Blijf slank met dr. Frank Bestellen

Start met KetoX

Het tweede boek van dr. Frank met de titel: “Blijf slank met dr. Frank” is vanaf 15 januari beschikbaar! Er gingen al eerder geruchten over een tweede boek van de Twentse internist Frank van Berkum.  Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan “Gezond slank met dr. Frank Deel 2” zoals de werktitel van het nieuwe boek luidt. Van Deel 1 zijn inmiddels al ruim 200.000 exemplaren verkocht en naar verwachting wordt ook Deel 2 weer een enorm succes. Wees er dus héél snel bij, want ook nu verwachten we dat dit nieuwe boek al is uitverkocht voordat het in de winkel ligt. Wat kun je verwachten van het het tweede boek van dr. Frank?

84 splinternieuwe recepten

Ook in deel 2 van “Gezond slank met dr. Frank” vind je weer 84 speciaal door dr. Frank ontwikkelde recepten en talloze handige tips waarmee je optimaal van het dr. Frank-dieet kunt profiteren.

Bestel “Blijf slank met dr. Frank” bij bol·com

Boodschappenlijstjes

Handige boodschappenlijstjes en praktische, medische uitleg maken het boek compleet. Niet eerder was afvallen zo gezond, zo effectief en vooral: zo lekker.

dr. Frank aan het woord over “Blijf slank met dr. Frank” *

dr. Frank verteld aan boekwinkel bol·com het volgende over zijn nieuwe boek: ‘Het enorme succes van het boek Gezond slank met dr. Frank had ik nooit kunnen vermoeden. Het dieet dat ik in dat boek heb beschreven was reeds 150 jaar oud en is door mijn team in een nieuw jasje gestoken en her en der onderbouwd met wetenschappelijke informatie. Vanuit mijn praktijk als internist wist ik dat mensen er heel goed op kunnen afvallen en dat zij dit dieet met weinig of minder hongergevoelens konden vol houden. Een veel gestelde vraag was: hoe ga verder als ik 10 kg ben afgevallen?

In dit nieuwe boek geef ik je een voorbeeld van zo’n vervolgdieet. Een dieet dat is gebaseerd op het mediterrane dieet en andere wetenschappelijke publicaties. Ik heb zelf met dit dieet veel patiënten verder zien afvallen of hun gewicht stabiel zien weten te houden. Ook nu geldt weer: een dieet helpt je om af te vallen en meer bewegen is belangrijk om op gewicht te blijven of verder af te vallen. In dit boek richten we ons uitsluitend op onze voeding. Dat betekent natuurlijk niet dat bewegen niet belangrijk is. Wat zijn de verschillen tussen dit dieet en