De macht van de farmaceutische industrie

Start met KetoX
Onlangs liet het consumentenprogramma Radar zien hoe ver de macht van de farmaceutische industrie reikt (zie hier). Gisteren bleek uit nooit eerder vertoonde beelden dat de macht van de industrie zelfs direct reikt tot in de wachtkamer van de huisarts (zie hier). Opmerkelijke feiten en des te beter dat nu ook het nieuwe tv-programma Uitgedokterd?! te zien is. Deze zesdelige serie volgt patiënten die buiten de gangbare paden van de geneeskunde op zoek gaan naar alternatieve of experimentele geneeswijzen, die hoop op genezing of verbetering kunnen bieden. Ook vraagt men zich af of de huisarts en de alternatieve therapeut ooit nog eens zullen gaan samenwerken.

Het programma kreeg na de eerste aflevering al meteen veel weerstand en het zal me niet verbazen dat de farmaceutische industrie ook achter deze Vereniging tegen de kwakzalverij zit. Morgenavond is ieder geval gewoon weer een nieuwe aflevering te zien van Uitgedokterd?!

bron: zinfo

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.