Detox Plus Capsules Review en Ervaringen

Afvallen door middel van een detox kuur is enorm populair. Je kunt kiezen voor een Natuurlijke Detox of voor een van de vele detox kuren zoals Detox Plus Ultra.

Met behulp van een detox kuur zou je lichaam in staat zijn om enerzijds te reinigen of ontslakken. Naast het afvoeren van afvalstoffen zou je kunnen afvallen met behulp van een detox kuur.

detox ultra plus korting

Detox Plus Ervaringen

Ben je op zoek naar echte ervaringen met detox plus capsules? Of wil je meer informatie over een detox plus? Lees dan verder. Een detox kuur is in veel gevallen een uitstekende keuze, wat voor veel mensen echter niet inzichtelijk is, is hoe een detox plus kuur werkt. Populaire detox kuren kunnen hun claims in de meeste gevallen onvoldoende onderbouwen. In dit artikel gaan we hier wel dieper op in. Daarnaast nemen we het product Detox Plus onder de loep.

In dit artikel ga ik je het volgende uitleggen:

 1. Werkt Detox echt, en zo ja hoe dan?
 2. Wat is de reden dat detox pillen relatief duur zijn?
 3. Wat is een Natuurlijke detox kuur?
 4. Is detox een placebo-effect?
 5. En nog veel en veel meer…

Heb je ervaring met Detox Plus Capsules? Dan wil ik je vragen om een reactie achter te laten en je ervaring te delen. Je kunt de reacties van andere bezoekers hier lezen.

Detox Plus Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Detox Plus zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Nog 21 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Detox Plus graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Kun je Afvallen met Detox Plus?

Detoxen is een echte hype aan het worden in Nederland en de rest van de westerse wereld. Men wordt steeds bewuster van de onnatuurlijke en chemische stoffen die in ons voedsel worden verwerkt. Veel mensen starten met een detox kuur omdat ze graag willen afvallen. Gewichtsafname is een van de leukste bijwerkingen van het ontgiftingsproces. Doordat je spijsverteringssysteem nu ontdaan is van afvalstoffen zal je stofwisseling beter verlopen. Je verbrandt dan beter calorieën en vetten.

De uiteindelijke hoeveelheid gewicht dat je verliest hangt af van je voeding, bewegingspatroon en je gezondheid. Daarnaast verlies je ook heel wat vocht tijdens het ontgiftingsproces. Detoxen dankt zijn populariteit eigenlijk aan de gewichtsafname die het teweegbrengt

Het is een gezonde manier om wat overtollige pondjes kwijt te raken. Geen wonder dat Detox Kuren enorm populair zijn. Een van de meest verkochte detox kuren van dit moment is DetoXultra Plus.

Doordat je herhaaldelijk aan deze stoffen wordt blootgesteld, worden zij in je lichaam opgeslagen. Op termijn kan dit je gezondheid aantasten omdat er dan extra druk wordt gezet op je stofwisseling. Die moet harder werken om je lichaam te reinigen. En een teveel aan deze giftige stoffen zal je snel merken. Heb jij last van de volgende symptomen:

 • Voel jij je vaker vermoeid of depressief?
 • Heb je last van acne of andere huidaandoeningen?
 • Heb je concentratieproblemen?

Al deze symptomen worden door een teveel aan gifstoffen in je lichaam veroorzaakt. Om van dit giftig afval en andere chemische stoffen af te komen is het verstandig om af en toe een detox te doen.

Wat is Detoxen?

Het woord detox is afgeleid uit detoxificatie, en dit proces staat bekend onder meerdere namen zoals ontgiften en ontslakken. Door een detox kuur te volgen help jij je lichaam om zich te ontdoen van afvalstoffen. Deze afvalstoffen komen in je lichaam via voedsel dat rijk is aan zout, suiker, vet en onnatuurlijke zoetstoffen. Daarnaast komen er ook meer afvalstoffen vrij in je bloedbaan wanneer je vet verliest.

detox plus verpakking
detox plus verpakking

Tijdens een Detox Kuur wordt er veelal gebruik gemaakt van supplementen zoals capsules of druppels . In zulke gevallen spreken we over een farmaceutische detox. Detox Ultra Plus is zo’n kuur. Een farmaceutische detox claimt dat er uiteenlopende gezondheidsproblemen zoals overgewicht allergieën en chronische vermoeidheid kunnen worden verholpen (bron).

De vraag is of deze claims gegrond zijn. In het verleden hebben studies aangetoond dat er onvoldoende grondslag is om deze claims te onderbouwen (bron). Gewichtsverlies is een andere claim op detox die moeilijk kan worden onderbouwd (bron).

Een lichaam waarin teveel afvalstoffen zijn opgeslagen kan niet optimaal functioneren. De bekendst symptomen zijn hierboven genoemd, maar de lijst is nog langer:

 • Je raakt sneller vermoeid,
 • je krijgt vreemde (allergische) reacties,
 • depressie,
 • overgewicht,
 • een doffe huid
 • en een lage weerstand.

Een gezond lichaam is zelf in staat de opgeslagen gifstoffen en afval te verwijderen. Maar door herhaaldelijke blootstelling aan deze stoffen raakt de natuurlijke reinigingsfunctie van je lichaam verstoord. Een helpende hand via een kuur van detox capsules wordt daarom aangeraden. Detox pillen reinigen je spijsverteringssysteem en verwijderen alle opgeslagen afvalstoffen uit je lichaam.

detox plus etiket 2healthfreaks
detox plus etiket

Ontgift je lichaam met detox capsules

Detoxen met pillen is eenvoudiger en makkelijker vol te houden dan een detox dieet. Er zijn meerdere detox supplementen waaruit je kunt kiezen. De prijzen, kwaliteit en gebruiksaanwijzingen lopen heel erg uiteen. Detox Plus en Detox Formule zijn twee producten die op dit moment erg populair zijn. Beide worden veelal gecombineerd in combinatie met het afslanksupplement Garcinia Cambogia. 

Kies daarom detox capsules die goed bij je passen

Eentje op natuurbasis en waarvoor je veel goede recensies kan vinden. Lees de gebruiksaanwijzingen zorgvuldig en volg die precies zoals ze staan voor optimale resultaten. Zo een kuur moet je gemiddeld een weekje volhouden en daarna zul je gauw resultaten zien. Het aantal capsules dat je per dag zal moeten innemen zal ook per merk verschillen. Kies daarom eentje waar jij je makkelijk aan kunt houden.

fruitwater fles detox

Ben je dan in een klap verlost van al je gezondheidsklachten? Waarschijnlijk niet, maar je merkt heel snel een enorm verschil in je stemming en de intensiteit van je klachten. Detox-plus capsules zijn een eenvoudige manier om te ontslakken zodat je lichaam optimaal kan functioneren. Ze zijn het proberen waard.

Voordelen van detox-plus capsules

Met detox-plus capsules kan je genieten van alle voordelen van het ontgiftingsproces zonder een beperkend dieet op na te houden. Het vergemakkelijkt het detoxen voor je zodat je snel de gewenste resultaten ziet. Hieronder enkele voordelen van detox capsules:

Natuurlijke Detox

Je hoeft dus niet te vechten met nieuwe recepten of rekening te houden met een lijst aan verboden voedingsmiddelen. Natuurlijk is het raadzaam om te letten op je voeding, dit is de grootste bron van gifstoffen. Ga zoveel mogelijk voor producten zonder pesticiden, chemicaliën, hormonen, onnatuurlijke smaak-, kleur- en geurstoffen. Deze ziekmakende stoffen zitten in bijkans alle bewerkte en verpakte voedingsmiddelen. Beperk dus je consumptie van zulk voedsel. Probeer meer onbewerkt en vezelrijk voedsel te consumeren zoals groente en fruit.

DetoXultra Plus

DetoxUltra Plus is een detoxsupplement in capsulevorm. Een detox capsule bevat 200mg curcuma extract en 200mg ortosiphon folium. Aangeraden wordt om iedere dag in de ochtend drie capsules in te nemen. Een potje DetoXultra Plus bevat 90 capsules in tegenstelling tot veel andere detox kuren die slechts 60 capsules in een verpakking doen.

DetoXultra Plus belooft te helpen bij het reinigen van je spijsverteringsstelsel. Daarnaast helpt het om je energielevel te verhogen. Daarnaast maakt DetoXultra in tegenstelling tot veel andere producten gebruik van Kurcuma. Dit is een van de meest gebruikte middelen om te detoxen. Curcuma is ook wel bekend onder de naam geelwortel en deze plant wordt veel gebruikt in de Indische keuken. De stof curcumine is de werkzame stof vanCurcuma en is ook de stof die zorgt voor de kenmerkende goudachtige kleur van veel Indische gerechten. Traditioneel wordt Curcuma niet alleen gebruikt in het eten, het wordt ook al duizenden jaren gebruikt als een medicijn in de Ayurvedische leer. DetoXultra heeft als een van de weinige detox supplementen van dit moment hoogwaardige curcamine als hoofdbestanddeel.

detox ultra plus etiket
detox ultra plus etiket

Er is uitgebreid bewijs dat Curcuma de werking van de lever stimuleert. De taak van de lever is om je lichaam te ontdoen van gifstoffen. Curcuma werkt door de aanmaak van gal in de galblaas te stimuleren. Gal zorgt ervoor dat gifstoffen afgebroken worden, maar het heeft nog een belangrijke taak; zorgen dat je levercellen zich vernieuwen.

Meer energie

Met alle gifstoffen die zijn opgeslagen in het lichaam, kan die niet optimaal functioneren. Je merkt dit meteen aan je energieniveau, omdat je lichaam energie moet stoppen in essentiële processen. Het ontgiften helpt aanzienlijk. Je organen krijgen nu de kans om optimaal te functioneren. Minder energie gaat dan naar het afvoeren van afvalstoffen, zo blijft er meer energie over andere functies. Een direct effect en voordeel van het detoxen is dat je meer energie hebt om te doen wat je leuk vindt. Daarnaast kun je ook beter slapen en ben je alerter.

Een mooie gladde huid

Een mooie gladde huid is een ander leuk voordeel van het detoxen. Je huid ziet na dit proces er stukken beter uit. Je bent eindelijk van die lastige acne af, je huid straalt meer en zal makkelijker te onderhouden zijn. Ook huiduitslag en allergische reacties zullen skelet leverafnemen. De opgeslagen giftige stoffen in het lichaam zijn de grote veroorzakers van acne. Omdat het lichaam die stoffen via de huid wilt verwijderen. Zonder deze gifstoffen zal je huid er aanzienlijk beter uit zien. Je hebt dan minder last van mee-eters, cysten en andere huidaandoeningen.

Een goede start van een gezonde levensstijl

Het detoxen is dan meteen de eerste stap in de richting van een gezonde(re) levensstijl. Niet een ieder is er hier van bewust, maar om ervoor zorgen dat je steeds minder last hebt van een teveel gifstoffen zul je dit moeten doen. Een korte detox en daarna weer op de oude manier eten en leven is niet de juiste aanpak. Blijf genieten van de voordelen van een detox door gezonder te eten. Je zult je zowel fysiek als mentaal beter voelen als je dat met regelmaat doet. Let daarnaast beter op je slechte gewoonten en maak daar steeds kleine aanpassingen voor een gezondere levensstijl.

Verbeterde concentratievermogen

De gifstoffen die in het lichaam zijn opgeslagen hebben ook invloed op de hersenfuncties. Een veel voorkomende symptoom van een teveel aan gifstoffen is daarom problemen met concentreren. Je kunt daarnaast ook slaapproblemen krijgen en last hebben van chronische vermoeidheid. Optimaal functioneren op het werk en gewoon in privésfeer gaat dan moeizaam. Deze problemen verdwijnen heel snel na een detoxkuur. Je concentratievermogen zal aanzienlijk beter zijn.

Verbeterde weerstand

Voor de detox ben je vatbaarder voor ziektes en is je weerstand lager. Je afweersysteem werkt minder optimaal door het eten van geraffineerde producten, zoals witbrood, suiker, frisdrank, koffie, zwarte thee, alcohol en producten vol met toevoegingen.

Minder stemmingswisselingen

Je stemming wordt beïnvloed door je gezondheid. Wanneer je chronisch vermoeid bent, slaapproblemen hebt en je niet kunt concentreren krijg je vanzelfsprekend ook last van stemmingswisselingen. Daarnaast heeft je bloedsuikerspiegel daar ook invloed op. Als je bloedsuiker na een piek weer snel daalt, dan voel je je niet alleen moe, maar raak je ook eerder gestrest en geïrriteerd. Na een detox kuur zul je minder last hebben van stemmingswisselingen omdat de symptomen rechtstreeks aangepakt worden.

Is Detox Plus Gevaarlijk?

Het volgen van een detox kuur zoals Detox Plus is niet gevaarlijk. Er zijn echter wel een aantal belangrijke zaken waar je rekening mee moet houden. Ik heb ze voor je op een rijtje gezet.

Begin langzaam

De overstap van een ongezonde levensstijl naar een gezonde gaat niet makkelijk. Een dieet vol met alcohol, bewerkte middelen, suikers en vet schakel je niet zo makkelijk om naar wat anders. Dit wordt een schok voor je systeem en wellicht ook moeilijk vol te houden. Het beste kun je geleidelijk aan slechte gewoontes vervangen met goede. Gooi het roer niet ineens compleet over. Ga langzaam aan de slag. Zo hou je het ook langer vol.

Tevens geef je je lichaam de ruimte om te wennen aan een nieuwe manier van eten en leven. Introduceer langzaam andere voedingsmiddelen in je dieet. Vooral met vezelrijke producten moet je voorzichtig zijn. Als je darmflora niet gewend is aan veel vezels kan dit voor bijwerkingen zorgen zoals:

 • een opgeblazen gevoel
 • flatulentie
 • onrustige darmflora

Vergeet niet genoeg te rusten

Dit is heel belangrijk voor het lichaam. Tijdens de detox zul je al snel merken dat je minder energie over hebt. Het beste kun je dan af en toe tussen de middag gaan liggen. Maak ruimte hiervoor in je drukke schema. Dit zal je meer energie geven op den duur.

Meer water drinken

Dit advies zul je vaker tegenkomen. Water is super belangrijk voor het functioneren van je lichaam. Het lichaam bestaat eigenlijk grotendeels uit vocht. Genoeg water drinken zorgt ervoor dat de afvoer van gifstoffen sneller verloopt. Daarnaast zorgt het ervoor dat je detox capsuleniet uitdroogt. Geen idee hoeveel je dagelijks moet drinken? Anderhalf tot twee liter water is voldoende voor een volwassen persoon. Natuurlijk hangt dit af van hoe actief je bent en hoe droog je omgeving is. Sporters bijvoorbeeld kunnen wat meer vocht gebruiken.

Let op je gezondheid

Merk je dat je ziek wordt tijdens de detox dan is het slim om de huisarts te bezoeken. Zo voorkom je andere gezondheidsrisico’s. Denk aan gezondheidsproblemen als verkoudheid, griep, diarree, overgeven of maagklachten. Stop dan gelijk met de kuur en laat je verder door de arts begeleiden.

Waar is Detox Plus Te Koop?

WIl je starten met een Detox Kuur let er dan op dat je het juiste product besteld. Koop niet klakkeloos een product van De Tuinen of Kruidvat. Helaas is de markt overspoeld met producten die niet deugen of gewoon niet veilig zijn. Hier geldt dan dat natuurlijk niet meteen veilig betekent. Er zijn genoeg natuurlijke producten op de markt die niet veilig voor iedereen zijn. Er zijn genoeg natuurlijke producten op de markt die niet veilig voor iedereen zijn. Lees daarom goed wat op de verpakking staat en vergelijk dit met de beschikbare recensies. Een product dat goedgekeurd is voor verkoop in Europa en 100% natuurlijke ingrediënten bevat is Detox Plus.

Conclusie

Detox Plus lijkt een veelbelovend product. De producten die in de capsule zitten zijn goedgekeurd door de Amerikaanse en Europese instanties en hebben een natuurlijke basis. Het is dus volkomen veilig in gebruik. Zoek je een detox supplement dan is dit een goede keus.

Laat de tegenstanders je niet weerhouden om een detox te doen. Ervaar de voordelen zelf zodat je er ook zelf over kunt oordelen. Ieder persoon en ieder lichaam is anders. Waar zo een kuur misschien niet voor een kennis heeft gewerkt, kan jij er best wel baat bij hebben. Probeer het daarom zelf uit en kies supplementen van hoogwaardige kwaliteit.

Een detox lijkt vooral de moeite waard als je al langer last hebt van de genoemde symptomen. Wacht niet tot deze symptomen je welzijn te veel aantasten. Verwaarloos je fysieke en mentale gezondheid niet en pak meteen aan wanneer je merkt dat je achteruit gaat.

Wat je ook niet moet vergeten is dat detoxen niet nieuw is. Geleerden uit de oudheid pasten het al toe bij verschillende aandoeningen. Voor hen waren ziekten een teken dat er teveel giftige stoffen zich in het lichaam hadden opgehoopt. Zij maakten gebruik van klei en andere huismiddelen om hun patiënten te ontdoen van deze stoffen.

Natuurlijk is het aan te raden eerst met je huisarts te spreken alvorens je aan de slag gaat met Detox Plus.

Jouw Ervaring met Detox Plus

Heb je ervaring met Detox Plus Capsules? Dan wil ik je vragen om een reactie achter te laten en je ervaring te delen. Je kunt de reacties van andere bezoekers hier lezen.

Groeten,

Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

331 Reacties

 1. Ik ben al heel lang bezig om 8 kilo af te vallen maar het lukt me helaas niet. Ik let goed op mijn eten en eet heel weinig koolhydraten maar toch val ik niet af.??
  Ik zou graag Detox Plus willen proberen en hopen dat het mij helpt om af te vallen.

 2. Ik ben al heel lang bezig om 8 kilo af te vallen maar het lukt me helaas niet. Ik let goed op mijn eten en eet heel weinig koolhydraten maar toch val ik niet af.??
  Ik zou graag Detox Plus willen proberen en hopen dat het mij helpt om af te vallen.

 3. Graag zou ik deze detox plus willen proberen. Ik heb vaak een opgeblazen gevoel, en mijn buik zit in de weg met veters strikken. dus wat kilo’s minder zal wel helpen denk ik. anders moet ik instappers kopen

 4. Ik wil dolgraag 10 kilo afvallen en ik ben ervan overtuigd dat dit gaat lukken met Konjac plus. Ik zou graag dit product willen testen …..

 5. Hai omdat ik altijd moe ben flink aangekomen doordat ik heel erg last van heb van de overgang zou ik heel graag dit product willen testen en hopelijk me snel weer lekker in me vel voelen en de energie terug krijgen die ik normaal wel heb groetjes Sandra

 6. ben rolstoel gebonden vanwege een dwarsleasie .
  weeg nu rond de 150 kilo en omdat een sportschool niet toegankelijk is voor mij lijkt het mij een uitkomst , dus zou het graag proberen of het echt werkt en zodoende de nodige kilo`s kwijt te raken en hoop daat ik mij dan beter voel :))

 7. ben rolstoel gebonden vanwege een dwarsleasie .
  weeg nu rond de 150 kilo en omdat een sportschool niet toegankelijk is voor mij lijkt het mij een uitkomst , dus zou het graag proberen of het echt werkt en zodoende de nodige kilo`s kwijt te raken

 8. Ik ben geintresseerd deels door de mogeijkheid van gwichts afname maar eigenlijk nog meer in de reinigende werking. Daarom zou ik graag meewerken aan dit onderzoek.

 9. Ik ben de laatste maanden vaak ziek, voel me opgeblazen en ongezond ondanks dat ik gezond eet en voldoende sport. Ik zou graag proberen of een Detox de oplossing is, zonder dat ik daar hoge kosten voor maak.

 10. Ben al tijden bezig met afvallen. Een detoneert kuur met smoothies hou ik niet vol, ook in combinatie met mijn werk. Zou graag deze kuur willen proberen.

 11. Hallo, Ik heb nu een aantal keer gelezen over Detoxplus en DetoXultra graag zou ik het willen uitproberen, ik heb al eerder verschillende producten gekocht die me niet het gewenste resultaat konden bieden. Inmiddels ben ik heel benieuwd naar wat deze producten voor effect zouden kunnen hebben op mijn lichaam.Als het bij mij werkt kan ik dat ook aan anderen aanbevelen .Met vriendelijke groeten, Maria van der Spek

 12. Ik zou dit product graag willen testen. Ik eet gezond maar mijn lichaam zit in een soort slaapstand lijkt het wel… ik val niets af. Dus het lijkt me heerlijk om mijn lichaam te reinigen als een soort nieuwe start en ik hoop dat mijn lichaam dan een boost krijgt om weer te gaan afvallen. Ik geloof niet zoveel in dieetpillen etc maar dit lijkt me wel wat! Ik wil graag testen!

 13. Ik zou graag detoxultra willen uitproberen. Mijn vriendin is 12 kilo afgevallen met detoxultra. Ik zit in de overgang.
  last van depressie en wat overgewicht. Heb de laatste tijd veel eetbuien gehad en alcohol genuttigd.
  wil graag weer rein worden en energieker voelen.
  voel me nu uitgeblust moe somber en futloos.
  zou ik in aanmerking kunnen komen?

 14. Ook ik wil graag tientallen kilo’s kwijt maar heel veel reacties maar ik zie geen reactie dat er iemand uitgekozen is om het product te testen. Dat vind ik heel raar dus ben benieuwd naar de komende wij reactie.

 15. Hallo,
  Elk jaar laat ik me verleiden door allerhande reclame/advertenties over gewichtsverlies. Zo heb ik reeds Garcinia Cambodja HCA 60%, toen GC HCA75% en nu GC HCA 95% getest.
  Het enige voordeel dat ik kan bevestigen is het hongergevoel dat verdwijnt, wat helaas géén effect had op mijn gewicht, omtrek, energie én humeur. Alleen Garcinia75 zorgt voor veel gewichtsverlies.

  Hoewel ik absoluut geen fervente sporter ben, probeer ik toch 2 à 3x/week een 30 tot 45-tal minuten te bewegen.
  Jammer genoeg heeft de combinatie sport en GC (instructies inname strikt opgevolgd) niets opgeleverd en is de ontgiftingskuur DETOX PLUS (al dan niet in combinatie met sport en GC?!) dé oplossing.

  Aangezien ik deze producten via het internet koop en ze niet extreem goedkoop zijn, gaat mijn keuze uit naar acties zoals bvb 2 + 1 gratis. Vooraleer ik een nieuwe poging waag, wil ik overtuigd zijn van het resultaat. En ja, daarom zou ik eerst heel graag het veelbelovend product DETOX PLUS gratis willen testen alvorens een bestelling te plaatsen. Ik kijk er alvast hoopvol naar uit!

 16. Ik zou het product heel graag willen proberen. Mijn schildklier werkt niet optimaal waardoor afvallen voor mij erg lastig is. Vanwege meerdere medicatie die ik nodig heb voor mijn chronische ziekte (veel hormonen) kom ik al aan van een glas water (opmerking van mijn huisarts om aan te geven dat ik gezond ben, maar moet accepteren hoe mijn lichaam nu is). Hopelijk kunnen deze capusules mij wel helpen

 17. Waarom ik Detox Plus wil proberen, omdat alle ander middelen die ik inmiddels geprobeerd heb en dus honderden euro’s aan uitgegeven heb niet doen wat ze zeggen.

  Nu krijg ik reclame van Detox Plus en ook die beloven dat het werkt, dat wil ik dus wel eens zien en ervaren.

 18. Graag zou ik dit product willen uitproberen om te ondervinden of het werkt. Ik ben zo’n 10 te zwaar en benieuwd of ik hiermee wat gewicht kan verliezen. Ook ben ik benieuwd of het bestanddeel kurkuma goed werkt.

 19. Ik zou het graag willen testen. Ik ben 10 kilo te zwaar. Bij gewenst resultaat zullen mijn (bolle) vrienden het heel zeker ook willen proberen😊

 20. Hi,

  Ik wil het graag testen, weeg 130 kilo vaak erg vermoeid. Vaak erg sceptisch over dit soort producten. Als dit echt werkt zou ik het aanraden bij iedereen in mijn naaste omgeving( veel overgewicht).
  Ik hoor het graag!

 21. Wil dit graag uitproberen omdat t me niet meer lukt om af te vallen. Doe er alles aan zodat t wel lukt maar t lukt niet.

 22. Ik ben nogal sceptisch over ‘afvalpillen’. Omdat ik licht overgewicht heb en al aan sport doe en een goede levensstijl heb, zou ik het graag eens uitproberen.

 23. ben vrouw van 75 jaar 160 lang en 89 kilo wil graag 10 kilo kwijt het zit mij werkelijk in de weg al die kilo`s

 24. Ik zou het graag willen proberen om zo me beter in me vel te voelen geen opgeblazen gevoel te hebben en te ondersteuning om een paar kilootjes af te vallen.

 25. Ik wil dit product graag testen omdat mijn hormoonstelsel in de war is. Hierdoor ben ik moe en veel in gewicht aangekomen. Ik hoop dat detox plus ervoor kan zorgen dat ik een reset onderga

 26. Ik heb mega problemen met opgeblazen gevoel en winderigheid. Begrijp dat deze capsules positief bijdragen hierbij. Daarom zou ik het heel graag uitproberen. Groet

 27. Ik heb mega problrmen met opgeblszen gevoel en winderigheid. Begrijp dat deze capsules positief bijdragen hierbij. Daarom zou ik het heel graag uitproberen

 28. Ik zou dit graag proberen in de hoop dat het verbetering geeft aan de PDS problemen die ik al tijden lang ondervindt. Goede reiniging is misschien een goede nieuwe start voor mijn darmen.

 29. ik voel me ,een op geblazen bom!
  Na mij heup operatie!
  Ben ik 15 kilo aangekomen!
  En ik wil weer op mij oude gewicht komen!HELP!!!!AUB!!!
  Hartelijk dank Jolanda

 30. Over 4 weken een bruiloft waarvoor ik graag in mijn jurkje zou passen van vorig jaar (9kg lichter). Ik test dit graag voor jullie!

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.