Afvallen in 2021

Columns schrijven

Maandag 6:00 begint de week weer. De Nederlandse Vereniging van Diëtisten waar ik werk, heeft een workshop columns schrijven gepland. Drie mensen nieuw in het hoofdbestuur en twee nieuwe medewerkers op kantoor die om beurten een column moeten schrijven voor NVD’s nieuwsbrief. Dit was de aanleiding om een cursus te organiseren. Vandaag ga ook ik dus deze workshop Ay-Lin-fotoblog-prikkeldraad1 columns schrijven volgen. De eindredacteur waar ik mee samenwerk verzorgt deze. Het lijkt me leuk om Jaap van Texperts bezig te zien. Vorige week lag er op mijn bureau een verrassing en reminder voor deze middag, een vlijmscherme boodschap voor me die ik naast mijn computer kan houden om telkens weer scherp te zijn op mijn teksten en boodschap.

De maandag na werk is bij mij altijd gehaast want om 20:00 heb ik volleybaltraing en daarvoor wil ik gekookt en gegeten hebben zonder dat ik daar tijdens het blokken en aanvallen last van heb. Vandaag is het niet een training maar een wedstrijd dus eigenlijk nog belangrijker om op tijd te eten, er moet echt gepresteerd worden.

Voedingslezingen op hoogste niveau Gezond & Blij Ay Lin Kho

Dinsdag is het ook weer een interessante dag. Een deel op de redactie van het Nederlands Tijdscrhift voor Voeding en Gezondheid en in de middag naar Utrecht om naar een lezing te gaan over infecties en chronische inflammatoire ziektes. De Nederlandse Academie voor Voedingswetenschappen organiseert dit. Ik ben daar lid van. Ook zullen er veel voedingswetenschappers aanwezig zijn dus altijd interessant voor mij om ook op het hoogste niveau bij te blijven.

NutriKho in Eindhoven, Arnhem en Leiden

Woensdag en donderdag zijn mijn NutriKho-werkdagen. Dan werk ik veel voor Gezond & Blij zonder diëten, mijn boek. Zo is er vandaag een interview met me over mijn boek voor de lokale