je ziek wordt tijdens de detox dan is het slim om de huisarts te bezoeken. Zo voorkom je andere gezondheidsrisico’s. Denk aan gezondheidsproblemen als verkoudheid, griep, diarree, overgeven of maagklachten. Stop dan gelijk met de kuur en laat je verder door de arts begeleiden.

Waar is Detox Plus Te Koop?

WIl je starten met een Detox Kuur let er dan op dat je het juiste product besteld. Koop niet klakkeloos een product van De Tuinen of Kruidvat. Helaas is de markt overspoeld met producten die niet deugen of gewoon niet veilig zijn. Hier geldt dan dat natuurlijk niet meteen veilig betekent. Er zijn genoeg natuurlijke producten op de markt die niet veilig voor iedereen zijn. Er zijn genoeg natuurlijke producten op de markt die niet veilig voor iedereen zijn. Lees daarom goed wat op de verpakking staat en vergelijk dit met de beschikbare recensies. Een product dat goedgekeurd is voor verkoop in Europa en 100% natuurlijke ingrediënten bevat is Detox Plus.

Conclusie

Detox Plus lijkt een veelbelovend product. De producten die in de capsule zitten zijn goedgekeurd door de Amerikaanse en Europese instanties en hebben een natuurlijke basis. Het is dus volkomen veilig in gebruik. Zoek je een detox supplement dan is dit een goede keus.

Laat de tegenstanders je niet weerhouden om een detox te doen. Ervaar de voordelen zelf zodat je er ook zelf over kunt oordelen. Ieder persoon en ieder lichaam is anders. Waar zo een kuur misschien niet voor een kennis heeft gewerkt, kan jij er best wel baat bij hebben. Probeer het daarom zelf uit en kies supplementen van hoogwaardige kwaliteit.

Een detox lijkt vooral de moeite waard als je al langer last hebt van de genoemde symptomen. Wacht niet tot deze symptomen je welzijn te veel aantasten. Verwaarloos je fysieke en mentale gezondheid niet en pak meteen aan wanneer je merkt dat je achteruit gaat.

Wat je ook niet moet vergeten is dat detoxen niet nieuw is. Geleerden uit de oudheid pasten het al toe bij verschillende aandoeningen. Voor hen waren ziekten een teken dat er teveel giftige stoffen zich in het lichaam hadden opgehoopt. Zij maakten gebruik van klei en andere huismiddelen om hun patiënten te ontdoen van deze stoffen.

Natuurlijk is het aan te raden eerst met je huisarts te spreken alvorens je aan de slag gaat met Detox Plus.

Jouw Ervaring met Detox Plus

Heb je ervaring met Detox Plus Capsules? Dan wil ik je vragen om een reactie achter te laten en je ervaring te delen. Je kunt de reacties van andere bezoekers hier lezen.

Groeten,

Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

334 Reacties

 1. Ik zou heel graag Detox Plus gratis willen testen. Ik wil heel graag zwanger worden en ik moet hiervoor afvallen. Ik heb helaas 25kg overgewicht en dat maakt het zwanger worden moeilijker.

 2. Ik ben in minder dan een jaar tijd van 87 kg naar 112.6 kg gegaan, ik ben al een tijd futloos en moe, ook door de pijn die ik al had, sporten is een enorme drempel, maar word verdrietig als ik in de spiegel kijk. Wil zo graag weer mijn oude broek maat 44 (nu 48) aan. Ben bijna 24 jaar..

 3. Super moe en wat aan de zware kant wat ik er niet meer afkrijg dus ja ik heb een boost nodig daarom wil ik t graag proberen

 4. Ik wil t graag proberen omdat ik na ziekte nog steeds super moe ben en blijf hangen met mijn gewicht ook denk ik dat mijn lichaam n boost nodig heeft.

 5. Ik zou het graag willen testen. Heb al zoveel geld uitgegeven aan middelen om af te slanken, dat het fijn zou zijn om nu eens niets te hoeven betalen EN dat het dan nog werkt ook!!

 6. Ik ben een student, weinig inkomsten en kan wel wat dunner zijn. Daarom wil ik graag dit product uittestten voor zowel mijzelf als voor jullie.

 7. Ik veel geprobeerd om af te vallen maar het blijkt dat juist de wat dure producten meer effect hebben en extra ondersteunen bij het afvallen. Als student zijn de kosten te hoog voor mij en daarom wil ik graag dit product uittesten voor zowel mijzelf als voor jullie. Ik ben elke dag moe, weinig energie en ben benieuwd of dit zal helpen!

 8. zou dit toch eens gratis willen testen om eindelijk eens te zien of het wel echt werkt en omdat ik ook wat bijgekomen ben en de kilos er niet zo makkelijk afgaan uiteindelijk wil ik wel eens testen of het effect heeft dat je degelijk minder honger hebt

 9. Moet je deze eens proberen
  Je kunt ze tijdelijk 14 dagen vrijblijvend HIER testen met niet tevreden, geld terug actie!

  Ik ben zelf ook erg tevreden! 5KG eraf in ruim 2 weken!

 10. Ik zou dit middel graag gratis willen testen, na mijn tweelingzwangerschap zijn er veels te veel kilo’s blijven plakken en die moeten er wel weer af. Kindjes lopen inmiddels al, dus het wordt hoog tijd.

 11. Hoi ik ben Jolanda 45 jaar oud ik zou graag willen meedoen als tester omdat ik 5 a 6 kilo afvallen moet en hey mij op het moment niet echt lukt ik zit al vanaf mijn 39 ste in de overgang en voel me de laatste tijd zo ontzettend moe en heb weinig energie heb constant last van een opgeblazen gevoel en als ik gegeten heb valt alles zwaar ik zou zeer benieuwd zijn wat detox plus met mijn lichaam doet ….

 12. Ik zou het wel willen testen ik ben gestopt met roken en er zijn heel wat kilootjes bijgekomen die zou ik er graag af hebben zodat ik wat minder pijn heb aan mijn gewrichten

 13. Bij deze meld ik me aan als tester. Ik ben een vrouw van 47 jaar met extreem overgewicht en ben in het verleden alleen afgevallen dankzij een extreem koolhydraatarm dieet. Omdat dat op lange termijn niet vol te houden is ben ik op zoek naar andere manieren.

 14. Ik zou heel graag dit product willen uitproberen. Ik wil graag wat kilo’s kwijt maar het lukt niet. Ik eet gezond en loop hard maar val geen gram af. Ook al zoveel geprobeerd maar niets werkt.

 15. Dit wil ik graag uitproberen. Ik probeer al langere tijd wat kilo’s kwijt te raken door me meer bewust te zijn van wat ik eet en gezonder te eten. Maar afvallen lukt niet zo goed. Misschien geeft dit net een zetje in de goede richting. Daarbij heb ik het heel druk en met het ouder worden merk ik toch dat ik eerder vermoeid ben. Misschien helpt dit middel ook om me minder vermoeid te voelen.

 16. Ik wil me graag weer fitter gaan voelen, een gladdere huid en vijf kilo kwijt. Meer energie is voor mij de blangrijkste reden om een Detox kuur eens te proberen.

 17. Beste,
  Graag zou ook dit product willen testen, heb namelijk een zeldzame ziekte waardoor fysieke inspanningen wat beperkt zijn en er wat kilootjes zijn bijgekomen, deze had ik heel graag voor mijn vakantie in juli terug mi der gezien
  Groetjes ramona

 18. Ik heb de Ziekte van Lyme, waarbij detoxen erg belamgrijk is (veel gift- en afvalstoffen). Ik eet al zo gezond mogelijk en heb al een detoxkuur gevolgd, maar zonder merkbaar effect. Ben benieuwd of dit iets voor mij zou kunnen zijn. De hoge dosering van Curcumac klinkt in ieder geval goed!

 19. Gelezen in fytotherapie, ben na het stoppen met roken en schildklier operatie 25 kg aan gekomen, wil dit graag verlezen

 20. Ik probeer al vele jaren gewicht te verliezen, zonder dat het voldoende resultaat heeft. Minder kilo s is nodig ivm hoge bloeddruk.

 21. Ik wil graag de detox proeftest doen, heb talloze pogingen gedaan en zonder positief resultaat. Ik wil deze kans heel graag om te kijken of dit wel wat voor mij is.

 22. Ik zou graag een testpersoon willen zijn.
  Werken in de fabriek met veel chemicaliën zijn niet de beste voor het lichaam. Zou leuk zijn om het lichaam daarvan te reinigen en meer energie te krijgen

 23. Door de antidepressivia en diverse gebeurtenissen ben ik een korte tijd heel veel toegenomen in gewicht.
  Helaas is het niet gemakkelijk om de kilo’s er weer af te krijgen. Ook de kosten die ik hier voor moet maken zal niet gemakkelijk zijn. Vandaar dat ik het heel graag gratis wil testen.

 24. De reden dat ik detox-plus gratis wil proberen is dat ik echt flink ben aangekomen door antidepressivia.
  Ik vecht al jaren tegen mijn gewicht en uiterlijk. Zou het super vnden als ik het eerst kan uitproberen.

 25. Eerst zou ik het willen proberen omdat er zoveel niet werkt. Als ik inderdaad het gewichtsverliesresultaat bereik zoals vooropgesteld dan betaal ik met plezier.

 26. Ik ben de laatste jaren wat aangekomen door de overgang. Dit krijg ik er niet af en ben dus benieuwd of Detox plus ook hiervoor helpt.

 27. beste
  ik ben een jonge mama die op doktersraad wat kilo’s moet verliezen heb geen tijd om uren.te gaan fitnessen om die kilo’s af te staan
  ik zou graag deze detox kuur testenvan en.bewijzen dat het lukt
  mvg

 28. Ik zou het heel graag willen testen, omdat ik van alles al geprobeerd heb, maar eigenlijk niets helpt behalve minder eten.
  Ik ben dus ook vrij sceptisch en zou graag willen dat het tegendeel wordt bewezen

 29. Ik zou graag Detox Plus uitproberen. Ik heb altijd al moeite gehad met mijn zelfbeeld, maar nu verergert het, doordat ik heel wat kilo’s bij kom in mijn eerste jaar aan de universiteit en op kot.

 30. Hoi, ik ben een alleenstaande moeder met flink overgewicht. Ik zou heel graag willen afvallen maar ik kan nu niet de discipline opbrengen om dat te doen. Wanneer ik de kans krijg om met dit product een aantal kilo’s te verliezen, dan geeft me dat weer een zet in de goede richting. Wat zou het gewéldig zijn dat ik lekker met mijn kinderen kan rennen en dergelijk. Ik hoop dat dit werkt.

 31. Hallo,
  Graag zou ik het product willen testen. Ik heb reuma en daardoor veel pijn. Na het stoppen met roken is dit toegenomen. Ik voel me daarnaast lusteloos, slaap slecht en heb een opgeblazen gevoel. Ben ook wat aangekomen.

 32. Ik heb geloof ik elk dieet al geprobeerd en niks helpt. Elke pil shake enz hoop dat dit echt werkt ben er zo klaar mee. En wil niet geopereerd worden.

 33. Ik zou detox plus graag willen testen, ben 48 jaar en aan het sporten. Mijn urine ziet er donker uit en mijn stoelgang is om de drie vier dagen wat ik ook eet en hoeveel ik ook beweeg. Daarom heb ik belangstelling voor deze kuur. Mij beter voelen

 34. Ik zou graag mee willen doen als proefpersoon. Ik ben 165 cm en weeg 90 kilo. Er miet dus echt wat gaan gebeuren. Alle andere diëten hebben tot nu toe geen of weinig resultaat gehad. Kunt u me laten weten of ik nog mee kan doen?

 35. Ik ben een man 42 jaar en zou graag de detox willen proberen. Ik ben vooral benieuwd naar de neveneffecten op de huid en energiebalans. En afvallen is dan ook mooi meegenomen.

 36. Ik ben 21 jaar mama van 2 kindjes ik ben al 13 kg kwijt maar de laatste 7 kg gaat maar niet alhoewel ik dieet en sport…

 37. Ik zou graag detox willen proberen omdat ik de laatste tijd veel last heb van allergische reacties acne en ontzettend last heb van me darmen.
  ik zou graag weer wat meer energie hebben om met de kindjes leuke dingen te doen

 38. Ik wil graag een kilo of 5 kwijt en mezelf fitter voelen.
  Dit product klinkt te mooi om waar te zijn, daarom zou ik het graag eerst gratis willen testen.

 39. Ik zou de konjac plus graag willen testen ik heb echt een op stap nodig om gewicht te verliezen na een zwaar jaar waar ik flink ben aan gekomen en me nu niet goed voel in me lichaam.

 40. Ik heb al zoveel producten geprobeerd en kom steeds weer op detox uit. Ik heb het nog niet besteld omdat ik het prijzig vind en ik niet zeker weet of het echt werkt. Daarom zou ik graag 1 van de proefpersonen willen zijn om het te testen. Als blijkt dat het echt werkt. Heeft u een vaste klant erbij.

 41. Detox plus lijkt me een product dat voor mij bedoeld is. Ben in het ziekenhuis opgenomen geweest en nog herstellende na 4 weken waardoor ik niets kan doen aan mijn conditie en daardoor mijn normale darmwerking volkomen in de war is. Tevens kom ik aan en dat wil ik niet omdat ik op eigen kracht in de loop van 3 jaar 30 kg ben afgevallen. Door astma kan ik niet teveel doen en zeker nu niet dus kan ik dringend hulp gebruiken

 42. Vandaag Detox Ultra Plus besteld, maandag starten (hopelijk heb ik het dan al in huis) ik zal jullie op de hoogte houden via dit forum

 43. Ik zou dit heel graag willen testen ik heb al zoveel geprobeerd maar ik krijg er geen kilo’s vanaf. En ik zit momenteel heel slecht in mijn vel en ik hoop dat het beter wordt als ik afval

 44. Heb mijn twijfels of het ook echt zo goed werkt.
  Maar ik zou het toch wel willen proberen ( alleen als ik nergens aan vast zit en het gratis is)

 45. Ik heb een vraag.. ik heb de detox plus caps gekocht maar niet meteen gebruikt, en zag vandaag pas dat de vervaldatum al vanaf 15 febr verstreken?. Kan ik het alsnog gebruiken.
  Dank u voor uw advies.
  Mvg mevr Roelofs

  • Beste mevr. Roelofs, Ik kan u adviseren om het te vragen aan de helpdesk van detox ultra plus. Gebruik de chat knop links onderaan op de website of vul het contact formulier in. Ze hebben mij goed geholpen en begeleiden ook bij het afvallen.

   Inge

 46. Ik zou dit product graag willen proberen omdat ik graag wil afvallen. Ik heb gelezen dat je bij dit product niet helemaal je eetpatroon moet aanpassen & dat is voor mij heel fijn. Ik heb best veel moeite om mijn eetpatroon aan te passen. En daarom zou ik graag dit willen proberen.

 47. Ik wil er graag in geloven maar twijfel …lijkt allemaal heel mooi uitgelegd maar is het realiteit ?? Benieuwd ben ik zeker en wil het wel proberen .

 48. Beste DetoxUltra people,

  Ik wil graag gaan beginnen met afvallen. Dit mag best 9 kilo zijn! Ik wil graag daarom eerst met een Detox Kuur beginnen. Ik wil het eerst testen om echt te weten of het werkt. Ook ga ik dan over jullie product schrijven! Dit plaats ik op mijn Facebook en Instagram. Alleen als ik het goed ervaar natuurlijk! Hopelijk kunnen jullie mij helpen en ik jullie. Ik wil graag een nieuwe start in mijn leven en me weer lekker in me vel voelen… Ik hoop dat ik in aanmerking kom.

 49. Ben altijd benieuwd of deze produkten echt werken. Zou het graag eens uit proberen omdat ik wel een kilootje of 10 wil afvallen en weer eens een nachtje goed wil slapen en dan weer goed gehumeurd op wil staan..Ja dus daarom wil ik het graag gratis wil proberen.?

 50. Ik zou graag detox plus willen testen, omdat ik na zwangerschap zo’n 18 kilo ben aangekomen en niets daarvan weer ben afgevallen.

 51. Makkelijker Detoxen

  Je hoeft dus niet te vechten met moeilijke recepten of rekening te houden met een lijst aan verboden voedingsmiddelen. Natuurlijk is het raadzaam om te letten op je voeding, dit is de grootste bron van ellende en vervuilende stoffen. Ga zoveel mogelijk voor producten zonder pesticiden, chemicaliën, hormonen, onnatuurlijke smaak-, kleur- en geurstoffen. Deze gevaarlijke stoffen zitten in alle bewerkte en verpakte voedingsmiddelen. Probeer zoveel mogelijk onbewerkt en vezelrijk voedsel te eten zoals groente en fruit.

  Gewichtsverlies

  Gewichtsverlies is vaak de reden van veel mensen om te starten met detoxen en ook de leukste bijwerking van het reinigingsproces. Doordat je spijsverteringssysteem nu is ontdaan van afvalstoffen zal je stofwisseling beter verlopen, dus je zal ook sneller en beter naar het toilet gaan.

  Hoeveel kun je afvallen?

  De uiteindelijke hoeveelheid gewichtsverlies hangt af van je voeding, bewegingspatroon en je gezondheid. Daarnaast verlies je naast vet ook heel wat vocht tijde

 52. Ik lees dat je veel energie krijgt van dit product. Ik slaap heel slecht waardoor mijn energie soms ver te zoeken is. Het zou zo fijn zijn als ik dat weer terug krijg.

  • ik kan detox ultra aanbevelen. Deze bevatten zuivere kurkuma, hierdoor krijg je energie en heb je geen honger. ik heb 1 kuur detox ultra gebruikt -14 kilo

 53. Hallo,

  Ik zou graag Detox plus willen testen omdat ik de laatste maanden heel erg vermoeid ben. Ik heb onlangs een Detox dieet geprobeerd, maar hiermee verloor ik mn plezier in eten. Ik eet normaal zelf al erg gezond; veel vezels, groente en fruit en zonder suiker of vet. Dat dieet was erg streng en moeilijk te combineren met koken voor de rest van mijn gezin. Ik ben erg benieuwd hoe het me vergaat met Detox pillen.

 54. Hey!
  De reden dat ik een van de testers zou willen zijn is omdat ik altijd al stevig ben geweest, en het zou een keertje lekker zijn als ik met mijn lichaam comfortabel over straat zou kunnen lopen en dat ik een keer op vakantie me zelfverzekerd voel.
  Ik hoop dat ik een van de tester mag zijn !

 55. Ik zou het graag willen testen omdat ik na mijn bevalling zeker 2 maten kleiner ben gegaan.. het is een stuk vrouwelijkheid dat de natuur wegneemt.

 56. Ondanks dat ik niet snoep en niet overmatig eet val ik niet af. Mijn dochter gaat trouwen in juni en zou dan graag een aantal kilo’s lichter zijn.

 57. Ik zou graag de upsize creme willen testen of het ook echt werkt hoe ik het voor me zie.
  Want het lijkt me zo gek dat je van een creme grotere borsten krijgt.

 58. Ik wil dit heel graag proberen ik heb niet zo veel geld daarom zou deze tester heel goed zijn voor me zodat ik het geld wat ik heb niet onnodig opmaak en ik wil mensen ook heel graag echte feedback laten weten over dit product ❤️

 59. ik ben een lange tijd erg onzeker over mn kleine borsten en ik wil heel graag mn zelfvertrouwen terug krijgen als ik weer het gevoel heb echt vrouw te kunnen zijn en zou daarom heel graag grotere vollere borsten willen.

 60. Ik heb 4 kindjes langdurig gezoogd en dat zie je helaas terug aan mijn borsten. Ik heb nooit echt grote borsten gehad, maar ze mogen van mij wel steviger nu. Zodat ik mij naast moeder, ook een aantrekkelijke vrouw voel. Ik ben kritisch maar ook hoopvol wat deze crème betreft. Chirurgische ingrepen zijn geen optie voor mij.

 61. ik zou graag dat product willen proberen ik zie het vaker voorbij komen maar finacieel is het gewoon lastig haalbaar , ben na de bevaling 10 kilo afgevallen en dat zie je helaas ook erg aan mijn borsten ben 25 maar mijn borsten zien uit als een van 60 , schaam mij daar erg voor vooral als ik met.dochtertje op het strand loop daarom ontwijk ik z’n dingen liever ook

 62. wegens depressiviteit en spierafbraak ben ik lelijk vermagerd. ik voel mij daardoor niet echt vrouw meer. graag zou ik mijn zelfvertrouwen weer terug krijgen. sporten doe ik al maar de borsten mis ik helaas nog. zou het super vinden als ik jullie product gratis mag proberen

 63. Ik zou de crème graag willen testen omdat ik een cup A heb en graag grotere borsten zou willen. En als dit kan zonder operatie wil ik het graag uit testen!

 64. Ik ben 30 kilo afgevallen en heb ingezakte en kleine borsten die er niet meer uit zien. Ben ik eindelijk afgevallen zit ik met het volgednde probleem. Ik zou zo graag weer mooie grote borsten willen hebben. Daarom zou ik het graag willen proberen. Het dieet was al erg duur en nog ben ik onzeker over mijn lichaam.

 65. Normaal geloof ik niet in dit soort reclame’s maar ik dacht ik neem een gok.
  Na 2 kinderen 2 jaar de borst te hebben gegeven heb ik helemaal niks meer over. Hiervoor had ik een kleine cup B nu een hele kleine cup a.
  Dat zorgt voor onzekerheid, depressie etc.
  Kleding staat vreselijk lelijk vind ik het is gewoon plat, met wen mooie volle B of C zou ik erg tevreden zijn.
  Maakt het een vrouw vrouwelijker zeker, neemt het de onzekerheid weg zeker en voor mij ook m’n depressie.
  Ik zou het product van upsize heel erg graag willen testen.
  Ik hoop dat het ook mogelijk is.
  Alvast bedankt.

 66. Ik zou het graag willen testen, omdat ik altijd al in onzekerheid geleefd heb. Jaren lang wou ik wat meer hebben dan ik heb. Operaties zijn te duur en het heeft zo zijn voor en nadelen. Dit is tenminste je eigen huid. Ik ben benieuwd of dit product echt zou helpen, als het zo is zou ik zeer tevreden zijn en niet meer onzeker!!!

 67. Ik zou dit product heel graag willen testen, omdat ik kleine borsten heb. Ik ben enorm onzeker in mijn borsten en dit heeft soms ook effect op mijn relatie. Ik zou heel graag mezelf aantrekkelijk vinden als ik naakt in de spiegel naar mijn borsten kijk.

 68. ik zou heel graag deze crème willen testen omdat ik 20 kilo afgevallen ben en twee kindjes heb. en echt walg van me borsten en heel graag een borst begroting wil laten doen maar momenteel als alleenstaande het geld er niet voor heb. dus als dit de oplossing is zou dat zo geweldig zijn en mij meer zelfverzekerd maken

 69. Ik wil me graag opgeven als proefpersoon om de Upsize creme te testen. Ben de afgelopen 3 maand 15kg afgevallen en ik had ervoor al kleine borsten maar nu blijft er zo goed als niets over. Ik wil me terug aantrekkelijk voelen..

 70. Ik ben altijd al onzeker geweest over mijn borsten. Operaties zijn te duur en ik wil graag een maatje of 2 groter. Hoop dat dit product werkt, zou het graag gratis uit willen proberen

 71. Ik wil de detox plus capsules graag testen. Al 5 jaar strijd met de kilo’s en vele dieren na bevalling tweede kindje. Hopelijk werkt dit.

 72. Wil graag na 5 kinderen weer iets meer volume , ik durf een vergroting niet aan en las over de upsize , ben heel erg benieuwd na het resultaat omdat ik soms wat sceptisch erin ben.

 73. Heb altijd grote borsten gehad en na de bevalling heb ik praktisch niets meer ? voel mij er niet goed bij en hoop dat dit middeltje Werkt!

 74. Ik zou dit heel graag proberen, operatie te eng te duur. Na mijn zwangerschap zijn er nu 2 slappe theezakjes over van mijn oorspronkelijke borsten, die mij erg onzeker maken. Wie weet is DIT de oplossing! Het klinkt geweldig!

 75. Ik ben de laatste jaren sinds ik een knie blessure heb opgelopen een periode niet kunnen sporten. Om deze reden ben ik aardig wat kilo’s aangekomen.

 76. Waarom, om te kijken of het echt werk, ik heb misschien net een AA-cup, BH’s kopen is geen feestje, m’n borsten zijn flink onderontwikkeld en m’n bovenlijf/schouders zijn breed, dus niet in verhouding. Een BH draag dan ook alleen voor het optische effect (ze zitten nl. zelden prettig, zeker met beugels niet).

 77. Zou dit graag proberen na dat ik verschilden borst pillen al heb gebruikt en geen geld heb voor een borst vergroting en na 2 kinderen heb ik gwn leterlijk niks meer over me vriend is bij me weg gaan en durf niet eems meer aan een noeuwe relatie te beginnen als fo t egt zou werken zou ik hier suoer gelukkig van woorden

 78. Ben al heel vroeg in de overgang door ziekte en dat neemt de extra kilo`s mee.
  Wil heel graag afvallen , maar dat gata allemaal wat moeilijker

 79. Om me overtollig vet kwijt te raken ik heb van alles af geprobeerd en zou deze ook graag willen probeer ik ben 170 en 78 kilo

 80. Ben onlangs naar de dokter geweest voor mijn jaarlijkse epilepsie check up en wat bleek; na de feestdagen is er weer 5 kilo bijgekomen die er maar niet willen afgaan.
  Daarom had ik graag dit product eens getest om te zien of ik er daadwerkelijk een 8-tal kilootjes mee kan afvallen ;-)

 81. Ik zou graag detox wille proberen omdat ik goede verhalen erover gehoort heb en ik na de feestdagen toch wel weer paar kilotjes kwijt wil en ik erg ongezond heb gegeten.
  Ik vraag me af of het echt werkt
  Ik zou 4 a 5 kilotjes kwijt wille

 82. ik heb het al jaren zo moeilijk om mijn gewicht eindelijk op pijl te houden.
  Ik ga graag de uitdaging aan!
  Ik zou deze dan ook volledig van dag tot dag met jullie medelen.

  MVG

 83. ik heb het al jaren zo moeilijk om mijn gewicht eindelijk op pijl te houden.
  Ik ga graag de uitdaging aan!
  Ik zou deze dan ook volledig van dag tot dag met jullie medelen.

  MVG

 84. Ik heb problemen met het laatste stukje afvallen heb nu een coach aan mijn zij. Zo blij mee daarom dat ik het heel graag wil proberen ben wel bekend met detoxen.

 85. Hallo
  Ik ga maandag 1 januari starten met detoxultra plus. Ik heb de druppels en het boekje al in huis. Ik heb coach Dianne toegewezen gekregen en ben super gemotiveerd! Wie doet er mee? We kunnen elkaar motiveren om ons streefgewicht te bereiken!

  esther

 86. Ik probeer al jaren af te vallen maar heb hier heel erg moeite mee. Regelmatig sporten vind ik lastig en ik hou van eten. Vaak sport ik 3 maanden per jaar volop en val ik ronde 10 kg af, welke ik er daarna weer dubbel bijkrijg. Ik ben een meisje van 22 en zou graag eens door het leven willen gaan met een lichaam waar ik trots op kan zijn.

 87. Ik zou het graag willen proberen. Heb een rot periode achter de rug waardoor ik wat aangekomen ben. Nu moet het er ook weer af. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

 88. Onlangs heb ik een borstverkleining ondergaan. Van een grote f-cup naar een kleine c-cup. Ik ben er heel blij mee. Nu wil ik graag mijn buik proberen slanker te krijgen. Ik ben heel benieuwd of jullie product mij daarbij kan ondersteunen. In het verleden heb ik 2 keizersnedes ondergaan, hierdoor zijn buikoefeningen lastig voor mij. Ik voel de spieren niet goed genoeg. Ik zou jullie product heel graag willen proberen.

 89. Afvallen gaat door de overgang moeilijker. Detox kuur heb ik nog nooit gedaan Zou het daarom heel graag willen testen.

 90. Ik mag wel wat kilo kwijt raken .
  Alleen ben wel sceptisch of Het wel werkt .
  Dus daarom zou ik het wel gratis willen proberen .

 91. Ik zou graag het product willen proberen, omdat ik lees dat het niet schadelijk is voor je lichaam.
  Ook ga ik over een aantal weken op vakantie waarvoor ik genoeg energie wil hebben en lekker in Mn lichaam wil zitten.

 92. Ik zou detoxultra ook willen proberen, omdat ik zie dat het bij anderen ook helpt. Ik zou graag mee willen werken voormezelf, maar ook om jullie te helpen zodat we 2 vliegen in een klap hebben. Ook al ben ik erg laat bied ik mij nog graag aan.

 93. Hallo,

  Ik zou dit super graag willen uitproberen,
  In 1 jaar tijd twee zwangerschappen gehad waarvan 1 miskraam met 17 weken dus mijn lichaam heeft een behoorlijke klap gehad daarbij ben ik 20 kilo aangekomen door stress en ja zwangerschapsvet.
  Ik zou graag eerst mijn lichaam willen reinigen en daarna een koolydraadarm dieet willen volgen.
  Dus heel heel graag

 94. Door hartritme stoornissen en andere klachten ben ik 8 kilo zwaarder geworden .Wil deze graag kwijt maar kan niet intensief sporten .Dus wil dit heel graag proberen ..

 95. Ik zou heel graag een proefpakket ontvangen. Heb acht maanden stilgezeten na een blessure en ben daardoor de nodige kilo’s aangekomen. Samen met de overgang krijg ik de kilo’s er moeilijk af. Helllppp please!

 96. Mijn 16 jarige dochter heeft een aardige overgewicht en vanwege gewrichtsproblemen is sporten lastig. Ik ben eerder 14 kilo afgevallen met detoxultra en wil mijn dochter er nu mee verrassen. Vooral de gratis begeleiding is ideaal.Door mijn gewichtsverlies voel ik me beter en sta positiever in het leven Ik wil gun haar dit ook en ben ervan overtuigd dat het haar samen met detoxultra en het team van begeleiders gaat lukken. Nu wordt ze om haar gewicht gepest?

  • Ik gebruik nu al enen half jaar kurkuma met gember en peper ivm diabetes maar ik blijf schommelen. Wat ik kan aanraden is detoxultra afslankcapsules op basis van curcuma. Dat werkt veel sneller dan dit recept. -12 kilo met een kuur.

 97. Werkt het net zo goed als detoxultra plus? Dan zou ik dit graag willen uitproberen, mijn probleem zit voornamelijk in mijn buik, waardoor ik truien 2 maten groter moet kopen. De rest van mijn lichaam is wel normaal

 98. Futloos. Huidproblemen. Ontstekingen. Schimmels. Terug kerende blaasontstekingen…dit alles had ik nooit tot de laatste jaren.

 99. Hoi! Ik hoor verschillende verhalen over deze kuur en zou ‘m graag willen testen. Als ik eenmaal tevreden ben over mijn gewicht kan ik het veel makkelijker aanhouden! Groet, Emilie

 100. Ik wil het eerst kunnen ervaren wat het doet met je lijf. Of de o.a vermoeidheidsklachten en mondklachten verdwijnen. Er bestaan natuurlijk veel producten die van alles beweren, dus het is fijn dat jullie dit op deze manier doen. Hartelijk bedankt bij voorbaat. En een vaststaand gegeven is, mond op mond reclame werkt het allerbeste. ☺

 101. beste
  ik zou het graag willen testen heb al zo veel dieeten gevolg en val nooit af mischien met hulp van de detox dat het wel lukt en wil het dan wel gratis proberen en als het werkt hier mee verder gaan

 102. Graag zou mijn man uw product willen testen. Hij zou 20 kilo willen afvallen.
  misschien worden zo de ontstekingen en psoriasis ook minder.
  groeten Monique

 103. Ik heb al een lange tijd last van chronische vermoeidheid en ik loop er echt ellendig bij… Omdat het ook hiervoor zou helpen, wil ik het graag uittesten. Door mijn vermoeidheid heb ik vaak ook geen energie meer om te gaan sporten, hoewel ik tot vorig jaar een heel goede sporter was (ik trainde 3 keer in de week). Daardoor ben ik uiteraard al bijgekomen.. Ik zou opnieuw graag de energie krijgen om te sporten en dus ook aan mijn licbaam te werken. Ik wil terug mijn gezonde leven van vroeger en ben op zoek naar iets wat mij hierin kan helpen…

 104. Ik ben inmiddels een jaar aan het herstellen van een burn out en ben in deze periode aangekomen. Nu het weer beter aan het gaan zou detox plus hopelijk kunnen helpen het afvallen weer op gang te krijgen. Ook qua energie ben ik benieuwd wat detox plus kan toevoegen. Ik zou dus graag meedoen met de test!

 105. Zou het heel graag willen proberen…
  Veel last van extreme vermoeidheid en aankomen…
  Zou graag wat meer energie willen en een paar kilo willen afvallen

 106. Graag zou ik detoxultra plus eens willen proberen omdat ik al 40 jaar schildlklierpatient ben.
  Deze ziekte heeft mij al heel wat problemen bezorgd. Momenteel ben ik bijna 3 kilo aangekomen ondanks de thyrax die ik dagelijks slik. Vandaar dat ik graag Detox Plus even wil gebruiken om deze 3 kilo kwijt te raken en of dit mogelijk is met mijn schildklierziekte. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking.

  Met vriendelijke groet,
  Carls Koudstaal

 107. Ik zou graag als test-person meedoen, wanneer u dat uitkomt. Ben 77 en vloeg vermoeid , van alles en mij op 1 ding concentreren is moeilijk. En constand aan het zoeken van iets of wat, wat ik even nog in handen had.
  En een paar kilo afvallen – zo 6 of 7 – wel niet meer – zou ook goed zijn. Dus echt mager wil ik ook niet worden.
  Groetjes

 108. Ik wil detox plus graag uitproberen. Nog 4 kg eraf, maar het lukt me niet. Wellicht kan deze kuur positieve invloed uitoefenen op het gewicht en bereik ik zo mijn ideale gewicht.

 109. Door de berichten heen heeft mij de angst gewekt dat het lichaam vol met parasieten zit. In dat kader zou ik graag in aanmerking willen komen voor een proef monster.

 110. Ik ben 47 jaar en zit al even vast op een gewicht ik heb geen discipline mee voor alle diëten. Wil dit graag proberen omdat het eenvoudig is.

 111. Ik wil het graag proberen omdat ik in de overgang bijna 10kilo ben aangekomen en dit ondanks sporten en op mijn eten letten niet kan afvallen. Ik dacht misschien helpt dit een zetje geven aan mijn lichaam.

 112. Graag wil ik meedoen met de gratis test als panellid.
  Ik heb door een rugproblemen een beperking in beweging en heb sindsdien een flinke maat meer.
  Was eerst 60 kilo, and nu 72 kilo.
  Graag doe ik mee met het onderzoek en geef graag een uitgebreide review.

 113. Ik zit vanaf januari met een zware depressie/burn-out thuis. 13 april ook nog geopereerd en nu si deden al in het gips. Ik ben nu al 17 kilo aangekomen. Ik wil graag met een goede start weer beginnen met afvallen.

 114. Ik wil graag mijn streefgewicht bereiken en heb nog minstens 5 kilo te gaan, maar de laatste loodjes wegen het zwaarst. Uit de vele reacties maak ik op dat het middel niet helpt maar wil dit graag uit eigen ervaring beoordelen. Stuur mij daarom Detox Plus en laat mij meedoen aan het testpanel.

 115. hallo
  ik zou de detoxultra plus graag testen
  moet 10 kilo afvallen heb ook al veel geprobeerd
  maar tot op heden zonder succes
  laten we hopen dat ik het kan testen
  en dat ik er ook daadwerkelijk van afval

 116. Zou de detox plus graag testen. Het ontgiftingsproces spreekt me aan en de positieve resultaten die ik daarmee kan behalen, zoals een betere concentratie en gezondere huid.
  Uiteraard is een paar kilo’s kwijt raken een leuke, gewenste bijkomstigheid.
  Evaluatie naderhand vind ik goed, om bewust te zijn van wat het me gebracht heeft of niet.
  Hoor graag wanneer ik kan starten met testen.

 117. Ik zou het heel graag willen proberen. Ben vaker afgevallen door veel honger te hebben en veel te bewegen maar nu met de alleen zorg voor 2 kleuters lukt het me niet op deze manier. Heb dan energie en tijd tekort. Dus hoop dat het zo wel lukt.

 118. Ik zou detoxultra plus heel graag testen. Ik ben op zoek naar een hulpmiddel om ongeveer een 10 kg af te vallen, maar ben er van overtuigd dat dit mij niet lukt zonder een hulpmiddel. Ik heb al verschillende keren Detox plus opgezocht, maar nog niet durven bestellen uit angst dat dit weg gegooid geld zou zijn. Vandaag zou het ideaal zijn als ik het gratis kon testen en dan na een positieve ervaring hiermee verder kan afvallen.

 119. Ik zou graag de detox kuur willen proberen daar ik te zwaar ben en al op verschillende manieren heb geprobeerd gewicht te verliezen maar die komen er 2x zo snel terug na een bepaalde tijd.

 120. Ik zou graag detox plus willen proberen. Na zwangerschappen wil er voor gaan en als ik jullie mag geloven gaat de detox plus methode me daarbij ondersteunen!!

 121. Ik zou graag de detox uit willen proberen. Ik heb een spastische darm, ME en reuma, daardoor te weinig energie om te sporten. Ik hoop me door de detox in ieder geval wat beter te voelen en hopelijk 2 kilo af te vallen.

 122. Ik ben een moeder van twee. Mijn oudste is bijna 4 en mijn jongste 9 maanden. Na mijn oudste is het me gelukt om mijn ouder gewicht weer te bereiken. Bij mijn jongste wil het me maar niet lukken om de laatste 6 kilo af te vallen. Ondanks strenge diëten, sporten en een gezonde levensstijl. Ik zou graag willen ervaren of een detox mijn door de laatste loodjes heen kan helpen.

  Groeten Mijanou

 123. Goedendag, ik zou graag testen omdat ik een beetje heel erg futloos ben.
  Ook willen de kilo’s er maar niet af na mijn laatste zwangerschap.

 124. Ik heb dit product ook besteld en inmiddels ontvangen maar ik heb nergens een factuur gezien en nu weet ik niet wat het kost en ik wil nergens aan vast zitten. Maar krijg nu het gevoel dat ze mij pillen blijven sturen. Dus ga ik dit mogelijk retour sturen want ik vind dit zo raar! De bestelling is zo eenvoudig dat je iedereen deze pillen kan sturen. Na het invullen van naam en adres is het al klaar!

 125. Ik wil dit product heel graag laten testen door mijn dochter. Zij heeft overgewicht, last van acne en stemmingswisselingen. Eerdere afslankmethoden niet gelukt dus hoop dat ze hiermee meer succes heeft!!

  • Ik wil dit ook uitproberen voor mijn dochter van 15 jaar, zij is door de pil aangekomen/acne en stemmingswisseling. Zou graag horen of dit helpt.

 126. Ik zou graag detoxultra plus uitproberen.
  Let al erg op mijn eten, beweeg ook veel. 4x wandelen met de hond, 3x per week 1,5 uur sportschool en 1x 1,5 uur hockey in de week.
  Toch wil ik maar geen kilo’s kwijtraken. Heel frustrerend. Mijn lijf heeft een boost nodig lijkt wel.

 127. Aangezien ik heel erg sceptisch ben lijkt dit hét moment om als tester zelf te ervaren of zoiets nou écht werkt!

 128. Heel graag mezelf als test persoon aanmelden om de mijn lichaam weer op de rails te krijgen na een chemo kuur met alle overtollige kilo’s daarbij

 129. ik had het potje dicht gekregen en op dezelfde dag weer ongeopend retour gedaan omdat ik het niet zelf had besteld.maand later krijg je een mail..u moet rekening betalen want het potje was geopend retour gekomen.
  no way..wat een idioterie is dit.
  hoe kom je makkelijk aan geld. nou gewoon vaag iets toesturen.zonder gebruiksaanwijzing of dergelijke.
  en moeilijk om nog retour te verzenden ook nog via postkantoor.ook nog betalen ervoor.?vage site dit

 130. Mijn schildklier is verwijderd en ik slik thyrax 200 mg mag ik dan 2 capsules per dag innemen? En de detox kuur hoevaak mag die ingenomen worden?

 131. Ich habe mir die detox plus kapseln geholt benutze diese über 3 Wochen und mache regelmäßig sport. Leider haben diese nix bewirkt alles umsonst. Viel Geld aus dem Fenster geworfen. Bin echt enttäuscht da ich mir mehr erhofft habe.

  • Heb net de afslanktabletten binnengekregen en het doosje was open.op de plek waar de folie zat was deze al geopend . Dit gebruik ik dus niet en wil alles weer retouneren. Het houdnatuurlijk ook in dat ik het geld niet overmaak,bij deze en op deze manier zie ik af van de M.vr.gr. Coby
   Ps. Stuur even een adres waar dit naartoe kan worded gestuurd. Het gaat om. Bestellingnummer 13879

 132. Ik heb de bijsluiter gelezen en detox-plus bevat uitsluitend natuurlijke ingredienten. Raadpleeg bij twijfel een arts.

 133. Hallo ik heb 2 weken geleden een bestelling geplaatst maar helaas heb ik nog steeds niets ontvangen! Wat kan ik doen, een nieuwe bestelling plaatsen!?

  Helpt u mij alstublieft?

 134. Hallo , ik ben nu 3 dagen bezig met detox plus. Ik kan al zeggen dat ik 2 kg lichter ben maar ik ben enorm energiek dat ik s nachts moeilijk tot niet kan slapen. Ben ook wel bang van de bijwerkingen want eerlijk gezegd vertrouw ik niet echt pillen om mee af te slanken maar daar alle mogelijke diëten
  Niet helpen ben ik er toch aan begonnen. Heb een raar lichamelijk gevoel dat ik
  Niet kan beschrijven. Iemand ervaring met deze verschijnselen.

  • ik zag de actie van detoxplus
   is het echt gratis of zijn de verzendkosten alleen gratis.
   ik zou het wel willen proberen.
   gr willy

 135. 28 oktober begonnen met detox plus, helaas geen grammetje kwijt of meer energie gekregen. ga ze vandaag retour sturen vind het zonder van me geld om er mee door te gaan.

 136. Hallo,

  Ik hoor verschillende reacties.
  Ik wil graag afvallen maar er is iets wat mij tegen houdt, ik heb al zovaak via internet pillen besteld en gebruikt zonder resultaat, dit zet mij toch wel aan het twijfelen.

  Heeft detox plus effect?
  wat voor effect? en val je hier ook serieus van af?

 137. Als ik het goed volg koop je detox plus en Garcinia75. Ene zegt niet de beiden tezamen nemen andere dan weer wel zou beter resultaat te hebben… wat ik wel zeker weet is dat het dan op 120€ komt is toch wel een serieus bedrag om iets te testen. Heb al zoveel geprobeerd en ook al bedrogen uitgekomen. Dit doet me echter weer twijfelen.

 138. Ik gebruik detox nu sinds een kleine week. Maar helaas nog niets afgevallen. Ik voel me nog niet energieker. Ik heb geduld :-)

 139. Ik zou dit wel willen proberen maar er houd me iets tegen, via het internet bestellen ik vertrouw het wel maar dit is nu wel pillen die je aankoopt voor af te vallen. Als ik dde reacties te lezen werkt dit echt wel ! En als je nu een maand probeert en je hebt je doel al bereikt kan je er dan gewoon mee stoppen of kom je dan terug bij ?

 140. Sommige mensen weten niet wat ze zeggen 9 kilo op twee weken afvallen is ook niet gezond hoor leg maar eens 9kilo vlees op tafel en heb het ook besteld eerste dag met bezig maar nu lees ik dat ge er nog iets moet bijnemen dat hebben ze toen allemaal niet gezegd

 141. Hoi ik gebruik detoneren plus nu van af maandag 22 aug voel me wel goed ben ook met ander eet patroon bezig maar heb erg veel hoofdpijn kan dat kloppen hebben andere daar ook last van hoe lang mag je detoneren plus slikken achter elkaar. Want je krijg voor 30 dagen.

 142. Hoi,

  Ik wil graag een sticker aanvragen om het terug te sturen over een paar dagen.
  Dit wil ik al bijtijds doen. A.s. vrijdag heb ik het 2 weken in huis, vandaar!

  Met vriendelijke groet,

  Elly

 143. den Andy(46jr.) gaat vandaag ook een detox plus kuur volgen. PostNL is reeds onderweg naar mijn thuisadres.

  t’ beste naar alle logica is eerst detox plus kuur te volgen om lichaam te ontgiftigen(detox) en daarna de pure Carcinia Cambogia kuur volgen en natuurlijk op jou eetgewoontes blijven letten en natuurlijk jezelf niet gaan uithongeren en voldoende in beweging blijven(feedstepkes) doen.

  Bij mij is het dus véél minder koekjes eten, minder dessertjes en véél minder beleg dat véél vetten bevat.

  Als ik slaag met deze afslankkuur dan zie ik dan ook wel zitten om naar het zuiden af te reizen en als ne pacha in mijn strandzeteltje vvitamine D opdoe om mijn huid een extra tint te geven.

  Doelstelling: Buikvet onder handen nemen

 144. ik ben heel fanatiek aan het sporten in een cabine van 40 graden plus ik gebruik sinds deze week detoxultra ben vanaf 4 april 18 kilo afgevallen moet ik nu ook nog garcinia75 gebruiken ???

  • “Ik ben in 20 dagen ruim 17 kilo afgevallen, geen honger gehad en mijn behoefte naar snelle suikers (koekjes, chocolade etc.) en hartige snacks (chips, stukje kaas etc) is enorm afgenomen. Voordat ik aan de detox begon, had ik regelmatig last van opgezette buik. Tijdens de detox geen één keer. Ook heb ik minder last van opvliegers en nachtelijk transpireren. Ik voel me fitter en energieker. Het is voor mij een begin naar een gezondere levensstijl.

  • Hangt af dat je tevreden bent met jou huidig lichaamsresultaat en jou doelstelling. In het andere geval kan je zonder enige verplichting een Carcinia Cambogia kuur volgen.

 145. Kan je afvallen met alleen detox plus ?
  Heb het budget niet om nog een andere pot te kopen. Neem nu 1 week detox plus en -9 kilo :)

 146. Ik ben ontzetteng benieuwd of het echt al iets heeft gedaan bij iemand?? Ik gebruik ze nu, 3 dagen maar merk er uiteraard nog niets van.

  • Ik ben van vorige week zaterdag gestart en bij mij -11 kilo. Ik had meer gehoopt maar het is een begin.

 147. Hoi
  Heb een vraag lees net dat je een week met de detox moet doen en dan pas Garcinia75 maar moet ik dan bijvoor beelt 1pil detoxplus en 1 pil pgc en dan s.aonds weer
  En waar kan ik detox ultra en garcinia kopen?

  • Hoi Bianca, je mag detox en garcinia niet tegelijkertijd gebruiken. Eerst minimaal 2 weken detox en daarna overstappen op detox. 1 capsule voor de maaltijd, max. 2 per dag.

  • Heb geïnformeerd bij fabrikant. Samen innemen mag. Als je ze gelijktijdig gebruikt wordt de werking versterkt! Gewoon ’s morgens en ’s avonds allebei gelijk innemen, 30 min. voor eten. Ben gisteren begonnen, dus weet nog niet veel over het resultaat. Je moet ook oppassen voor namaak detox plus, merken als farmaline, vitaminesperpost, bol, farmaline, vitaminstore en de tuinen proberen mee te profiteren van het succes van detox plus. De enige originele die werkt bestel je hier.

 148. Hallo, ik heb Detox ultra voor het weekend binnen gekregen, maar nu blijkt dus dat je pas echt afvalt als je ook detox ultra ook garcinia75 neemt?
  Weten jullie hier meer over? Want ik ga niet nog meer geld uitgeven voor die pgc erbij te kopen zodat ik daadwerkelijk kan afvallen.

  • klopt, je haalt het beste resultaat door beide te gebruiken. alleen niet tegelijkertijd

 149. Ik heb de detox ultra capsules binnen en lees nu (voor het eerst) op het forum dat je ook Garcinia75 moet nemen. Is dat zo? Wie heeft alleen detox gedaan? Heeft het geholpen?

 150. Hallo Ik ga het proberen.Weet niet waarom?maar heb vertrouwen in.Hoop ten eerst..e dat ik weer een schoon lichaam krijg.Val ik daarbij af? Ook helemaal oké. Over een maand zal ik mijn ervaringen vertellen.Gr.M

 151. Ik sta te twijfelen of ik de afslanker Detox Plus ga nemen…
  Ik heb verschillende dieeten gebruikt zoals Cambridge, Sonja Bakker etc…
  Cambridge was een crime, veel kilo’s kwijt in een week op alleen maar shakes.. met alle symptonen van dien.
  Gezien dat ik een man ben en de omvang bij mannen meer in de buik gaat zitten, weet ik niet of Detox Plus mij hierbij gaat helpen…
  Ik wil wil namelijk ook van die buik af.. ;-)

  Hoe is jouw ervaring met Detox Plus ?

  • Mijn ervaring is goed. Ik ben in februari gestart. Eerst 2 weken detox, daarna 4 weken garcinia75. Totaal in 6 weken 14 kilo afgevallen. Ik heb daarnaast wel een beetje op mijn voeding gelet en heel veel water gedronken (2 liter per dag) Inmiddels ben ik bijna 4 maanden verder en zijn de kilo’s er nog steeds niet bij :)

   Happy :)

 152. Ben nu met de detox begonnen of het werkt weet ik. Niet
  Moet ik nog andere dingen bestellen om af te vallen

 153. Dat is me dus niet verteld op de site he dat je beter ook na een week PGC kan gebruiken lekkere goede informative stroom net als het n iet beantwoorden van email aanvragen.
  ben benieuwd of het ook zonder die Garcinia75 helpt
  net als de link productinformatie die maar half werkt hoop dat de pillen niet half werken

 154. k slik nu sinds 2 wkn de pure garcinia cambogia en detox plus. en ben 9 kilo afgevallen. Ik had op meet gehoopt maar ben tevreden. Wel wandel ik bijna elke dag met de kleine een stuk, en ben van plan weer te gaan sporten en let op m’n voeding, verder ben ik ook meteen gestopt met roken had daar ook genoeg van. Is wel lastig want door stoppen met roken ga je afleiding in eten zoeken maar kan dat niet vanwege de capsules, ik hoor ook dat de meeste eerst een detox kuur nemen van 2 weken? heb dat zelf niet gedaan werken de capsules van pure garcinia wel dan? En lees ook veel dat dit een verkooptruc is en niet werkt.. :( Hoop niet dat dat bij mij ook het geval is. Iemand nog tips om het gewichtsverlies extra te versnellen weeg nu sinds bijna 2 jaar rond de 71-72 en wil weer richting 60.. Na mijn zwangerschap niet echt meer veel kwijtgeraakt. En ben helaas zelf niet zo’n water drinker.

  • Ik ben gisteren wo 20/07 begonnen met detox plus…ik wil 15 a 20 kg vermageren?! Bij de reacties staat dat detox plus en daarbij pure garcinia combogia het beste is om te vermageren…
   Mvg,
   Diane

  • Dat klopt jacqueline, je moet eerst minimaal een week detoxultra volgen en daarna overstappen om garcinia75 om vet te gaan verbranden.

 155. Ellis heb je dit goede resultaat gekregen door eerst de detox plus en dan de Garcinia75 te gebruiken of nam je ze beiden tegelijk? Ik heb namelijk enkel garcinia75 gekocht nu en las hier dat je eerst detoxultra moet doen maar mag dit ook tesamen dit vindt ik nergens.

  Mvg

 156. waar wordt het gemaakt en is het betrouwbaar, de ingredienten zijn allemaal goed die worden vermeldt. Ik denk er zelf over naar de Tuinen te gaan en de producten te gaan combineren… wellicht ook nog goedkoper?

  • sorry, ik was te snel met mijn conclusie. Er zat een mailtje in mijn spambox met een excuus voor de vertraging en twee dagen later had ik de pillen + een gratis garcina bonus ontvangen. inmiddels 10 dgn bezig veel afgevallen :)

  • Hi Rosita, Bij mij heeft het iig geholpen. Ik ben van 82,5 kg naar 72 kg gegaan met een combinatie van detoxultra en Garcinia75. In het verleden heb ik al de verschillenden dieeten gedaan zoals Sonja, modifast, herbalife en Cambridge. Het ging bij mij mis als ik een tijd geen brood mag. Vooral aan het eind van de middag en s’avonds lukte het me niet. Ik ben een echte snoeper vooral als ik stress heb. Door de detox kuur heeft mijn lichaam hier veel minder moeite mee en ben ik wel afgevallen. Nu al meer dan 4 maanden op mijn streefgewicht.

 157. ik wil de detoxkuur bestellen en kom iedere keer uit p pure garcinia cambogia en dat heb ik al besteld maar je moet eerst een detoxkuur doen voor die pure garcinia hoe bestel ik die detox-plus dan

  • Hieronder gewoon op de detox ultra foto klikken en je krijgt de bestelsite. Weet jij of het moet eerst de detox kuur of kan je gewoon direct starte ik heb ook enkel pgc gekocht er stond toen niks bij over detox.

 158. Ik gebruik regelmatig afslankpillen en heb begrepen dat het beter werkt als je eerst een detox kuur werkt. Kan iemand me hier uitleg over geven? Ervaringen?

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.