De Ervaring van Yvonne met het ZelfSlank Plan

Afvallen in 2021

Heb je het gratis ZelfSlank Plan rapport al gedownload? Heb je het rapport nog niet? Vul dan het formuliertje aan de rechterkant van deze pagina in en ik stuur het vandaag nog naar je toe. Yvonne is uitgegroeid tot het boegbeeld van het mentale afslankplan van Alex Greve. Door het volgen van zijn richtlijnen heeft ze het volgende ontdekt.

1. Hoe eetbuien door de verkeerde voeding worden veroorzaakt
2. Hoe je eetbuien voorkomt door beter naar je lichaam te luisteren
3. Hoe het schuldcomplex werkt en eetbuien in stand houdt
4. Een specifieke oefening die de vicieuze cirkel van eetbuien voorkomt

Yvonne over haar Ervaring met ZelfSlank

Bezoek de ZelfSlank site voor een grotere versie van deze video

Coachingsgesprek

Inmiddels heeft ze een coachingsgesprek achter de rug en heeft hierdoor het haar eetbuien onder controle gekregen. Niet alleen het fysieke aspect (waar toch vaak de focus op ligt) maar ook het fysiologische en mentale aspect zijn een niet te onderschatten segmenten van een eetbui. De kern is; leren luisteren naar wat je lichaam aan voedingsstoffen vraagt en daar (op een gezonde manier) aan voldoen en je vooral NIET schuldig te voelen! Want daar begint de ellende pas echt mee.

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.