Afvallen in 2021

Kun je Buikvet verbranden met een Slim Abs Waist Trainer Zweetband?

In veel voedingsmiddelen zit vet. En dat is maar goed ook, want ons lichaam heeft vetten nodig. Toch klinkt het woord ‘vet’ ongezond. Het doet namelijk denken aan ‘dik’ en ‘lichaamsvet’. En dat is inderdaad niet gezond. Een teveel aan lichaamsvet bedoel ik dan. In onderstaand artikel wordt uitgelegd hoe het kan dat buikvet gevaarlijker is dan vet dat zich elders in het lichaam bevindt. Voordat ik een met de review over de buikvet zweetband start wil ik je graag wat vertellen over het gevaar van Buikvet!

Vetten hebben we nodig

Vet bevat veel energie, maar ook vitamines en essentiële vetzuren. We hebben vet dus echt nodig. Tussen de 20 en 40% van de energie-inname dient uit vet te komen. Mensen met overgewicht kunnen het best uitgaan van 20 tot 35%. Het is belangrijk om dit percentage zo veel mogelijk uit onverzadigde vetten te laten bestaan en zo min mogelijk uit verzadigde- en transvetten. Deze laatste twee hebben namelijk een slechte invloed op het cholesterolgehalte in het bloed.

Wat gebeurt er met vet in het lichaam

Wanneer we een voedingsmiddel eten dat vet bevat, wordt dat vet door het lichaam opgenomen. Het vet wordt onder andere gebruikt om energie te leveren aan het lichaam. Zo kunnen alle processen in het lichaam doorgaan, zoals de bloedstolling en aanleg van hersenweefsel, en kunnen wij bijvoorbeeld bewegen en nadenken. Naast dat vet als brandstof gebruikt kan worden, kan het ook opgeslagen worden als energiereserve in het vetweefsel. Wanneer er teveel koolhydraten (suikers) gegeten worden, wordt ook dit opgeslagen als vet.

Opgeslagen vet

Nu is natuurlijk de vraag: waar in het lichaam wordt vet opgeslagen? Helaas is dit voor ieder persoon anders. Het lichaam bepaalt zelf waar hij het vet opslaat. Zo kan bij de ene persoon veel vet opgeslagen worden in de bovenbenen en heupen, terwijl bij de ander veel vet in de buik wordt opgeslagen. Wel zien we vaak dat bij vrouwen vet wordt opgeslagen in de heupen, de billen en de borsten. Bij mannen is dit vaak de buik.

De gevaren van buikvet

Vet kan direct onder de huid worden opgeslagen. Dit kunnen we zien doordat een persoon dikker wordt. Vet kan echter ook dieper in het lichaam worden opgeslagen. Het zit dan rond de longen, het hart, de lever enzovoort. Dit noemen we visceraal vet. In dit artikel spreken we voor het gemak van buikvet. Met buikvet wordt dus het gevaarlijke vet bedoeld. Dit vet is van buitenaf niet te zien en dat betekend dat ook slanke mensen hiermee te maken kunnen krijgen. Een professor uit Engeland heeft hier onderzoek naar gedaan. Wel 40% van de slanke mensen schijnt te veel vet met zich mee te dragen. Vaak is dit wel 6 of 7 liter vet, terwijl 3 liter vet als normaal wordt gezien. Buikvet kan allerlei ziektes tot gevolg hebben.

Hart- en vaatziekten

Wanneer er veel vet rond de organen zit, kunnen deze hun taak minder goed uitvoeren. Dit kan allerlei hart- en vaatziekten tot gevolg hebben. Hart- en vaatziekten zijn onder te verdelen in: beroertes (bv. herseninfarct), hartziekten (bv. hartstilstand), vaatziekten (bv. slagaderverkalking) en hartritmestoornissen (bv. hartkloppingen).

Slaapapneu

Slaapapneu wil zeggen dat de adem even stopt tijdens het slapen. Er wordt van een apneu gesproken als er minstens 10 keer per uur sprake is van een pauze van meer dan 10 seconden. Doordat de hersenen minder zuurstof krijgen bij een apneu, kan iemand met slaapapneu minder goed slapen. Dit leidt tot vermoeidheid. Slaapapneu kan ook leiden tot een beroerte, hartaanval, hoge bloeddruk, diabetes en overgewicht.

Insulineresistentie

Bij insulineresistentie is het lichaam minder vatbaar voor de werking van het hormoon insuline. Dit heeft tot gevolg dat de bloedsuikerspiegel niet stabiel blijft, maar veel pieken en dalen heeft. Uiteindelijk kan dit leiden tot een verhoogde bloeddruk, verhoogd cholesterolgehalte, hartziekten en niet te vergeten diabetes mellitus type II.

Kanker

Buikvet kan ook de kans op het krijgen van kanker vergroten. In studies worden met name darmkanker, borstkanker en prostaatkanker genoemd.

Zo kun je Buikvet Verbranden

Bovenstaande gevolgen van teveel buikvet lijken me reden genoeg om vanaf nu goed voor jezelf te zorgen! Maar wat kan je eigenlijk tegen buikvet doen?

Veel mensen denken dat ze van buikvet af kunnen komen door de buikspieren te trainen. Helaas is dit niet zo. Door de buikspieren te trainen worden de spieren in de buik sterker, maar het vetlaagje dat voor die spieren zit en het visceraal vet dat om de organen zit, gaan er niet van weg. Wat wel werkt is cardiotraining. Je kunt niet een bepaalde plek in het lichaam aanwijzen waar je wilt dat het vet weggaat, maar door regelmatig cardiotraining te doen verbrand je energie en dus ook de vetreserves. Rustig op een fiets zitten is minder slim. Ga er echt tegenaan en doe bijvoorbeeld in de sportschool mee met intensieve lessen waarbij het hete lichaam wordt aangepakt. Door echt alles te geven wat erin zit, zullen de resultaten veel beter zijn en wordt het buikvet ook sneller aangepakt.

Slim Abs Waist Trainer Buikvet Zweetband

Een nieuwe hype om buikvet te verliezen of een slanke taille terug te krijgen na een zwangerschap is de Slim Abs taille trainer. Volgens de reclame kun je hiermee je taille vormen en verstevigen door simpelweg te zweten. De waist trainer is een kledingstuk dat je lichaam vormt en afslankt. Slim Abs kun je altijd  dragen, het vormt zich naar je lichaam.

Hoe werkt de Buikvet Zweetband?

Doe simpelweg de zweetband aan en draag het tijdens je dagelijkse activiteiten: lopen, werken, hardlopen, fietsen, sporten, wandelen met de baby of huishoudelijk werk. Je draagt de zweetband onder je kleding. Niemand ziet dus dat je het draagt. De zweetband is voor zowel mannen als vrouwen.

De zweetband is gemaakt op basis van de Trilay Technology, bestaande uit drie effectieve stoffen. De binnenste laag laat je meer zweten door contact te maken met je huid. De middelste laag heeft miljoenen cellen die het zweet absorberen, en de buitenste laag houdt het vocht vast en houdt je kleding droog. De buikvet zweetband is van de laatste generatie van technologieën die je figuur vormt en afslankt. Het genereert warmte op je taille, buikspieren, middel en rug. Het laat je zweten daar waar je zou moeten zweten en transporteert de warmte naar de rest van uw lichaam. De kleding die je over de taille trainer draagt blijft droog en de stof voorkomt eventuele geurtjes.

De buikvet zweetband is eenvoudig aan- en uit te trekken: geen haakjes, knopen, ritsen of elastische banden.

Kun je Buikvet Verliezen door een Zweetband?

Uit onderzoek blijkt dat de resultaten nog beter zijn als beweging en goede voeding met elkaar gecombineerd worden. Het heeft dus weinig zin als er veel getraind wordt, maar slecht gegeten. Ook een buikvet zweetband heeft naar mijn mening weinig tot geen effect om buikvet te verbranden.

Maar wat moet je dan wel doen om buikvet te verliezen?

Eet naast het intensief beweging dus gezond en niet teveel slechte vetten en suikers. Zo worden de vetreserves ook niet groter. Eet veel eiwitten uit bijvoorbeeld vlees, eieren, noten en vis. En eet daarnaast ook vezelrijk door volkoren producten te gebruiken en voldoende groente en fruit te eten. Begin niet aan een crashdieet dit werkt averechts. Eet ook voor en na een training, zodat het lichaam voldoende energie heeft en goed kan herstellen.

Als je deze tips opvolgt kan het niet anders dan dat je vet verbrand, spieren opbouwt en je je veel lekkerder in je vel voelt!

Gezonde Groeten,

gerlinde