Dagelijkse Kost Recepten Gezonder volgens Sonja Kimpen

Afvallen in 2021

Waarom zou je, als je wilt afvallen, een ingewikkeld dieet volgen en producten eten die je normaal gesproken niet zo snel op je bord zou leggen? Dat is precies wat Sonja Kimpen dacht toen ze haar nieuwe boek met de titel ‘Gezonde dagelijkse kost’ schreef.  ‘mag ik als ik gezond wil leven nooit meer frietjes, hamburgers, worsten, pita of lasagna eten?’ Is een vraag die Sonja regelmatig krijgt in haar praktijk. ‘Uiteraard wel!’ Is het antwoord van Sonja. Wanneer je begrijpt hoe je een lichaam voedt, is het heel gemakkelijk om al je favoriete recepten evenwichtig samen te stellen zonder verlies van smaak en authenticiteit. Laat je met dit boek inspireren bij het klaarmaken van je lievelingskost. Het boek biedt eveneens een oplossing om je kinderen moeiteloos en zonder weerstand gezonder te laten eten.

Bestel ‘Gezonde dagelijkse kost’ bij bol.com

Gezonde dagelijkse kost
Gezonde dagelijkse kost
Sonja Kimpen

Van elk gerecht zie je de zeer herkenbare maar onevenwichtige vorm en een duidelijke foto van de gezondere versie. Tevens staan er bij elk recept tips over invriezen want consequent dubbele porties klaarmaken, wil zeggen dat je de helft van je leven minder in de keuken staat.

Net als de voorgaande boeken van Sonja werkt ook dit boek met handige boodschappenlijstjes en ingrediënten met kleurcodering die je spelenderwijs coachen naar weten wat je eet. Daarnaast staat het nieuwe boek ‘Gezonde dagelijkse kost’ vol met extra tips  over bijvoorbeeld hete wel of niet invriezen van gerechten. Kortom, een mooi praktisch boek met recepten die prima passen in een dieet van gezonde voeding. Gezond afvallen wordt kinderspel met Sonja Kimpen

2 Reacties

  1. ik ben nog maar pas begonnen en weet dus niet hoeveel sterren ik moet geven heb nog even geduld

    groetjes michel