Black Latte Review en Ervaringen

Black Latte kopen? Lees dan eerst deze review en ervaringen. Is Black Latte gevaarlijk en geschikt voor verkoop in Nederland en België? Werkt het echt? Het klinkt als een spannend nieuw drankje van de Starbucks of een andere koffieketen, maar het is het niet. Wat het wel is? Een afslankproduct gebaseerd op koffie. Black Latte is zwart door de aanwezigheid van zwarte koolstof. Volgens de fabrikant zou je er eenvoudig tien kilo van af moeten kunnen vallen, en dat binnen vier weken. Op dit moment is alleen KetoX24 een goed alternatief voor Black Latte. 

ketox24 korting

Black Latte Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Black Latte zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij het graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Er zijn nog slecht 28 pakketten beschikbaar

Wat is Black Latte?

Black Latte is een afslankmiddel dat gebaseerd is op koffie (en dus cafeïne). Verder vind je onder andere L-carnitine, kokosmelk en omega-3 vetzuren in het middel. Een maal per dag doe je twee tot drie theelepels van het poeder in kokend water. Even roeren en je bent klaar om het product te nuttigen. Een kuur duurt twee tot vier weken.

Voor wie is Black Latte geschikt?

Cafeïne heeft invloed op de werking van het hart. Als je last hebt van je hart kun je beter eerst een dokter raadplegen voordat je het gaat gebruiken.

Is Black Latte Gevaarlijk?

Actieve koolstof hebben we nog niet eerder gezien in een afslankmiddel. Ook wij zijn dus razend benieuwd hoe goed Black Latte werkt. Om deze reden hebben we tien mensen een verpakking gegeven, zodat zij het middel voor ons konden testen.

Je kunt deze zwarte koffie (maar dan anders) heel makkelijk zetten. De drank heeft een lekkere koffiesmaak en is dus voor veel mensen prima te verteren. Door de zwarte kleur ziet het geheel er wel wat bijzonder uit.

Na de eerste week waren de resultaten van de oploskoffie erg goed. De deelnemers hadden gemiddeld 1.5 kilo verloren zonder verdere aanpassingen in hun levensstijl. De resultaten aan het eind van de test, na vier weken, waren echter niet veel beter: 1,9 kilo gemiddeld.

Black Latte Afvallen

De vraag is of je daadwerkelijk kunt afvallen met Black Latte. Deze vraag is niet eenvoudig te beantwoorden. Om hier goed antwoord op te geven nemen we graag eerst de lijst met ingrediënten met je door.

Ingrediënten Black Latte

Onze proefverpakking bevat 3 flesjes en een ingrediëntenlijst. Veel van deze ingrediënten zien we terug in andere afslankproducten. Echter niet in deze samenstelling. Dit maakt het een uniek product. Een volledige lijst met ingrediënten:

 • maltodextrin
 • demineralized whey
 • instant coffee
 • coconut extract
 • xanthan gum,
 • activated charcoal (vegatable carbon dye)
 • chocolate flavour
 • L-carnitine
 • coconut flavour
 • chromium picolinate

Een aantal van de ingrediënten wil ik graag uitlichten met de Nederlandse benamingen:

L-Carnitine

L Carnetine zien we in veel afslankproducten en wordt daarnaast veel gebruikt door topsporters. L Carnetine is een natuurlijke stof en ook te vinden in voedingsmiddelen zoals vis, gevogelte en zuivelproducten. L-carnitine bevordert het gewichtsverlies door vetzuren naar de mitochondriale matrix te transporteren, waar ze oxideren en in energie worden omgezet (bron).

Actieve kool (Activated Charcoal)

Actieve kool is een product van plantaardige oorsprong dat afkomstig is van kokosnootschalen. Het middel is in staat is om chemicaliën, toxines en zware metalen te absorberen die zich in het lichaam hebben geaccumuleerd (bron). Actieve kool helpt het detox- en reinigend vermogen van het lichaam.

Omega 3

Omega 3 zijn ontstekingsremmende meervoudig onverzadigde essentiële vetzuren die het proces van het vrijmaken van opgeslagen vet activeren en stimuleren. Tevens zorgt dit belangrijke vetzuur ervoor dat je lichaam beter op de hormonen leptine en dopamine.

Kokosmelk

De kokosmelk zorgt voor de smaak en heeft daarnaast de eigenschap om je metabolisme te versnellen en helpt daarmee vetreserves en overtollige calorieën op natuurlijke wijze te verbranden.

Kan je Black Latte zelf maken?

Zelf Black Latte maken is helaas niet mogelijk. Wel kun je het Dieet volgen dat goed aansluit bij dit product.

Wetenschappelijk Bewijs

De uitkomsten van ons onderzoek zijn precies wat je van tevoren mag verwachten op basis van de wetenschap. De twee belangrijkste ingrediënten, L-Carnitine en cafeïne, werken allebei maar kort.

In een grote studie waarin tientallen onderzoeken naar L-carnitine werden vergeleken, vond men dat het middel leidt tot een klein gewichtsverlies van ongeveer een halve kilo (bron). Cafeïne helpt ook om gewicht te verliezen (bron), maar het lichaam raakt relatief snel gewend aan deze stof (bron). De effecten van cafeïne worden dan minder sterk. Het effect van Black Latte is zelfs iets groter dan wij verwachtten, omdat beide ingrediënten invloed hebben op de vetverbranding.

Overigens is er geen enkel bewijs dat de actieve koolstof in Black Latte iets doet voor je gewicht. Actieve koolstof wordt gebruikt in situaties waarin de ingewanden snel moeten worden gereinigd, bijvoorbeeld bij voedselvergiftiging of een overdosis. In bepaalde situaties doet het gebruik van actieve koolstof meer goed dan kwaad (bron). De kans bestaat bijvoorbeeld dat je de werking van medicijnen (zoals de pil) vermindert (bron). Overigens heeft geen onze proefpersonen last gehad van de actieve koolstof.

Alternatieven voor Black Latte

Het enige verantwoorde en effectieve alternatief voor Black Latte is de afslank combinatie van KetoX24 Afslankdruppels en de KetoxDetox reinigingskuur.

Een van de beste afslankproducten op de markt is KetoX24. De afslankdruppels van Ketox24 bevatten uitsluitend natuurlijke producten die geen negatieve bijwerkingen hebben. Een van de belangrijkste ingrediënten is Yerba Maté. Dit plantje stimuleert op natuurlijke wijze de vetverbranding (bron). Een ander ingrediënt is groene thee extract. Ook dit ingrediënt helpt op een gezonde manier bij het verliezen van gewicht (bron). Bestellen kan via de officiële website van KetoX24.

Als je de werking van KetoX24 combineert met kleine aanpassingen in je leefstijl dan kun je nog eenvoudiger overtollige kilo’s kwijtraken. Meer dan 10 kilo is mogelijk. Dit alles zonder vervelende bijwerkingen en vervelende gevoelens.

Lees meer over KetoX24 Afslankdruppels

Waar kan ik Black Latte Kopen?

Je kunt een proefverpakking aanvragen op deze website. Voor een korte kuur volstaat een verpakking.

Black Latte Kruidvat

Op het moment van publicatie van deze review is Black Latte niet bij Kruidvat of een andere winkel te koop.

Black Latte Ervaringen

Black Latte is populair, er zijn hierdoor online veel ervaringen te vinden. Onder dit artikel kun je honderden ervaringen lezen met dit afslankproduct.

Black Latte Werkt Niet

We lezen veel berichten dat Black Latte niet werkt en zijn benieuwd naar jouw ervaring. Deel jouw ervaring met andere bezoekers en maak kans op een gratis kuur voor 2 maanden. Reageren kan ook anoniem. We publiceren je email adres niet. Dit is uitsluitend zichtbaar voor de redactie zodat we je kunnen benaderen om de producten toe te sturen.

Deel jouw ervaring met Black Latte

Gebruiksaanwijzing Black Latte

Het gebruik is een eenvoudig. Het is makkelijk en snel te bereiden. Roer twee theelepels Black Latte poeder in 200ml kokend water. Drink dit vervolgens 1 keer per dag

Voordelen

Black Latte is een goed alternatief voor een cappucino of een latte in de ochtend. De kans is best aanwezig dat je er ook nog eens een beetje van afvalt, en dat zonder al te veel moeite.

Nadelen

De kans is heel groot dat je hetzelfde effect behaalt als je iedere ochtend gewoon een bak sterke zwarte koffie zet.

Conclusie

Black Latte maakt de beloften niet waar. Natuurlijk is het mooi als je gewichtsverlies kunt bereiken zonder dat je verder iets doet, maar je hoopt natuurlijk op meer. Daarnaast zitten er nogal wat haken en ogen aan het gebruik van actieve koolstof in het middel. Andere methoden zijn effectiever en beter voor je gezondheid.

Gezonde Groet,

2404 Reacties

 1. De combinatie van stilzitten na een ski ongeluk en de overgang zorgden ervoor dat ik aankwam.zeker 15 kilo in 10 jaar.
  Wat zou ik die graag kwijtraken.
  Gezonde levensstijl heb ik al en ik wandel elke dag tussen de 5 en 10 km.
  Meer kan niet na een zware knieblessure na een ski ongeluk in 2006.
  Wat zou ik de black latte graag uitproberen.
  Bij resultaat zou ik ook niet aarzelen om te kopen.

 2. Hallo,

  Sinds mij peesonstekingen kan ik niet meer sporten en werken. De kilo’s komen er langzaam maar gestaag erbij. Ik ben heel benieuwd naar dit product en of het inderdaad helpt om af te slanken of op een bepaalt gewicht te blijven.

  mvrgr,

  Leana van den Hurk

 3. Ik heb het gebruikt volgens voorschriften. Ik ben helaas weinig gram afgevallen en dat terwijl ik mijn gewone dagelijkse bezigheden en voeding nam. ik heb nu ketox24 besteld. Mijn zus is hier bijna 15 kilo mee afgevallen. Had ik dit maar eerder gedaan.

 4. Mijn man is gestopt met roken en door meerdere operaties een tijd niet aan het werk kunnen gaan en daardoor dus weinig beweging gehad. Met als gevolg gewichtstoename. Voor hem zou het misschien wel ideaal zijn.

 5. Hallo,
  Ik ben 49 jaar en ieder jaar komt er wel een kilootje bij. Eerst hield ik het wel goed op pijl door 2x te sporten, maar door allerlei blessures is dat op een laag pintje komen te staan. Nu ben ik bijna zo ver dat ik weer kan zo sporten en ik zou heel graag een extra zetje willen krijgen en Black latte lijkt mij daar heel geschikt voor. Daarbij heb ik veel last van opgeblazen en romnelende darmen en hoop dat het daar ook effect op zal hebben.
  Ik hoor graag van u of ik het product mag uitproberen.
  Vriendelijke groet
  Erica Sonneveld

 6. Ik ben 20 kg te zwaar heb echt alle dieeten geprobeerd herbalife cambridge ,punten etc.. kom altijd weer aan durf niet meer in bikini. Ik hou van koffie dus wil t graag testen.Sporten schiet erbij in vanwege mn drukke leven wil niet steeds grotere maten kleding moeten kopen

 7. Wil graag dit middel proberen. Aangezien ik smorgens eerst altijd een koffie pak., zal dit voor een goede vervanger zijn. Voor de eerste koffie. Ik als man zijnde met een paar kilootjes te veel. Die erbij nog sport maar niet afvalt. En dat terwijl ik nog echt op mijn eten let. Wil graag dit product proberen.

 8. Hoi!

  Ik ben kelly en ik ben 27 jaar. Ik ben sinds vorig jaar terug gaan studeren aan de hoge school. Dit heeft mijn leven enorm veranderd. Door het vele leren en de reistijd (6uur per dag) heb ik geen tijd om op te letten met wat ik eet en om te sporten. Ik ben in 1 jaar tijd 15 kilo bij gekomen. Hierdoor zit ik verschrikkelijk in mijn vel. Hopelijk mag ik zo een test pakket eens proberen en kom ik weer snel van de kilo’s af.

 9. Zou het heeeeel graag wllen testen daar het met andere middelen nog niet gelukt is om af te vallen .de druppels ook

 10. Wil me aanmelden als tester voor black latte
  Heb iets overgewicht en wil het graag kwijt
  Door mijn werk heb ik geen tijd om veel te sporten

 11. Ik ben bijna 47 jaar en ben al ruim 7 jaar bezig met afvallen.
  Het gaat heel erg moeilijk en als ik iets ben afgevallen zit het er zo weer aan, plus nog extra gewicht.

 12. Ik ben bijna 47 jaar en ben al ruim 7 jaar bezig met afvallen.
  Het gaat heel erg moeilijk en als ik iets ben afgevallen zit het er zo weer aan, plus nog extra gewicht.

 13. Ik zou het graag willen testen omdat ik begin van dit jaar ketox24 ook heb getest voor deze site. ik weet dus hoe het test traject met wegen en de enquete invullen werkt. met ketox24 ben ik al 11 kilo afgevallen. ik wil graag nog 4 kilo afvallen voor de zomer en wil graag black latte ook testen.

 14. Hey, Ik wil graag samen met mijn vriendin in de zelfde outfit voor een feestje. Alleen vind ik mezelf te dik voor die outfit. Daarom zou ik dit graf willen proberen al het werkt en als dat zo is kan ik het door zetten zodat ik me comfortabel voel ij de outfit.

 15. Ik wil zo graag ivm me gezondheid afvallen probeer van alles, sporten, dieet val wel iets af maar blijf hangen op een bepaalt gewicht maar wil nog zeker 30 kilo eraf. Wil graag proberen maar schut geen 49 euro zo uit me mouw. Helaas

 16. Ik ben de laatste paar maanden 8kg bijgekomen en het lukt me niet om ze er opnieuw af te krijgen.
  Ik zou graag dit wondermiddel testen.

 17. Ik zou het heel graag willen uitproberen wil zo,n10 kilo kwijt 49 euro is voor mij te duur. Daarom wil ik dit gratis uitproberen vriendelijke groeten rita

 18. Graag wil ik dit proberen voor overgewicht door cortisone gebruik en helaas geen budget heb om dit aan te kopen.

 19. Graag wil ik black latte proberen. Ik ben al een paar kilo afgevallen door gezonder te eten en meer te bewegen, maar het lukt me niet om nog meer af te vallen, wat ik wel graag wil.

 20. Hey,

  Ik zou graag willen gratis proberen zeker na men zwangerschap veel zegge dat da help ma ander zegge van ni dus ik wil wel eens proberen

 21. Ik zou het graag willen proberen. Ik word op school gepest, omdat mensen mij te dik vinden. Heb al verschillende dingen geprobeerd maar aangezien ik veel werk en veel op school zit of er mee bezig ben komt het er niet echt van. Ik zou graag niet meer gepest worden.

 22. Hallo. Ik heb al zowat alles geprobeerd…
  Dit lijkt mij de ultieme oplossing voor een aangenamere leven zonder frustraties over mijn figuur.

 23. Ik heb al zoveel geprobeerd maar niks werkt echt.
  Nu gaat mijn dochter trouwen in augustus en ik wil nog heel wat kilo’s kwijt zodat ik ook in die mooie jurk pas.
  Ben benieuwd of black latte mij daarmee kan helpen

 24. Ik wil al heel lang 10 tot 15 kilo kwijt en door verschillende dieeten geprobeerd blijf die jojo efect houden ik zou dit graag willen proberen hopelijk dit wel werkt duimen maar

 25. Graag zou ik uit willen proberen of het ook werkt bij mensen die na n gatric bypassoperatie toch weer ruim 15 kg zijn aangekomen.

 26. Ik zou heel graag black latte willen uitproberen! Ik heb alles al geprobeerd om die laatste 20 kilo kwijt te raken, maar het lukt mij niet. Ik ben benieuwd of black latte doet wat het belooft!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.