De macht van de farmaceutische industrie

Onlangs liet het consumentenprogramma Radar zien hoe ver de macht van de farmaceutische industrie reikt (zie hier). Gisteren bleek uit nooit eerder vertoonde beelden dat de macht van de industrie zelfs direct reikt tot in de wachtkamer van de huisarts (zie hier). Opmerkelijke feiten en des te beter dat nu ook het nieuwe tv-programma Uitgedokterd?! te zien is. Deze zesdelige serie volgt patiënten die buiten de gangbare paden van de geneeskunde op zoek gaan naar alternatieve of experimentele geneeswijzen, die hoop op genezing of verbetering kunnen bieden. Ook vraagt men zich af of de huisarts en de alternatieve therapeut ooit nog eens zullen gaan samenwerken.

Het programma kreeg na de eerste aflevering al meteen veel weerstand en het zal me niet verbazen dat de farmaceutische industrie ook achter deze Vereniging tegen de kwakzalverij zit. Morgenavond is ieder geval gewoon weer een nieuwe aflevering te zien van Uitgedokterd?!

bron: zinfo


REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

Sanne
Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.