Brit liegt over zijn gezondheid

Start met KetoX

Bijna de helft van de Britten liegt regelmatig over zijn gezondheid. Niet alleen tegenover vrienden, familie en doctoren, maar ook tegenover zijn zorgverzekeraar. Onderzoek van de Britse verzekeraar Norwich Union wijst uit dat vijftien procent van de ondervraagden niet helemaal eerlijk is bij de aanvraag van een zorgverzekering.

Ruim een derde geeft toe wel eens te liegen over zijn gewicht en bijna een kwart over zijn alcoholgebruik. Verder zegt 28 procent meer te bewegen/gezonder te eten dan hij in werkelijkheid doet en is veertien procent niet helemaal eerlijk over zijn rookgedrag. De meeste Britten voelen een zware sociale druk om gezond te leven, maar schamen zich voor hun ongezonde leefstijl. Ze denken dat ze aantrekkelijker zijn en meer kans op een baan maken als ze zich gezonder voordoen

bron: verzekeraars.org

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.