Detox Plus Capsules Review en Ervaringen

Afvallen door middel van een detox kuur is enorm populair. Je kunt kiezen voor een Natuurlijke Detox of voor een van de vele detox kuren zoals Detox Plus Ultra.

Met behulp van een detox kuur zou je lichaam in staat zijn om enerzijds te reinigen of ontslakken. Naast het afvoeren van afvalstoffen zou je kunnen afvallen met behulp van een detox kuur.

Detox Plus Ervaringen

Ben je op zoek naar echte ervaringen met detox plus capsules? Of wil je meer informatie over een detox plus? Lees dan verder. Een detox kuur is in veel gevallen een uitstekende keuze, wat voor veel mensen echter niet inzichtelijk is, is hoe een detox plus kuur werkt. Populaire detox kuren kunnen hun claims in de meeste gevallen onvoldoende onderbouwen. In dit artikel gaan we hier wel dieper op in. Daarnaast nemen we het product Detox Plus onder de loep.

In dit artikel ga ik je het volgende uitleggen:

 1. Werkt Detox echt, en zo ja hoe dan?
 2. Wat is de reden dat detox pillen relatief duur zijn?
 3. Wat is een Natuurlijke detox kuur?
 4. Is detox een placebo-effect?
 5. En nog veel en veel meer…

Heb je ervaring met Detox Plus Capsules? Dan wil ik je vragen om een reactie achter te laten en je ervaring te delen. Je kunt de reacties van andere bezoekers hier lezen.

Detox Plus Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Detox Ultra Plus zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Nog 21 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Detox Ultra Plus graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Deze actie is exclusief voor LoveHealth bezoekers. Communicatie verloopt niet via Detox Ultra Plus maar via de redactie van deze website.  

Kun je Afvallen met Detox Plus?

Detoxen is een echte hype aan het worden in Nederland en de rest van de westerse wereld. Men wordt steeds bewuster van de onnatuurlijke en chemische stoffen die in ons voedsel worden verwerkt. Veel mensen starten met een detox kuur omdat ze graag willen afvallen. Gewichtsafname is een van de leukste bijwerkingen van het ontgiftingsproces. Doordat je spijsverteringssysteem nu ontdaan is van afvalstoffen zal je stofwisseling beter verlopen. Je verbrandt dan beter calorieën en vetten.

De uiteindelijke hoeveelheid gewicht dat je verliest hangt af van je voeding, bewegingspatroon en je gezondheid. Daarnaast verlies je ook heel wat vocht tijdens het ontgiftingsproces. Detoxen dankt zijn populariteit eigenlijk aan de gewichtsafname die het teweegbrengt

Het is een gezonde manier om wat overtollige pondjes kwijt te raken. Geen wonder dat Detox Kuren enorm populair zijn. Een van de meest verkochte detox kuren van dit moment is DetoXultra Plus.

Doordat je herhaaldelijk aan deze stoffen wordt blootgesteld, worden zij in je lichaam opgeslagen. Op termijn kan dit je gezondheid aantasten omdat er dan extra druk wordt gezet op je stofwisseling. Die moet harder werken om je lichaam te reinigen. En een teveel aan deze giftige stoffen zal je snel merken. Heb jij last van de volgende symptomen:

 • Voel jij je vaker vermoeid of depressief?
 • Heb je last van acne of andere huidaandoeningen?
 • Heb je concentratieproblemen?

Al deze symptomen worden door een teveel aan gifstoffen in je lichaam veroorzaakt. Om van dit giftig afval en andere chemische stoffen af te komen is het verstandig om af en toe een detox te doen.

Wat is Detoxen?

Het woord detox is afgeleid uit detoxificatie, en dit proces staat bekend onder meerdere namen zoals ontgiften en ontslakken. Door een detox kuur te volgen help jij je lichaam om zich te ontdoen van afvalstoffen. Deze afvalstoffen komen in je lichaam via voedsel dat rijk is aan zout, suiker, vet en onnatuurlijke zoetstoffen. Daarnaast komen er ook meer afvalstoffen vrij in je bloedbaan wanneer je vet verliest.

detox plus verpakking
detox plus verpakking

Tijdens een Detox Kuur wordt er veelal gebruik gemaakt van supplementen zoals capsules of druppels . In zulke gevallen spreken we over een farmaceutische detox. Detox Ultra Plus is zo’n kuur. Een farmaceutische detox claimt dat er uiteenlopende gezondheidsproblemen zoals overgewicht allergieën en chronische vermoeidheid kunnen worden verholpen (bron).

De vraag is of deze claims gegrond zijn. In het verleden hebben studies aangetoond dat er onvoldoende grondslag is om deze claims te onderbouwen (bron). Gewichtsverlies is een andere claim op detox die moeilijk kan worden onderbouwd (bron).

Een lichaam waarin teveel afvalstoffen zijn opgeslagen kan niet optimaal functioneren. De bekendst symptomen zijn hierboven genoemd, maar de lijst is nog langer:

 • Je raakt sneller vermoeid,
 • je krijgt vreemde (allergische) reacties,
 • depressie,
 • overgewicht,
 • een doffe huid
 • en een lage weerstand.

Een gezond lichaam is zelf in staat de opgeslagen gifstoffen en afval te verwijderen. Maar door herhaaldelijke blootstelling aan deze stoffen raakt de natuurlijke reinigingsfunctie van je lichaam verstoord. Een helpende hand via een kuur van detox capsules wordt daarom aangeraden. Detox pillen reinigen je spijsverteringssysteem en verwijderen alle opgeslagen afvalstoffen uit je lichaam.

detox plus etiket 2healthfreaks
detox plus etiket

Ontgift je lichaam met detox capsules

Detoxen met pillen is eenvoudiger en makkelijker vol te houden dan een detox dieet. Er zijn meerdere detox supplementen waaruit je kunt kiezen. De prijzen, kwaliteit en gebruiksaanwijzingen lopen heel erg uiteen. Detox Plus en Detox Formule zijn twee producten die op dit moment erg populair zijn. Beide worden veelal gecombineerd in combinatie met het afslanksupplement Garcinia Cambogia. 

Kies daarom detox capsules die goed bij je passen

Eentje op natuurbasis en waarvoor je veel goede recensies kan vinden. Lees de gebruiksaanwijzingen zorgvuldig en volg die precies zoals ze staan voor optimale resultaten. Zo een kuur moet je gemiddeld een weekje volhouden en daarna zul je gauw resultaten zien. Het aantal capsules dat je per dag zal moeten innemen zal ook per merk verschillen. Kies daarom eentje waar jij je makkelijk aan kunt houden.

fruitwater fles detox

Ben je dan in een klap verlost van al je gezondheidsklachten? Waarschijnlijk niet, maar je merkt heel snel een enorm verschil in je stemming en de intensiteit van je klachten. Detox-plus capsules zijn een eenvoudige manier om te ontslakken zodat je lichaam optimaal kan functioneren. Ze zijn het proberen waard.

Voordelen van detox-plus capsules

Met detox-plus capsules kan je genieten van alle voordelen van het ontgiftingsproces zonder een beperkend dieet op na te houden. Het vergemakkelijkt het detoxen voor je zodat je snel de gewenste resultaten ziet. Hieronder enkele voordelen van detox capsules:

Natuurlijke Detox

Je hoeft dus niet te vechten met nieuwe recepten of rekening te houden met een lijst aan verboden voedingsmiddelen. Natuurlijk is het raadzaam om te letten op je voeding, dit is de grootste bron van gifstoffen. Ga zoveel mogelijk voor producten zonder pesticiden, chemicaliën, hormonen, onnatuurlijke smaak-, kleur- en geurstoffen. Deze ziekmakende stoffen zitten in bijkans alle bewerkte en verpakte voedingsmiddelen. Beperk dus je consumptie van zulk voedsel. Probeer meer onbewerkt en vezelrijk voedsel te consumeren zoals groente en fruit.

DetoXultra Plus

DetoxUltra Plus is een detoxsupplement in capsulevorm. Een detox capsule bevat 200mg curcuma extract en 200mg ortosiphon folium. Aangeraden wordt om iedere dag in de ochtend drie capsules in te nemen. Een potje DetoXultra Plus bevat 90 capsules in tegenstelling tot veel andere detox kuren die slechts 60 capsules in een verpakking doen.

DetoXultra Plus belooft te helpen bij het reinigen van je spijsverteringsstelsel. Daarnaast helpt het om je energielevel te verhogen. Daarnaast maakt DetoXultra in tegenstelling tot veel andere producten gebruik van Kurcuma. Dit is een van de meest gebruikte middelen om te detoxen. Curcuma is ook wel bekend onder de naam geelwortel en deze plant wordt veel gebruikt in de Indische keuken. De stof curcumine is de werkzame stof vanCurcuma en is ook de stof die zorgt voor de kenmerkende goudachtige kleur van veel Indische gerechten. Traditioneel wordt Curcuma niet alleen gebruikt in het eten, het wordt ook al duizenden jaren gebruikt als een medicijn in de Ayurvedische leer. DetoXultra heeft als een van de weinige detox supplementen van dit moment hoogwaardige curcamine als hoofdbestanddeel.

detox ultra plus etiket
detox ultra plus etiket

Er is uitgebreid bewijs dat Curcuma de werking van de lever stimuleert. De taak van de lever is om je lichaam te ontdoen van gifstoffen. Curcuma werkt door de aanmaak van gal in de galblaas te stimuleren. Gal zorgt ervoor dat gifstoffen afgebroken worden, maar het heeft nog een belangrijke taak; zorgen dat je levercellen zich vernieuwen.

Meer energie

Met alle gifstoffen die zijn opgeslagen in het lichaam, kan die niet optimaal functioneren. Je merkt dit meteen aan je energieniveau, omdat je lichaam energie moet stoppen in essentiële processen. Het ontgiften helpt aanzienlijk. Je organen krijgen nu de kans om optimaal te functioneren. Minder energie gaat dan naar het afvoeren van afvalstoffen, zo blijft er meer energie over andere functies. Een direct effect en voordeel van het detoxen is dat je meer energie hebt om te doen wat je leuk vindt. Daarnaast kun je ook beter slapen en ben je alerter.

Een mooie gladde huid

Een mooie gladde huid is een ander leuk voordeel van het detoxen. Je huid ziet na dit proces er stukken beter uit. Je bent eindelijk van die lastige acne af, je huid straalt meer en zal makkelijker te onderhouden zijn. Ook huiduitslag en allergische reacties zullen skelet leverafnemen. De opgeslagen giftige stoffen in het lichaam zijn de grote veroorzakers van acne. Omdat het lichaam die stoffen via de huid wilt verwijderen. Zonder deze gifstoffen zal je huid er aanzienlijk beter uit zien. Je hebt dan minder last van mee-eters, cysten en andere huidaandoeningen.

Een goede start van een gezonde levensstijl

Het detoxen is dan meteen de eerste stap in de richting van een gezonde(re) levensstijl. Niet een ieder is er hier van bewust, maar om ervoor zorgen dat je steeds minder last hebt van een teveel gifstoffen zul je dit moeten doen. Een korte detox en daarna weer op de oude manier eten en leven is niet de juiste aanpak. Blijf genieten van de voordelen van een detox door gezonder te eten. Je zult je zowel fysiek als mentaal beter voelen als je dat met regelmaat doet. Let daarnaast beter op je slechte gewoonten en maak daar steeds kleine aanpassingen voor een gezondere levensstijl.

Verbeterde concentratievermogen

De gifstoffen die in het lichaam zijn opgeslagen hebben ook invloed op de hersenfuncties. Een veel voorkomende symptoom van een teveel aan gifstoffen is daarom problemen met concentreren. Je kunt daarnaast ook slaapproblemen krijgen en last hebben van chronische vermoeidheid. Optimaal functioneren op het werk en gewoon in privésfeer gaat dan moeizaam. Deze problemen verdwijnen heel snel na een detoxkuur. Je concentratievermogen zal aanzienlijk beter zijn.

Verbeterde weerstand

Voor de detox ben je vatbaarder voor ziektes en is je weerstand lager. Je afweersysteem werkt minder optimaal door het eten van geraffineerde producten, zoals witbrood, suiker, frisdrank, koffie, zwarte thee, alcohol en producten vol met toevoegingen.

Minder stemmingswisselingen

Je stemming wordt beïnvloed door je gezondheid. Wanneer je chronisch vermoeid bent, slaapproblemen hebt en je niet kunt concentreren krijg je vanzelfsprekend ook last van stemmingswisselingen. Daarnaast heeft je bloedsuikerspiegel daar ook invloed op. Als je bloedsuiker na een piek weer snel daalt, dan voel je je niet alleen moe, maar raak je ook eerder gestrest en geïrriteerd. Na een detox kuur zul je minder last hebben van stemmingswisselingen omdat de symptomen rechtstreeks aangepakt worden.

Is Detox Plus Gevaarlijk?

Het volgen van een detox kuur zoals Detox Plus is niet gevaarlijk. Er zijn echter wel een aantal belangrijke zaken waar je rekening mee moet houden. Ik heb ze voor je op een rijtje gezet.

Begin langzaam

De overstap van een ongezonde levensstijl naar een gezonde gaat niet makkelijk. Een dieet vol met alcohol, bewerkte middelen, suikers en vet schakel je niet zo makkelijk om naar wat anders. Dit wordt een schok voor je systeem en wellicht ook moeilijk vol te houden. Het beste kun je geleidelijk aan slechte gewoontes vervangen met goede. Gooi het roer niet ineens compleet over. Ga langzaam aan de slag. Zo hou je het ook langer vol.

Tevens geef je je lichaam de ruimte om te wennen aan een nieuwe manier van eten en leven. Introduceer langzaam andere voedingsmiddelen in je dieet. Vooral met vezelrijke producten moet je voorzichtig zijn. Als je darmflora niet gewend is aan veel vezels kan dit voor bijwerkingen zorgen zoals:

 • een opgeblazen gevoel
 • flatulentie
 • onrustige darmflora

Vergeet niet genoeg te rusten

Dit is heel belangrijk voor het lichaam. Tijdens de detox zul je al snel merken dat je minder energie over hebt. Het beste kun je dan af en toe tussen de middag gaan liggen. Maak ruimte hiervoor in je drukke schema. Dit zal je meer energie geven op den duur.

Meer water drinken

Dit advies zul je vaker tegenkomen. Water is super belangrijk voor het functioneren van je lichaam. Het lichaam bestaat eigenlijk grotendeels uit vocht. Genoeg water drinken zorgt ervoor dat de afvoer van gifstoffen sneller verloopt. Daarnaast zorgt het ervoor dat je detox capsuleniet uitdroogt. Geen idee hoeveel je dagelijks moet drinken? Anderhalf tot twee liter water is voldoende voor een volwassen persoon. Natuurlijk hangt dit af van hoe actief je bent en hoe droog je omgeving is. Sporters bijvoorbeeld kunnen wat meer vocht gebruiken.

Let op je gezondheid

Merk je dat je ziek wordt tijdens de detox dan is het slim om de huisarts te bezoeken. Zo voorkom je andere gezondheidsrisico’s. Denk aan gezondheidsproblemen als verkoudheid, griep, diarree, overgeven of maagklachten. Stop dan gelijk met de kuur en laat je verder door de arts begeleiden.

Waar is Detox Plus Te Koop?

WIl je starten met een Detox Kuur let er dan op dat je het juiste product besteld. Koop niet klakkeloos een product van De Tuinen of Kruidvat. Helaas is de markt overspoeld met producten die niet deugen of gewoon niet veilig zijn. Hier geldt dan dat natuurlijk niet meteen veilig betekent. Er zijn genoeg natuurlijke producten op de markt die niet veilig voor iedereen zijn. Er zijn genoeg natuurlijke producten op de markt die niet veilig voor iedereen zijn. Lees daarom goed wat op de verpakking staat en vergelijk dit met de beschikbare recensies. Een product dat goedgekeurd is voor verkoop in Europa en 100% natuurlijke ingrediënten bevat is Detox Plus.

Conclusie

Detox Plus lijkt een veelbelovend product. De producten die in de capsule zitten zijn goedgekeurd door de Amerikaanse en Europese instanties en hebben een natuurlijke basis. Het is dus volkomen veilig in gebruik. Zoek je een detox supplement dan is dit een goede keus.

Laat de tegenstanders je niet weerhouden om een detox te doen. Ervaar de voordelen zelf zodat je er ook zelf over kunt oordelen. Ieder persoon en ieder lichaam is anders. Waar zo een kuur misschien niet voor een kennis heeft gewerkt, kan jij er best wel baat bij hebben. Probeer het daarom zelf uit en kies supplementen van hoogwaardige kwaliteit.

Een detox lijkt vooral de moeite waard als je al langer last hebt van de genoemde symptomen. Wacht niet tot deze symptomen je welzijn te veel aantasten. Verwaarloos je fysieke en mentale gezondheid niet en pak meteen aan wanneer je merkt dat je achteruit gaat.

Wat je ook niet moet vergeten is dat detoxen niet nieuw is. Geleerden uit de oudheid pasten het al toe bij verschillende aandoeningen. Voor hen waren ziekten een teken dat er teveel giftige stoffen zich in het lichaam hadden opgehoopt. Zij maakten gebruik van klei en andere huismiddelen om hun patiënten te ontdoen van deze stoffen.

Natuurlijk is het aan te raden eerst met je huisarts te spreken alvorens je aan de slag gaat met Detox Plus.

Jouw Ervaring met Detox Plus

Heb je ervaring met Detox Plus Capsules? Dan wil ik je vragen om een reactie achter te laten en je ervaring te delen. Je kunt de reacties van andere bezoekers hier lezen.

Groeten,

395 Reacties

 1. Ik gebruik detox nu sinds een kleine week. Maar helaas nog niets afgevallen. Ik voel me nog niet energieker. Ik heb geduld :-)

 2. Ik zou dit wel willen proberen maar er houd me iets tegen, via het internet bestellen ik vertrouw het wel maar dit is nu wel pillen die je aankoopt voor af te vallen. Als ik dde reacties te lezen werkt dit echt wel ! En als je nu een maand probeert en je hebt je doel al bereikt kan je er dan gewoon mee stoppen of kom je dan terug bij ?

 3. Sommige mensen weten niet wat ze zeggen 9 kilo op twee weken afvallen is ook niet gezond hoor leg maar eens 9kilo vlees op tafel en heb het ook besteld eerste dag met bezig maar nu lees ik dat ge er nog iets moet bijnemen dat hebben ze toen allemaal niet gezegd

 4. Hoi ik gebruik detoneren plus nu van af maandag 22 aug voel me wel goed ben ook met ander eet patroon bezig maar heb erg veel hoofdpijn kan dat kloppen hebben andere daar ook last van hoe lang mag je detoneren plus slikken achter elkaar. Want je krijg voor 30 dagen.

 5. Hoi,

  Ik wil graag een sticker aanvragen om het terug te sturen over een paar dagen.
  Dit wil ik al bijtijds doen. A.s. vrijdag heb ik het 2 weken in huis, vandaar!

  Met vriendelijke groet,

  Elly

 6. den Andy(46jr.) gaat vandaag ook een detox plus kuur volgen. PostNL is reeds onderweg naar mijn thuisadres.

  t’ beste naar alle logica is eerst detox plus kuur te volgen om lichaam te ontgiftigen(detox) en daarna de pure Carcinia Cambogia kuur volgen en natuurlijk op jou eetgewoontes blijven letten en natuurlijk jezelf niet gaan uithongeren en voldoende in beweging blijven(feedstepkes) doen.

  Bij mij is het dus véél minder koekjes eten, minder dessertjes en véél minder beleg dat véél vetten bevat.

  Als ik slaag met deze afslankkuur dan zie ik dan ook wel zitten om naar het zuiden af te reizen en als ne pacha in mijn strandzeteltje vvitamine D opdoe om mijn huid een extra tint te geven.

  Doelstelling: Buikvet onder handen nemen

 7. ik ben heel fanatiek aan het sporten in een cabine van 40 graden plus ik gebruik sinds deze week detoxultra ben vanaf 4 april 18 kilo afgevallen moet ik nu ook nog garcinia75 gebruiken ???

  • “Ik ben in 20 dagen ruim 17 kilo afgevallen, geen honger gehad en mijn behoefte naar snelle suikers (koekjes, chocolade etc.) en hartige snacks (chips, stukje kaas etc) is enorm afgenomen. Voordat ik aan de detox begon, had ik regelmatig last van opgezette buik. Tijdens de detox geen één keer. Ook heb ik minder last van opvliegers en nachtelijk transpireren. Ik voel me fitter en energieker. Het is voor mij een begin naar een gezondere levensstijl.

  • Hangt af dat je tevreden bent met jou huidig lichaamsresultaat en jou doelstelling. In het andere geval kan je zonder enige verplichting een Carcinia Cambogia kuur volgen.

 8. Kan je afvallen met alleen detox plus ?
  Heb het budget niet om nog een andere pot te kopen. Neem nu 1 week detox plus en -9 kilo :)

 9. Ik ben ontzetteng benieuwd of het echt al iets heeft gedaan bij iemand?? Ik gebruik ze nu, 3 dagen maar merk er uiteraard nog niets van.

  • Ik ben van vorige week zaterdag gestart en bij mij -11 kilo. Ik had meer gehoopt maar het is een begin.

 10. Hoi
  Heb een vraag lees net dat je een week met de detox moet doen en dan pas Garcinia75 maar moet ik dan bijvoor beelt 1pil detoxplus en 1 pil pgc en dan s.aonds weer
  En waar kan ik detox ultra en garcinia kopen?

  • Hoi Bianca, je mag detox en garcinia niet tegelijkertijd gebruiken. Eerst minimaal 2 weken detox en daarna overstappen op detox. 1 capsule voor de maaltijd, max. 2 per dag.

  • Heb geïnformeerd bij fabrikant. Samen innemen mag. Als je ze gelijktijdig gebruikt wordt de werking versterkt! Gewoon ’s morgens en ’s avonds allebei gelijk innemen, 30 min. voor eten. Ben gisteren begonnen, dus weet nog niet veel over het resultaat. Je moet ook oppassen voor namaak detox plus, merken als farmaline, vitaminesperpost, bol, farmaline, vitaminstore en de tuinen proberen mee te profiteren van het succes van detox plus. De enige originele die werkt bestel je hier.

 11. Hallo, ik heb Detox ultra voor het weekend binnen gekregen, maar nu blijkt dus dat je pas echt afvalt als je ook detox ultra ook garcinia75 neemt?
  Weten jullie hier meer over? Want ik ga niet nog meer geld uitgeven voor die pgc erbij te kopen zodat ik daadwerkelijk kan afvallen.

  • klopt, je haalt het beste resultaat door beide te gebruiken. alleen niet tegelijkertijd

 12. Ik heb de detox ultra capsules binnen en lees nu (voor het eerst) op het forum dat je ook Garcinia75 moet nemen. Is dat zo? Wie heeft alleen detox gedaan? Heeft het geholpen?

 13. Hallo Ik ga het proberen.Weet niet waarom?maar heb vertrouwen in.Hoop ten eerst..e dat ik weer een schoon lichaam krijg.Val ik daarbij af? Ook helemaal oké. Over een maand zal ik mijn ervaringen vertellen.Gr.M

 14. Ik sta te twijfelen of ik de afslanker Detox Plus ga nemen…
  Ik heb verschillende dieeten gebruikt zoals Cambridge, Sonja Bakker etc…
  Cambridge was een crime, veel kilo’s kwijt in een week op alleen maar shakes.. met alle symptonen van dien.
  Gezien dat ik een man ben en de omvang bij mannen meer in de buik gaat zitten, weet ik niet of Detox Plus mij hierbij gaat helpen…
  Ik wil wil namelijk ook van die buik af.. ;-)

  Hoe is jouw ervaring met Detox Plus ?

  • Mijn ervaring is goed. Ik ben in februari gestart. Eerst 2 weken detox, daarna 4 weken garcinia75. Totaal in 6 weken 14 kilo afgevallen. Ik heb daarnaast wel een beetje op mijn voeding gelet en heel veel water gedronken (2 liter per dag) Inmiddels ben ik bijna 4 maanden verder en zijn de kilo’s er nog steeds niet bij :)

   Happy :)

 15. Ben nu met de detox begonnen of het werkt weet ik. Niet
  Moet ik nog andere dingen bestellen om af te vallen

 16. Dat is me dus niet verteld op de site he dat je beter ook na een week PGC kan gebruiken lekkere goede informative stroom net als het n iet beantwoorden van email aanvragen.
  ben benieuwd of het ook zonder die Garcinia75 helpt
  net als de link productinformatie die maar half werkt hoop dat de pillen niet half werken

 17. k slik nu sinds 2 wkn de pure garcinia cambogia en detox plus. en ben 9 kilo afgevallen. Ik had op meet gehoopt maar ben tevreden. Wel wandel ik bijna elke dag met de kleine een stuk, en ben van plan weer te gaan sporten en let op m’n voeding, verder ben ik ook meteen gestopt met roken had daar ook genoeg van. Is wel lastig want door stoppen met roken ga je afleiding in eten zoeken maar kan dat niet vanwege de capsules, ik hoor ook dat de meeste eerst een detox kuur nemen van 2 weken? heb dat zelf niet gedaan werken de capsules van pure garcinia wel dan? En lees ook veel dat dit een verkooptruc is en niet werkt.. :( Hoop niet dat dat bij mij ook het geval is. Iemand nog tips om het gewichtsverlies extra te versnellen weeg nu sinds bijna 2 jaar rond de 71-72 en wil weer richting 60.. Na mijn zwangerschap niet echt meer veel kwijtgeraakt. En ben helaas zelf niet zo’n water drinker.

  • Ik ben gisteren wo 20/07 begonnen met detox plus…ik wil 15 a 20 kg vermageren?! Bij de reacties staat dat detox plus en daarbij pure garcinia combogia het beste is om te vermageren…
   Mvg,
   Diane

  • Dat klopt jacqueline, je moet eerst minimaal een week detoxultra volgen en daarna overstappen om garcinia75 om vet te gaan verbranden.

 18. Ellis heb je dit goede resultaat gekregen door eerst de detox plus en dan de Garcinia75 te gebruiken of nam je ze beiden tegelijk? Ik heb namelijk enkel garcinia75 gekocht nu en las hier dat je eerst detoxultra moet doen maar mag dit ook tesamen dit vindt ik nergens.

  Mvg

 19. waar wordt het gemaakt en is het betrouwbaar, de ingredienten zijn allemaal goed die worden vermeldt. Ik denk er zelf over naar de Tuinen te gaan en de producten te gaan combineren… wellicht ook nog goedkoper?

  • sorry, ik was te snel met mijn conclusie. Er zat een mailtje in mijn spambox met een excuus voor de vertraging en twee dagen later had ik de pillen + een gratis garcina bonus ontvangen. inmiddels 10 dgn bezig veel afgevallen :)

  • Hi Rosita, Bij mij heeft het iig geholpen. Ik ben van 82,5 kg naar 72 kg gegaan met een combinatie van detoxultra en Garcinia75. In het verleden heb ik al de verschillenden dieeten gedaan zoals Sonja, modifast, herbalife en Cambridge. Het ging bij mij mis als ik een tijd geen brood mag. Vooral aan het eind van de middag en s’avonds lukte het me niet. Ik ben een echte snoeper vooral als ik stress heb. Door de detox kuur heeft mijn lichaam hier veel minder moeite mee en ben ik wel afgevallen. Nu al meer dan 4 maanden op mijn streefgewicht.

 20. ik wil de detoxkuur bestellen en kom iedere keer uit p pure garcinia cambogia en dat heb ik al besteld maar je moet eerst een detoxkuur doen voor die pure garcinia hoe bestel ik die detox-plus dan

  • Hieronder gewoon op de detox ultra foto klikken en je krijgt de bestelsite. Weet jij of het moet eerst de detox kuur of kan je gewoon direct starte ik heb ook enkel pgc gekocht er stond toen niks bij over detox.

 21. Ik gebruik regelmatig afslankpillen en heb begrepen dat het beter werkt als je eerst een detox kuur werkt. Kan iemand me hier uitleg over geven? Ervaringen?

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.