Afvallen in 2021

Altijd op zoek naar verantwoorde manieren om te snacken kwam ik BoxBites tegen. BoxBites heeft een assortiment van gezonde snacks aan zoals repen, nootjes, gedroogd fruit en chocolade. Op dit moment volg ik de populaire Paleo Dieet en ik ben benieuwd of BoxBites ook Paleo Proof is.

Tijd voor een review. 

Er zijn genoeg Paleo Recepten te vinden op de verschillende websites en je kan echt heerlijke snacks maken. Ik doe dat ook wel, maar meestal sta je toch een behoorlijke lange tijd in de keuken en soms heb ik daar gewoon geen zin in. Mensen om heen weten dat ik altijd op zoek ben naar goed voedsel en tips daarover en een vriend wees me op de site van BoxBites. Ik was meteen geïnteresseerd en heb de website bezocht en dacht laat ik eens een poging wagen en de doos bestellen.

Via de website bestel ik een box voor 27 euro, maar door de kortingscode die je via email kunt aanvragen bespaar ik 5 euro en kost de doos slechts 22 euro.

Een dag later ligt mijn bestelde doos BoxBites op de deurmat! Inderdaad, de doos is dusdanig ontworpen dat hij door de brievenbus past. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven! Ik open de deksel en het ziet er watertandend lekker uit. Een doos met gezonde snacks, waarbij je je niet meteen schuldig hoeft te voelen als je hiervan snoept.

Ik ben enthousiast en benieuwd naar de smaak!

BoxBites zit vol gezonde en goede snacks en past (bijna) in de Paleocultuur. Voor mij de oplossing om niet meer zo lang in de keuken te hoeven staan en de snacks zijn handig mee te nemen naar je werk.

De inhoud

Ik zal je in het kort vertellen wat er in mijn BoxBites Box zit:

  • 4 zakjes met noten en gedroogd fruit
  • 2 repen met noten en fruit
  • 2 repen chocola en daar is geen suiker aan toegevoegd (melkchocolade, dus niet Paleoproof)
  • 4 repen met dadels
  • 2 repen met cashewnoten rozijnen en framboos
  • 2  glutenvrije repen van moerbei met vanillesmaak
  • 2 zakjes rozijnen met ananassmaak (bijzonder van smaak)
  • 2 crackers, gemaakt van lijnzaad met Italiaanse kruiden.

Deze ken ik al en ze zijn heerlijk om te beleggen met wat zachte geitenkaas, zongedroogde tomaatjes en verse basilicum, of je doet er een lekkere plak kaas op met komkommer. Dus fijn als een lichte lunch en natuurlijk kan je ze ook zonder iets erop nuttigen, want ze zijn behoorlijk pittig van smaak.

Compleet Assortiment

Wat slim en handig om deze snacks in één doos bij elkaar te doen. Het is zoveel goedkoper dan wanneer je deze artikelen per stuk zou moeten aanschaffen. Er wordt regelmatig gevarieerd met de inhoud van de doos en afhankelijk wat voor een abonnement je neemt, krijg je zo’n fijne doos om de paar weken thuisgestuurd. Je hoeft er niet voor thuis te blijven, want de doos past door de brievenbus. De levering is supersnel en je kan zelf bepalen voor wat voor een bedrag je een abonnement neemt.

Geschikt voor Coeliakie en Gluten intolerantie

Alle BoxBites zijn overigens glutenvrij. Nu ik erover nadenk, denk ik dat dit wel iets voor mijn vriendin is. Ze heeft coeliakie, is allergisch voor koemelk, peper en nog heel veel andere voedingsmiddelen. Dankzij BoxBites kan ze nu zonder problemen een lekker tussendoortje nemen. Kortom verantwoord én lekker snacken.

Ook voor Sporters

BoxBites richt zich voornamelijk om mensen met een kantoorbaan, maar is ook ideaal voor sporters! Na een training willen veel sporters toch even snel wat energie aanvullen. Een reep met dadels of een notenmix is hiervoor uitermate geschikt. gaat dat heel goed.

Benieuwd naar mijn conclusie en de waardering? scroll dan door naar het Review Overzicht dat je onderaan deze pagina kunt vinden.

Gezonde Groeten,

sanne