BSN Hypershred Edge

Afvallen in 2021

BSN Hypershred Edge is een vetverbrander met meer dan tien verschillende ingrediënten. Is deze vetverbrander die veel vitaminen bevat de moeite van het proberen waard? Lees het in dit artikel.

Dit zullen we allemaal in dit artikel doornemen:

  • Werkt BSN Hypershred Edge
  • Is BSN Hypershred Edge gevaarlijk
  • Waar is BSN Hypershred Edge te koop
  • Zijn er BSN Hypershred Edge ervaringen
  • Is er een objectieve review van BSN Hypershred Edge
Werkt BSN Hypershred Edge
BSN Hypershred Edge – hoe werkt het en is het effectief?

Wat is BSN Hypershred Edge?

BSN Hypershred Edge helpt je de strijd aan te gaan met overtollig vet door een combinatie van 6 B-Vitaminen, aminozuren, plantenextracten en natuurlijk het onvermijdelijke cafeïne. Onder de plantenextracten vind je onder andere yerba maté, groene thee en cacao.

Iedere dag neem je twee capsules van BSN Hypershred Edge. Dit doe je idealiter in de ochtend (je hebt dan het minste invloed op je slaap) of anders vlak voor een training.

Voor wie is BSN Hypershred Edge geschikt?

Zoals bij alle fat burners geldt ook bij BSN Hypershred Edge dat mensen met hartklachten eerst met hun arts moeten overleggen voor ze het middel gaan gebruiken. Het middel is niet veganistisch, maar bevat verder geen allergenen.

Is BSN Hypershred Edge effectief?

We hebben een aantal van de belangrijke ingrediënten van deze fat burner beoordeeld op effectiviteit.

Allereerst de B-vitaminen. Deze spelen belangrijke rol als co-enzymen in de energiestofwisseling (bron). Het is wel de vraag wat de vitaminen nog toevoegen als je gevarieerd eet.

Een ander ingrediënt is cayennepeper. De stof capsaïcine, die zorgt voor de scherpe smaak van peper, heeft een bescheiden positief effect op de energie uitgifte en daarmee op de verbranding van vet (bron).

Cacao kan helpen om de stofwisseling te verbeteren, maar dan wel bij doseringen die een stuk hoger zijn dan in BSN Hypershred Edge (bron).

Als laatste geldt dat yerba maté een stimulerende werking heeft op de vetverbranding. Voorwaarde is wel dat het gebruik van het supplement gecombineerd wordt met meer lichaamsbeweging (bron).

Al met al zijn de ingrediënten van BSN Hypershred Edge effectief bij het verliezen van vet. Toch moet effect hiervan ook niet overdreven worden. Als je alleen een fat burner inneemt en je wijzigt verder niets aan je leefstijl, dan verlies je hoogstens een klein beetje vet. Je kunt een fat burner dus het beste gebruiken als ondersteuning bij een dieet.

Wat kost BSN Hypershred Edge?

Voor een pot met 100 capsules betaal je circa €18. Hiermee kun je vijftig dagen, ruim anderhalve maand, vooruit.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
  • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
  • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  • Je vult het evaluatieformulier in.

Voordelen

Ook al zit er wel cafeïne in BSN Hypershred Edge, er wordt veel minder geklaagd over een gejaagd gevoel. De dosering cafeïne is dan weliswaar fors, maar niet overdreven.

Een ander voordeel is dat deze fatburner goedkoop is in vergelijking tot veel van de concurrenten.

Nadelen

De capsules zijn behoorlijk groot. Sommige mensen hebben moeite om capsules van deze omgang weg te krijgen.

Conclusie

BSN Hypershred Edge is een fat burner met een ‘prettige’ hoeveelheid cafeïne. Je neemt weliswaar nog steeds enkele dubbele espresso’s in een keer in, maar het is niet zo extreem als bij andere vetverbranders.

De overige ingrediënten in BSN Hypershred Edge zijn effectief en helpen je om gewicht te verliezen. Ook hier geldt uiteraard wel dat je geen wonderen hoeft te verwachten als je je leefstijl niet verder aanpast. Sommige ingrediënten zijn alleen maar effectief als je ze combineert met meer beweging.