Body Wrap Behandeling Review

Start met KetoX

Dit gezonde afslankprogramma bestaat uit het verwijderen van gifstoffen waardoor u duidelijk op vettere lichaamsdelen een maatje minder wordt. De aloë vera in de oplossing is vochtinbrengend en zal de huid verstevigen en verzachten, zodat deze babyzacht aanvoelt, zonder dat u het product hoeft af te douchen. De behandeling en de “allemaal eetbare” ingrediënten zijn volkomen veilig, gezond en zeer ontspannend.

Aloë Vera

De oplossing met aloë vera en natuurlijke kruiden uit de VS vormt een combinatie die de in proteinewand om de vetcel doordringt en de gifstoffen uit de vetcellen afvoert naar het lymfesysteem. In het lymfesysteem kunnen de gifstoffen uit het lichaam gespoeld worden wanneer de cliënt gedurende 3 dagen water drinkt. Dit veroorzaakt een verkleining van de vetcel die duidelijk meetbaar is.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Centimeter verlies

Allereerst treedt er centimeterverlies door het verlies van nieuw vet, en de aloë werkt om het oudere vet en de sinaasappelhuid te verzachten. Soms zijn er 4 of 5 wrapbehandelingen nodig om de harde cellen van de sinaasappelhuid te verzachten. Na elke behandeling treedt er centimeterverlies op bij de verzachte plekken. Armen die niet erg gespierd zijn raken meestal over de gehele arm ongeveer 0.6 cm kwijt. Het vet op de rug en onder de armen wordt makkelijk verwijderd omdat er op deze plekken weinig sinaasappelhuid voorkomt. Bij het centimeterverlies zal de huid prachtig verstevigen en verstrakken. Kijk eens naar de tabel met het centimeterverlies hiernaast. Stelt u zich voor hoe lang u zou moeten afslanken om 2,5 cm op uw billen kwijt te raken. De meeste cliënten zullen merken dat hun kleren na slechts een paar behandelingen losser gaan zitten .

Rond de borsten treedt er snel verlies op als deze behandeld worden. Bij typisch centimeterverlies na twee volledige bodywraps zult u waarschijnlijk een kleinere BH nodig hebben. Het is het beste om de borsten niet te behandelen als dit niet gewenst is.

Sinaasappelhuid

Sinaasappelhuid wordt in het weefsel gevormd doordat het vuilafvoerproces van het lichaam langzamer is geworden. Let wel dat het verwijderen van sinaasappelhuid een verandering in de weefselstructuur teweeg brengt, maar dat er vrijwel geen centimeterverlies zal optreden. We hebben in 80% van de gevallen succes met het verwijderen van sinaasappelhuid na een kuur van 10-15 wrapbehandelingen. Het is erg belangrijk dat u alcohol, zout en pikant voedsel vermijdt, anders zal het water