Bakkers Balen van Broodbuik en Voedselzandloper

Start met KetoX

Het gevolg van de boeken Broodbuik en De Voedselzandloper is dat er verwarring is ontstaan over het eten van tarwe. Witbrood, tarwebrood, of toch liever speltbrood? En hoe zit het met havermout. Zij ik verwarring? Het lijkt inmiddels op een heftige broodoorlog uit te lopen met de bakkers aan de ene kant, en de “broodmaffia“ aan de andere kant. De laatste groep lijkt aan de winnende hand want het is een feit dat de dalende trend van de broodverkoop zich blijft doorzetten. Ook het afgelopen jaar is de broodconsumptie weer 2.3 procent gedaald. Ondertussen balen de bakkers en zetten massaal in op de “gezondere“ varianten zoals volkoren en spelt. Kris Verburgh heeft met zijn boek De Voedselzandloper een ware revolutie ontketend. Een ook William Davids doet met Broodbuik een duit in het zakje.

[quote_box_right]Broodbuik is een bestseller. Omdat vetvrij.com is uitgeroepen tot een van de beste websites op het gebied van voeding en gezondheid mogen we je tijdelijk een gratis preview van het Broodbuik E-Book aanbieden. Lees alles over zin en onzin van tarwe in de gratis preview van het Broodbuik Ebook.[/quote_box_right]

Ben jij ook in de ban van brood?

Ga jij door de negatieve berichten over brood ook minder naar de bakker, of ben te nog steeds verslaafd aan je boterham? Laat een reactie achter of gebruik de facebook commentbox onder dit bericht. Je kunt ook de reacties van andere bezoekers lezen.