Black Latte Review en Ervaringen

Black Latte kopen? Lees dan eerst deze review en ervaringen. Is Black Latte gevaarlijk en geschikt voor verkoop in Nederland en België? Werkt het echt? Het klinkt als een spannend nieuw drankje van de Starbucks of een andere koffieketen, maar het is het niet. Wat het wel is? Een afslankproduct gebaseerd op koffie. Black Latte is zwart door de aanwezigheid van zwarte koolstof. Volgens de fabrikant zou je er eenvoudig tien kilo van af moeten kunnen vallen, en dat binnen vier weken. Op dit moment is alleen KetoX24 een goed alternatief voor Black Latte. 

ketox24 korting

Black Latte Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Black Latte zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij het graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Er zijn nog slecht 28 pakketten beschikbaar

Wat is Black Latte?

Black Latte is een afslankmiddel dat gebaseerd is op koffie (en dus cafeïne). Verder vind je onder andere L-carnitine, kokosmelk en omega-3 vetzuren in het middel. Een maal per dag doe je twee tot drie theelepels van het poeder in kokend water. Even roeren en je bent klaar om het product te nuttigen. Een kuur duurt twee tot vier weken.

Voor wie is Black Latte geschikt?

Cafeïne heeft invloed op de werking van het hart. Als je last hebt van je hart kun je beter eerst een dokter raadplegen voordat je het gaat gebruiken.

Is Black Latte Gevaarlijk?

Actieve koolstof hebben we nog niet eerder gezien in een afslankmiddel. Ook wij zijn dus razend benieuwd hoe goed Black Latte werkt. Om deze reden hebben we tien mensen een verpakking gegeven, zodat zij het middel voor ons konden testen.

Je kunt deze zwarte koffie (maar dan anders) heel makkelijk zetten. De drank heeft een lekkere koffiesmaak en is dus voor veel mensen prima te verteren. Door de zwarte kleur ziet het geheel er wel wat bijzonder uit.

Na de eerste week waren de resultaten van de oploskoffie erg goed. De deelnemers hadden gemiddeld 1.5 kilo verloren zonder verdere aanpassingen in hun levensstijl. De resultaten aan het eind van de test, na vier weken, waren echter niet veel beter: 1,9 kilo gemiddeld.

Black Latte Afvallen

De vraag is of je daadwerkelijk kunt afvallen met Black Latte. Deze vraag is niet eenvoudig te beantwoorden. Om hier goed antwoord op te geven nemen we graag eerst de lijst met ingrediënten met je door.

Ingrediënten Black Latte

Onze proefverpakking bevat 3 flesjes en een ingrediëntenlijst. Veel van deze ingrediënten zien we terug in andere afslankproducten. Echter niet in deze samenstelling. Dit maakt het een uniek product. Een volledige lijst met ingrediënten:

 • maltodextrin
 • demineralized whey
 • instant coffee
 • coconut extract
 • xanthan gum,
 • activated charcoal (vegatable carbon dye)
 • chocolate flavour
 • L-carnitine
 • coconut flavour
 • chromium picolinate

Een aantal van de ingrediënten wil ik graag uitlichten met de Nederlandse benamingen:

L-Carnitine

L Carnetine zien we in veel afslankproducten en wordt daarnaast veel gebruikt door topsporters. L Carnetine is een natuurlijke stof en ook te vinden in voedingsmiddelen zoals vis, gevogelte en zuivelproducten. L-carnitine bevordert het gewichtsverlies door vetzuren naar de mitochondriale matrix te transporteren, waar ze oxideren en in energie worden omgezet (bron).

Actieve kool (Activated Charcoal)

Actieve kool is een product van plantaardige oorsprong dat afkomstig is van kokosnootschalen. Het middel is in staat is om chemicaliën, toxines en zware metalen te absorberen die zich in het lichaam hebben geaccumuleerd (bron). Actieve kool helpt het detox- en reinigend vermogen van het lichaam.

Omega 3

Omega 3 zijn ontstekingsremmende meervoudig onverzadigde essentiële vetzuren die het proces van het vrijmaken van opgeslagen vet activeren en stimuleren. Tevens zorgt dit belangrijke vetzuur ervoor dat je lichaam beter op de hormonen leptine en dopamine.

Kokosmelk

De kokosmelk zorgt voor de smaak en heeft daarnaast de eigenschap om je metabolisme te versnellen en helpt daarmee vetreserves en overtollige calorieën op natuurlijke wijze te verbranden.

Kan je Black Latte zelf maken?

Zelf Black Latte maken is helaas niet mogelijk. Wel kun je het Dieet volgen dat goed aansluit bij dit product.

Wetenschappelijk Bewijs

De uitkomsten van ons onderzoek zijn precies wat je van tevoren mag verwachten op basis van de wetenschap. De twee belangrijkste ingrediënten, L-Carnitine en cafeïne, werken allebei maar kort.

In een grote studie waarin tientallen onderzoeken naar L-carnitine werden vergeleken, vond men dat het middel leidt tot een klein gewichtsverlies van ongeveer een halve kilo (bron). Cafeïne helpt ook om gewicht te verliezen (bron), maar het lichaam raakt relatief snel gewend aan deze stof (bron). De effecten van cafeïne worden dan minder sterk. Het effect van Black Latte is zelfs iets groter dan wij verwachtten, omdat beide ingrediënten invloed hebben op de vetverbranding.

Overigens is er geen enkel bewijs dat de actieve koolstof in Black Latte iets doet voor je gewicht. Actieve koolstof wordt gebruikt in situaties waarin de ingewanden snel moeten worden gereinigd, bijvoorbeeld bij voedselvergiftiging of een overdosis. In bepaalde situaties doet het gebruik van actieve koolstof meer goed dan kwaad (bron). De kans bestaat bijvoorbeeld dat je de werking van medicijnen (zoals de pil) vermindert (bron). Overigens heeft geen onze proefpersonen last gehad van de actieve koolstof.

Alternatieven voor Black Latte

Het enige verantwoorde en effectieve alternatief voor Black Latte is de afslank combinatie van KetoX24 Afslankdruppels en de KetoxDetox reinigingskuur.

Een van de beste afslankproducten op de markt is KetoX24. De afslankdruppels van Ketox24 bevatten uitsluitend natuurlijke producten die geen negatieve bijwerkingen hebben. Een van de belangrijkste ingrediënten is Yerba Maté. Dit plantje stimuleert op natuurlijke wijze de vetverbranding (bron). Een ander ingrediënt is groene thee extract. Ook dit ingrediënt helpt op een gezonde manier bij het verliezen van gewicht (bron). Bestellen kan via de officiële website van KetoX24.

Als je de werking van KetoX24 combineert met kleine aanpassingen in je leefstijl dan kun je nog eenvoudiger overtollige kilo’s kwijtraken. Meer dan 10 kilo is mogelijk. Dit alles zonder vervelende bijwerkingen en vervelende gevoelens.

Lees meer over KetoX24 Afslankdruppels

Waar kan ik Black Latte Kopen?

Je kunt een proefverpakking aanvragen op deze website. Voor een korte kuur volstaat een verpakking.

Black Latte Kruidvat

Op het moment van publicatie van deze review is Black Latte niet bij Kruidvat of een andere winkel te koop.

Black Latte Ervaringen

Black Latte is populair, er zijn hierdoor online veel ervaringen te vinden. Onder dit artikel kun je honderden ervaringen lezen met dit afslankproduct.

Black Latte Werkt Niet

We lezen veel berichten dat Black Latte niet werkt en zijn benieuwd naar jouw ervaring. Deel jouw ervaring met andere bezoekers en maak kans op een gratis kuur voor 2 maanden. Reageren kan ook anoniem. We publiceren je email adres niet. Dit is uitsluitend zichtbaar voor de redactie zodat we je kunnen benaderen om de producten toe te sturen.

Deel jouw ervaring met Black Latte

Gebruiksaanwijzing Black Latte

Het gebruik is een eenvoudig. Het is makkelijk en snel te bereiden. Roer twee theelepels Black Latte poeder in 200ml kokend water. Drink dit vervolgens 1 keer per dag

Voordelen

Black Latte is een goed alternatief voor een cappucino of een latte in de ochtend. De kans is best aanwezig dat je er ook nog eens een beetje van afvalt, en dat zonder al te veel moeite.

Nadelen

De kans is heel groot dat je hetzelfde effect behaalt als je iedere ochtend gewoon een bak sterke zwarte koffie zet.

Conclusie

Black Latte maakt de beloften niet waar. Natuurlijk is het mooi als je gewichtsverlies kunt bereiken zonder dat je verder iets doet, maar je hoopt natuurlijk op meer. Daarnaast zitten er nogal wat haken en ogen aan het gebruik van actieve koolstof in het middel. Andere methoden zijn effectiever en beter voor je gezondheid.

Gezonde Groet,

2011 Reacties

 1. Goede morgen, graag zou ik black latte testen. Ik zou graag afvallen.
  Ik weeg nu ca 82 kg en ben 1.m,67 mtr. Leeftijd 53 jr.

  Ik hoor graag van u.

  Met vriendelijke groet
  Marianne Treep

 2. Ik zou me graag aanmelden ik ben al een lange tijd te zwaar, maar vele dieete hou ik gewoon niet vol, ik probeer te sporten maar ook dat geeft niet het gewenste resultaat, ik ben benieuw naar deze methode.

 3. Het lijkt mij een fijn product, bijna te mooi om waar te zijn. Na wat research (en heel veel mooie verhalen verder) ben ik toch echt benieuwd wat het product voor mij kan doen. Ik wil graag testen of het werkt en daar overtuigt van worden!

 4. Door mijn medicatie tijdens het verwerken van een trauma ben ik 15kg aangekomen. Ik eet op het moment erg weinig op een dag maar blijf langzaam aankomen, in plaats van af te vallen. Ik krijg dit gewicht er niet af door minder te eten of te sporten en wil daarom graag deze black latte proberen.
  Ik heb een beetje research gedaan en het lijkt mij een fijn product. In ieder geval het testen waard;)

 5. Reeds diverse diëten geprobeerd en gesport zonder succes daarom wil ik graag black latte testen en zelf kunnen ervaren waar anderen het over hebben

 6. Graag zou ik dit willen proberen. Ben echt aangekomen en niets helpt. Ik ben nog niet echt overtuigt maar wil dit zeker proberen.

 7. Ik wil graag de Black Latte uitproberen. Door de overgang is de cellulite op benen en armen enorm. Ik hoop dat Black Latte mij op weg helpt dit probleem te verminderen.

 8. Ik ben Carolina en 53 jaar
  Moeder van 2 jonge pubers

  Ik weeg 25 kg te zwaar. En mijn bloeddruk is te hoog.
  Nu (gelukkig) wel onder controle met medicatie.

  2 redenen voor mij om minimaal 20 a 25 kg af te vallen zijn;

  * Voor mijn gezondheid is afvallen een pré, zodat de medicatie minder hoeft te zijn of zelfs helemaal weg kan. Hoge bloeddruk is een sluipmoordenaar

  * Graag wil ik ook afvallen, om mijn zelf vertrouwen weer terug te krijgen en dat ik mij veel beter ga voelen, zowel fysiek als mentaal.

  Zou super fijn zijn om de kans te krijgen om het product te mogen testen.

  Vrgr Carolina

 9. Ik ben al heel lang bezig met afvallen en sporten.
  Inmiddels was er toch 24kg af.
  Ondertussen zit ik al even op eenzelfde gewicht, alsook soms weer tot drie of meer. Ik ben dus op zoek naar een manier om de laatste kilootjes eraf te krijgen.

 10. Ik zou het graag willen testen. Ik heb vanalles geprobeerd om af te vallen. Ik heb namelijk op mijn jonge leeftijd (31), heupartrose te wijten aan een vroegere ongeluk die ik op men 14 jaar heb gehad. Ik heb het moeilijk om men operatie voor een heupprothese aan te gaan, omdat ik door te weinig bewegen door de pijn 17 kg ben bijgekomen de laatste jaar. De dokter raadt me aan om af te vallen vooraleer ik de operatie aanga. Omdat dit een beter resultaat zou geven dan nu. Ik probeer te fietsen omdat dut het enige is dat ik effectief kan doen. Veel stappen of lopen of hevig sporten zit er momenteel niet in. Ik denk dat ik hiervoor een geschikte kandidaat zijn om te testen geloof ik. Aangezien dat ze beloven on enkel met een gezonde voeding en zonder sport het verschil enorm zou opmerken. Ik ben zeer benieuwd. Nog steeds sceptisch maar tegelijk zeer nieuwsgierig. Daarom had ik graag deel willen maken als proefkonijn.

 11. Bijna een week gebruik ik Black Latte als lunch. Dit zou het meeste afvaleffect hebben volgens de verkoper. Daarbij eet ik gezond. Ik ben met Black Latte ong 0.5 kg afgevallen. Schiet niet op zo voor de eerste week…. Ik ga weer terug naar ketox24 afslankdruppels

  • Ik zou het graag willen testen. Ik heb vanalles geprobeerd om af te vallen. Ik heb namelijk op mijn jonge leeftijd (31), heupartrose te wijten aan een vroegere ongeluk die ik op men 14 jaar heb gehad. Ik heb het moeilijk om men operatie voor een heupprothese aan te gaan, omdat ik door te weinig bewegen door de pijn 17 kg ben bijgekomen de laatste jaar. De dokter raadt me aan om af te vallen vooraleer ik de operatie aanga. Omdat dit een beter resultaat zou geven dan nu. Ik probeer te fietsen omdat dut het enige is dat ik effectief kan doen. Veel stappen of lopen of hevig sporten zit er momenteel niet in. Ik denk dat ik hiervoor een geschikte kandidaat zijn om te testen geloof ik. Aangezien dat ze beloven on enkel met een gezonde voeding en zonder sport het verschil enorm zou opmerken. Ik ben zeer benieuwd. Nog steeds sceptisch maar tegelijk zeer nieuwsgierig. Daarom had ik graag deel willen maken La proefkonijn.

 12. Na het overwinnen van een eetstoornis, ben ik ruim 20 kilo aangekomen. Dit betekent dat ik inmiddels overgewicht heb. Ik zit hier door niet meer lekker in mijn vel, en wil niets liever dan afvallen. Maar dan zonder terug te vallen in oude gewoontes. Omdat ik niet zeker ben van de effectieve werking van Black Latte zou ik graag een proefpakket ontvangen om uit te testen of het een juiste manier is voor mijn lichaam.

 13. Door mijn PDS ben ik afgelopen tijd veel aangekomen en het lukt ook niet om het kwijt te raken. Ik zou dit graag willen testen het klinkt te mooi om waar te zijn,!

 14. Hallo ik ben kelly 40 jaar en mijn hele leven ben ik al te zwaar al van allerlei diëten geprobeerd maar helaas, graag zou ik jullie product eens willen proberen of dit wel werkt ik hoor het van jullie mvg kelly

 15. Ik ben 30 kilo te zwaar. Voornamelijk door gebruik van serestine voor mijn depressie . Van depressies heb ik geen last meer, van mijn overgewicht wel. Tal van diëten hebben geen resultaat gehad. Ben ook een beetje sceptisch of een glas zwarte koffie/thee elke morgen zou helpen maar zou het wel willen testen. Tenslotte moet er 30 kilo af, dus ben ik zeker een goed voor en erna voorbeeld als het zou lukken.

 16. Na een slanke periode val ik helaas vaak terug in een dikkere periode. Dit omdat ik altijd trek heb ik eten. Ik heb het succes verhaal gelezen en ben enthousiast geworden. Zou heel graag uit willen proberen of het voor mij ook werkt.

 17. Na een slanke periode val ik helaas vaak terug in een dikkere periode. Dit omdat ik altijd trek heb ik eten. Ik heb het succes verhaal gelezen en ben enthousiast geworden. Zou heel graag uit willen proberen of het voor mij ook werkt.

 18. Ik deel graag mee aan het testpanel. Anderhalf jaar geleden werd ik erg ziek en ben ik door medicatie 10 kilo aangekomen. Inmiddels ben ik daar van af, maar omdat ik door mijn ziekte niet meer kan sporten en weinig bewegen, lukt het niet om die kilo’s er weer af te krijgen. Ik ben altijd erg sceptisch over dit soort producten en zou het dan ook graag zelf eens ervaren.

  • Ik heb black latte geprobeerd, voor mij helpt het veel minder goed als ketox24! nog 7 kilo te gaan gaat me met 1 kuur ketox24 makkelijk lukken. Had gehoopt dat dit beter zou werken maar helaas.

 19. Ik ben 15 kilo te zwaar. Over 5 weken ben ik jarig en dan zou het toch mooi zijn als ze er af zijn.
  Mijn gezondheid lijdt er ook onder. Veel pijn in mijn gewrichten. Heb al een nieuwe heup, op een 2de zit ik nog niet te wachten .
  Hoop echt dat ik het kan en mag uit testen.

 20. Hallo ik ben Ineke, ik ben 59, na een jaar stoppen met roken ben ik 12 kilo aangekomen en ik zit daardoor niet meer lekker in mijn vel, graag zou ik dit eens willen proberen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.