Contact

Opmerkingen, Suggesties, Adverteren, Klachten, Complimenten?
Vul de onderstaande gegevens in en klik op verzenden.

  Vragen over diëten en producten

  Let op! Vragen over diëten en producten worden niet beantwoord. Deze website is uitsluitend bedoeld om ervaringen uit te wisselen. Vragen kun je stellen op het dieetforum of op de pagina van het desbetreffende dieet.

  Over vetvrij.com

  Deze website is opgericht in 2004 en wordt zowel technisch als redactioneel beheerd door een deskundig team. Onze doelstelling is om je een platform aan te bieden waar je kosteloos informatie kunt vinden, en ervaringen kunt uitgewisseld op het gebied van dieet, voeding en gezondheid. In tegenstelling tot veel vergelijkbare websites zijn wij volledig onafhankelijk. Bij ieder artikel kun je zonder censuur direct een vraag stellen of je ervaring delen. Mede hierdoor wordt onze site ook jouw site!

  Adverteren

  Dagelijks vinden vele bezoekers hun weg naar deze site. Met 1 miljoen hits per maand, meer dan 60k facebook fans, 6.000+ twitter volgers, 2500 instagram volgers en 200k opt-in nieuwsbrief abonnees is vetvrij.com een toonaangevende website op het gebied van afvallen en gezondheid. Hierdoor is vetvrij.com uitermate geschikt om jouw producten of diensten te promoten.

  Disclaimer en Privacy Beleid

  Meer informatie kun je lezen in onze Disclaimer en het Privacy Beleid.