Black Latte Review en Ervaringen

Black Latte kopen? Lees dan eerst deze review en ervaringen. Is Black Latte gevaarlijk en geschikt voor verkoop in Nederland en België? Werkt het echt? Het klinkt als een spannend nieuw drankje van de Starbucks of een andere koffieketen, maar het is het niet. Wat het wel is? Een afslankproduct gebaseerd op koffie. Black Latte is zwart door de aanwezigheid van zwarte koolstof. Volgens de fabrikant zou je er eenvoudig tien kilo van af moeten kunnen vallen, en dat binnen vier weken. Op dit moment is alleen KetoX24 een goed alternatief voor Black Latte. 

ketox24 korting

Black Latte Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Black Latte zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij het graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Er zijn nog slecht 28 pakketten beschikbaar

Wat is Black Latte?

Black Latte is een afslankmiddel dat gebaseerd is op koffie (en dus cafeïne). Verder vind je onder andere L-carnitine, kokosmelk en omega-3 vetzuren in het middel. Een maal per dag doe je twee tot drie theelepels van het poeder in kokend water. Even roeren en je bent klaar om het product te nuttigen. Een kuur duurt twee tot vier weken.

Voor wie is Black Latte geschikt?

Cafeïne heeft invloed op de werking van het hart. Als je last hebt van je hart kun je beter eerst een dokter raadplegen voordat je het gaat gebruiken.

Is Black Latte Gevaarlijk?

Actieve koolstof hebben we nog niet eerder gezien in een afslankmiddel. Ook wij zijn dus razend benieuwd hoe goed Black Latte werkt. Om deze reden hebben we tien mensen een verpakking gegeven, zodat zij het middel voor ons konden testen.

Je kunt deze zwarte koffie (maar dan anders) heel makkelijk zetten. De drank heeft een lekkere koffiesmaak en is dus voor veel mensen prima te verteren. Door de zwarte kleur ziet het geheel er wel wat bijzonder uit.

Na de eerste week waren de resultaten van de oploskoffie erg goed. De deelnemers hadden gemiddeld 1.5 kilo verloren zonder verdere aanpassingen in hun levensstijl. De resultaten aan het eind van de test, na vier weken, waren echter niet veel beter: 1,9 kilo gemiddeld.

Black Latte Afvallen

De vraag is of je daadwerkelijk kunt afvallen met Black Latte. Deze vraag is niet eenvoudig te beantwoorden. Om hier goed antwoord op te geven nemen we graag eerst de lijst met ingrediënten met je door.

Ingrediënten Black Latte

Onze proefverpakking bevat 3 flesjes en een ingrediëntenlijst. Veel van deze ingrediënten zien we terug in andere afslankproducten. Echter niet in deze samenstelling. Dit maakt het een uniek product. Een volledige lijst met ingrediënten:

 • maltodextrin
 • demineralized whey
 • instant coffee
 • coconut extract
 • xanthan gum,
 • activated charcoal (vegatable carbon dye)
 • chocolate flavour
 • L-carnitine
 • coconut flavour
 • chromium picolinate

Een aantal van de ingrediënten wil ik graag uitlichten met de Nederlandse benamingen:

L-Carnitine

L Carnetine zien we in veel afslankproducten en wordt daarnaast veel gebruikt door topsporters. L Carnetine is een natuurlijke stof en ook te vinden in voedingsmiddelen zoals vis, gevogelte en zuivelproducten. L-carnitine bevordert het gewichtsverlies door vetzuren naar de mitochondriale matrix te transporteren, waar ze oxideren en in energie worden omgezet (bron).

Actieve kool (Activated Charcoal)

Actieve kool is een product van plantaardige oorsprong dat afkomstig is van kokosnootschalen. Het middel is in staat is om chemicaliën, toxines en zware metalen te absorberen die zich in het lichaam hebben geaccumuleerd (bron). Actieve kool helpt het detox- en reinigend vermogen van het lichaam.

Omega 3

Omega 3 zijn ontstekingsremmende meervoudig onverzadigde essentiële vetzuren die het proces van het vrijmaken van opgeslagen vet activeren en stimuleren. Tevens zorgt dit belangrijke vetzuur ervoor dat je lichaam beter op de hormonen leptine en dopamine.

Kokosmelk

De kokosmelk zorgt voor de smaak en heeft daarnaast de eigenschap om je metabolisme te versnellen en helpt daarmee vetreserves en overtollige calorieën op natuurlijke wijze te verbranden.

Kan je Black Latte zelf maken?

Zelf Black Latte maken is helaas niet mogelijk. Wel kun je het Dieet volgen dat goed aansluit bij dit product.

Wetenschappelijk Bewijs

De uitkomsten van ons onderzoek zijn precies wat je van tevoren mag verwachten op basis van de wetenschap. De twee belangrijkste ingrediënten, L-Carnitine en cafeïne, werken allebei maar kort.

In een grote studie waarin tientallen onderzoeken naar L-carnitine werden vergeleken, vond men dat het middel leidt tot een klein gewichtsverlies van ongeveer een halve kilo (bron). Cafeïne helpt ook om gewicht te verliezen (bron), maar het lichaam raakt relatief snel gewend aan deze stof (bron). De effecten van cafeïne worden dan minder sterk. Het effect van Black Latte is zelfs iets groter dan wij verwachtten, omdat beide ingrediënten invloed hebben op de vetverbranding.

Overigens is er geen enkel bewijs dat de actieve koolstof in Black Latte iets doet voor je gewicht. Actieve koolstof wordt gebruikt in situaties waarin de ingewanden snel moeten worden gereinigd, bijvoorbeeld bij voedselvergiftiging of een overdosis. In bepaalde situaties doet het gebruik van actieve koolstof meer goed dan kwaad (bron). De kans bestaat bijvoorbeeld dat je de werking van medicijnen (zoals de pil) vermindert (bron). Overigens heeft geen onze proefpersonen last gehad van de actieve koolstof.

Alternatieven voor Black Latte

Het enige verantwoorde en effectieve alternatief voor Black Latte is de afslank combinatie van KetoX24 Afslankdruppels en de KetoxDetox reinigingskuur.

Een van de beste afslankproducten op de markt is KetoX24. De afslankdruppels van Ketox24 bevatten uitsluitend natuurlijke producten die geen negatieve bijwerkingen hebben. Een van de belangrijkste ingrediënten is Yerba Maté. Dit plantje stimuleert op natuurlijke wijze de vetverbranding (bron). Een ander ingrediënt is groene thee extract. Ook dit ingrediënt helpt op een gezonde manier bij het verliezen van gewicht (bron). Bestellen kan via de officiële website van KetoX24.

Als je de werking van KetoX24 combineert met kleine aanpassingen in je leefstijl dan kun je nog eenvoudiger overtollige kilo’s kwijtraken. Meer dan 10 kilo is mogelijk. Dit alles zonder vervelende bijwerkingen en vervelende gevoelens.

Lees meer over KetoX24 Afslankdruppels

Waar kan ik Black Latte Kopen?

Je kunt een proefverpakking aanvragen op deze website. Voor een korte kuur volstaat een verpakking.

Black Latte Kruidvat

Op het moment van publicatie van deze review is Black Latte niet bij Kruidvat of een andere winkel te koop.

Black Latte Ervaringen

Black Latte is populair, er zijn hierdoor online veel ervaringen te vinden. Onder dit artikel kun je honderden ervaringen lezen met dit afslankproduct.

Black Latte Werkt Niet

We lezen veel berichten dat Black Latte niet werkt en zijn benieuwd naar jouw ervaring. Deel jouw ervaring met andere bezoekers en maak kans op een gratis kuur voor 2 maanden. Reageren kan ook anoniem. We publiceren je email adres niet. Dit is uitsluitend zichtbaar voor de redactie zodat we je kunnen benaderen om de producten toe te sturen.

Deel jouw ervaring met Black Latte

Gebruiksaanwijzing Black Latte

Het gebruik is een eenvoudig. Het is makkelijk en snel te bereiden. Roer twee theelepels Black Latte poeder in 200ml kokend water. Drink dit vervolgens 1 keer per dag

Voordelen

Black Latte is een goed alternatief voor een cappucino of een latte in de ochtend. De kans is best aanwezig dat je er ook nog eens een beetje van afvalt, en dat zonder al te veel moeite.

Nadelen

De kans is heel groot dat je hetzelfde effect behaalt als je iedere ochtend gewoon een bak sterke zwarte koffie zet.

Conclusie

Black Latte maakt de beloften niet waar. Natuurlijk is het mooi als je gewichtsverlies kunt bereiken zonder dat je verder iets doet, maar je hoopt natuurlijk op meer. Daarnaast zitten er nogal wat haken en ogen aan het gebruik van actieve koolstof in het middel. Andere methoden zijn effectiever en beter voor je gezondheid.

Gezonde Groet,

2254 Reacties

 1. Ik wil niks liever dan afvallen! Ik heb al zoveel geprobeerd😣😣. Sporten gaat me moeilijk af ivm chronische pijn klachten. Misschien is dit wat voor mij.

 2. Ik zou dit graag willen testen omdat ik heel sceptisch ben over dit soort producten, het klinkt te mooi on waar te zijn. Ik heb overgewicht en zou dus een goed testpersoon zijn.

 3. Ik heb de black latte gebruikt en het heeft bij mij minimaal gewerkt.
  Om af te vallen gebruik ik nu ketox24 en ben ik weer gaan sporten.
  Min eerste flesje van 24 dagen heb ik nu achter de rug, nog 1 te gaan. Tussenstand -11 kilo

 4. Ik zou dit graag willen testen omdat ik al een jaar van mij spieren botten en gewrichten pijn heb wordt hier heel erg moe van slaap al n jaar niet goed door waaronder nog meer klachten ontstaan lieve gr hannie

 5. Ik zou dit product graag willen testen. Ik lees zoveel positieve reacties. daarom ben ik benieuwd of dit ook bij mij zou werken voordat ik dit product ga kopen zou ik het eerst willen testen

 6. Ik ben bereid om dit product te gebruiken en te evalueren. Ik heb al jaren last gehad van overgewicht en ik heb er alles aangedaan en heel veel diëten geprobeerd, maar het helpt mij niet echt. Ik krijg door overgewicht diverse klachten en ik werd heel lang op school gepest door overgewicht en nog al word ik “dikzak” genoemd. Ik zou het graag willen hebben.

 7. Ik ben 1.63 en weeg nu 73 kilo .
  Ik wil er 10 kg af hebben en weet wel hoe ik moet afvallen alleen ben erg nieuwsgierig of dit product doet wat het beloofd en het dus sneller kan dan de ouderwetse afzien manier.
  Zou het graag testen dus !
  Groetjes Ilja

 8. Ik ben al zo lang bezig met verschillende afslank dieëten en niks lijkt effectief en duurzaam te werken. Ik zou dit graag willen proberen aangezien ik verhalen las van mensen die super veel zijn afgevallen in een korte periode zonder extreme dieets te volgen of meer te zijn gaan sporten. Ik zou het heel graag willen testen

 9. Ik kamp al een hele lange tijd met mijn gewicht en dit brengt mij vaak in onzekerheid. Veel verschillende diëten geprobeerd, maar het hielp niet veel en ben nog steeds niet tevreden. Daarom wil ik graag black latte uitproberen en namens alle vrouwen die ook struggelen met afvallen, testen of dit goed zal werken!

 10. Hallo,

  Ik zou Black Latte graag proberen een beoordelen. Ik heb diverse middelen geprobeerd, oa Juice Plus en Cambridge.
  Helaas zonder het gewenste resultaat…
  Ik heb intussen veel gelezen over Black Latte en wil het graag proberen!

  Ik hoop van u te horen!

  Met vriendelijke groet,

  Judith van Es

 11. Ik drink al bijna 3 weken de latte,net 1,5 kilo kwijt…. maar dat zal wel zijn omdat ik heel erg op de voeding let!! Beslist niet door de latte. Ik ga nu weer ketox24 gebruiken, hiermee ben ik 16 kilo afgevallen! Nog 4 te gaan.

 12. Ik ben bereid om dit product te testen en evalueren. Ik heb diverse klachten en zou helpen als ik af zou kunnen vallen.
  Laat mij weten of ik hiervoor in aanmerking kan komen.

 13. Ik zou erg graag de Black Latte willen proberen. Ik ben al 20 kg afgevallen, maar de laatste loodjes zijn zwaar. Heb al veel supplementen geprobeerd, maar blijken niet altijd te werken. Ben benieuwd naar dit product. Zou graag willen proberen!

 14. Ik wil graag afvallen maar bij alles wat ik heb geprobeerd, is mij dat niet gelukt. Het lijkt wel of ik steeds dikker word.

 15. Ik wil graag afvallen maar bij alles wat ik heb geprobeerd, is mij dat niet gelukt. Alleen ketox24 ben ik 16 kilo afgevallen maar dat is helaas uitverkocht.

 16. Graag zou ik 15kg willen afvallen. Verschillende diëten geprobeerd, maar heb even een extra boost nodig. Graag zou ik black latte willen testen.

 17. Sinds ik in de overgang zit, komt er alleen maar gewicht bij in plaats van er af. Ik zou heel graag willen afvallen, maar heb het idee dat niks werkt. Daarom zou ik dit graag willen proberen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.