CDA tegen vegetarisch kookboek

Afvallen in 2021

Dat heeft CDA Tweede Kamerlid Henk Jan Ormel gezegd in het Radio 1-programma Dit is de Dag. Ormel gaat minister Verburg vanmiddag vragen het kookboek niet uit te brengen.

Het vegetarisch kookboek wordt binnenkort gelanceerd door het Voedingscentrum in Den Haag; een instelling van het ministerie van landbouw die voorlichting geeft over eten. Ormel vindt dat het ministerie geen propaganda mag maken voor het niet-eten van vlees.

Het CDA wil het geld van het vegetarisch kookboek besteden aan een voorlichtingscampagne over het maatschappelijk nut van dierproeven.

bron: dit is de dag / eo.nl

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.