Black Latte Review en Ervaringen

Black Latte kopen? Lees dan eerst deze review en ervaringen. Is Black Latte gevaarlijk en geschikt voor verkoop in Nederland en België? Werkt het echt? Het klinkt als een spannend nieuw drankje van de Starbucks of een andere koffieketen, maar het is het niet. Wat het wel is? Een afslankproduct gebaseerd op koffie. Black Latte is zwart door de aanwezigheid van zwarte koolstof. Volgens de fabrikant zou je er eenvoudig tien kilo van af moeten kunnen vallen, en dat binnen vier weken. Op dit moment is alleen KetoX24 een goed alternatief voor Black Latte. 

ketox24 korting

Black Latte Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Black Latte zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij het graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Er zijn nog slecht 28 pakketten beschikbaar

Wat is Black Latte?

Black Latte is een afslankmiddel dat gebaseerd is op koffie (en dus cafeïne). Verder vind je onder andere L-carnitine, kokosmelk en omega-3 vetzuren in het middel. Een maal per dag doe je twee tot drie theelepels van het poeder in kokend water. Even roeren en je bent klaar om het product te nuttigen. Een kuur duurt twee tot vier weken.

Voor wie is Black Latte geschikt?

Cafeïne heeft invloed op de werking van het hart. Als je last hebt van je hart kun je beter eerst een dokter raadplegen voordat je het gaat gebruiken.

Is Black Latte Gevaarlijk?

Actieve koolstof hebben we nog niet eerder gezien in een afslankmiddel. Ook wij zijn dus razend benieuwd hoe goed Black Latte werkt. Om deze reden hebben we tien mensen een verpakking gegeven, zodat zij het middel voor ons konden testen.

Je kunt deze zwarte koffie (maar dan anders) heel makkelijk zetten. De drank heeft een lekkere koffiesmaak en is dus voor veel mensen prima te verteren. Door de zwarte kleur ziet het geheel er wel wat bijzonder uit.

Na de eerste week waren de resultaten van de oploskoffie erg goed. De deelnemers hadden gemiddeld 1.5 kilo verloren zonder verdere aanpassingen in hun levensstijl. De resultaten aan het eind van de test, na vier weken, waren echter niet veel beter: 1,9 kilo gemiddeld.

Black Latte Afvallen

De vraag is of je daadwerkelijk kunt afvallen met Black Latte. Deze vraag is niet eenvoudig te beantwoorden. Om hier goed antwoord op te geven nemen we graag eerst de lijst met ingrediënten met je door.

Ingrediënten Black Latte

Onze proefverpakking bevat 3 flesjes en een ingrediëntenlijst. Veel van deze ingrediënten zien we terug in andere afslankproducten. Echter niet in deze samenstelling. Dit maakt het een uniek product. Een volledige lijst met ingrediënten:

 • maltodextrin
 • demineralized whey
 • instant coffee
 • coconut extract
 • xanthan gum,
 • activated charcoal (vegatable carbon dye)
 • chocolate flavour
 • L-carnitine
 • coconut flavour
 • chromium picolinate

Een aantal van de ingrediënten wil ik graag uitlichten met de Nederlandse benamingen:

L-Carnitine

L Carnetine zien we in veel afslankproducten en wordt daarnaast veel gebruikt door topsporters. L Carnetine is een natuurlijke stof en ook te vinden in voedingsmiddelen zoals vis, gevogelte en zuivelproducten. L-carnitine bevordert het gewichtsverlies door vetzuren naar de mitochondriale matrix te transporteren, waar ze oxideren en in energie worden omgezet (bron).

Actieve kool (Activated Charcoal)

Actieve kool is een product van plantaardige oorsprong dat afkomstig is van kokosnootschalen. Het middel is in staat is om chemicaliën, toxines en zware metalen te absorberen die zich in het lichaam hebben geaccumuleerd (bron). Actieve kool helpt het detox- en reinigend vermogen van het lichaam.

Omega 3

Omega 3 zijn ontstekingsremmende meervoudig onverzadigde essentiële vetzuren die het proces van het vrijmaken van opgeslagen vet activeren en stimuleren. Tevens zorgt dit belangrijke vetzuur ervoor dat je lichaam beter op de hormonen leptine en dopamine.

Kokosmelk

De kokosmelk zorgt voor de smaak en heeft daarnaast de eigenschap om je metabolisme te versnellen en helpt daarmee vetreserves en overtollige calorieën op natuurlijke wijze te verbranden.

Kan je Black Latte zelf maken?

Zelf Black Latte maken is helaas niet mogelijk. Wel kun je het Dieet volgen dat goed aansluit bij dit product.

Wetenschappelijk Bewijs

De uitkomsten van ons onderzoek zijn precies wat je van tevoren mag verwachten op basis van de wetenschap. De twee belangrijkste ingrediënten, L-Carnitine en cafeïne, werken allebei maar kort.

In een grote studie waarin tientallen onderzoeken naar L-carnitine werden vergeleken, vond men dat het middel leidt tot een klein gewichtsverlies van ongeveer een halve kilo (bron). Cafeïne helpt ook om gewicht te verliezen (bron), maar het lichaam raakt relatief snel gewend aan deze stof (bron). De effecten van cafeïne worden dan minder sterk. Het effect van Black Latte is zelfs iets groter dan wij verwachtten, omdat beide ingrediënten invloed hebben op de vetverbranding.

Overigens is er geen enkel bewijs dat de actieve koolstof in Black Latte iets doet voor je gewicht. Actieve koolstof wordt gebruikt in situaties waarin de ingewanden snel moeten worden gereinigd, bijvoorbeeld bij voedselvergiftiging of een overdosis. In bepaalde situaties doet het gebruik van actieve koolstof meer goed dan kwaad (bron). De kans bestaat bijvoorbeeld dat je de werking van medicijnen (zoals de pil) vermindert (bron). Overigens heeft geen onze proefpersonen last gehad van de actieve koolstof.

Alternatieven voor Black Latte

Het enige verantwoorde en effectieve alternatief voor Black Latte is de afslank combinatie van KetoX24 Afslankdruppels en de KetoxDetox reinigingskuur.

Een van de beste afslankproducten op de markt is KetoX24. De afslankdruppels van Ketox24 bevatten uitsluitend natuurlijke producten die geen negatieve bijwerkingen hebben. Een van de belangrijkste ingrediënten is Yerba Maté. Dit plantje stimuleert op natuurlijke wijze de vetverbranding (bron). Een ander ingrediënt is groene thee extract. Ook dit ingrediënt helpt op een gezonde manier bij het verliezen van gewicht (bron). Bestellen kan via de officiële website van KetoX24.

Als je de werking van KetoX24 combineert met kleine aanpassingen in je leefstijl dan kun je nog eenvoudiger overtollige kilo’s kwijtraken. Meer dan 10 kilo is mogelijk. Dit alles zonder vervelende bijwerkingen en vervelende gevoelens.

Lees meer over KetoX24 Afslankdruppels

Waar kan ik Black Latte Kopen?

Je kunt een proefverpakking aanvragen op deze website. Voor een korte kuur volstaat een verpakking.

Black Latte Kruidvat

Op het moment van publicatie van deze review is Black Latte niet bij Kruidvat of een andere winkel te koop.

Black Latte Ervaringen

Black Latte is populair, er zijn hierdoor online veel ervaringen te vinden. Onder dit artikel kun je honderden ervaringen lezen met dit afslankproduct.

Black Latte Werkt Niet

We lezen veel berichten dat Black Latte niet werkt en zijn benieuwd naar jouw ervaring. Deel jouw ervaring met andere bezoekers en maak kans op een gratis kuur voor 2 maanden. Reageren kan ook anoniem. We publiceren je email adres niet. Dit is uitsluitend zichtbaar voor de redactie zodat we je kunnen benaderen om de producten toe te sturen.

Deel jouw ervaring met Black Latte

Gebruiksaanwijzing Black Latte

Het gebruik is een eenvoudig. Het is makkelijk en snel te bereiden. Roer twee theelepels Black Latte poeder in 200ml kokend water. Drink dit vervolgens 1 keer per dag

Voordelen

Black Latte is een goed alternatief voor een cappucino of een latte in de ochtend. De kans is best aanwezig dat je er ook nog eens een beetje van afvalt, en dat zonder al te veel moeite.

Nadelen

De kans is heel groot dat je hetzelfde effect behaalt als je iedere ochtend gewoon een bak sterke zwarte koffie zet.

Conclusie

Black Latte maakt de beloften niet waar. Natuurlijk is het mooi als je gewichtsverlies kunt bereiken zonder dat je verder iets doet, maar je hoopt natuurlijk op meer. Daarnaast zitten er nogal wat haken en ogen aan het gebruik van actieve koolstof in het middel. Andere methoden zijn effectiever en beter voor je gezondheid.

Gezonde Groet,

2418 Reacties

 1. Hoi ik zou graag tegen de zomer een 10 kilo willen verliezen
  Hopen dat mijn rugpijn hierdoor ook weggaat
  Zou dit graag gratis proberen
  Gr

 2. Hoi ik ben diabète en door jarenlang insulinegebruik enkele kilo’s bijgekomen die er niet meer af willen, zou ik dit product willen uittesten.

 3. Hallo, ik denk na het lezen van dit artikel alle stoffen uit black latte uit je gewone voeding kan halen. Ik ben heel sceptisch hierover maar wil het graag proberen!

 4. Hallo, ik denk na het lezen van dit artikel alle stoffen uit black latte uit je gewone voeding kan halen. Mocht dit een wonderproduct zijn dan was dit allang in het nieuws verschenen! Lieve mensen, gooi je portemonnee niet op straat en leef gezond!

 5. Ik zou tegen de zomer graag nog een 6tal kilo’s kwijt willen. Ik volg WW en blijf momenteel hangen, wat me ontmoedigd. Dus hulp is welkom.

 6. Hallo ik ben suikerpatient type 2. Eet momenteel koolhydraatarm. Om af te allen. Vind het moeilijk om vol te houden. Ben dan ook zeer benieuwd naar de Black Latte. En zou het graag uitproberen met een proefpakket.

 7. Ik zou het graag willen proberen ,ik heb een bgp en was daar 40 kilo mee afgevallen maar in de loop der jaren weer 20 kilo aangekomen . Graag zou ik deze overtollige kilo’s weer kwijtraken , ook omdat ik heel veel rugpijn heb.

 8. Ik vind het heel lastig om zelf af te vallen. Heb al zoveel geprobeerd en zoveel geld eraan uitgegeven. Dit lijkt me ideaal gratis uit proberen en als het echt werkt koop ik het daarna nog eens want wil graag rond de dertig kilo kwijt

 9. Graag zou ik het willen testen omdat ik vorig jaar 10 kg afgeslankt was met de weight watchers en nu alles er weer bij zit.
  Dit frustreert me heel erg.
  Ben heel benieuwd of dit ook zo goed werkt en zal het graag willen ervaren.

 10. Ik ben altijd bezig met mijn lijf en heb veel moeite stabiel te blijven. Ik zou heem graag wat kilo’s krijt raken. Ik ben erg benieuwd naar black latte en zou het graag testen

 11. Na de bevalling van de 2de kindje ben ik 12 kg zwarder gebleven dan voor de zwangeschap. Ik vind mijn lichaam niet meer mooi en ik pas niet meer in de kleren. De zomer is bijna daar en ik schaam mij om zo rond te lopen. Vroeger kon ik s avonds gewoon een slaatje eten maar nu is meestal laat in de avond dat ik tijd heb om te koken en een fatsoelijk maaltijd te eten. Tussendoor eet ik koekjes om de honger te stillen. Ik zou graag black koffie willen proberen omdat ik geen tijd heb om te sporten om een dieet te volgen maar wil graag mijn gewicht terug

 12. Ik zou het graag gratis willen testen om te kijken of ik hiemee mijn laatste overtollige 10 kgs kan kwijt raken !

 13. Ik wil het graag proberen, mijn BMI is veel te hoog, heb veel hangend vet, schaam me er erg voor al ben ik 55 jaar, kom al een paar jaar niet op het strand met vakantie en we gaan geregeld, daarom geef ik mij op om het te doen, ben een vrouw ben 162 lang en 81 kilo

 14. Volgens doktoren moet ik 50 kilo afvallen .
  Behalve overgewicht ben ik kerngezond normaal cholestrol gehalte bloeddruk normaal enz.
  Dit zou een goed startzetje zijn.

 15. Ik wil deze zomer mijn vet op buik en heupen kwijt zijn. Zodat ik weer in mijn bikini pas, en het er niet onsmakelijk uitziet

 16. Ik wil het product graag proberen omdat ik na mijn zwangerschap nog steeds 15 kilo zwaarder ben en ik het er Niet af krijg

 17. Ik zou het graag uit willen proberen,doordat ik arthrose heb,en een knie prothese,kan ik met n personalcoach 1x pw 20 min sporten. Ik heb veel geprobeerd,maar t lukt me niet. Ik ben 61 jaar en zou me enkele kilo’s lichter willen voelen,en weer goed in mijn vel willen zitten. De kleren dragen die me heerlijk zitten. Dus super graag proberen.thx

 18. Het lukt me tot nu toe maar niet om een paar kilo’s kwijt te raken, koffie drinken en afvallen lijkt me ideaal.
  Wil het graag proberen of dit middel werkt.

 19. ik zou het graag proberen; ik ben al wat jaartje een paar kilo te zwaar en niets lijkt effect te hebben, terwijl ik toch een ‘normale levenstijl’ en gezond eetpatroon heb. Een beetje hulp, als dit werkt, zou dus zeer welkom zijn

 20. Hoi, ik zou het graag proberen om de 30 kilo teveel eraf te krijgen, maar ook omdat ik zeer geïnteresseerd ben of dit product inderdaad zo werkt. Heb al veel gelezen over actieve koolstof en zou het graag uittesten.

 21. Graag zou ik het willen testen omdat ik vorig jaar 10 kg afgeslankt was met de weight watchers en nu alles er weer bij zit.
  Dit frustreert me heel erg.
  Ben heel benieuwd of dit ook zo goed werkt en zal het graag willen ervaren.

 22. Ik heb met een normaal eetpatroon bijna me ideale gewicht behaald alleen de laatste 7 kg wil gewoon niet lukken, misschien dat dit het laatste zetje gaat geven☘️

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.