Denta Seal Review en Ervaringen

Afvallen in 2021

In de drogisten zijn tal van voorbeelden te vinden van whitening mondverzorgingsproducten. Tandpasta’s en andere producten die je kunt gebruiken om je tanden witter te maken. Denta Seal is een product dat uitsluitend via internet verkrijgbaar is en dat belooft dit beter te doen.

Denta Seal Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Denta Seal zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 21 plaatsen beschikbaar

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij Denta Seal graag wil testen;
  2. We sturen het product gratis naar je toe;
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  4. Je vult het evaluatieformulier in.

Wat is Denta Seal?

Denta Seal is een tandpasta die belooft iets te doen aan gevoelige tanden en aan de verkleuring van tanden. Het belangrijkste ingrediënt van Denta Seal is hydroxylapatiet. Dit product wordt ook geleverd onder de naam nano-nhap®. Dit ingrediënt zou een beschermend laagje aanleggen over de tanden. Op deze manier beschermt het de tanden tegen pijnlijke sensaties (zoals van extreem koude of warme producten).

denta seal ervaringen
denta seal ervaringen

Hydroxylapatiet is een mineraal dat een samenstelling is van chloor en kalk. Hydroxylapatiet is een van de belangrijkste grondstoffen van dierlijke botten. Het mineraal wordt daarom ook veel gebruikt bij implantaten, omdat het door het lichaam gezien wordt als lichaamseigen stof. Nano-nhap® is een vorm van hydroxylapatiet waarbij de stof is verwerkt tot hele kleine deeltjes.

Voor wie is Denta Seal geschikt?

Onze tanden verkleuren als gevolg van invloeden van buitenaf. De bekendste voorbeelden van gewoontes die zorgen voor verkleuringen in de tanden zijn roken en koffiedrinken. Denta Seal is het meest geschikt voor mensen die graag wittere tanden willen, maar de tandpasta belooft ook te beschermen tegen gevoelige tanden en gaatjes.

Hydroxylapatiet kan gewonnen worden uit dierlijke botten. Het zou dus kunnen zijn dat Denta Seal niet geschikt is voor vegetariërs.

Is Denta Seal effectief?

We weten uit tests van onder andere Tros Radar dat Whitening tandpasta’s niet erg effectief zijn bij het witter maken van de tanden. Dit maakt het nog interessanter om te bekijken of Denta Seal wel helpt. Dit hebben we uiteraard grondig getest.

Wetenschappelijk Bewijs

Er is uiteraard onderzoek gedaan naar de werking van nano-nhap®. In een van de onderzoeken is gekeken naar de werking van dit mineraal in de bescherming tegen gaatjes. Uit dit onderzoek kwam dat het middel ongeveer even effectief is als een tandpasta op basis van fluoride (bron). Een ander onderzoek laat zien dat nano-nhap® goed werkt tegen gevoelige tanden (bron)

In een Italiaans onderzoek naar tandbleekmiddelen op basis van waterstofperoxide is gebleken is dat kleine deeltjes hydroxylapatiet een beschermende werking hebben tegen de bijwerkingen van waterstofperoxide (bron). Veel mensen die waterstofperoxide gebruiken om hun tanden te bleken, krijgen last van extra gevoeligheid.

De Praktijktest

denta seal recensie getest
denta seal recensie getest

Op basis van de test verwachtten we dan ook niet al te veel van