Ciltep Review en Ervaringen

Start met KetoX

Een gebrek aan concentratie is een veel voorkomend probleem. Met name mensen die kantoorwerk doen of studeren hebben hier last van. Als gevolg hiervan werken zij niet zo efficiënt als ze zouden willen. Ciltep is een nootropicum (oftewel een smart drug) dat belooft hier wat aan te doen.

Ciltep belooft dat het in staat is om je cognitieve prestaties te verbeteren. Je zou met name beter in staat moeten zijn om je te concentreren. Het middel wordt dan volgens de fabrikant met name veel gebruikt door CEO’s, bankiers, kunstenaars en wetenschappers. Een interessant middel dus om eens aan een test te onderwerpen.

Wat is Ciltep?

Ciltep is een capsule met daarin een vijftal ingrediënten. Het belangrijkste ingrediënt uit de capsule is het artisjokkenextract. Daarnaast zit er forskoline in (een stof die gewonnen wordt uit een Indiase plant), twee aminozuren (bouwstenen voor eiwitten) en vitamine B6.

Dagelijks neem je drie capsules Ciltep op een nuchtere maag. Sommige mensen kunnen met minder capsules toe. Aangeraden wordt om wekelijks een of twee geen Ciltep te gebruiken. Veel mensen doen dit in het weekend omdat ze dan toch niet werken.

Ciltep Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Ciltep zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 18 plaatsen beschikbaar

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij Ciltep graag wil testen
  2. We sturen het product gratis naar je toe
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Voor wie is het geschikt?

Niet iedereen kan Ciltep gebruiken. Als je fenylketonurie hebt, kan je lichaam de phenylalanine in het supplement niet verwerken. Daarnaast wordt het afgeraden om Ciltep te gebruiken in combinatie met een andere stimulerende middelen. Deze middelen kunnen op elkaar in werken en dit kan tot ongewenste effecten leiden. Houd er rekening mee dat cafeïne ook een stimulerend middel is. Ciltep is vrij van dierlijke bestanddelen en bevat geen soja-eiwitten.

Is het effectief?

De belangrijkste vraag is natuurlijk of Ciltep effectief is. Voordat we naar de resultaten van onze praktijktest gaan, kijken we eerst naar het wetenschappelijke bewijs.

Het belangrijkste ingrediënt in Ciltep is artisjokkenextract. Belangrijke werkzame stof in artisjokken is luteoline. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat deze stof het lichaam op verschillende manieren beschermt. Zo reguleert het de insulinespiegel en beschermt het de hersenen van muizen tegen schade als gevolg van overgewicht (bron). Als laatste heeft het ontstekingsremmende werking (bron).

Een ander belangrijk ingrediënt uit Ciltep is Forskoline. Dit bestanddeel stimuleert de werking van adenylyl cyclase. Dit is een enzym dat een rol speelt bij de verbranding van bepaalde soorten vet in het lichaam (bron). Verder zorgt dit middel ervoor dat er bepaalde verbindingen in de hersenen tot stand komen. Dit zou de stimulerende werking op de concentratie moeten verklaren.

De aminozuren in Ciltep hebben beide een positieve uitwerking op het brein. Phenylalanine is een belangrijke bouwsteen voor dopamine, een van de geluksstofjes in onze hersenen (bron). Acetyl-l-carnitine zorgt voor het vrijkomen van andere neurotransmitters, zoals GABA en serotonine (bron).

De praktijktest

Om de werking van Ciltep te testen, hebben we een aantal mensen benaderd die mentaal zwaar werk doen. Onze groep bestond uit een progra