Citro-Cure Citroensapkuur

We kennen de Citroensapkuur waar je zelf op een betaalbare manier met behulp van onder andere Citroen en Cayennepeper een ontgiftingsdieet kunt samenstellen. Maar wist je ook dat er een Citroendieet in capsulevorm op de markt is? Zo kennen we de Citroensap-kuur Capsules en de Citro-Cure Citroensapkuur.

Problemen met Citro Cure

We lezen regelmatig kritische reacties over de Citro Cure Citroensapkuur. Met namen in contact komen met de leverancier na het bestellen blijkt erg lastig. Ook de ‘niet goed geld terug’ afspraak blijkt in de praktijk erg moeilijk.De leverancier van Citro Cure levert ook Puri Ligne Afslankpillen, hier zien we soortgelijke problemen. Lees er hier alles over of geef hier jouw ervaring met Citro Cure of Puri Ligne.

Citro Cure Capsules

Citro-Cure capsules bevatten onder andere de volgende ingrediënten

Citrus Autantium
vezels bittere oranjeappelboom

Citrus Sinensis
droog extract vrucht zoete sinaasappel

Citrus Limon
poeder vrucht citroenboom

Garcina Cambogia
extract vrucht guttegomboom

Citrus Aurantium
extract vrucht bittere oranjeappelboom

Paullinia Cupana
poeder zaden van guarana

Wat kost Citro-Cure?

Een Citro-Cure voor een gewichtsverlies van 6 tot 10 kilo kost ongeveer 70 euro. Heb jij ervaring met Citro-Cure? reageer hier of lees de reacties van andere afvallers.


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

62 Reacties

 1. Was tevreden eerste 2 dagen was dan ook twee kilo kwijt maar dit kwam door het meerdere malen naar de toilet te moeten(krampen pijnlijk).De dagen erna ging er niets meer af van gewicht en was ik ook ongesteld door de pillen er ligt precies een baksteen op je maag dus stoppen was de boodschap.Heb nog andere soorten pillen genomen maar niets helpt toch niet hoe ze het zo mooi beloven.Denk gewoon minder eten en wat sport zeker.

 2. ik gebruik citro-cure al een maand en het werkt echt . ik ben wel maar 4kg kwijt ,maar beter dan niks he ! ben heel blij. :-)

 3. Ik heb zonet besteld..ik heb wel betalen aan de postbode genomen..zo ben ik zeker dat ik mijn centen niet kwijt ben moesten ze het niet leveren..Ik ben wel benieuwd naar het effect ervan ,mijn streefdoel is -10kg.Ik let op mijn voeding en drink altijd enkel water,zo ben ik al -8kg gegaan best makkelijk want ik lust geen cola of ander frisdranken,dielaatste 10 krijg ik er moeilijk af.dus ik verwacht niet dat een capsule innemen, me direct -10kg ga doen maar hoop wel dat het me extra kan helpen doordat mijn lichaam gaat ontgiften.Ik hou jullie op de hoogte! Mvg T.

 4. @ Gerda. Ik heb hetzelfde meegemaakt met slimex 15 van de Nderlandse slimex15 webshop. 150€ betaald en krijg ook na heel veel emails geen reactie meer. Hun niet tevreden geld terug is ook niet van toepassing. Veel beloften, maar uiteindelijk niks.

  • @Xeno. Welke ervaringen heb jij met slimex15? Kan me niet vorstellen dat het werkt. Is hier mischien nog iemand die er ervaringen mee heeft? Alvast bedankt!

 5. Ik ben heel erg teleurgesteld. Ik neem al 2 weken zonder vergeten 2 capsules met water op mijn nuchtere maag en ben bijna 3 kilo BIJGEKOMEN. En dit terwijl ik nu heel veel water overdag nog drink. Ik probeer het nog 1 week verder te doen en dan zal ik alles netjes terugsturen. Heb me weer eens deftig laten meeslepen.

 6. op half augustus bestelden wij een citro- cure. nu, 09/09, hebben wij nog steeds NIETS ONTVANGEN zelfs niet na herhaaldelijk erom vragen; Wij betaalden 94 € om de 4 flesjes van de reclame opgestuurd te krijgen maar het geld wordt wel ontvangen maar men LEVERT NIET
  hoe geraken wij aan onze producten? eventueel een adres!

 7. hallo
  al tweemaal een doosje met tabletten besteld
  2 tabletten op je nuchtere maag
  bij mij werken ze sterk op mijn hongergevoel
  maar weet nu niet meer waar ik ze kan bestellen
  want het zijn heel andere doosjes die op deze site voorkomen
  mijn doosjes zijn wit met een volledig groen omhulsel met een citroen en een halve limoen erop
  wie kan me helpen om er weer aan te komen?

  • Beste,
   Ik heb die ook besteld op de site staat er citroensap-kuur op maar ze worden aan huis gestuurd zoals jij ze ook gekregen hebt, wit doosje, groen omhulsel en halve limoen erop (citro-cure).
   Groetjes
   Nathalie

  • hallo de witte doosjes met groene omhulsel en een citroen en halve lemon erop kan je bestellen bij
   dema av.de l’Expansion 9 4432 Alleur

 8. geachte

  ik neem dagelijks 2 tabletten smorgens nuchter voor het ontbijt
  ik doe dit al 10 dagen en nog altijd geen resultaat
  mijn vraag is moet dit niet voor elke maaltijd 2
  wie kan mij helpen?

 9. Beste mensen,

  Met veel enthousiasme begon ik aan de kuur….ik ben niet obees, weeg 63,4 kg, maar wou toch naar mijn gewicht van 59 kg, zes maanden geleden. Samen met de kuur heb ik ook mijn eetgewoonten drastisch veranderd. Jammer dat ik niet kan sporten, ik revalideer al zes maanden van vier knieoperaties….ik ben nu een maand bezig met de kuur, dus 1potje is opgebruikt, en ik ben begonnen met mijn tweede doos, en ik ben heel teleurgesteld, amper 1 kg ben ik kwijt, maar denk eerder dat het van mijn gezonde voedingsgewoonte is……dus ik Aken echt geen reclame maken voor het product, ik ben ontgoocheld !!!.

 10. Voor het eten met een groot glas water.
  Ik hoop dat het zal helpen, zelf ben ik geen gram afgevallen door het nemen van deze pillen.

  Succes.

  • Ben nu zo een dag of 8 bezig en er is 3kg af.Ik probeer wel een beetje op mijn voeding te letten maar er is maar een nadeel dat je in het begin diaree hebt.

 11. Ik heb vandaag de bestelling thuis gekregen. Hoeveel keer en wanneer neem ik nu het beste? 1 voor elke maaltijd of 2 ‘smorgens? Iemand ervaringen?

 12. Zelf heb ik de capsullen besteld op een donderdag en de week erop had ik ze al in mijn bus steken.

  Ben ondertussen een week bezig met de citro-kuur, en ben ook nog niets afgevallen, drink 2 liter water per dag en ga sporten. Voel me wel energieker en heb minder honger, dat zal nadien toch een effect moeten hebben op het gewicht.
  Ik schrijf het nog niet volledig af.

 13. Vandaag begonnen met de citroensap-kuur en tevens ga ik letten op mijn voeding! Zie t eerder als een hulpmiddel om mijn dieet makkelijker te maken want, zonder op je voeding te letten geloof ik r niet in. Elk pondje gaat door het mondje…geloof me! Ben afslankcoach geweest, ben dus benieuwd! Voel me wel energieker(guarana) en lijkt alsof ik al minder trek heb in snoep! hou jullie op de hoogte!

  grts sas

 14. de citro cure potjes besteld en binnen de 3 dagen gekregen maar, het dieet zit er niet bij .enkel een folder om nog eens het boek te bestellen .
  ik begrijp de foto’s van de négatieve caloriën niet? hoeveel moet je daarvan eten ? er staat zelfs aardbeien taart op ,daar ben ik gek op maar hoe kan dit nu werken om af te vallen?
  normaal doe ik een citroensapkuur om lichaam te reinigen en dan mag je niks eten,alleen thee slurpen .
  nergens een bijkomende info te vinden over de werking van het artikel of hoe het beste resultaat bekomen wordt ! dat valt tegen , nu ben ik benieuwd of er nog een paar kilo’s af geraken voor deze dure prijs?
  hou jullie op de hoogte

 15. Hey,

  Ik heb vandaag mijn 2 potjes toegestuurd gekregen en ben wel vrij enthousiast! ik zie dat de meningen hier verdeeld zijn dus ben ik benieuwd.
  Ik vroeg me alleen of wanneer je nu juist ze moet nemen. Ik lees 2 à 3 capsules met een glas water s’ morgens voor je ontbijt, ik lees dan ook weer dat je telkens een capsule moet innemen voor elke maaltijd dus ben ik wat in de war!
  kan iemand me zeggen hoe het juist gaat?
  Gr xxx

 16. Heb vorige maand een citro cure gekocht, maar krijg er constipatie en pijn aan mijn nieren door. Hoe kan ik de pillen terugbezorgen?
  Grtz Bruno

 17. Wat lees ik hier voor reactie, mij zeggen de mensen dat ik ben afgevallen. Ik heb de drie potjes in eens besteld en deze zijn nu bijna op. Dus drie maanden en ik voel me beter, en de medemensen zeggen dat ik afgevallen ben. Dus vandaag de volgende bestelling

 18. Hallo, ik heb ook die potjes besteld maar begon te twijfelen of ik er goed aan deed na de reacties hier te hebben gelezen. Ik ben nu een week bezig, heb mijn eetpatroon niet veranderd, drink alleen 0,5ltr water meer per dagen toch ben ik nu 1 kg kwijt. En had ook m´n heupomtrek en taille gemeten. Op de heupen ben ik 2,5cm kwijt en de taille 3,2cm. Voor mij werkt de kuur dus zeker wel en zal er ook mee blijven doorgaan

 19. Helaas ik ben nu 2 weken bezig , niet dat ik kilootjes kwijt wil ,gewoon het product even testen. Het product werkt NIET! Beste mensen ik kan jullie maar één antwoord geven . Verander jullie eetpatroon , eet gezond ,stop met jullie vol te proppen met chips en cola! En de kilootjes zullen eraf vliegen!De consument speelt op vraag en aanbod vergeet dit niet!
  smijt die onzin weg ,en werk zelf aan jullie gezondheid.

  Harry

 20. hallo,

  ik ben nu een drietal weken bezig met citro-cure.
  ik heb twee potjes besteld en het eerste is bijna uit.
  ik ben ondertussen nog géén kilo afgevallen en leef en eet nochtans zoals tevoren, niet echt ongezond maar heel gewoon.
  ik zou 6 tot 10 kilo willen afvallen maar dat lukt duidelijk niet met citro-cure. ik neem nochtans elke dag twee tabletten met een groot glas water, zoals aangegeven op de verpakkin.
  pure afzetterij !!!

  • Sanneha,
   heb jij eventueel een adres waar we die potjes kunnen naar terug sturen?

   Ik kan nergens iets vinden? en de originele verpakking heb ik jammer genoeg weggegooid…
   Het moet wel binnen de 30 dagen gebeuren, dus als je me kan helpen… graag
   Alvast bedankt
   Leen

 21. Hallo allemaal,
  heb de citroenkuur ook besteld (€ 94) en na 2 dagen zat die in de bus: 3 potjes. Elke morgen 2 capsules met groot glas water inpakken.
  Ben nu al 8 dagen bezig en nog geen gram afgevallen. Ik drink veel water (+- 3 liter per dag) maar toch….
  Dus ik wil de doosjes terugzenden, maar ik lees hier enkel maar 1 adres in Belgie (4432 Alleur) Geldt dit adres ook voor Citro Care?
  Graag een reactie alstublieft.
  Groetjes

 22. Hallo allemaal,
  Wat een narigheid allemaal.
  Ik heb bij de gezondheidswinkel voor 29.95 2 potten á 60 stuks citroensap-kuur capsules gekocht (goed voor 40 dagen) met daarbij gratis een flinke pot afslangel.
  Met afslankgel heb ik niet zo veel op maarrrrrrrrr na twee weken ben ik 2 1/2 kg kwijt en 3 centimeter in omvang.
  Heb weinig veranderd in mijn eetpatroon, valt ook weinig aan te veranderen want ik eet goed en gezond.
  Zo’n vijf kilo moest eraf dus ik ben nu op de helft.
  Ben heel blij dat ik het toch geprobeerd heb.
  Groetjes en succes allemaal.

 23. eren wie dat toekomt!
  Heb mijn 3 doosjes terug gestuurd wegens niet zo goed verteren, heb mijn betalingsbewijs bijgevoegd en een goede week later stond mijn geld terug op mijn rekening!!
  sturen naar
  starligne minceur
  av de l’expansion 9a
  4432 Alleur

 24. OK ik ben vandaag begonnen. Ik wil een 10-tal kilo kwijt maar omdat ik niet geloof in die wonderen, heb ik dus de kuur voor meer dan 20kg besteld. Online besteld en betaald, 2 dagen later mijn 3 potjes ontvangen.
  Voor mijn bestelling heb ik wel hun beloftes afgedrukt, niet tevreden geld terug, maar dit moet wel gebeuren binnen de 30 dagen.

 25. Ik heb inmiddels 3 maanden achter de rug en ik ben 12 kilo afgevallen. Ik heb online besteld en ontving een envelop met 3 potjes met elk 90 stuks. De afzender, een bedrijf in Breda. De pillen werken wel, maar de wonderen die ze beloven op hun website kloppen echt niet. Er staat bijvoorbeeld dat je je eetpatroon niet hoeft aan te passen. Dat klopt gedeeltelijk, als ik een dag gewoon eet en ik slik 3x zo’n tabletje, dan kom ik geen gram aan. Hoe meer je eet hoe harder die citroen moet werken om het vet uit je lichaam te halen. Als ik op mijn eetgedrag let, dan val ik wel af. Maar je moet de wonderen die ze beloven dus niet geloven. Ik drink er veel water bij, sport niet want ik ben lui:-). Inmiddels ben ik bezig met mijn vierde potje, maar dit keer eentje die ik bij de Tuinen heb gekocht: 60 stuks voor 19,95. Ik kwam erachter dat diezelfde pillen ook verkrijgbaar zijn bij een online drogist. je krijgt dan 2 potjes voor 24,95 + verzendkosten. Het gaat dus langzaam, maar ik val er toch echt van af, zelfs terwijl ik elke dag een reep chocola eet (wat erg en stom eigenlijk:-)). Het beste van die citroensapkuur is dat ik mijn figuur terug krijg. Ik heb weer taille en mijn buik is strakker en platter. Ik voel me goed! Toch denk ik erover na om die Vitaslim uit te proberen, want ik heb 2 weken stil gestaan en nu eindelijk gaat er weer wat af.

  Ik ben dus best wel te spreken over de citroensapkuur.

  Succes allemaal.
  Groetjes Maggy

 26. @WK, ik gebruik volgens mij dezelfde capsules als jij. Eerder heb ik het met poeders en zelf injecties geprobeerd. De pillen werken in zoverre bij mij dat ik me energieker voel en minder honger heb. Afvallen ging de eerste weken goed maar nu mondjesmaat. Ik zie het ook meer als een ontgiftingskuur.

  Mijn eetpatroon pas tijdens de periode dat ik de pillen slik, maar dat gaat min of meer automatisch. Hoeveel kilo moet jij kwijt, en heb je al andere dingen geprobeerd (gewoon nieuwschierig)

  abby

 27. Ik heb 2x een dubbele kuur besteld, namelijk 1 voor vriendin en 1 voor mezelf. Ik heb een doos ontvangen met daarin twee potjes van elk 60 tabletten. Nu vraag ik me af hoeveel tabletten krijgt men toegestuurd voor een dubbele kuur? Heb ik nu 2x de dubbele kuur ontvangen of telt één dubbele kuur 120 tabletten?

 28. wij zijn er ook mee bezig, maar zonder goed resultaat
  wat het doet is de stoelgang makkelijker maken maar veel kilos raken wij niet kwijt
  zijn al twee weken bezig en niet vermagerd we hebben de cure voor 20kg
  aftevallen besteld voor ons tesamen wat doen we verkeerd

 29. Op 6 juli heb ik mijn pakket retourgezonden en het bedrag is toch van
  mijn rekening geincasseerd.

  Wat nu te doen?

  H. de Bruijn

 30. aan alle mensen ik heb de citro kuur ook al gedaan en ben al vier kilo afgevallen dus het helpt wel met veel water te drinken.

 31. ik neem sedert 23 dagen Citro-cure tabletten, tot mijn spijt moet ik vaststellen dat na het slikken van twee tabletten met een glas water, kort daarop mijn hart abnormaal snel begint te kloppen, en ik daarbij ook super nerveus ben,k heb dus besloten om ermee te stoppen.
  Graag wou ik weten als er nog mensen zijn met dergelijke problemen ?

 32. Ik heb de Citro-Cure besteld, en twee dagen later stak ze al in mijn bus.
  Ikzelf ben er nu 5 dagen mee bezig en heb al een gewichtsverlies van 1,400 kg.
  Wat de meeste mensen vergeten is dat ze bij zo een kuur veel water moeten drinken.
  Dus, bij mij werkt het zeker wel, ik heb ook al van alles geprobeerd maar dit is het enige wat tot nog toe resultaat heeft.

  Dieke

 33. IK heb een citroenkuur besteld op het eind van Mei :op 2juni gestort 53€ :nu 3Juli en nog altijd niets ontvangen als ze dat met iedereen zo doen gaan ze vlug rijk worden bestel dus nooit meer aan zo’n crimineelen
  Roos

 34. Dit staat in de algemene voorwaarden van Cirto Cure:

  Wet van 8/12/1992 : de informatie die u aan ons doorgeeft, kan doorgegeven worden aan derden door onze geautomatiseerde handelingen. U heeft een recht op inzage, verbetering of schrapping, ons per post mee te delen. Binnen 14 werkdagen, te rekenen van de dag die volgt op die van de ondertekening van dit contract, heeft de consument het recht om zonder kosten van zijn aankoop af te zien, op voorwaarde dat hij de verkoper hiervan bij een ter post aangetekende brief op de hoogte brengt. Elk beding waarbij de consument aan dit recht zou verzaken, is nietig. Wat betreft het in acht nemen van de termijn, is het voldoende dat de kennisgeving verstuurd wordt voor het verstrijken van deze termijn. Bedrijfsnummer BE 0424.889.197. Terugzending voldoende gefrankeerd. Portokosten niet terugbetaald. Levering binnen de 2 weken tot uitputting van voorraad. Bevoegd gezag : Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen.

  Ann

 35. Nou, jammer dat jullie je geld kwijt zijn en het geen effect had, maar, jullie hebben mij wel geholpen, want ik overwoog om het ook te doen en kwam na wat googlen hier terecht.
  Nu, ik ga het – zeker – niet eens proberen …
  Dus hartelijk dank om jullie reacties te plaatsen en de waarheid aan het licht te brengen, want dit geld gaan ze dus niet krijgen.

 36. hallo amai ben vanaf vandaag begonnen maar zo te lezen heb ik al spijt ik heb 78 euro betaald voor tussen de 6 A 10 kilo te vermageren xxxxxxxxxx ik zal iets laten weten want je weet nooit he mischien werk het mischien xxxxxxxxxxxxx

 37. Ik ben nu ook 6 dagen bezig, helaas ook geen resultaat.
  Jammer dat ik niet eerder deze reacties heb gezien. Dan had ik ze nooit besteld.

 38. ik heb op 3 juni € 73,95 betaald en nog steeds nix ontvangen. weet iemand hoe ik mijn geld kan terugvorderen. ik heb er inmiddels weinig vertrouwen meer in als ik dit zo allemaal lees. wie weet me te vertellen hoe ik kan handelen.

 39. Ik ben inmiddels 5 dagen met de citro-cure van Starligne bezig met als resultaat… geen gewichtsverlies (streefdoel – 6 kilo). Van de verbluffende resultaten die je op de website en reclamefolders van de firma kan lezen (“Garantie: na de eerste week moet u minstens 4 kilo zijn afgevallen. Nadien moet u minstens 2 kilo per week afvallen. Zo niet: geld terug”) is alleszins nog helemaal niets te merken. Niet dat ik dit spectaculaire resultaat werkelijk verwachtte want dit soort getuigenissen zijn meestal toch gebakken lucht, maar ik had toch wel IETS verwacht… Ik ben bereid om nog wat geduld aan de dag te leggen, maar mijn pakketje retour (niet tevreden/geld terug) ligt toch al bijna klaar… Tenzij er hier ook eens positieve reacties zouden verschijnen… Iemand?? Laat je horen!!!

 40. Het gaat om de de citoenkuur maar niets voldoet aan die prijs vogens mijn formulier dat ik heb opgestuurd ,heb 53€ betaald en op de computer staat er of 69€ dubbele kuur of 39,5€ normale kuur +5€ vezendingskosten dus dat klopt niet graag had ik toch iets ontvangen volgens mijn bedrag dat ik betaald heb.

  Roos

 41. ik heb een bestelling gedaan en direct gestort 53€ op het nr 196-0144053-63 ten gunste van DEMA.INT.N.v.op 31-05 is het van mijn rekening gegaan maar tot nu toe heb ik nog niets ontvangen en wij zijn al 19-06 dat was op naam van Roos

  Hopelijk krijg ik mijn bestelling zo vlug mogelijk

  Roos.

 42. :o ik heb deze pilletjes zojuist bestelt maar ik lees hier alleen maar slechte reacties weet er iemand hoe ik mijn bestelling ongedaan kan maken ?

 43. Om terug te sturen staat het volledig onderaan de site in klein gedrukt:

  Retours : Starligne – Avenue de l’Expansion 9A – 4432 Alleur

 44. jammer maar ook bij mij niet geholpen ik kwam zelfs terug bij met deze pillen, hoewel ik nie meer athelaas helaas

 45. Ik heb de citroensap kuur besteld maar helaas werkt het niet bij mij. Dus ik wil het terug sturen, wat is het adres en hoe moet ik het doen onder rembours???

 46. Heden is er voor de tweede maal citroensapkuurgeld van de rekening afgeschreven door middel van een incasso, maar daar is geen opdracht voor gegeven. graag verwacht ik van citro cure dat ze ons met spoed ons uit de administratie haalt. de incasso is weer terugevordert van €93,95 nr:002302812

 47. Heb vandaag zelf ook een kuur besteld, maar ik weet niet bij welke firma jullie hebben besteld. Ik heb een retouradres meegekregen, maar niet uit Nederland, wel uit België.
  Als het gaat om Starligne:

  Starligne
  Avenue de l’Expansion 9A
  4432 Alleur
  Belgique

  Terugzending voldoende gefrankeerd. Portokosten worden niet terugbetaald.

 48. Heb zelf 3 potjes besteld en helaas geen resultaat. Eigenlijk wel erg naïef van me, maar ja, je weet het nooit. Heb de firma een 1-malige machtiging gegeven. Deze heb ik bij de bank laten intrekken. Het geld staat nu dus weer op mijn rekening. Potjes met capsules zijn opgestuurd in een envelop met als afzender: PCI – Postbus 3563 – 4800 DN Breda.

 49. Ik heb de kuur na drie weken terug gestuurd en toch is er geld afgeschreven heb het verzendbewijs nagekeken en pakje is bij jullie bezorgd dus ophouden met afschrijven AUB.
  F.Pietersma

 50. Ik heb ook een citroensapkuur gekocht.
  Ik heb 3potjes besteld en ook gekregen maar ben zelfs twee kilo bijgekomen terwijl ik mijn eetpatroon drastisch veranderd heb. Ik ben nu naar het eerste potje gestopt en wil de andere twee terugsturen maar ra ra waar naar toe?? Uiteraard is er geen adres te vinden.
  Ik was er absoluut niet van uitgegaan dat ik 8kilo in twee weken zou afvallen maar toch wel een aantal kilo…
  Helaas, hier hebben we weer van geleerd.
  Weet iemand misschien een adres waar ik met hun contact kan opnemen?
  Het geld is uiteraard al afgeschreven maar dat zou ik graag terugwillen zoals ze beloven als het niet werkt.

 51. Ik heb een kuur gekocht inzake citroensap. Ik heb een tweetal potjes besteld en ook gekregen. Helaas ben ik totaal niet afvallen.

  Na een en ander bekeken te hebben op internet hebben meer mensen dit meegemaakt met de “geweldige”kuur die op iedere site verschijnt als je wat over afslanken intikt. Vooral dit laatste irriteert mij enorm. Zeker omdat ik weet dat het totaal geen resultaat geeft en citro cure de mensen in mijn ogen niet helemaal eerlijk de dingen voorschotelt zoals ze zijn.

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Marianne
Hallo, mijn naam is Marianne en ik werk freelance voor vetvrij.com. Ik volg de ontwikkelingen op de dieet en voedingsmarkt op de voet, en schrijft regelmatig recensies over boeken en tv uitzendingen. Ook test ik nieuwe producten uit en schets hier een objectief beeld over.