Black Latte Review en Ervaringen

Black Latte kopen? Lees dan eerst deze review en ervaringen. Is Black Latte gevaarlijk en geschikt voor verkoop in Nederland en België? Werkt het echt? Het klinkt als een spannend nieuw drankje van de Starbucks of een andere koffieketen, maar het is het niet. Wat het wel is? Een afslankproduct gebaseerd op koffie. Black Latte is zwart door de aanwezigheid van zwarte koolstof. Volgens de fabrikant zou je er eenvoudig tien kilo van af moeten kunnen vallen, en dat binnen vier weken. Op dit moment is alleen KetoX24 een goed alternatief voor Black Latte. 

ketox24 korting

Black Latte Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Black Latte zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij het graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Er zijn nog slecht 28 pakketten beschikbaar

Wat is Black Latte?

Black Latte is een afslankmiddel dat gebaseerd is op koffie (en dus cafeïne). Verder vind je onder andere L-carnitine, kokosmelk en omega-3 vetzuren in het middel. Een maal per dag doe je twee tot drie theelepels van het poeder in kokend water. Even roeren en je bent klaar om het product te nuttigen. Een kuur duurt twee tot vier weken.

Voor wie is Black Latte geschikt?

Cafeïne heeft invloed op de werking van het hart. Als je last hebt van je hart kun je beter eerst een dokter raadplegen voordat je het gaat gebruiken.

Is Black Latte Gevaarlijk?

Actieve koolstof hebben we nog niet eerder gezien in een afslankmiddel. Ook wij zijn dus razend benieuwd hoe goed Black Latte werkt. Om deze reden hebben we tien mensen een verpakking gegeven, zodat zij het middel voor ons konden testen.

Je kunt deze zwarte koffie (maar dan anders) heel makkelijk zetten. De drank heeft een lekkere koffiesmaak en is dus voor veel mensen prima te verteren. Door de zwarte kleur ziet het geheel er wel wat bijzonder uit.

Na de eerste week waren de resultaten van de oploskoffie erg goed. De deelnemers hadden gemiddeld 1.5 kilo verloren zonder verdere aanpassingen in hun levensstijl. De resultaten aan het eind van de test, na vier weken, waren echter niet veel beter: 1,9 kilo gemiddeld.

Black Latte Afvallen

De vraag is of je daadwerkelijk kunt afvallen met Black Latte. Deze vraag is niet eenvoudig te beantwoorden. Om hier goed antwoord op te geven nemen we graag eerst de lijst met ingrediënten met je door.

Ingrediënten Black Latte

Onze proefverpakking bevat 3 flesjes en een ingrediëntenlijst. Veel van deze ingrediënten zien we terug in andere afslankproducten. Echter niet in deze samenstelling. Dit maakt het een uniek product. Een volledige lijst met ingrediënten:

 • maltodextrin
 • demineralized whey
 • instant coffee
 • coconut extract
 • xanthan gum,
 • activated charcoal (vegatable carbon dye)
 • chocolate flavour
 • L-carnitine
 • coconut flavour
 • chromium picolinate

Een aantal van de ingrediënten wil ik graag uitlichten met de Nederlandse benamingen:

L-Carnitine

L Carnetine zien we in veel afslankproducten en wordt daarnaast veel gebruikt door topsporters. L Carnetine is een natuurlijke stof en ook te vinden in voedingsmiddelen zoals vis, gevogelte en zuivelproducten. L-carnitine bevordert het gewichtsverlies door vetzuren naar de mitochondriale matrix te transporteren, waar ze oxideren en in energie worden omgezet (bron).

Actieve kool (Activated Charcoal)

Actieve kool is een product van plantaardige oorsprong dat afkomstig is van kokosnootschalen. Het middel is in staat is om chemicaliën, toxines en zware metalen te absorberen die zich in het lichaam hebben geaccumuleerd (bron). Actieve kool helpt het detox- en reinigend vermogen van het lichaam.

Omega 3

Omega 3 zijn ontstekingsremmende meervoudig onverzadigde essentiële vetzuren die het proces van het vrijmaken van opgeslagen vet activeren en stimuleren. Tevens zorgt dit belangrijke vetzuur ervoor dat je lichaam beter op de hormonen leptine en dopamine.

Kokosmelk

De kokosmelk zorgt voor de smaak en heeft daarnaast de eigenschap om je metabolisme te versnellen en helpt daarmee vetreserves en overtollige calorieën op natuurlijke wijze te verbranden.

Kan je Black Latte zelf maken?

Zelf Black Latte maken is helaas niet mogelijk. Wel kun je het Dieet volgen dat goed aansluit bij dit product.

Wetenschappelijk Bewijs

De uitkomsten van ons onderzoek zijn precies wat je van tevoren mag verwachten op basis van de wetenschap. De twee belangrijkste ingrediënten, L-Carnitine en cafeïne, werken allebei maar kort.

In een grote studie waarin tientallen onderzoeken naar L-carnitine werden vergeleken, vond men dat het middel leidt tot een klein gewichtsverlies van ongeveer een halve kilo (bron). Cafeïne helpt ook om gewicht te verliezen (bron), maar het lichaam raakt relatief snel gewend aan deze stof (bron). De effecten van cafeïne worden dan minder sterk. Het effect van Black Latte is zelfs iets groter dan wij verwachtten, omdat beide ingrediënten invloed hebben op de vetverbranding.

Overigens is er geen enkel bewijs dat de actieve koolstof in Black Latte iets doet voor je gewicht. Actieve koolstof wordt gebruikt in situaties waarin de ingewanden snel moeten worden gereinigd, bijvoorbeeld bij voedselvergiftiging of een overdosis. In bepaalde situaties doet het gebruik van actieve koolstof meer goed dan kwaad (bron). De kans bestaat bijvoorbeeld dat je de werking van medicijnen (zoals de pil) vermindert (bron). Overigens heeft geen onze proefpersonen last gehad van de actieve koolstof.

Alternatieven voor Black Latte

Het enige verantwoorde en effectieve alternatief voor Black Latte is de afslank combinatie van KetoX24 Afslankdruppels en de KetoxDetox reinigingskuur.

Een van de beste afslankproducten op de markt is KetoX24. De afslankdruppels van Ketox24 bevatten uitsluitend natuurlijke producten die geen negatieve bijwerkingen hebben. Een van de belangrijkste ingrediënten is Yerba Maté. Dit plantje stimuleert op natuurlijke wijze de vetverbranding (bron). Een ander ingrediënt is groene thee extract. Ook dit ingrediënt helpt op een gezonde manier bij het verliezen van gewicht (bron). Bestellen kan via de officiële website van KetoX24.

Als je de werking van KetoX24 combineert met kleine aanpassingen in je leefstijl dan kun je nog eenvoudiger overtollige kilo’s kwijtraken. Meer dan 10 kilo is mogelijk. Dit alles zonder vervelende bijwerkingen en vervelende gevoelens.

Lees meer over KetoX24 Afslankdruppels

Waar kan ik Black Latte Kopen?

Je kunt een proefverpakking aanvragen op deze website. Voor een korte kuur volstaat een verpakking.

Black Latte Kruidvat

Op het moment van publicatie van deze review is Black Latte niet bij Kruidvat of een andere winkel te koop.

Black Latte Ervaringen

Black Latte is populair, er zijn hierdoor online veel ervaringen te vinden. Onder dit artikel kun je honderden ervaringen lezen met dit afslankproduct.

Black Latte Werkt Niet

We lezen veel berichten dat Black Latte niet werkt en zijn benieuwd naar jouw ervaring. Deel jouw ervaring met andere bezoekers en maak kans op een gratis kuur voor 2 maanden. Reageren kan ook anoniem. We publiceren je email adres niet. Dit is uitsluitend zichtbaar voor de redactie zodat we je kunnen benaderen om de producten toe te sturen.

Deel jouw ervaring met Black Latte

Gebruiksaanwijzing Black Latte

Het gebruik is een eenvoudig. Het is makkelijk en snel te bereiden. Roer twee theelepels Black Latte poeder in 200ml kokend water. Drink dit vervolgens 1 keer per dag

Voordelen

Black Latte is een goed alternatief voor een cappucino of een latte in de ochtend. De kans is best aanwezig dat je er ook nog eens een beetje van afvalt, en dat zonder al te veel moeite.

Nadelen

De kans is heel groot dat je hetzelfde effect behaalt als je iedere ochtend gewoon een bak sterke zwarte koffie zet.

Conclusie

Black Latte maakt de beloften niet waar. Natuurlijk is het mooi als je gewichtsverlies kunt bereiken zonder dat je verder iets doet, maar je hoopt natuurlijk op meer. Daarnaast zitten er nogal wat haken en ogen aan het gebruik van actieve koolstof in het middel. Andere methoden zijn effectiever en beter voor je gezondheid.

Gezonde Groet,

2080 Reacties

 1. Hoihoi,

  Ik zou Black Latte willen testen! Mijn doel is om 14 kilo af te vallen! Momenteel probeer ik van alles: hardlopen, anders eten etc. En ik heb altijd het idee dat middeltjes niet werken. Dolgraag zou ik het tegendeel bewezen willen hebben door Black Latte!

  Met vriendelijke groet,

  Marlène

 2. Ben benieuwd of het werkt wil het graag proberen,zou graag 20 kilo afvallen.Stuur mij maar een van de proefpakketten black latte

 3. Al zoveel producten gebruikt ter ondersteuning van het afvallen maar omdat ik lympfeoedeem heb schijnt niks te werken. Graag zou ik wel eens iets willen proberen wat wel helpt bij het afvoeren van het vet en vocht.

 4. Ik vertrek bijna op vakantie en de overtollige kilootjes moeten er nog snel af! 14 kilo afgevallen met ketox24, werkte super! Nog 4 te gaan maar ketox24 is helaas niet meer te koop. 🙈🙊

 5. Ik probeer al enige tijd wat af te vallen, echter ondanks dieten en sporten lukt dit niet. Ik zou graag black latte willen uitproberen om te kijken of dit werkt.

 6. Ik heb al zoveel producten besteld en vroeg me af of mijn heupvet echt weggewerkt kan worden mits een combinatie met een fatsoenlijk dieet.
  Daarom graag wil ik het testen zodat ik andere mensen die de hoop zijn verloren in gewichtsverlies producten hun blij kan maken met black latte!

 7. Hallo,
  Ik wil graag 10 kg afvallen omdat ik heb artrose heb ik alles geprobeerd maar het lukt me niet gelaas.Alvast bedankt ik hoop dat jullie mee kan blij maken en dan heb ik ook mischin minder pijn
  Groetjes Melly

 8. Ik ben al een tijdje bezig met afvallen , maar niks helpt ! En dat vind ik best jammer omdat ik altijd al wat boller en voller ben geweest dan de anderen. Ik kwam laatst recensies tegen over black latte en ben benieuwd of het werkt of niet !

 9. Na het krijgen van drie kinderen wil ik weer in shape komen. Pogingen om te sporten en lijnen liepen uit op niets, door gebrek aan discipline, slaap en tijd.
  Ik ben werkelijk op zoek naar een middel dat mij op weg helpt

 10. Mijn naam is Ed en ik ben een zeer actief sporter. Beheersing van mijn lichaamsgewicht is zeer belangrijk in mijn sport. Liefst zo licht mogelijk op gezonde wijze.

 11. Hoi ik ben in de overgang en ik lijk alleen maar te groeien voel me daar niet prettig bij zou graag mezelf opgeven om het product te testen hoop gauw van u te horen

 12. Hallo!
  Ik ben Sofie en ik wil al een lange tijd afvallen. Ik had al heel mijn leven overgewicht, ook al leid ik best wel een gezond leven. Ik sport, eet gezond, eet maximum 2 keer per week iets zoet en ik tel men calorieën. Maar niets helpt en ik heb al op heel wat diëten gezeten. Doordat ik overgewicht heb word ik best wel vaak gepest en buitengesloten door mijn klasgenoten. Ze vinden dat ik te dik ben en dat ik er niet bij hoor. Maar zij hebben het probleem nooit gehad dat ze niet kunnen afvallen. Ik ben 17 en ik ben het al helemaal zat. En ik heb al heel wat dinges gehoord over de Black Latte en ben wel heel erg nieuwsgierig geworden. Ik denk wel dat de leeftijd een grote rol speelt. Dus kunnen jullie dan zien of dat het beter werkt bij jongere mensen of die al wat ouder zijn als ik het kan uitproberen.
  Al op voorhand bedankt!

 13. Ik wil black latte graag testen omdat ik veel aan het jojoën ben. Ik heb hypermobiele gewrichten waardoor ik niet altijd kan sporten en als ik meer weeg heb ik meer last van mijn gewrichten.

 14. Hallo,

  Mijn is Leo,
  van mijn vak ben ik sportdocent.
  Doordat ik artrose in mijn heupen heb, heb ik drie jaar geleden een nieuwe heup links gekregen.
  Bewegen is erg pijnlijk en binnen vier weken wordt mijn andere heup vervangen.
  Mijn eetpatroon is natuurlijk veel te laat aangepast aan het mindere bewegen waardoor ik nu ongeveer 20 kg te zwaar ben.
  Na mijn operatie weer gaan sporten gaat wel gebeuren maar als er flink wat kilo’s af zijn dan zou dat erg veel voordelen bieden bij de revalidatie.

  Vandaar dat ik graag deel zou nemen aan deze test.

  Met vriendelijke groet,
  Leo Siers

 15. Graag wil ik de black latte testen omdat ik zelf in een sportcentrum werk en graag een aantal kilo kwijt wil. Er wordt veel gesproken over black latte door de gasten en daarom zou ik DE persoon zijn om het uit te proberen.
  Ik hoop dat ik de kans krijg en dat ik veel mensen kan overtuigen over de geweldig resultaten van jullie produkt.

 16. Ik geloof niet dat het ook maar iets doet, het enige dat werkt zijn de afslankdruppels van ketox24 maar die zijn alleen nog in Amerika te koop. Benieuwd wanneer ze in Nederland op de markt komen!

 17. Goedeavond,

  Black latte wil ik graag testen omdat ik een doel heb om 14 kilo af te vallen.

  Ik hop graag dat het snel afgestuurt wordt,
  Met vriendelijke groet,
  Marwa isak

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.