Conny Verbeek- de Jong Biografie en Advies

Afvallen in 2021

Mijn naam is Conny Verbeek en ik heb een praktijk in Bergen op Zoom als Orthomoleculair Voedingsspecialist onder de naam Orthologisch. Ik heb 2 HBO opleidingen doorlopen, te weten:

  • Orthomoleculair Voedingsspecialist
  • Fyto- en Voeding Specialist

Omdat ik graag steeds wil bijleren heb ik tot nu toe de volgende cursussen gevolgd

  • Homeopathie
  • Chinese geneeswijzen
  • Magnetiseren

Orthomoleculaire Voedingstherapie

Het doel van Orthomoleculaire Voedingstherapie is door middel van een speciaal voor de betreffende cliënt 0_0_0_0_250_186_csupload_60447118uitgelezen voeding invloed te kunnen uitoefenen op zijn/haar ziekte of het verbeteren van de gezondheid. In de afgelopen periode heeft zij zich gespecialiseerd in het Orthomoleculair begeleiden van kankerpatiënten tijdens hun ziekteproces en voeding van mensen met ADHD. Conny geeft niet alleen adviezen bij ziekte, maar ook om de gezondheid verder te optimaliseren, b.v. bij sporters, zwangere vrouwen of vrouwen in de overgang.

Onderwijs

Naast mijn werk als Orthomoleculair Voedingsspecialist ben ik 20 jaar werkzaam geweest in het onderwijs en ben er hierdoor van overtuigd dat geen enkele vraag dom is en je altijd van anderen kan leren. Daarom wil ik altijd graag advies geven. Sinds kort schrijf ik columns over mijn vakgebied voor de bezoekers van vetvrij.com

Meer informatie

Wil je meer weten? Ga dan naar mijn website www.orthologisch.nl en bezoek mijn facebook-pagina. Bovendien coach ik mijn cliënten dagelijks via twitter.

Met vriendelijke groet,

conny