Wat is Chili Burn?

Chili Burn zijn voedingssupplementen die zijn gebaseerd op een natuurlijke formule die bestaat uit capsaïcine uit chilipeper. Chilipeper heeft een positieve werking op de stofwisseling en de verbranding van vetten. De stoffen in chilipeper houden de stofwisseling alert en dit heeft blijvend gewichtsverlies als gevolg.

Chili Burn Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Chili Burn zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Chili Burn graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Voor wie is Chili Burn geschikt?

Chili Burn is speciaal geformuleerd voor personen die extra ondersteuning bij het afslanken kunnen gebruiken. Het houdt de verbranding hoog zodat je tijdens en na je dieet optimaal vet verliest.

Dit product is niet voor personen jonger dan 18 jaar en personen met een lactose-intolerantie. Eveneens mogen zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven Chili Burn niet gebruiken. Ook personen met galstenen, maagzweren en leveraandoeningen worden afgeraden om Chili Burn te gebruiken. Heb je twijfels? Raadpleeg de huisarts dan eerst alvorens met deze kuur aan de slag te gaan.

Is Chili Burn effectief?

In de tabletten van Chili Burn komt deze stof, capsaïcine genaamd, in hoge concentraties voor. De gunstige werking van capsaïcine wordt gecombineerd met extracten uit groene thee, dille, gember en pepermuntolie. Deze formule ondersteunt de spijsvertering en gaat gasvorming tegen.

Wat doen de overige ingrediënten?

 • Dille kalmeert de spijsvertering en helpt tegen cellulitis.
 • Gember gaat ontstekingen tegen en haalt gifstoffen uit het lichaam.
 • Pepermuntolie verhoogt de stofwisseling en heeft een kalmerend effect op het lichaam.

Volg de gebruiksaanwijzingen nauwkeurig om de beste resultaten uit Chili Burn te halen. In de eerste twee weken neem je 2 maal daags 2 tabletten in. Bij voorkeur bij een maaltijd. Na die 2 twee maken mag je 2 maal daags een tablet innemen. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Koel, droog en donker bewaren. Doe dit om van de vele voordelen van Chili Burn te genieten.

Nog niet overtuigd? Lees dan de vele positieve recensies over Chili Burn. Het product is heel bekend en wordt vaker op dieet-websites besproken.

Wat kost Chili Burn?

Een doos Chili Burn bevat 60 tabletten en kost €25.99. Zo een voorraad is goed voor twee en een halve week. Daarna doe je er een maand mee, omdat je de dosering na de eerste 2 weken moet afbouwen naar 2 tabletten per dag.

Voordelen

 • Geen jojo-effect dankzij de stof capsaïcine.
 • Chili Burn remt de eetlust.
 • De kcal die je consumeert worden minder snel opgeslagen als vetten.
 • De verbranding wordt verhoogt.
 • Gewichtsafname op een natuurlijke manier.
 • Chili Burn is geschikt voor veganisten en vegetariërs.
 • Het bevat geen kunstmatige zoetstoffen en kleurstoffen.
 • Het veroorzaakt geen bijwerkingen.

Nadelen

 • Chili Burn is niet geschikt voor personen met een lactose-intolerantie.
 • Ook personen met galstenen, maagzweren en leveraandoeningen worden afgeraden om Chili Burn te gebruiken.
 • In de eerste twee weken moet je best veel tabletten inslikken elke dag.

Conclusie

De tabletten van Chili Burn kun je 12 weken lang gebruiken. Binnen die periode kun je tussen de 7% en 10% lichaamsvet verliezen. Het gaat hier dus om het verminderen van vetweefsel. Je verliest dus geen vocht of spierweefsel. Probeer het voor 12 weken en deel je mening hieronder.

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Gezonde Groet,

sanne


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

67 Reacties

 1. Hallo.
  Zou heel graag het proefpakket ontvangen. Door de overgang ben ik aangekomen, door middel van sporten wel wat kilo’s verloren, maar het buik vet wil maar niet verdwijnen, daar komt bij dat ik artrose heb in rug en schouders en bewegen heel pijnlijk is waardoor ik niet meer afval. Hoop dat chili burn me kan helpen!! Vol verwachting!

 2. Ook ik zo graag een proefpakket willen ontvangen voor met name mijn buik-c.q. Rugvet en ik ben zeer benieuwd of het product ook de gewenste resultaten geeft.
  verras me.

 3. Zou graag proef pakket chili burn willen ontvangen omdat ik graag een aantal kilo’s kwijt wil. Tot nu toe is dat niet echt gelukt. Ivm schildklier probleem en overgang is dat zeker een uitdaging, Misschien dat chili burn iets is voor mij wat wel werkt. Ben reuze benieuwd.

 4. Ook ik heb vanalles geprobeerd, zou graag een proefpakket ontvangen om dit uit te testen. Maar mijn buikvet blijft ook hangen, 2x in de week sport ik erbij, maar wordt nu moedeloos dat er geen verandering meer is. Ik ben nieuwsgierig of chili burn mij de laatste zet kan geven.!

 5. Graag zou ik een gratis proef pakket ontvangen…
  Heb al elk dieet geprobeerd maar behaal nooit het gewenste doel… mijn inspiratie is op…

 6. Inmiddels ben ik 13 kilo kwijt, maar het buikje wil niet weg. Dus ik ben heel benieuwd of Chili Burn hiervoor de oplossing is.

 7. Hallo, ben bezig met een dieet maar het gaat er maar langzaam vanaf, ik kan wel een boost gebruiken en zou hier wel mee aan willen doen. Ben nieuwsgierig of dit meer effect heeft.

 8. Dag, ik wil het graag proberen. Ik sport veel, sportieve vakanties, ben vegetarier en leef/eet gezond, maar toch blijft er vet “hangen”! Zijn er risico’s? Of is daar de test voor?
  Ik hoor graag van jullie

 9. Ik zou graag een poging doen. Ondanks training voor de halve marathon en 80-20 regel met eten een zwembandje dat ik niet weg krijg. Wie weet is dit een steuntje in de rug

 10. Ik heb al veel diëten geprobeerd ,wil dit nu nu wel uitproberen
  Ik sport 3 maal per week maar mijn buik gaat niet weg ,
  Misschien mijn laatste redding
  Ik ga nu Graag chilli Burn proberen

 11. Ik zou het heel graag testen. Ik ben niet mega veel te zwaar, maar heb nog net een paar kilo te veel die ik heel graag kwijt wil.
  Ik heb verschillende dieten geprobeerd, en dan gaat er wel wat af maar die laatste kilootjes blijven. Ik las hier iets over en wil dit heel graag testen.
  Ook las ik dat het een positief effect heeft op cellulitis en daar heb ik ook wat last van

 12. Heel graag wil ik dit product gratis testen.
  Ik kom niet van mijn buikvet af.
  Ik ben zo benieuwd of het met Chili Burn wel zal lukken.
  Hartelijke groet, Heleen

 13. Hoe werkt dat gratis proefpersoon zijn, want ben dieet dyhard en sportief maar de laatste 3 kg zorgen telkens weer ervoor dat ik ga aankomen

 14. Ongeveer 3 jaar geleden ben ik 30 kilo afgevallen door verantwoorde voeding en 3x pw sporten met een personal trainer. Vorig jaar juli ben ik gestopt met roken en de kilo’s kwamen er zo langzamerhand weer bij, in totaal 10 kilo. Ik let nog steeds op wat ik eet en ook sport 2 a 3x pw. Nu alleen want met de personal trainer ben ik in begin 2017 gestopt. Nu lukt het maar niet om wat kilo’s kwijt te raken. Ben 50+ en het voelde lekker om slank te zijn. Ik heb gehoord dat door roken je stofwisseling veranderd. Ik las in een tijdschrift bij de huisarts over Chili Burn en kwam op deze site terecht. Ik zou graag mee willen werken aan deze proef en het product willen testen en mijn eerlijke mening te geven. Ben zeer benieuwd wat de resultaten zijn. Gr Tina

 15. Ik zou het graag willen proberen om de laatste paar kilo’s en zwembandje kwijt te raken. Heb jaar bij dietiste gelopen maar ook al ik eet en snoep niet veel, het laatste randje krijg ik niet weg. Sport ook maar door gewrichts problemen beperkt.

 16. Door de overgang het niet fit voelen, mijn leeftijd (60 jaar) en niet onbelangrijk het budget zou ik op deze manier heel graag 10 tot 15 kg kwijt willen proberen te raken en Chili Burn gratis willen testen.

 17. Graag zou ik Chili Burn gratis willen testen.
  Heb al van alles geprobeerd. Momenteel eet ik bijna geen koolhydraten meer (alleen nog wat fruit), maar ook dat heeft geen invloed. Moet minimaal 10 kg kwijt; beter nog: 15 kg.

 18. Ik zou dit graag willen proberen omdat ik merk dat ik mijn overtollig vet niet meer kwijtraak met sporten alleen. Heb ff zetje in juiste richting nodig om het overtollig vet kwijt te raken

 19. Is het product ook geschikt voor vrouwen die net de overgang hebben doorgemaakt ?
  Dan zou ik heel graag gratis willen testen. Buikvet krijg ik er met sporten niet echt meer af.

 20. Ik zou graag voor deze test in aanmerking willen komen
  Heb van alles geprobeerd mbt dieten en sporten en dat helpt wel maar volstaat net niet, graag zou ik willen testen en onderzoeken of dit product mij helpt om af te vallen

 21. Na druk te sporten en te letten op voeding, heb ik nog niet mijn doel bereikt. Ik hoop dmv dit produkt net dat laatste zetje te krijgen. Ik zou graag testen en het resultaat willen delen.

 22. geachte lezer

  graag zou ik in aanmerking komen voor deze vet verbrander.

  een aantal familie leden maken nu ook gebruik van deze vet verbrander,,het zijn alleen maar positieve verhalen die ik hoor, daarom wil ik het nu ook uitproberen , en kijken of het mij ook helpt ,

 23. Ik zou graag in aanmerking willen komen om Chili Burn te testen. Ik heb al vele pogingen gedaan om gewicht te verliezen. Crashdiëeten, sporten, dagelijks wandelen, sportschool, poeders en pillen, maar tot nu toe zonder enig blijvend resultaat. Alleen dat je na zo’n poging nog weer meer aankomt, dan je al woog.
  Door te trage schildklier en daardoor trage stofwisseling gaat het al minder gemakkelijk dan anders. Ik heb er zelfs een tijdlang extra pepers voor in het eten gedaan in de hoop dat de stofwisseling wat sneller zou gaan. Maar het is niet fijn, als al je eten hetzelfde smaakt. Daarom ook niet vol te houden.
  Naast de trage schildklier begint ondertussen mijn leeftijd(bijna 50)ook het afvallen tegen te werken, gezien het feit dat je dan zo’n beetje in de overgang komt.
  Misschien nu met deze kans wel. Ik kan het jullie laten weten, als ik voor de test in aanmerking kom. Door die test, heb ik meteen weer een stok achter de deur, om door te gaan. Want de wetenschap dat er iemand op het evaluatierapport zit te wachten is wel weer een stimulans.

 24. Hallo,
  Ik wil graag dit product proberen.
  Zit in de overgang en heb ook al van alles geprobeerd om van die buik af te komen.Probeer zo veel mogelijk de spieren te trainen maar ik ben geen sportschool type. Misschien gaat het met behulp van Chili burn wat beter. Ik wil zeker 8 kilo kwijt.

 25. Ik zou dit product heel graag willen testen. Ik ben 31 jaar en al heel wat jaren bezig met pogingen tot afvallen. Helaas kom ik elke keer weer aan. Dit lijkt mij een product mer blijvend resultaat!!

 26. Goeden middag
  Ik las over chili burn in het blad “Healty” en kwam via google hier terecht.
  In 2015 stopte ik met de pil en kwam daar door meteen in de overgang. Volgens mijn huisarts had ik nooit zolang de pil mogen slikken.( Gek he als hij wel het recept goed keurt :P) En ik stopte 3 mnd. hierna met roken want nu werd het tijd omdat er copd werd geconstateerd. In mei 2016 kwam ik bij een diëtiste terecht omdat ik het niet meer zag zitten en nergens lol meer in had. Ik was met mijn lengte van 1.71m 17kg bijgekomen en vond mezelf eng en vies .En ja hoor ik viel wel af maar kwam ook bij… als ik 3kg verloor zat er bij de volgende controle weer 2 kg bij…om gek van te worden.
  Nu op dit moment, bijna 2jr verder weeg ik iets meer dan 80kg. en gaat het volgens mijn diëtiste prima .Maar ik denk daar anders over en wil meer gewicht kwijt… zeker nog 8 kg. Ik heb hierover een gesprek gehad met mijn diëtiste en ze vertelde mij dat het enige dat extra hielp groene thee was… en wel 4 kopjes per dag. Ik ben geen theedrinker maar wil wel van dat buikje af. ook wil ik nog afvallen vanwege mijn lucht… hoe minder ik moet meeslepen hoe makkelijker ik adem haal. Ïn het artikel dat ik las in Healthy zei de dame dat haar buikje minder werd…. en mede dat is de reden dat ik ze graag wil proberen…
  Met vriendelijke groet Gertie

 27. ik zou dit graag willen proberen ben 7 jaar geleden 20 kg afgeslankt maar omdat ikk in de overgang zit en hier hormonen voor gebuik ben ik weer veel aangekomen. afslanken lukt wel maar heel langzaam 2 kg in 3 weken ongeveer. daarom denk ik dat ik een geschikt persoon ben om te testen

 28. Hallo.
  Wil het ook graag testen ben 20 kg afgeslankt maar wil mijn vetpercentage nog meer naar beneden. Dat lukt op dit moment niet meer dus dit zou wellicht kunne helpen.

 29. Ik heb inmiddels al het hele kruidvat, de tuinen, enz enz leeg gekocht en iedere keer trap ik er weer in! Tot nu toe heeft alleen KetoX24 geholpen. Overtuig me maar met Julie product dat ’t ook werkt… Want ik ben van m’n geloof gevallen ondertussen. Hoop op een reactie van jullie.

 30. Wil graag 20 kilo kwijt alles al geprobeerd nog geen grammetje eraf.
  Zoek een goed natuurlijk product ter ondersteuning om nou een echt af te vallen.

 31. Ik zou het product heel graag willen uitproberen!!! Bjj mij blijven de kilo’s er ook plakken op mijn 48 jaar. Ben nu 5 kilo te zwaar en ondanks ik er erg op let gaat er niets af. Hopelijk geeft dit een steuntje in de rug en helpt het. Heel nieuwsgierig!!

  Ik

 32. Ik wil dit zo graag testen. Ben weer volop aan het sporten en onderstaande punt is perfect icm krachttraining. Gezien ik alleen vet vermindering wil en toename van spieren.

  Binnen die periode kun je tussen de 7% en 10% lichaamsvet verliezen. Het gaat hier dus om het verminderen van vetweefsel. Je verliest dus geen vocht of spierweefsel.

 33. graag zou ik het product willen proberen heb alles geprobeerd maar het lukt niet ben gewoon te vet,zou het product graag willen testen

 34. ik zou graag de laatste 5 kg nog kwijt willen maar dit lukt mij niet wat ik ook doe!
  Graag zou ik het product willen testen om te kijken of het met dit product wel lukt!

  BVD
  Groet,
  Nico

 35. Ik zou het graag willen proberen… al verschillende dingen geprobeerd. Maar weinig resultaat…
  Ben dus erg benieuwd wat dit zal gaan doen
  Ik test het graag uit!!

 36. Ik zou het graag willen proberen… al verschillende dingen geprobeerd. Maar weinig resultaat…
  Ben dus erg benieuwd wat dit xal gaam doen

 37. Ik heb obesitas en weeg ca 70 kilo te zwaar dus ik zou graag de tabletten proberen ter ondersteuning van de nwe gezonde weg die ik ben ongeslagen.

 38. Ik zou dit product graag willen testen. Niet zozeer om extreem veel af te vallen,maar om van mijn buikje af te komen.

 39. Ik ben al weken/maanden aan het proberen af te vallen (met activiteit; joggen) en op voedcing letten, maar val geen gram meer af, mog. gezien mijn leeftijd (53). Ik wil gewoon graag testen of dit middeltje nu wel helpt met afvallen.

 40. Ook ik moet me eraan geloven dat ik in de overgang ben en lastig mijn overtollige vet verlies. Naast dat ik momenteel heel goed op mijn eten let, en mijn suikerinname bijna nihil is, gaat er moeilijk iets vanaf. Vooral ben ik mijn dikke buik zat. Graag zou ik chili burn willen uitproberen om te zien wat het resultaat is.

 41. Ook ik moet er aan geloven dat ik in de overgang ben en lastig mijn overtollig vet verlies. Naast dat ik momenteel heel goed op mijn eten let, en mijn suikerinname bijna nihil is, gaat er moeilijk iets van mijn gewicht. Vooral ben ik mijn dikke buik zat. Graag zou ik chili burn willen proberen om te zien wat het resultaat is.

 42. Ik ben in een paar weken wel 6 kilo aangekomen en de dokter zei je bent in de overgang je lichaam verandert maar het is net alsof ik zwanger ben en het zit me niet lekker eerst maat 38 en nu maat 42 is niet fijn hoor.
  Heb ook eens asmaganda geprobeerd maar geen resutaalt.
  Hopelijk is jullie product wel wat me weer een goed gevoel kan geven.
  En weer mijn figuur terug kan geven wat ik altijd heb gehad.

 43. Ook ik wil dit heel graag proberen ik heb alles geprobeert niets hielp.
  Stuur mij dit maar toe ik hop dat het helpt

 44. Ook al van alles geprobeerd. De gynocologe zei de 10 kilo die je na je overgang erbij hebt gekregen gaan niet meer weg. Gewoon accepteren. Maar zit niet lekker in mijn vel. Altijd vol en opgeblazen gevoel ondanks gezond eten en geen suikers. Ben echt benieuwd of dit het ei van Columbus is.

 45. Ik zou het graag proberen.
  van alles gedaan en geprobeerd.
  heb een traagwerkende schildklier.
  Superbenieuwd of het werkt.
  In combinatie met gezond eten en sporten.

 46. Ik heb al van alles geprobeerd, zoals de meeste vrouwen op deze aarde,niks helpt.
  Dus ben reuze benieuwd of dit wel werkt!

 47. Hallo Sanne,

  Graag zou ik dit product ook willen testen. mijn probleem ligt niet zo zeer aan overgewicht maar hormonaal vet op billen heup en dijen en cellulitis . Ik heb al heel veel geprobeerd vanaf mijn zestiende en als ik bij elkaar zie wat ik er aan heb uitgegeven is dat wel heel erg veel in de loop der jaren. Het zou leuk zijn als ik ook dit product mag testen en jullie een positieve feedback kan geven over dit product.

  Met vriendelijke groet,

  Marielle veen

 48. Ik heb hier eigenlijk nog nooit van gehoord..zou t heel graah eens uit willen proberen…ben onderhand al eem gods ermogen kwijt aan pilletjes poedertjes ed. Maar niet helpt tot nu toe.

 49. Hallo, ik heb al zoveel geprobeerd en wil graag de uitdaging aangaan met chili burns.
  Ik had met mezelf afgesproken nooit meer iets te proberen aan pillen ed, maar dit klinkt natuurlijk en lijkt me toch wel wat om te gaan proberen.

 50. Ik zou dit heel graag willen proberen,vooral omdat de zomer er aan komt. Ik ben altijd al aan het lijnen, maar de het lukt steeds maar niet om mijn streefgewicht te bereiken. Daarom lijkt dit me de ideale manier. Ik ben er erg nieuwsgierig naar

 51. Ik zou het graag willen proberen, heb al veel gedaan maar die laatste kilo’s, vooral mijn buik krijg ik niet weg en ik zou graag op vakantie wat slanker willen zijn.

 52. Hallo,
  Ik ben 56 jaar en krijg het echt niet meer voor elkaar om 10 kg af te vallen.
  Vooral mijn buik, ik heb een ‘zwembandje’ wat ik niet weg krijg.
  Ik zou Chilli Burn heel graag willen proberen, al het andere wat ik gedaan heb heeft totaal geen resultaat opgeleverd.

 53. Ik wil het graag uitproberen. Om getuige te zijn dat het werkt. Ik ben 10 kilo te zwaar dus dat zou mooi zijn.

 54. Hoi.

  Ik wil dit heel graag testen.
  Ben 52 jaar en 10 kilo te zwaar.
  Heb hier over gehoord en wil dit zoooo graag uitproberen.
  Wil weer zorgeloos in mijn
  zomeroutfit kunnen en. Niet langer alleen maar met mijn overtollige kilos bezig zijn .
  Laat mij het proberen.

 55. Ik eet gezond en met een minimum aan koolhydraten maar slaagde er niet in om gewicht te verliezen.ik drink graag een glaasje wijn en heb het gevoel dat de fout in mijn dieet daar te zoeken is.
  Ik heb het er niet voor over om ook dit pleziertje nog te schrappen in mijn dieet.
  Ik ben 60 jaar en beweeg drie keer minimum in de week.ik wandel fiets en een achter mijn kleinkinderen aan op het strand aan de Belgische kust.
  Ik ben wat wanhopig en denk dat konden boost nodig heb om mijñ dieet niet op te geven
  De frietjes lonken en de Pisa ruikt o zo lekker

 56. Ik zou chilli burn ook graag willen testen, ondanks dat ik heel gezond eet, blijven de kilo’s aan me plakken. Ik wil weer de oude/enthousiaste ik weer worden door op mijn oude gewicht te komen.

 57. ik wil het product ook graag testen. Ik heb een zittende baan en ben overdag niet veel in beweging. Chili burn zou voor mij het product kunnen zijn/worden die mijn stofwisseling gedurende mijn werkdag een handje helpt.

 58. Ik ben de laatste tijd zo’n 5 kilo aangekomen ondanks dat ik op mijn voeding let en zoveel mogelijk probeer te bewegen. Ik heb n hele trage stofwisseling door het gebruik van bètablokkers. Chili burn kan misschien helpen mijn stofwisseling sneller te maken en me helpen om toch een paar kilo kwijt te raken. Ik zou het graag testen.

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Sanne
Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.