Citro-Cure Citroensapkuur

Afvallen in 2021

We kennen de Citroensapkuur waar je zelf op een betaalbare manier met behulp van onder andere Citroen en Cayennepeper een ontgiftingsdieet kunt samenstellen. Maar wist je ook dat er een Citroendieet in capsulevorm op de markt is? Zo kennen we de Citroensap-kuur Capsules en de Citro-Cure Citroensapkuur.

Problemen met Citro Cure

We lezen regelmatig kritische reacties over de Citro Cure Citroensapkuur. Met namen in contact komen met de leverancier na het bestellen blijkt erg lastig. Ook de ‘niet goed geld terug’ afspraak blijkt in de praktijk erg moeilijk.De leverancier van Citro Cure levert ook Puri Ligne Afslankpillen, hier zien we soortgelijke problemen. Lees er hier alles over of geef hier jouw ervaring met Citro Cure of Puri Ligne.

Citro Cure Capsules

Citro-Cure capsules bevatten onder andere de volgende ingrediënten

Citrus Autantium
vezels bittere oranjeappelboom

Citrus Sinensis
droog extract vrucht zoete sinaasappel

Citrus Limon
poeder vrucht citroenboom

Garcina Cambogia
extract vrucht guttegomboom

Citrus Aurantium
extract vrucht bittere oranjeappelboom

Paullinia Cupana
poeder zaden van guarana

Wat kost Citro-Cure?

Een Citro-Cure voor een gewichtsverlies van 6 tot 10 kilo kost ongeveer 70 euro. Heb jij ervaring met Citro-Cure? reageer hier of lees de reacties van andere afvallers.

63 Reacties

  1. Was tevreden eerste 2 dagen was dan ook twee kilo kwijt maar dit kwam door het meerdere malen naar de toilet te moeten(krampen pijnlijk).De dagen erna ging er niets meer af van gewicht en was ik ook ongesteld door de pillen er ligt precies een baksteen op je maag dus stoppen was de boodschap.Heb nog andere soorten pillen genomen maar niets helpt toch niet hoe ze het zo mooi beloven.Denk gewoon minder eten en wat sport zeker.

  2. ik gebruik citro-cure al een maand en het werkt echt . ik ben wel maar 4kg kwijt ,maar beter dan niks he ! ben heel blij. :-)