Black Latte Review en Ervaringen

Black Latte kopen? Lees dan eerst deze review en ervaringen. Is Black Latte gevaarlijk en geschikt voor verkoop in Nederland en België? Werkt het echt? Het klinkt als een spannend nieuw drankje van de Starbucks of een andere koffieketen, maar het is het niet. Wat het wel is? Een afslankproduct gebaseerd op koffie. Black Latte is zwart door de aanwezigheid van zwarte koolstof. Volgens de fabrikant zou je er eenvoudig tien kilo van af moeten kunnen vallen, en dat binnen vier weken. Op dit moment is alleen KetoX24 een goed alternatief voor Black Latte. 

ketox24 korting

Black Latte Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Black Latte zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij het graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Er zijn nog slecht 28 pakketten beschikbaar

Wat is Black Latte?

Black Latte is een afslankmiddel dat gebaseerd is op koffie (en dus cafeïne). Verder vind je onder andere L-carnitine, kokosmelk en omega-3 vetzuren in het middel. Een maal per dag doe je twee tot drie theelepels van het poeder in kokend water. Even roeren en je bent klaar om het product te nuttigen. Een kuur duurt twee tot vier weken.

Voor wie is Black Latte geschikt?

Cafeïne heeft invloed op de werking van het hart. Als je last hebt van je hart kun je beter eerst een dokter raadplegen voordat je het gaat gebruiken.

Is Black Latte Gevaarlijk?

Actieve koolstof hebben we nog niet eerder gezien in een afslankmiddel. Ook wij zijn dus razend benieuwd hoe goed Black Latte werkt. Om deze reden hebben we tien mensen een verpakking gegeven, zodat zij het middel voor ons konden testen.

Je kunt deze zwarte koffie (maar dan anders) heel makkelijk zetten. De drank heeft een lekkere koffiesmaak en is dus voor veel mensen prima te verteren. Door de zwarte kleur ziet het geheel er wel wat bijzonder uit.

Na de eerste week waren de resultaten van de oploskoffie erg goed. De deelnemers hadden gemiddeld 1.5 kilo verloren zonder verdere aanpassingen in hun levensstijl. De resultaten aan het eind van de test, na vier weken, waren echter niet veel beter: 1,9 kilo gemiddeld.

Black Latte Afvallen

De vraag is of je daadwerkelijk kunt afvallen met Black Latte. Deze vraag is niet eenvoudig te beantwoorden. Om hier goed antwoord op te geven nemen we graag eerst de lijst met ingrediënten met je door.

Ingrediënten Black Latte

Onze proefverpakking bevat 3 flesjes en een ingrediëntenlijst. Veel van deze ingrediënten zien we terug in andere afslankproducten. Echter niet in deze samenstelling. Dit maakt het een uniek product. Een volledige lijst met ingrediënten:

 • maltodextrin
 • demineralized whey
 • instant coffee
 • coconut extract
 • xanthan gum,
 • activated charcoal (vegatable carbon dye)
 • chocolate flavour
 • L-carnitine
 • coconut flavour
 • chromium picolinate

Een aantal van de ingrediënten wil ik graag uitlichten met de Nederlandse benamingen:

L-Carnitine

L Carnetine zien we in veel afslankproducten en wordt daarnaast veel gebruikt door topsporters. L Carnetine is een natuurlijke stof en ook te vinden in voedingsmiddelen zoals vis, gevogelte en zuivelproducten. L-carnitine bevordert het gewichtsverlies door vetzuren naar de mitochondriale matrix te transporteren, waar ze oxideren en in energie worden omgezet (bron).

Actieve kool (Activated Charcoal)

Actieve kool is een product van plantaardige oorsprong dat afkomstig is van kokosnootschalen. Het middel is in staat is om chemicaliën, toxines en zware metalen te absorberen die zich in het lichaam hebben geaccumuleerd (bron). Actieve kool helpt het detox- en reinigend vermogen van het lichaam.

Omega 3

Omega 3 zijn ontstekingsremmende meervoudig onverzadigde essentiële vetzuren die het proces van het vrijmaken van opgeslagen vet activeren en stimuleren. Tevens zorgt dit belangrijke vetzuur ervoor dat je lichaam beter op de hormonen leptine en dopamine.

Kokosmelk

De kokosmelk zorgt voor de smaak en heeft daarnaast de eigenschap om je metabolisme te versnellen en helpt daarmee vetreserves en overtollige calorieën op natuurlijke wijze te verbranden.

Kan je Black Latte zelf maken?

Zelf Black Latte maken is helaas niet mogelijk. Wel kun je het Dieet volgen dat goed aansluit bij dit product.

Wetenschappelijk Bewijs

De uitkomsten van ons onderzoek zijn precies wat je van tevoren mag verwachten op basis van de wetenschap. De twee belangrijkste ingrediënten, L-Carnitine en cafeïne, werken allebei maar kort.

In een grote studie waarin tientallen onderzoeken naar L-carnitine werden vergeleken, vond men dat het middel leidt tot een klein gewichtsverlies van ongeveer een halve kilo (bron). Cafeïne helpt ook om gewicht te verliezen (bron), maar het lichaam raakt relatief snel gewend aan deze stof (bron). De effecten van cafeïne worden dan minder sterk. Het effect van Black Latte is zelfs iets groter dan wij verwachtten, omdat beide ingrediënten invloed hebben op de vetverbranding.

Overigens is er geen enkel bewijs dat de actieve koolstof in Black Latte iets doet voor je gewicht. Actieve koolstof wordt gebruikt in situaties waarin de ingewanden snel moeten worden gereinigd, bijvoorbeeld bij voedselvergiftiging of een overdosis. In bepaalde situaties doet het gebruik van actieve koolstof meer goed dan kwaad (bron). De kans bestaat bijvoorbeeld dat je de werking van medicijnen (zoals de pil) vermindert (bron). Overigens heeft geen onze proefpersonen last gehad van de actieve koolstof.

Alternatieven voor Black Latte

Het enige verantwoorde en effectieve alternatief voor Black Latte is de afslank combinatie van KetoX24 Afslankdruppels en de KetoxDetox reinigingskuur.

Een van de beste afslankproducten op de markt is KetoX24. De afslankdruppels van Ketox24 bevatten uitsluitend natuurlijke producten die geen negatieve bijwerkingen hebben. Een van de belangrijkste ingrediënten is Yerba Maté. Dit plantje stimuleert op natuurlijke wijze de vetverbranding (bron). Een ander ingrediënt is groene thee extract. Ook dit ingrediënt helpt op een gezonde manier bij het verliezen van gewicht (bron). Bestellen kan via de officiële website van KetoX24.

Als je de werking van KetoX24 combineert met kleine aanpassingen in je leefstijl dan kun je nog eenvoudiger overtollige kilo’s kwijtraken. Meer dan 10 kilo is mogelijk. Dit alles zonder vervelende bijwerkingen en vervelende gevoelens.

Lees meer over KetoX24 Afslankdruppels

Waar kan ik Black Latte Kopen?

Je kunt een proefverpakking aanvragen op deze website. Voor een korte kuur volstaat een verpakking.

Black Latte Kruidvat

Op het moment van publicatie van deze review is Black Latte niet bij Kruidvat of een andere winkel te koop.

Black Latte Ervaringen

Black Latte is populair, er zijn hierdoor online veel ervaringen te vinden. Onder dit artikel kun je honderden ervaringen lezen met dit afslankproduct.

Black Latte Werkt Niet

We lezen veel berichten dat Black Latte niet werkt en zijn benieuwd naar jouw ervaring. Deel jouw ervaring met andere bezoekers en maak kans op een gratis kuur voor 2 maanden. Reageren kan ook anoniem. We publiceren je email adres niet. Dit is uitsluitend zichtbaar voor de redactie zodat we je kunnen benaderen om de producten toe te sturen.

Deel jouw ervaring met Black Latte

Gebruiksaanwijzing Black Latte

Het gebruik is een eenvoudig. Het is makkelijk en snel te bereiden. Roer twee theelepels Black Latte poeder in 200ml kokend water. Drink dit vervolgens 1 keer per dag

Voordelen

Black Latte is een goed alternatief voor een cappucino of een latte in de ochtend. De kans is best aanwezig dat je er ook nog eens een beetje van afvalt, en dat zonder al te veel moeite.

Nadelen

De kans is heel groot dat je hetzelfde effect behaalt als je iedere ochtend gewoon een bak sterke zwarte koffie zet.

Conclusie

Black Latte maakt de beloften niet waar. Natuurlijk is het mooi als je gewichtsverlies kunt bereiken zonder dat je verder iets doet, maar je hoopt natuurlijk op meer. Daarnaast zitten er nogal wat haken en ogen aan het gebruik van actieve koolstof in het middel. Andere methoden zijn effectiever en beter voor je gezondheid.

Gezonde Groet,

2385 Reacties

 1. Ik zou graag willen afvallen. Ik heb al zovrrl geprobeerd.. gezond eten , sporten , capsules , drankjes niets help

 2. Waarom ik wil afvallen heb al echt alles geprobeerd. Ik heb 2 kinderen en kan de energie niet vinden voor te gaan sporten.als dit product werk zou ik al superblij zijn.

 3. Ik zal heel graag af willen vallen. Na 3 kinderen zijn de kilo er bij gekomen, en wil me niet lukken om veel af te vallen. Ik zal het graag willen testen en ook om weer meer energie te krijgen..

 4. Ik zou het heel graag gratis willen testen omdat ik graag 20 to 25 kilo wil afvallen. Ik vind het een interessant product, maar heb maar weinig geld, dus ik wil eerst zeker weten of het werkt voordat ik er zoveel geld aan uit geef.

 5. Ik wil nog 10 kilo afvallen en dan ben ik 35 kilo afgevallen. Die laatste 10 kilo is voor mij erg lastig om eraf te krijgen. Ik ben daarom heel benieuwd of het me gaat lukken met black latte.

 6. Ik zou het product graag willen testen. Ik ben een vrouw van 35 die de afgelopen 5 jaar twee kinderen op de wereld heeft gezet. Daarvoor heb ik altijd een gezond gewicht gehad van 70 kilo. Op dit moment weeg ik 90 kilo en t lukt me steeds niet de kilo’s kwijt te kunnen. Ook ben ik erg vermoeid en ik zou zo graag meer energie willen ervaren. Dit product beloofd gewichtsverlies zonder energie verlies en dat spreekt me erg aan.

 7. Ik wil graag 10 kg kwijt…. Ik ben echt vanalles geprobeerd, maar het wil niet lukken. Na mijn laatste bevalling raak ik de kilo’s maar niet kwijt

 8. Wil graag black latte testen om zo andere mensen beter te kunnen informeren en hopelijk maakt t mij ook wat slanker!

 9. Hallo ik ben een man van 54 jaar oud en er is net diabetes type 2 geconstateerd . Niet omdat ik slecht eet maar het zit in de familie genetisch dus. Ik beweeg veel ben 20 kg afgevallen maar ik krijg de laatste 15 kg er Niet af. Dus bij deze vraag ik om een proef pakket en zal ik mijn bevindingen en foto’s op de site zetten .

 10. Ik ben ongeveer 10 kilo te zwaar omdat ik afgelopen oktober ben gestopt met roken. Ook ben 41 jaar oud, dus het afvallen gaat niet zo soepel en de zomer is in zicht. Ik zou graag black latte willen proberen. Kan ik misschien de bikini aan van vorig jaar 😉

 11. Het gebruikelijke riedeltje zoals al velen; van álles geprobeerd om af te vallen… maar lukt niet.
  Nu de leeftijd en overgang parten begin te spelen… wordt het alleen maar moeilijker.

  Daarom zou ik black latte willen proberen om te kijken of dit product waar maakt wat er geschreven wordt.

 12. Hallo,
  Dit product lijkt mij te mooi om waar te zijn.
  Ik ben redelijk klein1.56 m. en weeg op dit moment 77 kg, wat voor mijn lengte echt te veel is.
  In het verleden voelde ik mij prima met een gewicht van rond de 60 kg.
  Gewichtstoename is ontstaan door stoppen met roken,wat op zich goed is natuurlijk, maar de overtollige kilo s krijg ik er niet af.
  Bovenstaande verhaal is de reden dat ik mijzelf opgeef als proef persoon en ik hoop dat mijn verzoek gehonoreerd wordt.

  Met vriendelijke groeten,
  Marisja Charko.

 13. Heel graag. Was na overlijden van vriend, 22 kilo afgevallen. Heb mijn leven weer op gepakt en nu alweer 8 kilo erbij. Ik zou zo graag 20 kilo afvallen. Gewoon weer een nieuw leven en lekker in mijn vel. Ik zou heel graag met de test mee doen. Bedankt groetjes Kitty

 14. Hallo, ik wil graag nog 7 kilo afgevallen. Ik ben al 12 kilo kwijt met ketox24 maar dat is alleen in Amarika te koop. Nu ik ouder ben gaat het traag en moeizaam. Wil het graag eerst proberen voor dat ik het koop.

 15. Ik wil dit heel graag proberen omdat ik al sinds jongs af aan al met Mn gewicht struggle en alles al heb geprobeerd en gedaan maar niks lukte en door de goede reviews die ik heb gelezen zou ik dit ook graag een keer proberen

 16. Ik zou dit middel graag willen proberen, omdat na de zwangerschap niet lukt om af te vallen! Heb al wat geprobeerd maar het baat niet. Daarom zou ik het graag willen proberen. Groet

 17. Ik ben al 14 kilo afgevallen met ketox24 afslankdruppels en wil nu ook dit proberen. Ik zou graag een proefpakket willen omdat ik aan mijn nek geopereerd ben en daardoor erge rugklachten heb. Nu ben ik erg veel aangekomen door dat ik veel thuis zit. Ik ben nog maar 21 jaar en zou graag van mijn gewicht af willen

 18. Ik zou het graag willen proberen omdat ik al jaren vecht tegen de overtollige kilo’s. Ben inmiddels al mooi op weg om de kilo’s kwijt te raken, maar dit is misschien net de extra stimulans

 19. Er komen voor mij operaties aan en daarvoor zou ik wat gewicht kwijt moeten raken. Graag wil ik mee doen en zo’n pakket willen proberen.

 20. Ik ben 120 kilo en heb werkelijk alles al geprobeerd. Ik begon met lijnen bij 85 kilo en ben sindsdien alleen maar zwaarder geworden ondanks hulp van diëtist e.d. Het enige wat ik niet heb geprobeerd is een maagverkleining maar die wil ik ook niet want ik eet echt niet teveel. Het zijn waarschijnlijk mijn hormonen. Ik zou dit middel heel graag uitproberen !

  • Ik wil dit wel testen voor jullie. Ben benieuwd wat het met me doet. Ik heb flink overgewicht en kan wel een boost gebruiken om de kilo’s er weer af te krijgen.

 21. Ik ben al jaren veel te zwaar bij 1m68 en nu dan 90 kg ben ik echt op zoek naar iets dat helpt.
  Heb nu zo’n beetje alles geprobeerd maar niks lijkt te helpen dus daarom wil ik dit product graag proberen.
  Mocht na een maand blijken dat bet echt helpt zal ik zelf een nieuwe dosis willen bestellen

 22. Ik ben 2 weken begonnen met het drinken van de black latte, maar ik zie helemaal geen verschil. Ik zou drm ook dit product niet aan andere mensen aanraden. Misschien als ik nog een proefpakket kan krijgen voor 2 a 4 weken zou het wel werken. En zou ik het wel aanraden aan andere, maar zou niet nog is 50 euro voor zo’n pakket willen uitgeven. Waarvan ik nog niet eens zeker weet dat het helpt….

  • Ik zou dit graag willen proberen. Ik weeg momenteel 100 kilo en heb van alles geprobeerd om af te vallen, maar niks werkt. Ben dus wel heel benieuwd of dit zou werken.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.