Bodybuilders Dieet

Afvallen in 2021

Tom Venuto en Mike Geary zijn voorbeelden van bodybuilders die op natuurlijke wijze vet kwijtraken en spieren kweken (zonder gebruik van steroids, afslankpillen, etc.). Deze methode wordt al tientallen jaren gebruikt, en Tom en Mike delen bodybuilding kennis over voeding en exercise met “de gewone persoon” door middel van E-books die gekocht kunnen worden op het Internet.

Tom Venuto heeft “Burn the Fat, Feed the Muscle” geschreven. er zijn talloze websites gebaseerd op dezelfde principes.

Tom en Mike zijn tegen dieten. In plaats daarvan ligt de focus op permanent je leven veranderen in termen van eten en exercise op zodanige manier dat je het relatief gemakkelijk kan blijven volhouden voor de rest van je leven. Het is dus niet een dieetmethode, maar een nieuwe leefmethode.

Qua voeding wordt aangeraden dat je je de macronutrients (eiwitten, vet en koolhydraten) balanceert, niet meer dan 20% onder de calorieen gaan zitten dan het aantal calorieen dat je dagenlijks nodig hebt om op hetzelfde gewicht te blijven, en zo veel mogenlijk voor “whole foods” kiest waar niet of minimaal mee geknoeit is/aan toe is gevoegd.

Qua exercisen zijn 2 dingen heel belangerijk. (1) gewicht heffen. Meer spieren betekent dat je meer verbrandt zelfs in rust, en ook dat je meer calorieen mag eten. (2) interval training. Als je de snelheid/intensiteit/etc. continue afwisselt tijdens exercise, dan bouw je sneller spieren op en verlies je sneller gewicht dan dat je snelheid/intensiteit/etc. constant is tijdens exercise.

7 Reacties

  1. ik doe al jaren aan bodybuilding ik train in een hardcore gym mijn ik ben 28 jaar mijn lengte is 1 87 cm k weeg in de ochtend 95 mijn bodyvet is 15 a 16 procent ik ben heel blij met mijn kilo mijn postuur maar ik wil meer lijnen cuts zien dus ik moet naar 10 procent of lager ik wil het natuurlijk doen ik doe het al jaren het lukt me niet in moet een goed dieet en hulp waar en bij wie moet ik zijn ik wil er ook gewoon voor betalen want het maakt me echt ongelukkig en ik wil geen steroids gebruiken. Ik gebruik alleen eiwit shakes. soms ben ik zwak omdat het zolang heeft geduurd ik wil in de lente al klaar zijn

  2. eigeel mag je niet laten, dit is zo verkeerd.
    Hier zitten soffen in die je metabolisme beter doen werken en bevorderen bovendien je weerstand.