De Gabriel Methode

Afvallen in 2021

De Gabriel Methode is geen dieet. Je gaat dan ook niet lijnen. Het boek stelt dat je de oorzaak achter je eetgedrag kunt oplossen waardoor je als vanzelf gezonder gaat eten en je overgewicht vanzelf verdwijnt. De Gabriel Methode kent dus geen strijd. Die oorzaak los je op op het niveau waarop die zich bevindt: het onderbewustzijn. En dat doe je o.a. door het luisteren naar visualisaties die je onderbewustzijn aanspreken. Die visualisaties ‘herprogrammeren’ je onderbewustzijn. Daardoor ga je vanzelf anders denken en je dus anders gedragen. Klinkt simpel niet?

Valkuil

Dat is het ook en dat is ook precies de valkuil. Je moet namelijk wel de discipline opbrengen om gedurende langere tijd (hoe lang is per persoon verschillend) elke dag de visualisaties te beluisteren. En het de tijd te geven zonder direct resultaat te verwachten want het is geen ‘val 16 kg af in 4 weken’ programma (zag ik net op internet).

Bestel De Gabriel Methode

Hormoonbalans

Het is een programma dat de werkelijke oorzaak van het probleem aanpakt dat zich UIT in eten. En dat kun je zo zien: je bent al geprogrammeerd. Om de oude programmaties te ‘wissen’ die misschien al jarenlang actief zijn en om nieuwe programmaties te installeren, dat kan tijd vragen. Verder kan o.a. je hormoonbalans behoorlijk verstoord zijn geraakt als je jarenlang al aan het lijnen bent geweest. Het lichaam heeft dus ook tijd nodig om die balans te herstellen. Op onze site kun je meer lezen!

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.