Black Latte Review en Ervaringen

Black Latte kopen? Lees dan eerst deze review en ervaringen. Is Black Latte gevaarlijk en geschikt voor verkoop in Nederland en België? Werkt het echt? Het klinkt als een spannend nieuw drankje van de Starbucks of een andere koffieketen, maar het is het niet. Wat het wel is? Een afslankproduct gebaseerd op koffie. Black Latte is zwart door de aanwezigheid van zwarte koolstof. Volgens de fabrikant zou je er eenvoudig tien kilo van af moeten kunnen vallen, en dat binnen vier weken. Op dit moment is alleen KetoX24 een goed alternatief voor Black Latte. 

ketox24 korting

Black Latte Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Black Latte zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij het graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Er zijn nog slecht 28 pakketten beschikbaar

Wat is Black Latte?

Black Latte is een afslankmiddel dat gebaseerd is op koffie (en dus cafeïne). Verder vind je onder andere L-carnitine, kokosmelk en omega-3 vetzuren in het middel. Een maal per dag doe je twee tot drie theelepels van het poeder in kokend water. Even roeren en je bent klaar om het product te nuttigen. Een kuur duurt twee tot vier weken.

Voor wie is Black Latte geschikt?

Cafeïne heeft invloed op de werking van het hart. Als je last hebt van je hart kun je beter eerst een dokter raadplegen voordat je het gaat gebruiken.

Is Black Latte Gevaarlijk?

Actieve koolstof hebben we nog niet eerder gezien in een afslankmiddel. Ook wij zijn dus razend benieuwd hoe goed Black Latte werkt. Om deze reden hebben we tien mensen een verpakking gegeven, zodat zij het middel voor ons konden testen.

Je kunt deze zwarte koffie (maar dan anders) heel makkelijk zetten. De drank heeft een lekkere koffiesmaak en is dus voor veel mensen prima te verteren. Door de zwarte kleur ziet het geheel er wel wat bijzonder uit.

Na de eerste week waren de resultaten van de oploskoffie erg goed. De deelnemers hadden gemiddeld 1.5 kilo verloren zonder verdere aanpassingen in hun levensstijl. De resultaten aan het eind van de test, na vier weken, waren echter niet veel beter: 1,9 kilo gemiddeld.

Black Latte Afvallen

De vraag is of je daadwerkelijk kunt afvallen met Black Latte. Deze vraag is niet eenvoudig te beantwoorden. Om hier goed antwoord op te geven nemen we graag eerst de lijst met ingrediënten met je door.

Ingrediënten Black Latte

Onze proefverpakking bevat 3 flesjes en een ingrediëntenlijst. Veel van deze ingrediënten zien we terug in andere afslankproducten. Echter niet in deze samenstelling. Dit maakt het een uniek product. Een volledige lijst met ingrediënten:

 • maltodextrin
 • demineralized whey
 • instant coffee
 • coconut extract
 • xanthan gum,
 • activated charcoal (vegatable carbon dye)
 • chocolate flavour
 • L-carnitine
 • coconut flavour
 • chromium picolinate

Een aantal van de ingrediënten wil ik graag uitlichten met de Nederlandse benamingen:

L-Carnitine

L Carnetine zien we in veel afslankproducten en wordt daarnaast veel gebruikt door topsporters. L Carnetine is een natuurlijke stof en ook te vinden in voedingsmiddelen zoals vis, gevogelte en zuivelproducten. L-carnitine bevordert het gewichtsverlies door vetzuren naar de mitochondriale matrix te transporteren, waar ze oxideren en in energie worden omgezet (bron).

Actieve kool (Activated Charcoal)

Actieve kool is een product van plantaardige oorsprong dat afkomstig is van kokosnootschalen. Het middel is in staat is om chemicaliën, toxines en zware metalen te absorberen die zich in het lichaam hebben geaccumuleerd (bron). Actieve kool helpt het detox- en reinigend vermogen van het lichaam.

Omega 3

Omega 3 zijn ontstekingsremmende meervoudig onverzadigde essentiële vetzuren die het proces van het vrijmaken van opgeslagen vet activeren en stimuleren. Tevens zorgt dit belangrijke vetzuur ervoor dat je lichaam beter op de hormonen leptine en dopamine.

Kokosmelk

De kokosmelk zorgt voor de smaak en heeft daarnaast de eigenschap om je metabolisme te versnellen en helpt daarmee vetreserves en overtollige calorieën op natuurlijke wijze te verbranden.

Kan je Black Latte zelf maken?

Zelf Black Latte maken is helaas niet mogelijk. Wel kun je het Dieet volgen dat goed aansluit bij dit product.

Wetenschappelijk Bewijs

De uitkomsten van ons onderzoek zijn precies wat je van tevoren mag verwachten op basis van de wetenschap. De twee belangrijkste ingrediënten, L-Carnitine en cafeïne, werken allebei maar kort.

In een grote studie waarin tientallen onderzoeken naar L-carnitine werden vergeleken, vond men dat het middel leidt tot een klein gewichtsverlies van ongeveer een halve kilo (bron). Cafeïne helpt ook om gewicht te verliezen (bron), maar het lichaam raakt relatief snel gewend aan deze stof (bron). De effecten van cafeïne worden dan minder sterk. Het effect van Black Latte is zelfs iets groter dan wij verwachtten, omdat beide ingrediënten invloed hebben op de vetverbranding.

Overigens is er geen enkel bewijs dat de actieve koolstof in Black Latte iets doet voor je gewicht. Actieve koolstof wordt gebruikt in situaties waarin de ingewanden snel moeten worden gereinigd, bijvoorbeeld bij voedselvergiftiging of een overdosis. In bepaalde situaties doet het gebruik van actieve koolstof meer goed dan kwaad (bron). De kans bestaat bijvoorbeeld dat je de werking van medicijnen (zoals de pil) vermindert (bron). Overigens heeft geen onze proefpersonen last gehad van de actieve koolstof.

Alternatieven voor Black Latte

Het enige verantwoorde en effectieve alternatief voor Black Latte is de afslank combinatie van KetoX24 Afslankdruppels en de KetoxDetox reinigingskuur.

Een van de beste afslankproducten op de markt is KetoX24. De afslankdruppels van Ketox24 bevatten uitsluitend natuurlijke producten die geen negatieve bijwerkingen hebben. Een van de belangrijkste ingrediënten is Yerba Maté. Dit plantje stimuleert op natuurlijke wijze de vetverbranding (bron). Een ander ingrediënt is groene thee extract. Ook dit ingrediënt helpt op een gezonde manier bij het verliezen van gewicht (bron). Bestellen kan via de officiële website van KetoX24.

Als je de werking van KetoX24 combineert met kleine aanpassingen in je leefstijl dan kun je nog eenvoudiger overtollige kilo’s kwijtraken. Meer dan 10 kilo is mogelijk. Dit alles zonder vervelende bijwerkingen en vervelende gevoelens.

Lees meer over KetoX24 Afslankdruppels

Waar kan ik Black Latte Kopen?

Je kunt een proefverpakking aanvragen op deze website. Voor een korte kuur volstaat een verpakking.

Black Latte Kruidvat

Op het moment van publicatie van deze review is Black Latte niet bij Kruidvat of een andere winkel te koop.

Black Latte Ervaringen

Black Latte is populair, er zijn hierdoor online veel ervaringen te vinden. Onder dit artikel kun je honderden ervaringen lezen met dit afslankproduct.

Black Latte Werkt Niet

We lezen veel berichten dat Black Latte niet werkt en zijn benieuwd naar jouw ervaring. Deel jouw ervaring met andere bezoekers en maak kans op een gratis kuur voor 2 maanden. Reageren kan ook anoniem. We publiceren je email adres niet. Dit is uitsluitend zichtbaar voor de redactie zodat we je kunnen benaderen om de producten toe te sturen.

Deel jouw ervaring met Black Latte

Gebruiksaanwijzing Black Latte

Het gebruik is een eenvoudig. Het is makkelijk en snel te bereiden. Roer twee theelepels Black Latte poeder in 200ml kokend water. Drink dit vervolgens 1 keer per dag

Voordelen

Black Latte is een goed alternatief voor een cappucino of een latte in de ochtend. De kans is best aanwezig dat je er ook nog eens een beetje van afvalt, en dat zonder al te veel moeite.

Nadelen

De kans is heel groot dat je hetzelfde effect behaalt als je iedere ochtend gewoon een bak sterke zwarte koffie zet.

Conclusie

Black Latte maakt de beloften niet waar. Natuurlijk is het mooi als je gewichtsverlies kunt bereiken zonder dat je verder iets doet, maar je hoopt natuurlijk op meer. Daarnaast zitten er nogal wat haken en ogen aan het gebruik van actieve koolstof in het middel. Andere methoden zijn effectiever en beter voor je gezondheid.

Gezonde Groet,

2388 Reacties

 1. Graag zou ik het willen proberen omdat ik al veel heb geprobeerd, maar niet heeft geholpen en mij veel geld heeft gekost.
  Ik hoop nu dat ik het mag testen en eindelijk de kilo’s kwijt kan raken.

 2. Ik zou graag de black latte willen testen voor jullie. Ben zelf in 1 jaar 10 kilo aangekomen en het wil niet zo lukken met het afvallen. Dus zou het ook daarom voor mezelf willen proberen of dit echt werkt.

 3. Ik zou black latte graag gratis willen proberen. Ik heb eigenlijk alles wel geprobeerd. Ik ben na de chemo’s van 6 jaar geleden (en meteen overgang) en stoppen met roken 35 kilo aangekomen.
  Hopelijk kan dit iets voor mij betekenen

 4. Hoi,
  Ik heb geen enorm overgewicht maar zou graag 5 tot 10 kg. Willen afvallen. Als ik alleen mijn bevindingen en voortgang moet verifiëren. Zou ik graag mee willen doen met het testpanel. Ik ben 54 jaar en heb een kantoorbaan.

 5. ik zou het graag testen omdat ik 10 kilo ben aangekomen en geen enkel dieet helpt om deze overtollige kilo’s te verliezen. Zelf met 2x per week te gaan sporten behaal ik geen positief resultaat.

 6. Ben in training voor een halve marathon, hier zou 20 kg minder me heel erg helpen in de voorbereiding. Ik sjouw al die extra kilos al jaren mee en wil er nu toch echt wel heel graag vanaf.

 7. Ik heb black latte geprobeerd, helaas ben ik weinig afgevallen terwijl ik toch ook het strenge dieet heb gedaan.

  Het resultaat viel tegen. De beschrijving was net zo positief en werd net zo makkelijk gebracht als “black latte”
  Ik ga nu ketox24 proberen hier hoor ik wel goede ervaringen mee.

 8. Ik zou wat kilo’s willen verliezen maar wil met diëten niet lukken. Ik neem ook medicatie tegen angst-en paniekaanvallen en antidepressiva. Daardoor moeilijk om af te vallen. Hopelijk brengt black latte een uitweg voor mij

 9. Ik wil graag testpersoon zijn, omdat ik in 5 jaar tijd 20 kg bij gekomen ben en daardoor veel lichamelijke problemen heb.
  Ik wil deze kilo,s snel weer kwijt en hou bovendien erg van koffie :)

 10. Ik zou het graag willen testen of het ook echt waar is dat je ervan kunt afvallen want ben sinds vorig jaar 20 kilo bij gekomen. Alles wat ik doe helpt niet meer om van kilos af te geraken..

 11. Ik wil testen omdat ik na de overgang zo ongeveer 9 kilo aangekomen ben. Soorten en diëten passen niet bij mij omdat ik al jaren burnout verschijnselen heb. Ik kan daardoor geen stress verdragen.

 12. Ik wil dit wel gratis proberen, ben erg sceptisch op dit soort producten en geloof het ook niet.
  Bewijs mij maar met opsturen dat ik 7 kilo kan afvallen zonder verandering van mijn beweeg en eetpatroon.
  De enige plek waar ik wil afvallen is namelijk mijn buik en dat lukt al jaren niet. Wat ik ook probeer.

 13. Ik zou het graag willen proberen nadat ik vorig jaar ernstig ziek ben geweest. Daardoor zit ik nog steeds in de ziektewet. Ik kan niet sporten want ik heb geen conditie meer.
  Op deze manier hoop ik toch gewicht te kunnen verliezen.

 14. Ik ben nooit te zwaar geweest, maar na mijn 3e zwangerschap 6 jaar geleden is het me nooit meer gelukt de 20+ kg die ik aankwam kwijt te raken hoeveel ik ook beweeg, gezond eet en supplementen neem. Ik wil zo graag mezelf terug <3

 15. Ik beweeg genoeg maar verlies in het geheel geen gewicht!
  Zou het graag met black latte willen proberen na alle gelezen succesverhalen !!!

 16. Ik ben door gezondheidsproblemen in de afgelopen 3 jaar 40 kilo aangekomen. Inmiddels weeg ik 102. Bij spanning blokkeren mijn spieren waardoor ik aan de bank gebonden ben. Ik sla vaak maaltijden over omdat ik er helemaal gek van word. Maar dat helpt ook niet. Ik ben 22 en voel me een bejaarde in mijn lijf. Mijn lelijke dikke lijf. Ik wil graag weer mooi zijn voor mijn man. En naar onze trouwfotos kunnen kijken met vreugde en niet met schaamte. Ik hoop dat.black latte wat voor me is, maar kan het zelf nu niet betalen omdat we leven van 1 mcdonalds loon. Misschien dat dit me zou kunnen helpen

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.