Citroxyll Review

Afvallen in 2021

Citroxyll zijn Citroen Capsules die aansluiten bij de citroensapkuur of het citroensap dieet. Citroxyll doet ons sterk denken aan Puri-Ligne afslankcapsules. De ervaringen met dit product zijn niet allemaal even populair. We zijn dus erg benieuwd naar de ervaringen met  Citroxyll afslankcapsules. Heb je ervaring met Citroxyll? Laat het ons dan hier weten.

Wat zit er in Citroxyll

Citroxyll bevat onder andere de volgende bestanddelen

CITRUS AURANTIUM
Vezels van de bittere oranjeappelboom citrus aurantium.

CITRUS AURANTIUM
Droog extract vrucht zoete sinaasappel

CITRUS SINENSIS
Poeder vrucht citroenboom

CITRUS LIMON
Droog extract vrucht guttegomboom

GARCINIA CAMBOGIA
Droog extract vrucht bittere oranjeappelboom

CITRUS AURANTIUM
Poeder zaden van guarana

Citroxyll en een glas water

Een capsule Citroxyll moet opgelost worden in een glas water en vervolgens opgedronken worden. Er zijn drie varianten van Citroxyll verkrijgbaar.

  • Citroxyll Intensief (van 6 tot 10 kg afvallen)
  • Citroxyll Normaal (van 3 tot 5 kg afvallen)
  • Citroxyll Radicaal (van 11 tot 15 kg afvallen)
RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.