Black Latte Review en Ervaringen

Black Latte kopen? Lees dan eerst deze review en ervaringen. Is Black Latte gevaarlijk en geschikt voor verkoop in Nederland en België? Werkt het echt? Het klinkt als een spannend nieuw drankje van de Starbucks of een andere koffieketen, maar het is het niet. Wat het wel is? Een afslankproduct gebaseerd op koffie. Black Latte is zwart door de aanwezigheid van zwarte koolstof. Volgens de fabrikant zou je er eenvoudig tien kilo van af moeten kunnen vallen, en dat binnen vier weken.

ketox24 korting

Black Latte Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Black Latte zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij het graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Er zijn nog 38 pakketten beschikbaar

Wat is Black Latte?

Black Latte is een afslankmiddel dat gebaseerd is op koffie (en dus cafeïne). Verder vind je onder andere L-carnitine, kokosmelk en omega-3 vetzuren in het middel. Een maal per dag doe je twee tot drie theelepels van het poeder in kokend water. Even roeren en je bent klaar om Black Latte te nuttigen. Een kuur duurt twee tot vier weken.

Voor wie is Black Latte geschikt?

Cafeïne heeft invloed op de werking van het hart. Als je last hebt van je hart kun je beter eerst een dokter raadplegen voordat je Black Latte gaat gebruiken.

Is Black Latte Gevaarlijk?

Actieve koolstof hebben we nog niet eerder gezien in een afslankmiddel. Ook wij zijn dus razend benieuwd hoe goed Black Latte werkt. Om deze reden hebben we tien mensen een verpakking gegeven, zodat zij het middel voor ons konden testen.

Je kunt deze zwarte koffie (maar dan anders) heel makkelijk zetten. De drank heeft een lekkere koffiesmaak en is dus voor veel mensen prima te verteren. Door de zwarte kleur ziet het geheel er wel wat bijzonder uit.

Na de eerste week waren de resultaten van de oploskoffie erg goed. De deelnemers hadden gemiddeld 1.5 kilo verloren zonder verdere aanpassingen in hun levensstijl. De resultaten aan het eind van de test, na vier weken, waren echter niet veel beter: 1,9 kilo gemiddeld.

Ingrediënten Black Latte

Onze proefverpakking bevat 3 flesjes en een ingrediëntenlijst. Veel van deze ingrediënten zien we terug in andere afslankproducten. Echter niet in deze samenstelling. Dit maakt Black Latte een uniek product. Een volledige lijst met ingrediënten:

 • maltodextrin
 • demineralized whey
 • instant coffee
 • coconut extract
 • xanthan gum,
 • activated charcoal (vegatable carbon dye)
 • chocolate flavour
 • L-carnitine
 • coconut flavour
 • chromium picolinate

Een aantal van de ingrediënten wil ik graag uitlichten met de Nederlandse benamingen:

L-Carnitine

L Carnetine zien we in veel afslankproducten en wordt daarnaast veel gebruikt door topsporters. L Carnetine is een natuurlijke stof en ook te vinden in voedingsmiddelen zoals vis, gevogelte en zuivelproducten. L-carnitine bevordert het gewichtsverlies door vetzuren naar de mitochondriale matrix te transporteren, waar ze oxideren en in energie worden omgezet (bron).

Actieve kool (Activated Charcoal)

Actieve kool is een product van plantaardige oorsprong dat afkomstig is van kokosnootschalen. Het middel is in staat is om chemicaliën, toxines en zware metalen te absorberen die zich in het lichaam hebben geaccumuleerd (bron). Actieve kool helpt het detox- en reinigend vermogen van het lichaam.

Omega 3

Omega 3 zijn ontstekingsremmende meervoudig onverzadigde essentiële vetzuren die het proces van het vrijmaken van opgeslagen vet activeren en stimuleren. Tevens zorgt dit belangrijke vetzuur ervoor dat je lichaam beter op de hormonen leptine en dopamine.

Kokosmelk

De kokosmelk zorgt voor de smaak en heeft daarnaast de eigenschap om je metabolisme te versnellen en helpt daarmee vetreserves en overtollige calorieën op natuurlijke wijze te verbranden.

Wetenschappelijk Bewijs

De uitkomsten van ons onderzoek zijn precies wat je van tevoren mag verwachten op basis van de wetenschap. De twee belangrijkste ingrediënten, L-Carnitine en cafeïne, werken allebei maar kort.

In een grote studie waarin tientallen onderzoeken naar L-carnitine werden vergeleken, vond men dat het middel leidt tot een klein gewichtsverlies van ongeveer een halve kilo (bron). Cafeïne helpt ook om gewicht te verliezen (bron), maar het lichaam raakt relatief snel gewend aan deze stof (bron). De effecten van cafeïne worden dan minder sterk. Het effect van Black Latte is zelfs iets groter dan wij verwachtten, omdat beide ingrediënten invloed hebben op de vetverbranding.

Overigens is er geen enkel bewijs dat de actieve koolstof in Black Latte iets doet voor je gewicht. Actieve koolstof wordt gebruikt in situaties waarin de ingewanden snel moeten worden gereinigd, bijvoorbeeld bij voedselvergiftiging of een overdosis. In bepaalde situaties doet het gebruik van actieve koolstof meer goed dan kwaad (bron). De kans bestaat bijvoorbeeld dat je de werking van medicijnen (zoals de pil) vermindert (bron). Overigens heeft geen onze proefpersonen last gehad van de actieve koolstof.

Alternatieven voor Black Latte

Het enige verantwoorde en effectieve alternatief voor Black Latte is de afslank combinatie van KetoX24 Afsslankdruppels in combinatie met een KetoxDetox reinigingskuur.

KetoX24 is een van de beste afslankproducten op de markt is KetoX24. De afslankdruppels van Ketox24 bevatten alleen maar plantaardige producten die geen negatieve bijwerkingen hebben. Een van de belangrijkste ingrediënten is Yerba Maté. Dit plantje stimuleert op natuurlijke wijze de vetverbranding (bron). Een ander ingrediënt is groene thee extract. Ook dit ingrediënt helpt op een gezonde manier bij het verliezen van gewicht (bron).

Als je de werking van KetoX24 combineert met kleine aanpassingen in je leefstijl dan kun je op eenvoudige wijze overtollige kilo’s kwijtraken. Denk hierbij aan 4 tot 6 kilo per maand. Dit alles zonder vervelende bijwerkingen en vervelende gevoelens.

Lees meer over KetoX24 Afslankdruppels

Wat kost Black Latte?

Je kunt een proefverpakking aanvragen op deze website. Voor een korte kuur volstaat een verpakking.

Gebruiksaanwijzing Black Latte

Het gebruik is een eenvoudig. Het is makkelijk en snel te bereiden. Roer twee theelepels Black Latte poeder in 200ml kokend water. Drink dit vervolgens 1 keer per dag

Voordelen

Black Latte is een goed alternatief voor een cappucino of een latte in de ochtend. De kans is best aanwezig dat je er ook nog eens een beetje van afvalt, en dat zonder al te veel moeite.

Nadelen

De kans is heel groot dat je hetzelfde effect behaalt als je iedere ochtend gewoon een bak sterke zwarte koffie zet.

Conclusie

Black Latte maakt de beloften niet waar. Natuurlijk is het mooi als je gewichtsverlies kunt bereiken zonder dat je verder iets doet, maar je hoopt natuurlijk op meer. Daarnaast zitten er nogal wat haken en ogen aan het gebruik van actieve koolstof in het middel. Andere methoden zijn effectiever en beter voor je gezondheid.

Gezonde Groet,

126 Reacties

 1. Ik zou dit heel graag willen testen, als dit echt werkt zou dit voor mij betekenen dat ik geen gastric bypass hoef te laten doen. Ik ben 45kg te zwaar waar ik gewoon niet van af kan komen..

 2. Ik wil dit heel graag proberen, omdat ik echt ALLES al geprobeerd heb en het helaas niet lukt om de extra kilo’s kwijt te raken. Ruim 15 kilo aangekomen nadat ik alleen achterbleef met 2 pubers…..

 3. Ik ben Madhawi, 33 jaar en heb 2 kindjes
  Sinds mn laatste bevalling (5jr geleden) lukt het niet meer om de 13 kilo af te vallen. Ik heb in beide zwangerschappen zwangerschapssuiker gehad en daardoor werd mn stofwisseling heel traag. En ben daardoor dus snel aangekomen.
  Heb al veel dingen geprobeerd zoals, WW, Juice plus, herballife en koffie 1500. Langzamerhand wordt ik er moedeloos en depressief van. Graag zou ik in aanmerking willen komen voor een gratis pakket.

  Alvast dank.

  Met vriendelijke groet,

  Madhawi

 4. Graag zou ik deze willen testen
  Door overgwicht heb ik chronische hielspoor op gebouwd. Ik heb al aantal producten geprobeerd maar dat was een jojo effect.
  Ik hoop dat deze product werkt.ik weeg 107kg en moet naar 85 of 80 kg.

 5. Ik zou graag 30 kilo af willen vallen sinds ik gestoot ben met roken en volop in de overgang keam en zit. ben heel erg benieuwd of dat zou gaan lukken met black Latte.

 6. Graag zou ik dit willen testen , ben al jaren bezig aan allerlei producten voor af te vallen , veel sporten, letten op het eten , ik val steeds een paar kilo af maar kom ze heel snel weer bij , voor mijn gezondheid moet ik 23 kg afvallen .

 7. Ben een beetje sceptisch over dit product. Lijkt me zeer merkwaardig. Op het internet vind je heel weinig persoonlijke reacties of getuigenissen. Ik wil het wel proberen, als het niet schadelijk is voor de gezondheid.

 8. Graag wil ik deze testen, wil degelijk enkele kilo’s afvallen. Maar dit niet alleen voor mij. In mijn job Kom Ik veel met mensen in contact die ook kampen met overgewicht. Indien jullie product effectief werkt en ik het levende bewijs kan zijn, kan ik deze mensen dan ook aanraden wat ze dan best kunnen gebruiken om afgevallen.

 9. Ik wil dit graag testen omdat ik graag 20 kilo wil afvallen en bijna alle producten en diëten wel geprobeerd heb. Omdat ik steevast de ochtend begin met een kop koffie spreekt dit mij aan en wil ik dit heel graag uitproberen en bijhouden hoeveel ik hiermee kan kwijtraken op een gezonde manier.

 10. Graag wil ik dit zogenaamde wondermiddel wel testen. Kan me bijna niet voorstellen dat zoveel afvallen in korte tijd mogelijk is. Maar ik laat me graag verrassen….

 11. Ik heb al zoveel geprobeerd dat het vermoeiend is geworden. Ik moet ongeveer 20 tot 25 kg afvallen van dokter. Dat lukt gewoon niet waardoor ik erg down en ongelukkig ben. Ik ben wel wat sceptisch maar wat als het wel lukt. Daarom wil ik mij opgeven.

 12. Heel graag wil ik een aantal kilo’s verliezen. Omdat ik eind mei dit jaar een sportieve prestatie wil neerzetten (beklimmen Mont Ventoux voor Stichting ALS) ben ik hard aan het trainen. Nu nog even wat extra kilo’s verliezen.

 13. Beste,
  Graag zou ik dit product willen testen omdat ik de laatste jaren enorm bezig ben met een gezonde levensstijl en me sportief in te zetten. Mijn nieuwe doel is om een tiental pull-ups te bereiken, maar hiervoor is het buiten krachttraining ook belangrijk van de laatste overtollige kilootjes te verliezen. Dit lijkt me niet meer te lukken met mijn wekelijkse cardio. Ik ontdekte dit product en wilde het meteen te bestellen, maar toen ik dit artikel tegen kwam leek het een goed idee om het eerst eens uit te testen ;)

 14. O de zo’n schijnt er moet 10 kilo af voor de zomer wil het graag uitproberen gratis klinkt als muziek in mijn oren gr sandra

 15. Ik ben een vrouw van 57 en kamp mijn hele leven al met overgewicht.
  Daarom wil ik het proberen omdat ik bang ben dat ik anders diabetes of hart en vaatziekte zal krijgen.
  Ik ben 1.66 lang en weeg 87 kg

 16. Sinds ik een auto ongeluk heb gehad ben ik niet in de mogelijkheid zo actief te sporten als voorheen. Nu ben ik op zoek naar iets wat, naast gezonde voeding, een steuntje in de rug kan geven mbt afvallen. Daarom zou ik.black latte graag willen testen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.