C9 Dieet

Afvallen in 2021

Het C9 Dieet moet er voor zorgen dat je binnen negen dagen een volledige reset krijgt van je leefstijl. Dit doe je door een combinatie van maaltijdvervangers, een speciale drank, gezonde avondmaaltijden en sport. Of het C9 Dieet effectief is, dat lees je in deze recensie.

Wat is het C9 Dieet?

Het C9 dieet is een volledig uitgedacht schema dat je negen dagen lang volgt. Je eet minder calorieën en je sport meer. Op deze manier is het de bedoeling dat je gewicht verliest. Doel van dit dieet is dat het een startpunt is voor een grotere verandering.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
  • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
  • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  • Je vult het evaluatieformulier in.

In een C9 pakket zitten verschillende producten die je gebruikt om maaltijden te vervangen. Je krijgt maaltijdvervangers, een drank op basis van aloë vera en twee verschillende supplementen met plantenextracten. Tot slot krijg je een fibre stick, een sachet met daarin voedingsvezels.

Het C9 dieet is een product van Forever Living B.V., een bedrijf in Baarn.

Voor wie is het C9 Dieet geschikt?

Het dieet is niet geschikt voor mensen die medicatie gebruiken (bijvoorbeeld tegen diabetes of hartkwalen). Als je zwanger bent, wilt worden of borstvoeding geeft, dan kun je C9 ook beter niet gebruiken.

C9 Dieet ervaring
C9 Dieet ervaring

Is het C9 Dieet effectief?

Het C9 dieet is een plan waarin je relatief weinig calorieën binnenkrijgt. Het spreekt voor zich dat je dan afvalt (bron). De belangrijkste vraag is of de supplementen meerwaarde hebben.

Het belangrijkste supplement is de aloë vera drank. Tot op heden is er alleen onderzoek gedaan met dierproeven. Bij ratten en muizen kan Aloë Vera helpen om de vetstofwisseling te stimuleren (bron).

Een van de supplementen van het C9 dieet is op basis van Garcinia Cambogia. Deze stof staat al jaren in de belangstelling van wetenschappers, maar het is al lange tijd bewezen dat het middel niet of nauwelijks helpt (bron).

Het belangrijkste ingrediënt in het andere supplement is cafeïne. Cafeïne helpt wel om een gewichtsverlies op gang te brengen, maar de effecten zijn korte duur. Je lichaam raakt gewend aan de cafeïne (bron). Als je al veel koffie drinkt, zul je nauwelijks effect merken. Cafeïne heeft ook allerlei mogelijke bijwerkingen, zoals een onrustig gevoel en hartkloppingen.

C9 Dieet in 9 dagen afvallen
C9 Dieet in 9 dagen afvallen