D for Diet Review en Ervaringen

Afvallen in 2021

Review en Ervaringen met D for Diet en de Diet Box

Ben je op zoek naar een dieetschema waarmee je snel kunt afvallen? De populaire manier om dit aan te pakken is met een proteïnedieet. Zulke diëten kom je nu overal tegen. De d for dietbekendste voedingsplannen zijn in hun kern eiwitrijke diëten, waarbij je daartegenover ook zo min mogelijk koolhydraten eet. D for Diet past prima binnen deze categorie. Dit dieet nemen we vandaag onder de loep. Ben je benieuwd naar de voor- en nadelen van D for Diet? Lees dan verder.

Wat is D for Diet?

D for Diet is een voedingsplan waarmee je ongezonde eetgewoonten kunt aanpakken. Zoals eerder benoemd is het een proteïnedieet. Dit voedingsplan bestaat uit 4 fasen, waaronder:

 1. Totale eiwit dieet
 2. Gematigd eiwit dieet
 3. Minimaal eiwit dieet
 4. Eindspurt eiwit dieet

Een gefaseerde aanpak is iets dat je vaker zult tegenkomen bij voedingsplannen. Zo probeert men in te spelen op de verschillende behoeften van je lichaam per fase. Op de website van D for Diet zijn er tools opgenomen waarmee je kunt bepalen in welke fase je aan de slag kunt. Ook geven de tools je de nodige advies aan de hand van je resultaten. Dit geeft aan dat dit product het afslanken op een verantwoorde manier wilt aanpakken.

The Diet Box

Met de The Diet Bo’ haal je alles in huis haalt om in 4 stappen snel, eenvoudig en op een verantwoorde manier af te vallen.d for diet box

 • The Diet Box is een startpakket
 • 6 doosjes met 30 maaltijden
 • Een handleiding met instructies over ‘D for Diet’
 • Gratis Powermixer
 • Gratis busje multivitaminen

De 30 maaltijden bestaan uit een gevarieerd assortiment waaronder: koude en warme dranken, ontbijtgerechten, soepen, hoofdgerechten en desserts.
Bij het programma zit kosteloze begeleiding. Je kunt je vragen stellen via e-mail welke door de de voedingsdeskundigen van ‘D for Diet’ zullen worden beantwoord.

Totale eiwit dieet

Dit is de eerste fase en het startpakket van D for Diet. In dit startpakket zitten alle benodigdheden om de helft van je overgewicht kwijt te raken. Het pakket bestaat uit 30 complete maaltijden en vitamine supplementen. De maaltijden bevatten dranken, ontbijt, hoofdgerecht, tussendoortjes en soepen. In elk pakket zit er genoeg voeding voor ongeveer een weekje. Indien je verder wilt kun je de items weer bestellen. Hiernaast bevat het pakket een handleiding en een shaker waarmee je de maaltijden snel en makkelijk kunt klaarmaken.

In de beginfase van D for Diet gebruik je uitsluitend de maaltijden in het startpakket. Je mag dan alleen de groenten, supplementen en speciale eiwitten die worden voorgeschreven gebruiken. De handleiding geeft uitgebreid uitleg hierover. De duur van deze fase hangt volledig af van de persoon. Het is de bedoeling dat je hier de helft van de overtollige kilo’s verliest.

Gematigd eiwit dieet

Aan het tweede deel van dit dieet begin je zodra je de helft van je overtollige kilo’s kwijt bent. Wanneer je dit punt hebt bereikt ben je zeker gemotiveerd om verder te gaan. De eerste resultaten zijn dan al binnen. Hoe verschilt fase 2 van fase 1? In fase 2 mag je in de avonduren een normale maaltijd eten.

Minimaal eiwit dieet

Tegen deze tijd heb je het merendeel van wat je wilt afvallen kwijt. Nu rest nog 20% dat eraf moet. In de derde fase haal je al 15% van het totaal aan teveel gewicht eraf. De overige 5% laten we voor de volgende fase. In deze fase heb wat meer vrijheid qua voedingskeuze. Je mag nu het ontbijt vervangen door een normale maaltijd.

Eindspurt eiwit dieet

De laatste fase is de fase waarin je weer op de normale manier mag eten. Hier richt je je op het verliezen van de laatste 5% aan overgewicht. Je zult merken dat je gedurende deze fasen steeds langzaamaan weer normale voeding bent gaan eten.

Voor wie is D for Diet geschikt?

Op de website van D for Diet zijn er tools waarmee je kunt natrekken als dit dieet geschikt is voor je. Geef je gewicht, leeftijd en geslacht op en je geschiktheid wordt zelf nagerekend. Deze tool zegt je meteen als dit dieet niet geschikt is voor je, of als je liever eerst de huisarts moet raadplegen.

Is D for Diet effectief?

Het proteïnedieet van DforDiet is eenvoudig om te volgen en je krijgt de nodige begeleiding. Dit maakt het behalen van de gewenste resultaten wat eenvoudiger. Daarnaast zijn zulke voedingsplannen al langer een effectieve manier om snel af te slanken.

Wat kost D for Diet?

In de webshop van D for Diet kun je de verschillende maaltijden, supplementen en dergelijke aanschaffen. Daarnaast kun je de Diet Box aanschaffen voor € 89,00.

Voordelen

D for Diet heeft enkele leuke voordelen waaronder:

 • Online begeleiding door een diëtiste.
 • Geen spierafbraak dankzij de speciale eiwitsupplementen.
 • Je leert gezonde voedingskeuzes maken.
 • Geen honger gevoel vanwege de eiwitten.

Nadelen

Enkele nadelen van dit dieet zijn:

 • Het gebruik van maaltijdvervangers is niet voor een ieder aangenaam.
 • Je moet dagelijks de voorgeschreven supplementen innemen.
 • Je mag geen koolhydraten gebruiken. Er zit daarom een onaangename transitieperiode waarin je lichaam hieraan moet aanpassen.
 • In de eerste fase is er weinig ruimte voor andere (lekkere) voeding.

Conclusie

D for Diet is een volledig pakket waarmee je op een verantwoorde manier je doelgewicht kunt bereiken. De eerste fase zal wat extra discipline vergen, maar daarna wordt het alleen maar makkelijker vol te houden. De resultaten zijn snel en meteen merkbaar, daarnaast krijg je ook de nodige begeleiding online.

Gezonde Groeten,

natascha