Afvallen in 2021

BodyHappiness is een nieuw afslank programma dat mede ontwikkeld is door Jasper Alblas. We kennen Jasper van het populaire 7×7 receptenboek. Het BodyHappiness programma is gebaseerd op ervaring en kennis van een deskundig team van gezondheidsexperts. Het resultaat is een gemakkelijk, plezierig en haalbaar afslank programma. Maar is BodyHappiness geschikt voor iedereen?

Tijd voor een review!

BodyHappiness in de praktijk

Voordat BodyHappiness is gelanceerd heeft een aantal testgebruikers het programma gevolgd. De resultaten zijn veelbelovend. Meer dan 85% geeft aan dat ze eindelijk echt resultaat boeken. En dan bedoel ik: blijvend resultaat (geen gejojo dus).

In een notendop komt het hierop neer, BodyHappiness is een online afslank programma waar je:

  • Dagelijks nieuwe heerlijke koolhydraatarme recepten ontvangt zodat je direct aan de slag kunt.
  • Toegang hebt tot het privé forum om zo motivatie te halen uit contact met mede-afvallers.
  • Geholpen wordt door afslank experts zodat je altijd veilig en op je eigen tempo kunt afvallen.
  • Praktische afslank tips ontvangt om zo eindelijk over duidelijke afslank informatie te beschikken.

Terug naar de echte ik met BodyHappiness

Zo luidt de pakkende slogan van het afslank programma. Met BodyHappiness krijg je op een plezierige en gemakkelijke manier weer een gezond, slank en gelukkig lichaam. Maar op welke manier ga je dit bereiken? Zoals we Jasper kennen gaat hij niet voor een effectieve strategie. Geen jojo-effect of (vr)eetbuien maar met een dosis motivatie en doorzettingsvermogen en natuurlijk mag je af en toe een wijntje drinken. Het nieuwe afvallen noemt Jasper dat.

Praktisch, Actiegericht, Sociaal en Gecontroleerd

Deze vier steekwoorden omschrijven het BodyHappiness programma in een notendop. Je leert hoe je stap voor stap kan werken aan jouw persoonlijke afslank plan. Met behulp van het unieke online programma kun je meteen aan de slag kan om jouw overtollig (buik) vet te verbranden. In een sociale omgeving contact kan leggen en informatie kunt delen met mede-afvallers en afslank experts. Door te luisteren naar je lichaam, op een een efficiënte, gecontroleerde en natuurlijke manier zal afvallen.

Vragen en Ervaringen Uitwisselen

Bij BodyHappiness ben je niet alleen. Je krijgt exclusief toegang tot een ledenforum waar je ervaringen kunt uitwisselen met BodyHappiness leden. Loop je tegen een vraag aan waarvan je op het forum het antwoord niet kunt vinden? 24/7 kun je online vragen stellen aan het BodyHappiness expert team!

Dagelijks Gezonde Recepten

BodyHappiness toont aan dat afvallen niet saai en eentonig hoeft te zijn. Je ontvangt iedere dag een nieuw, heerlijk, gezond koolhydraatarm recept. Dat zijn dus 365 recepten per jaar! Alle recepten zijn geschikt voor het hele gezin, dus niet alleen voor de personen die willen afvallen. Op die manier hoef je niet meerdere porties te bereiden. Makkelijk toch? Naast de recepten ontvang je de volgende extra handige tips:

 • Gezondheidstips: om het gerecht nog gezonder te maken;
 • Vegatips: zodat ook mensen die vegetarisch eten van de recepten kunnen genieten;
 • Budgettips: zodat je ook met een klein budget van de recepten kunt genieten;
 • Variatietips: verandering van spijs doet immers eten;
 • Kindertips: om de recepten speciaal lekker (en gezond) te maken voor kinderen.

Waarom werkt BodyHappiness ?

BodyHappiness is geen traditioneel dieet. Veel afslank methoden en diëten pakken niet de oorzaak van het probleem aan. Ze leggen je een (streng) of afwijkend voedingspatroon met als doel afvallen. BodyHappiness heeft een aanpak waar er rekening mee houden dat jij een mens bent.  Daarnaast is het BodyHappiness programma zo ontwikkeld dat je niet hoeft te rekenen op je motivatie of je wilskracht, maar dat gezond eten automatisch wordt. Je hoeft geen dure shakes of producten te bestellen, alles ingredienten zijn gewoon in de supermarkt te koop. Handig toch?

BodyHappiness Programma

Bij BodyHappiness krijg je toegang tot een exclusief leden gedeelte. Je kunt hier het volgende verwachten:

 • Dagelijks nieuwe recepten
 • Een praktische stappenplan waar je direct mee aan de slag kunt.
 • Alle informatie en tips die je nodig hebt om plezierig af te vallen.
 • Support van mede-afvallers
 • De BodyHappiness receptenservice.
 • Online support die jouw specifieke situatie kent.
 • Direct toepasbare afslank tips.

Wie is Jasper Alblas?

Jasper Alblas is een van de bekendste schrijvers op het gebied van voeding en gezondheid in Nederland. Het Bodyhappiness afslankprogramma is het nieuwste programma van zijn hand en bevat een brede aanpak van overgewicht. We hebben het programma uitgebreid getest en je leest de bevindingen in dit boek. Jasper is een van de meest toonaangevende goeroes op het gebied van gezond leven in Nederland. Sinds 2012 is Jasper fulltime bezig met voedings- en gezondheidsadvies. Voor die tijd was hij werkzaam als consultant in de ICT. Jasper is dus geen gediplomeerd voedingsdeskundige, maar dat zegt uiteraard niets over de resultaten.

Wat is het Bodyhappiness afslankprogramma?

Het Bodyhappiness afslankprogramma van Jasper Alblas is erop gericht om je voedingsgewoonten te veranderen. Net als de eerdere afslankprogramma’s van Jasper Alblas is ook dit programma gericht op een duurzame omschakeling naar gezonde voeding.

Als je het afslankprogramma afneemt, krijg je een hoofdboek waarin de principes van gezond eten worden uitgelegd. Hier vind je onder andere zeven voedingsrichtlijnen en twintig praktische tips die je gelijk kunt toepassen. Ook krijg je een receptenboek met meer dan 200 verschillende recepten. Om het makkelijker te maken, krijg je een weekschema met acht verschillende weekmenu’s.

Naast de boeken bieden Alblas en zijn team ook persoonlijke begeleiding. Je krijgt deze via de Facebookgroep of via e-mail. Dit laatste is vooral prettig als je niet wilt dat