Boderline van Binnen

Start met KetoX

Iedereen kent het nummer ‘Borderline’ van Madonna waarin ze zingt over de geestelijke stoornis Borderline’

Keep on pushing me baby
Don’t you know you drive me crazy
You just keep on pushing my love
over the borderline

Meer over Borderline kun je lezen in het artikel: ‘Borderline tussen de oren?‘ Femke Talitha is 32 en schreef een boek over borderline met de titel ‘borderline van binnen‘. Femke is getrouwd en moeder van twee zoons. Ze is een krachtige en intelligente vrouw. Studeerde en behaalde haar Doctorandus titel. Er zijn maar weinig mensen die weten wat er dagelijks in het hoofd van Femke omgaat. Toen na jaren de diagnose borderline bij Femke eenmaal gesteld was, leerde ze hiermee omgaan en accepteerde ze dat ze haar leven op een andere manier zal moeten leven: werkelijkheid, energie en relaties zullen nooit meer vanzelfsprekend zijn.

Boderline van Binnen

‘Borderline wordt je niet zomaar. Het recept voor de stoornis omvatte voor mij aanleg, een flinke dosis pech, en een decennium overleven gevolgd door een heftige crisis. Het resultaat van de optelsom? Ik mis een bodem, en kan daardoor op allerlei manieren buiten de werkelijkheid raken. Gevoelens zijn veel heftiger. Mijn waarneming kan verstoord raken – ik zie regelmatig dingen die er niet zijn. Of mijn denken “flipt” van stralend wit “ineens” naar gitzwart.

Bestel Borderline van Binnen bij bol·com

Borderline van binnen
Borderline van binnen
Talitha, F.

vandaag voor 17.00 besteld, morgen in huis

Toch is iemand met borderline ook maar een mens. Met een gezin, werk, vrienden…’

‘Mijn leven met borderline is als dansen op dun ijs. Gelukkig heb ik leren dansen, dus dans ik om de wakken heen. Maar de dreiging en de koude voeten blijven áltijd ellendig.’

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.