Black Latte Review en Ervaringen

Black Latte kopen? Lees dan eerst deze review en ervaringen. Is Black Latte gevaarlijk en geschikt voor verkoop in Nederland en België? Werkt het echt? Het klinkt als een spannend nieuw drankje van de Starbucks of een andere koffieketen, maar het is het niet. Wat het wel is? Een afslankproduct gebaseerd op koffie. Black Latte is zwart door de aanwezigheid van zwarte koolstof. Volgens de fabrikant zou je er eenvoudig tien kilo van af moeten kunnen vallen, en dat binnen vier weken. Op dit moment is alleen KetoX24 een goed alternatief voor Black Latte. 

ketox24 korting

Black Latte Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Black Latte zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij het graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Er zijn nog slecht 28 pakketten beschikbaar

Wat is Black Latte?

Black Latte is een afslankmiddel dat gebaseerd is op koffie (en dus cafeïne). Verder vind je onder andere L-carnitine, kokosmelk en omega-3 vetzuren in het middel. Een maal per dag doe je twee tot drie theelepels van het poeder in kokend water. Even roeren en je bent klaar om het product te nuttigen. Een kuur duurt twee tot vier weken.

Voor wie is Black Latte geschikt?

Cafeïne heeft invloed op de werking van het hart. Als je last hebt van je hart kun je beter eerst een dokter raadplegen voordat je het gaat gebruiken.

Is Black Latte Gevaarlijk?

Actieve koolstof hebben we nog niet eerder gezien in een afslankmiddel. Ook wij zijn dus razend benieuwd hoe goed Black Latte werkt. Om deze reden hebben we tien mensen een verpakking gegeven, zodat zij het middel voor ons konden testen.

Je kunt deze zwarte koffie (maar dan anders) heel makkelijk zetten. De drank heeft een lekkere koffiesmaak en is dus voor veel mensen prima te verteren. Door de zwarte kleur ziet het geheel er wel wat bijzonder uit.

Na de eerste week waren de resultaten van de oploskoffie erg goed. De deelnemers hadden gemiddeld 1.5 kilo verloren zonder verdere aanpassingen in hun levensstijl. De resultaten aan het eind van de test, na vier weken, waren echter niet veel beter: 1,9 kilo gemiddeld.

Black Latte Afvallen

De vraag is of je daadwerkelijk kunt afvallen met Black Latte. Deze vraag is niet eenvoudig te beantwoorden. Om hier goed antwoord op te geven nemen we graag eerst de lijst met ingrediënten met je door.

Ingrediënten Black Latte

Onze proefverpakking bevat 3 flesjes en een ingrediëntenlijst. Veel van deze ingrediënten zien we terug in andere afslankproducten. Echter niet in deze samenstelling. Dit maakt het een uniek product. Een volledige lijst met ingrediënten:

 • maltodextrin
 • demineralized whey
 • instant coffee
 • coconut extract
 • xanthan gum,
 • activated charcoal (vegatable carbon dye)
 • chocolate flavour
 • L-carnitine
 • coconut flavour
 • chromium picolinate

Een aantal van de ingrediënten wil ik graag uitlichten met de Nederlandse benamingen:

L-Carnitine

L Carnetine zien we in veel afslankproducten en wordt daarnaast veel gebruikt door topsporters. L Carnetine is een natuurlijke stof en ook te vinden in voedingsmiddelen zoals vis, gevogelte en zuivelproducten. L-carnitine bevordert het gewichtsverlies door vetzuren naar de mitochondriale matrix te transporteren, waar ze oxideren en in energie worden omgezet (bron).

Actieve kool (Activated Charcoal)

Actieve kool is een product van plantaardige oorsprong dat afkomstig is van kokosnootschalen. Het middel is in staat is om chemicaliën, toxines en zware metalen te absorberen die zich in het lichaam hebben geaccumuleerd (bron). Actieve kool helpt het detox- en reinigend vermogen van het lichaam.

Omega 3

Omega 3 zijn ontstekingsremmende meervoudig onverzadigde essentiële vetzuren die het proces van het vrijmaken van opgeslagen vet activeren en stimuleren. Tevens zorgt dit belangrijke vetzuur ervoor dat je lichaam beter op de hormonen leptine en dopamine.

Kokosmelk

De kokosmelk zorgt voor de smaak en heeft daarnaast de eigenschap om je metabolisme te versnellen en helpt daarmee vetreserves en overtollige calorieën op natuurlijke wijze te verbranden.

Kan je Black Latte zelf maken?

Zelf Black Latte maken is helaas niet mogelijk. Wel kun je het Dieet volgen dat goed aansluit bij dit product.

Wetenschappelijk Bewijs

De uitkomsten van ons onderzoek zijn precies wat je van tevoren mag verwachten op basis van de wetenschap. De twee belangrijkste ingrediënten, L-Carnitine en cafeïne, werken allebei maar kort.

In een grote studie waarin tientallen onderzoeken naar L-carnitine werden vergeleken, vond men dat het middel leidt tot een klein gewichtsverlies van ongeveer een halve kilo (bron). Cafeïne helpt ook om gewicht te verliezen (bron), maar het lichaam raakt relatief snel gewend aan deze stof (bron). De effecten van cafeïne worden dan minder sterk. Het effect van Black Latte is zelfs iets groter dan wij verwachtten, omdat beide ingrediënten invloed hebben op de vetverbranding.

Overigens is er geen enkel bewijs dat de actieve koolstof in Black Latte iets doet voor je gewicht. Actieve koolstof wordt gebruikt in situaties waarin de ingewanden snel moeten worden gereinigd, bijvoorbeeld bij voedselvergiftiging of een overdosis. In bepaalde situaties doet het gebruik van actieve koolstof meer goed dan kwaad (bron). De kans bestaat bijvoorbeeld dat je de werking van medicijnen (zoals de pil) vermindert (bron). Overigens heeft geen onze proefpersonen last gehad van de actieve koolstof.

Alternatieven voor Black Latte

Het enige verantwoorde en effectieve alternatief voor Black Latte is de afslank combinatie van KetoX24 Afslankdruppels en de KetoxDetox reinigingskuur.

Een van de beste afslankproducten op de markt is KetoX24. De afslankdruppels van Ketox24 bevatten uitsluitend natuurlijke producten die geen negatieve bijwerkingen hebben. Een van de belangrijkste ingrediënten is Yerba Maté. Dit plantje stimuleert op natuurlijke wijze de vetverbranding (bron). Een ander ingrediënt is groene thee extract. Ook dit ingrediënt helpt op een gezonde manier bij het verliezen van gewicht (bron). Bestellen kan via de officiële website van KetoX24.

Als je de werking van KetoX24 combineert met kleine aanpassingen in je leefstijl dan kun je nog eenvoudiger overtollige kilo’s kwijtraken. Meer dan 10 kilo is mogelijk. Dit alles zonder vervelende bijwerkingen en vervelende gevoelens.

Lees meer over KetoX24 Afslankdruppels

Waar kan ik Black Latte Kopen?

Je kunt een proefverpakking aanvragen op deze website. Voor een korte kuur volstaat een verpakking.

Black Latte Kruidvat

Op het moment van publicatie van deze review is Black Latte niet bij Kruidvat of een andere winkel te koop.

Black Latte Ervaringen

Black Latte is populair, er zijn hierdoor online veel ervaringen te vinden. Onder dit artikel kun je honderden ervaringen lezen met dit afslankproduct.

Black Latte Werkt Niet

We lezen veel berichten dat Black Latte niet werkt en zijn benieuwd naar jouw ervaring. Deel jouw ervaring met andere bezoekers en maak kans op een gratis kuur voor 2 maanden. Reageren kan ook anoniem. We publiceren je email adres niet. Dit is uitsluitend zichtbaar voor de redactie zodat we je kunnen benaderen om de producten toe te sturen.

Deel jouw ervaring met Black Latte

Gebruiksaanwijzing Black Latte

Het gebruik is een eenvoudig. Het is makkelijk en snel te bereiden. Roer twee theelepels Black Latte poeder in 200ml kokend water. Drink dit vervolgens 1 keer per dag

Voordelen

Black Latte is een goed alternatief voor een cappucino of een latte in de ochtend. De kans is best aanwezig dat je er ook nog eens een beetje van afvalt, en dat zonder al te veel moeite.

Nadelen

De kans is heel groot dat je hetzelfde effect behaalt als je iedere ochtend gewoon een bak sterke zwarte koffie zet.

Vragen Black Latte

Werkt Black latte?

Black Latte maakt de beloften niet waar. Natuurlijk is het mooi als je gewichtsverlies kunt bereiken zonder dat je verder iets doet, maar je hoopt natuurlijk op meer. Daarnaast zitten er nogal wat haken en ogen aan het gebruik van actieve koolstof in het middel. Andere methoden zijn effectiever en beter voor je gezondheid.

Wat zijn de alternatieven voor Black Latte?

Het enige verantwoorde en effectieve alternatief voor Black Latte is de afslank combinatie van KetoX24 Afslankdruppels en de KetoxDetox reinigingskuur. Een van de beste afslankproducten op de markt is KetoX24. De afslankdruppels van Ketox24 bevatten uitsluitend natuurlijke producten die geen negatieve bijwerkingen hebben.

Wat is Actieve kool in Black Latte?

Actieve kool is een product van plantaardige oorsprong dat afkomstig is van kokosnootschalen. Het middel is in staat is om chemicaliën, toxines en zware metalen te absorberen die zich in het lichaam hebben geaccumuleerd (bron). Actieve kool helpt het detox- en reinigend vermogen van het lichaam.

Conclusie

Black Latte maakt de beloften niet waar. Natuurlijk is het mooi als je gewichtsverlies kunt bereiken zonder dat je verder iets doet, maar je hoopt natuurlijk op meer. Daarnaast zitten er nogal wat haken en ogen aan het gebruik van actieve koolstof in het middel. Andere methoden zijn effectiever en beter voor je gezondheid.

Gezonde Groet,

drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

2437 Reacties

 1. Goede dag. Ik heb al zoveel geprobeerd! Graag zou het het willen testen. Zou dol graag 8 kilo er af wiilen Ver zit vooral op mijn buik en hendels. Geen gezicht!! Slanke benen en dan vallen de ogen op die BUIK!!!!

 2. Goedemiddag. Ik heb al van alles geprobeerd om af te vallen en het wil maar niet lukken. Na mijn bevalling is sporten in combinatie met mijn werk heel lastig geworden. Dus zou dit graag willen uitproberen om te kijken of dit resultaat boekt.

 3. Sinds het overlijden van mijn mama ben ik heel wat kilotjes bijgekomen en voel ik me niet meer goed in mijn vel, nu de zomer er aan komt wil ik echt wel enkele kilo’s kwijt op een korte tijd.

 4. Ik heb al veel geprobeerd maar ben nu weer te zwaar en wil snel maar verantwoord afvallen. Ik wil dit wel gratis proberen daar ik positieve maar ook negatieve reacties lees en hoor. Ik zal een eerlijk oordeel geven. Mvg Mevr van Ee

 5. Ik zou heel graag de black latte willen uitproberen na een maagverkleining 5 jaar geleden heb ik helaas niet het gewenste resultaat kunnen bereiken en ben zelfs weer 10 kilo gegroeid ik heb een trage schildklier ben 64 en heb artrose in knieën en rug beweging is wat moeilijk dus al met al een ramp om af te vallen
  Ik hoop dat ik uitgekozen word en door het afvallen minder last van me knieën en rug heb en weer een leuk leven krijg

 6. Ik wil het wel gaan proberen.
  Ik ben 2 jaar geleden gestopt met roken en ook nog in de overgang gekomen. Pfffffff. Dat heeft me 15 kilo gewicht toenamen gekost.
  Ik heb al van alles geprobeerd maar het is niet vol te houden(vind ik).
  4 weken geleden ben ik uit frustratie weer begonnen met roken in de hoop wat kilo’s kwijt te raken.

 7. Beste Mevrouw, Mijnheer,

  Ik ben al jaren op zoek naar een Formule die werkt. Helaas heb ik die nog niet gevonden. Ik hoop dan ook echt dat ik dit mag proberen.

  Mvg. Willem Schaap

 8. Hallo
  Ik zou dit heel graag willen proberen, want na 40 kg afgevallen te zijn.. ben ik nu weer 15 kg gegroeid en zo vreselijk ongelukkig daardoor…..
  Help

 9. Na een periode van ziekte ben ik behoorlijk aangekomen. Nu wil ik graag van die kilo’s af. Ik sport en beweeg meer…..eet minder….maar kan een duwtje in de rug gebruiken om mijn ideaalgewicht weer te verkrijgen. Daarna is op gewicht blijven geen probleem.

 10. Ik probeer al jaren af te vallen maar dat lukt niet. Heel erg last van jojo effect. Heel veel geprobeerd zonder resultaat. Wil heel graag de black latte testen voordat ik het aanschaf.

 11. Hallo,
  Ik heb reeds alles geprobeert om af te vallen, ik val af, maar kom elke keer alles weer bij.
  Ik wil eens afvallen naar mijn doel gewicht en dat gewicht ook niet meer bijkomen.

 12. Vanalles geprobeerd om af te vallen.
  Zou graag proberen met dit er zou minstens een 10 kilo af.
  Hopelijk werkt dit echt!!!

 13. Hallo! Mijn naam is Lydia een Surinaamse van 57. Ik ben er een beetje moe van om na weken ploeteren slechts een kilo af te vallen om daarna weer 2 kilo aan te komen. Ik ben nogal sceptisch over afslankmiddelen want als die zo goed zouden werken zouden er geen dikke mensen rondlopen, lijkt me. Het artikel over black latte van dr Oz prikkelt wel mijn nieuwsgierigheid. Zou het dan toch……? Graag zou ik dit product willen testen. Ik hoop dat ik in aanmerking kom. Groetjes

 14. Hi ik zou t heel graag willen testen na mijn 3e kindje
  En ik wil weer een fittere moeder worden ☺️
  Hopelijk mag ik t testen

 15. Mijn vrouw en ik zijn na een lange tijd, gestopt met roken.
  In een ongeloofelijk rap tempo kwamen de kilo’s eraan. Waar vandaan??
  We zijn ons eetpatroon gaan controleren. Mensen praten over “snaaien”, stof wisseling wat van slag zou zijn, nou ja een lijst van heb ik jou daar , waar het allemaal aan zou kunnen liggen. Je zou bijna weer gaan roken.
  We hebben nu een digitale weegschaal met vet , vocht en spierweefsel meting in procentjes en ja natuurlijk ook gewicht totaal in kilo’s , waar we niet echt blij van worden.
  Mijn vrouw en ik zijn beiden dit nieuwe avontuur aangegaan ,echter is het mentale gevecht voor mijn vrouw zwaarder dan voor mij. Ik denk dat mijn lichaam ingekakt is dus ben ik weer met ” push -ups” begonnen en wil meer spiermassa gaan kweken wat volgens mij voor meer verbranding gaat zorgen. Mijn vrouw denkt dat fietsen en lopen alleen genoeg is. Echter zat laatst mijn vrouw te huilen op de bank omdat ze vetrollen op haar rug had gezien. Mijn hart scheurde en hoewel ik niet van de pilletjes en middeltjes ben , wil ik als test persoon dit voor mijn vrouw testen met jullie goed vinden. Ik ben op het ogeblik qua gewicht stabiel op 98,8 kilo ben 1,80 meter en wordt in juli 48. Ik ben positief ingesteld en kan terleurstellingen wel aan.
  Vriendelijke groet , Marcel

 16. Ik heb een trouwerij van mijn neef. En wil graag een kilo of 5/6 kwijt raken. Omdat ik in mijn meestee broeken niet meer pas
  En ook door werk geen tijd heb om af te vallen
  Ik ben ongeveer 175+-
  22 jaar
  81.5 kg

 17. Hallo, ik wil het graag gratis testen omdat ik inmiddels 50 jaar ben en van alles geprobeerd heb om kg te verliezen. Daarnaast word mijn dochter van 19 ook steeds zwaarder. Dus als het echt helpt zal ik het voor 2 gaan bestellen

 18. Ben iedere keer bezig met dieet. Maar vaak met het resultaat dat de kilo’s er weer aanvliegen na afloop. Zowel voor mij als bij mijn zoon.

 19. wij, (mijn vrouw en ik ) proberen vaker aftevallen, maar alles wat wij probeerde lukte niet.
  Daarom zouden wij het heeeeeel graag eerst uitproberen om niet weer iets duurs te koen het werkt weer eens niet.

 20. Dag

  Ik heb veel dieeten gevolgd maar niet het resultaat bereikt wat ik wil vandaar ik heel graag dit product gratis wil proberen.
  Ik ben erg benieuwd.
  Alvast bedankt.

  Groeten S Tijssen

 21. Ina wezel.
  Ben in de overgang 20 kg aan gekomen.
  Voel me er niet lekker bij.
  Wil graag weer naar mijn oude gewicht.

 22. Hallo , ik Simone 44 jr en vier kids wil graag weer lekker in mijn vel zitten,daar is het nu echt tijd voor.En als dit product mij daarmee iets kan helpen zou dat geweldig zijn. Dus ik zou het graag willen testen .

 23. Ik zou graag 15 kilo willen afvallen..aar door een heel druk leven lukt het me niet om een dieet vol tehoude dus zou graag willen proberen 😄 op de hoop dat het een oplossing is voor mij. Maar ook ik ben sceptisch dat het werkt

 24. Zoals ik al verwacht had werkt black latte absoluut niet, de telefonische verkoopster bleef volhouden dat het middel pertinent werkte dus uit nieuwsgierigheid toch geprobeerd maar in tien dagen nog geen grammetje eraf ondanks aanpassing van eten. Dus het is gewoon oplichterij.

 25. Ik ben eerder 20 kilo afgevallen met ketox24 getskinny uit amerika maar nu weer 10 kg aangekomen. helaas is ketox24 getskinny niet in nederland te koop. Ondanks hard werken lukt het me niet om die kilos weer af te vallen. Ik voel me triest en verdrietig . En zonder die kilos voelde ik me zo goed. Ik zie op internet dat het middel zou werken en zou het willen testen. Ik hoop dat ik het voor jullie mag testen en andere hiwrvan op de hoogte mag brengen.

 26. Ik zou het heel graag willen testen,
  Ik ben nu 33 en ben mijn helle leven al aan het vechten tegen over gewicht. Ik ben echt een jojo
  Ik heb bijna allen diëten al geprobeerd dus deze zou ik ook heel graag willen proberen en dan hopen dat dit wel werkt. 😊

 27. Ik ben altijd al stevig geweest, maar sinds het gebruik van anti-depressiva ben ik echt dik geworden. Ik zit in een vicieuze cirkel. Door mijn overgewicht neig ik meer naar depressie, ga ik troost zoeken in eten en drinken en word daardoor alleen nog maar zwaarder. Als ik een boost kon krijgen waardoor ik gewicht verlies en wat meer energie krijg, ga ik waarschijnlijk ook makkelijker meer bewegen en haal ik daar mijn dopamine uit, zodat ik minder troost hoef te zoeken in dikmakers, waardoor ik nog makkelijker afval c.q. op het gewenste gewicht blijf. Win-win

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in