Gratis Broodbuik Ebook Preview

Afvallen in 2021

Eerder schreef ik al een review over ‘Broodbuik‘ van William Davis. Het boek ‘Weatbelly’ is recent vertaald door Anna van Wittenberghe. Anne heeft ook alle boeken van het ‘Het 17 Dagendieet‘ vertaald. Verder zijn de de boeken van het South Beach, Skinny Bitch, de Gabriel Methode en het Total Wellbeing dieet door Anna vertaald en bewerkt. In samenwerking met Kosmos Uitgevers mag ik gratis een preview weggeven aan bezoekers van vetvrij.com. Verderop in dit artikel lees je hoe je deze gratis preview kunt downloaden.

Het Broodbuik Boek

Weatbelly, is de bestseller uit New York en staat op nummer 6 van de amazon top 10. Je leest nu alles over de zin en onzin van tarwe in de Nederlandse vertaling van Wheatbelly: “Het Broodbuik Dieet” Zo ongezond zijn tarwe en gluten voor je!

bb-preview2

Vragen en Ervaringen

Heb je vragen, of wil je ervaringen uitwisselen? Stel dan een vraag, lees de reacties van andere bezoekers, of deel jouw ervaring met het broodbuikdieet.

Tarwebrood

Anne vertelt zelf het volgende over het boek: “Broodbuik is een heel belangrijk en interessant boek, maar geen gemakkelijk boek. Het gaat namelijk in zijn geheel over een van de pijlers van ons dagelijkse dieet: tarwebrood. ‘Gezond’ volkoren. En dan vooral over de gevolgen van tarwe voor het menselijk lichaam. Het is niet gemakkelijk om te aanvaarden wat tarwe met ons doet, en om tarweloos door het leven te gaan vereist een behoorlijke omslag.” Kun je afvallen zonder brood? en wat zijn de alternatieven voor brood?

Gluten

Het is een feit dat een groeiende groep mensen intolerant zijn voor gluten. Dit wil zeggen dat ze een tarweallergie of coeliakie hebben. Gelukkig is het tegenwoordig eenvoudig om glutenvrije producten te kopen. Maar wat heeft dit te maken met afvallen? Heel eenvoudig, als we minder tarwe nuttigen, vallen we niet alleen af, maar verdwijnen allerlei vage vermoeidheids- en buikklachten. Onderzoeken hebben aangetoond dat je ook de kans op ontstekingen afneemt en het een positieve werking heeft op diabetes type 2.

Gratis Preview

Vul het onderstaande formulier in en ik stuur je een gratis preview van Het Broodbuikdieet. Deze preview is gegarandeerd kosteloos en beschikbaar gesteld door Kosmos uitgevers.


Gewichtige Personen

Er was een tijd dat iemand die meer dan 125 kilo woog een zeldzaamheid was. Vooral in Amerika is dit heel gebruikelijk geworden, maar ook in Nederland zien we dat mensen (en vooral kinderen) steeds zwaarder worden. Maar ook gepensioneerden zijn te zwaar, net als volwassenen van middelbare leeftijd. Kantoormensen zijn te dik en arbeiders zijn te dik. De zittende mens is te dik, maar de atleet ook. Alle rassen zijn te dik. Carnivoren zijn dik, evenals vegetariërs. Amerikanen en andere westerse volkeren worden geplaagd door obesitas op een schaal zoals die nog nooit eerder bij mensen te zien was. Er is geen plek te vinden waar de gewichtstoenamecrisis niet heeft toegeslagen.

Waarom zijn we te dik?

Als je aan westerse gezondheidsraden vraagt waarom mensen te dik zijn, zullen ze je vertellen dat het komt doordat mensen te veel frisdrank drinken, te veel chips eten, te veel bier drinken en onvoldoende bewegen. Deze dingen kunnen inderdaad allemaal waar zijn. Maar dat is nauwelijks het hele verhaal!Het is juist zo dat veel mensen die te dik zijn, zich heel bewust zijn van hun gezondheid. Vraag maar aan iedereen die meer dan 125 kilo weegt: Hoe komt het, denkt u zelf, dat u het hebt toegelaten zo ongelooflijk veel aan te komen?

De oorzaak

Je zult verbaasd staan van het antwoord dat velen juist niet geven: ‘Ik drink halve liters bier, ik eet me suf aan snoep en koek en ik zit de hele dag voor de tv.’ De meesten zullen iets zeggen in de trant van: ‘Ik begrijp er niets van. Ik fitness vijf dagen inde week. Ik heb mijn vetinname verminderd en mijn gezonde volkoren inname verhoogd. En toch kan ik dat aankomen met geen mogelijkheid een halt toeroepen!’

Vragen en Ervaringen

Heb je vragen, of wil je ervaringen uitwisselen? Stel dan een vraag, lees de reacties van andere bezoekers, of deel jouw ervaring met het broodbuikdieet.