Calorieën Verbruik Meter

Start met KetoX


Wil je per specifiek per tijdseenheid of activiteit weten hoeveel calorieën je verbruikt raadpleeg dan de onderstaande Calorieën Verbruik Meter.

Calorieën Producten Tabel

Wil je weten hoeveel calorieën er in verschillende voedingsproducten zitten? raadpleeg dan de calorieën tabel en reken het uit.

Instructies: Geef je lichaamsgewicht en de tijdsduur van de activiteit. Klik vervolgens op ‘berekenen’ en de calorieën meter rekent dan uit hoeveel calorieën je met de onderstaande activiteiten kan verbranden.


Een volwassen vrouw heeft per dag 2000 Kcal nodig, een volwassen man 2500 Kcal per dag. je kunt hier kun je meer lezen over calorieënverbruik.

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.