Calorieënverbruik

Start met KetoX


De hoeveelheid van calorieën die je verbruikt is van een aantal factoren afhankelijk.

Zo is je leeftijd, geslacht, gewicht en de lichamelijke activiteiten die je onderneemt belangrijk bij een goede calorieverbruik berekening. De totale calorieverbranding per dag bestaat uit de ruststofwisseling of BMR (Basal Metabolic Rate) samen met de energie die nodig is voor je dagelijkse bezigheden en activiteiten.

BMR en PAL

Het totale energieverbruik ligt gelijk aan de BMR en PAL (Physical Activity Level), die een waarde heeft tussen de 1,2 en 2,2 en het niveau aangeeft van de lichamelijke activteiten die iemand verricht.

Raadpleeg de Calorieën Tabel

In deze calorieën tabel kun je zien hoeveel calorieën je verbruikt met uiteenlopende activiteiten.

Energieverbruik

Het energieverbruik wordt aangegeven in kilo-calorieën per uur. In onze calorieën tabel kun je zien hoeveel calorieën een product bevat.Wil je per specifiek per tijdseenheid of activiteit weten hoeveel calorieën je verbruikt raadpleeg dan de calorieën verbruiksmeter.

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.