Wat is Chili Burn?

Chili Burn zijn voedingssupplementen die zijn gebaseerd op een natuurlijke formule die bestaat uit capsaïcine uit chilipeper. Chilipeper heeft een positieve werking op de stofwisseling en de verbranding van vetten. De stoffen in chilipeper houden de stofwisseling alert en dit heeft blijvend gewichtsverlies als gevolg.

Chili Burn Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Chili Burn zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Chili Burn graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Voor wie is Chili Burn geschikt?

Chili Burn is speciaal geformuleerd voor personen die extra ondersteuning bij het afslanken kunnen gebruiken. Het houdt de verbranding hoog zodat je tijdens en na je dieet optimaal vet verliest.

Dit product is niet voor personen jonger dan 18 jaar en personen met een lactose-intolerantie. Eveneens mogen zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven Chili Burn niet gebruiken. Ook personen met galstenen, maagzweren en leveraandoeningen worden afgeraden om Chili Burn te gebruiken. Heb je twijfels? Raadpleeg de huisarts dan eerst alvorens met deze kuur aan de slag te gaan.

Is Chili Burn effectief?

In de tabletten van Chili Burn komt deze stof, capsaïcine genaamd, in hoge concentraties voor. De gunstige werking van capsaïcine wordt gecombineerd met extracten uit groene thee, dille, gember en pepermuntolie. Deze formule ondersteunt de spijsvertering en gaat gasvorming tegen.

Wat doen de overige ingrediënten?

 • Dille kalmeert de spijsvertering en helpt tegen cellulitis.
 • Gember gaat ontstekingen tegen en haalt gifstoffen uit het lichaam.
 • Pepermuntolie verhoogt de stofwisseling en heeft een kalmerend effect op het lichaam.

Volg de gebruiksaanwijzingen nauwkeurig om de beste resultaten uit Chili Burn te halen. In de eerste twee weken neem je 2 maal daags 2 tabletten in. Bij voorkeur bij een maaltijd. Na die 2 twee maken mag je 2 maal daags een tablet innemen. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Koel, droog en donker bewaren. Doe dit om van de vele voordelen van Chili Burn te genieten.

2hf

Nog niet overtuigd? Lees dan de vele positieve recensies over Chili Burn. Het product is heel bekend en wordt vaker op dieet-websites besproken.

Wat kost Chili Burn?

Een doos Chili Burn bevat 60 tabletten en kost €25.99. Zo een voorraad is goed voor twee en een halve week. Daarna doe je er een maand mee, omdat je de dosering na de eerste 2 weken moet afbouwen naar 2 tabletten per dag.

Voordelen

 • Geen jojo-effect dankzij de stof capsaïcine.
 • Chili Burn remt de eetlust.
 • De kcal die je consumeert worden minder snel opgeslagen als vetten.
 • De verbranding wordt verhoogt.
 • Gewichtsafname op een natuurlijke manier.
 • Chili Burn is geschikt voor veganisten en vegetariërs.
 • Het bevat geen kunstmatige zoetstoffen en kleurstoffen.
 • Het veroorzaakt geen bijwerkingen.

Nadelen

 • Chili Burn is niet geschikt voor personen met een lactose-intolerantie.
 • Ook personen met galstenen, maagzweren en leveraandoeningen worden afgeraden om Chili Burn te gebruiken.
 • In de eerste twee weken moet je best veel tabletten inslikken elke dag.

Conclusie

De tabletten van Chili Burn kun je 12 weken lang gebruiken. Binnen die periode kun je tussen de 7% en 10% lichaamsvet verliezen. Het gaat hier dus om het verminderen van vetweefsel. Je verliest dus geen vocht of spierweefsel. Probeer het voor 12 weken en deel je mening hieronder.

Gezonde Groet,

sanne


Reageer op dit artikel

REAGEER ZONDER FACEBOOK

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

37 Reacties

 1. Ik zou dit product heel graag willen testen. Ik ben 31 jaar en al heel wat jaren bezig met pogingen tot afvallen. Helaas kom ik elke keer weer aan. Dit lijkt mij een product mer blijvend resultaat!!

 2. Goeden middag
  Ik las over chili burn in het blad “Healty” en kwam via google hier terecht.
  In 2015 stopte ik met de pil en kwam daar door meteen in de overgang. Volgens mijn huisarts had ik nooit zolang de pil mogen slikken.( Gek he als hij wel het recept goed keurt :P) En ik stopte 3 mnd. hierna met roken want nu werd het tijd omdat er copd werd geconstateerd. In mei 2016 kwam ik bij een diëtiste terecht omdat ik het niet meer zag zitten en nergens lol meer in had. Ik was met mijn lengte van 1.71m 17kg bijgekomen en vond mezelf eng en vies .En ja hoor ik viel wel af maar kwam ook bij… als ik 3kg verloor zat er bij de volgende controle weer 2 kg bij…om gek van te worden.
  Nu op dit moment, bijna 2jr verder weeg ik iets meer dan 80kg. en gaat het volgens mijn diëtiste prima .Maar ik denk daar anders over en wil meer gewicht kwijt… zeker nog 8 kg. Ik heb hierover een gesprek gehad met mijn diëtiste en ze vertelde mij dat het enige dat extra hielp groene thee was… en wel 4 kopjes per dag. Ik ben geen theedrinker maar wil wel van dat buikje af. ook wil ik nog afvallen vanwege mijn lucht… hoe minder ik moet meeslepen hoe makkelijker ik adem haal. Ïn het artikel dat ik las in Healthy zei de dame dat haar buikje minder werd…. en mede dat is de reden dat ik ze graag wil proberen…
  Met vriendelijke groet Gertie

 3. ik zou dit graag willen proberen ben 7 jaar geleden 20 kg afgeslankt maar omdat ikk in de overgang zit en hier hormonen voor gebuik ben ik weer veel aangekomen. afslanken lukt wel maar heel langzaam 2 kg in 3 weken ongeveer. daarom denk ik dat ik een geschikt persoon ben om te testen

 4. Hallo.
  Wil het ook graag testen ben 20 kg afgeslankt maar wil mijn vetpercentage nog meer naar beneden. Dat lukt op dit moment niet meer dus dit zou wellicht kunne helpen.

 5. Ik heb inmiddels al het hele kruidvat, de tuinen, enz enz leeg gekocht en iedere keer trap ik er weer in! Tot nu toe heeft alleen KetoX24 geholpen. Overtuig me maar met Julie product dat ‘t ook werkt… Want ik ben van m’n geloof gevallen ondertussen. Hoop op een reactie van jullie.

 6. Wil graag 20 kilo kwijt alles al geprobeerd nog geen grammetje eraf.
  Zoek een goed natuurlijk product ter ondersteuning om nou een echt af te vallen.

 7. Ik zou het product heel graag willen uitproberen!!! Bjj mij blijven de kilo’s er ook plakken op mijn 48 jaar. Ben nu 5 kilo te zwaar en ondanks ik er erg op let gaat er niets af. Hopelijk geeft dit een steuntje in de rug en helpt het. Heel nieuwsgierig!!

  Ik

 8. Ik wil dit zo graag testen. Ben weer volop aan het sporten en onderstaande punt is perfect icm krachttraining. Gezien ik alleen vet vermindering wil en toename van spieren.

  Binnen die periode kun je tussen de 7% en 10% lichaamsvet verliezen. Het gaat hier dus om het verminderen van vetweefsel. Je verliest dus geen vocht of spierweefsel.

 9. graag zou ik het product willen proberen heb alles geprobeerd maar het lukt niet ben gewoon te vet,zou het product graag willen testen

 10. ik zou graag de laatste 5 kg nog kwijt willen maar dit lukt mij niet wat ik ook doe!
  Graag zou ik het product willen testen om te kijken of het met dit product wel lukt!

  BVD
  Groet,
  Nico

 11. Ik zou het graag willen proberen… al verschillende dingen geprobeerd. Maar weinig resultaat…
  Ben dus erg benieuwd wat dit zal gaan doen
  Ik test het graag uit!!

 12. Ik zou het graag willen proberen… al verschillende dingen geprobeerd. Maar weinig resultaat…
  Ben dus erg benieuwd wat dit xal gaam doen

 13. Ik heb obesitas en weeg ca 70 kilo te zwaar dus ik zou graag de tabletten proberen ter ondersteuning van de nwe gezonde weg die ik ben ongeslagen.

 14. Ik zou dit product graag willen testen. Niet zozeer om extreem veel af te vallen,maar om van mijn buikje af te komen.

 15. Ik ben al weken/maanden aan het proberen af te vallen (met activiteit; joggen) en op voedcing letten, maar val geen gram meer af, mog. gezien mijn leeftijd (53). Ik wil gewoon graag testen of dit middeltje nu wel helpt met afvallen.

 16. Ook ik moet me eraan geloven dat ik in de overgang ben en lastig mijn overtollige vet verlies. Naast dat ik momenteel heel goed op mijn eten let, en mijn suikerinname bijna nihil is, gaat er moeilijk iets vanaf. Vooral ben ik mijn dikke buik zat. Graag zou ik chili burn willen uitproberen om te zien wat het resultaat is.

 17. Ook ik moet er aan geloven dat ik in de overgang ben en lastig mijn overtollig vet verlies. Naast dat ik momenteel heel goed op mijn eten let, en mijn suikerinname bijna nihil is, gaat er moeilijk iets van mijn gewicht. Vooral ben ik mijn dikke buik zat. Graag zou ik chili burn willen proberen om te zien wat het resultaat is.

 18. Ik ben in een paar weken wel 6 kilo aangekomen en de dokter zei je bent in de overgang je lichaam verandert maar het is net alsof ik zwanger ben en het zit me niet lekker eerst maat 38 en nu maat 42 is niet fijn hoor.
  Heb ook eens asmaganda geprobeerd maar geen resutaalt.
  Hopelijk is jullie product wel wat me weer een goed gevoel kan geven.
  En weer mijn figuur terug kan geven wat ik altijd heb gehad.

 19. Ook ik wil dit heel graag proberen ik heb alles geprobeert niets hielp.
  Stuur mij dit maar toe ik hop dat het helpt

 20. Ook al van alles geprobeerd. De gynocologe zei de 10 kilo die je na je overgang erbij hebt gekregen gaan niet meer weg. Gewoon accepteren. Maar zit niet lekker in mijn vel. Altijd vol en opgeblazen gevoel ondanks gezond eten en geen suikers. Ben echt benieuwd of dit het ei van Columbus is.

 21. Ik zou het graag proberen.
  van alles gedaan en geprobeerd.
  heb een traagwerkende schildklier.
  Superbenieuwd of het werkt.
  In combinatie met gezond eten en sporten.

 22. Ik heb al van alles geprobeerd, zoals de meeste vrouwen op deze aarde,niks helpt.
  Dus ben reuze benieuwd of dit wel werkt!

 23. Hallo Sanne,

  Graag zou ik dit product ook willen testen. mijn probleem ligt niet zo zeer aan overgewicht maar hormonaal vet op billen heup en dijen en cellulitis . Ik heb al heel veel geprobeerd vanaf mijn zestiende en als ik bij elkaar zie wat ik er aan heb uitgegeven is dat wel heel erg veel in de loop der jaren. Het zou leuk zijn als ik ook dit product mag testen en jullie een positieve feedback kan geven over dit product.

  Met vriendelijke groet,

  Marielle veen

 24. Ik heb hier eigenlijk nog nooit van gehoord..zou t heel graah eens uit willen proberen…ben onderhand al eem gods ermogen kwijt aan pilletjes poedertjes ed. Maar niet helpt tot nu toe.

 25. Hallo, ik heb al zoveel geprobeerd en wil graag de uitdaging aangaan met chili burns.
  Ik had met mezelf afgesproken nooit meer iets te proberen aan pillen ed, maar dit klinkt natuurlijk en lijkt me toch wel wat om te gaan proberen.

 26. Ik zou dit heel graag willen proberen,vooral omdat de zomer er aan komt. Ik ben altijd al aan het lijnen, maar de het lukt steeds maar niet om mijn streefgewicht te bereiken. Daarom lijkt dit me de ideale manier. Ik ben er erg nieuwsgierig naar

 27. Ik zou het graag willen proberen, heb al veel gedaan maar die laatste kilo’s, vooral mijn buik krijg ik niet weg en ik zou graag op vakantie wat slanker willen zijn.

 28. Hallo,
  Ik ben 56 jaar en krijg het echt niet meer voor elkaar om 10 kg af te vallen.
  Vooral mijn buik, ik heb een ‘zwembandje’ wat ik niet weg krijg.
  Ik zou Chilli Burn heel graag willen proberen, al het andere wat ik gedaan heb heeft totaal geen resultaat opgeleverd.

 29. Ik wil het graag uitproberen. Om getuige te zijn dat het werkt. Ik ben 10 kilo te zwaar dus dat zou mooi zijn.

 30. Hoi.

  Ik wil dit heel graag testen.
  Ben 52 jaar en 10 kilo te zwaar.
  Heb hier over gehoord en wil dit zoooo graag uitproberen.
  Wil weer zorgeloos in mijn
  zomeroutfit kunnen en. Niet langer alleen maar met mijn overtollige kilos bezig zijn .
  Laat mij het proberen.

 31. Ik eet gezond en met een minimum aan koolhydraten maar slaagde er niet in om gewicht te verliezen.ik drink graag een glaasje wijn en heb het gevoel dat de fout in mijn dieet daar te zoeken is.
  Ik heb het er niet voor over om ook dit pleziertje nog te schrappen in mijn dieet.
  Ik ben 60 jaar en beweeg drie keer minimum in de week.ik wandel fiets en een achter mijn kleinkinderen aan op het strand aan de Belgische kust.
  Ik ben wat wanhopig en denk dat konden boost nodig heb om mijñ dieet niet op te geven
  De frietjes lonken en de Pisa ruikt o zo lekker

 32. Ik zou chilli burn ook graag willen testen, ondanks dat ik heel gezond eet, blijven de kilo’s aan me plakken. Ik wil weer de oude/enthousiaste ik weer worden door op mijn oude gewicht te komen.

 33. ik wil het product ook graag testen. Ik heb een zittende baan en ben overdag niet veel in beweging. Chili burn zou voor mij het product kunnen zijn/worden die mijn stofwisseling gedurende mijn werkdag een handje helpt.

 34. Ik ben de laatste tijd zo’n 5 kilo aangekomen ondanks dat ik op mijn voeding let en zoveel mogelijk probeer te bewegen. Ik heb n hele trage stofwisseling door het gebruik van bètablokkers. Chili burn kan misschien helpen mijn stofwisseling sneller te maken en me helpen om toch een paar kilo kwijt te raken. Ik zou het graag testen.

Klik hier voor meer ervaringen

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Sanne
Mijn naam is Sanne Sanders en ik ben trendwatcher op het gebied van dieet, voeding, gezondheid en beauty. Regelmatig schrijf ik een artikel of review voor vetvrij.com Heb je een vraag of suggestie? Dan kun je me een berichtje sturen.