Black Latte Review en Ervaringen

Black Latte kopen? Lees dan eerst deze review en ervaringen. Is Black Latte gevaarlijk en geschikt voor verkoop in Nederland en België? Werkt het echt? Het klinkt als een spannend nieuw drankje van de Starbucks of een andere koffieketen, maar het is het niet. Wat het wel is? Een afslankproduct gebaseerd op koffie. Black Latte is zwart door de aanwezigheid van zwarte koolstof. Volgens de fabrikant zou je er eenvoudig tien kilo van af moeten kunnen vallen, en dat binnen vier weken. Op dit moment is alleen KetoX24 een goed alternatief voor Black Latte. 

ketox24 korting

Black Latte Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Black Latte zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij het graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Er zijn nog slecht 28 pakketten beschikbaar

Wat is Black Latte?

Black Latte is een afslankmiddel dat gebaseerd is op koffie (en dus cafeïne). Verder vind je onder andere L-carnitine, kokosmelk en omega-3 vetzuren in het middel. Een maal per dag doe je twee tot drie theelepels van het poeder in kokend water. Even roeren en je bent klaar om het product te nuttigen. Een kuur duurt twee tot vier weken.

Voor wie is Black Latte geschikt?

Cafeïne heeft invloed op de werking van het hart. Als je last hebt van je hart kun je beter eerst een dokter raadplegen voordat je het gaat gebruiken.

Is Black Latte Gevaarlijk?

Actieve koolstof hebben we nog niet eerder gezien in een afslankmiddel. Ook wij zijn dus razend benieuwd hoe goed Black Latte werkt. Om deze reden hebben we tien mensen een verpakking gegeven, zodat zij het middel voor ons konden testen.

Je kunt deze zwarte koffie (maar dan anders) heel makkelijk zetten. De drank heeft een lekkere koffiesmaak en is dus voor veel mensen prima te verteren. Door de zwarte kleur ziet het geheel er wel wat bijzonder uit.

Na de eerste week waren de resultaten van de oploskoffie erg goed. De deelnemers hadden gemiddeld 1.5 kilo verloren zonder verdere aanpassingen in hun levensstijl. De resultaten aan het eind van de test, na vier weken, waren echter niet veel beter: 1,9 kilo gemiddeld.

Black Latte Afvallen

De vraag is of je daadwerkelijk kunt afvallen met Black Latte. Deze vraag is niet eenvoudig te beantwoorden. Om hier goed antwoord op te geven nemen we graag eerst de lijst met ingrediënten met je door.

Ingrediënten Black Latte

Onze proefverpakking bevat 3 flesjes en een ingrediëntenlijst. Veel van deze ingrediënten zien we terug in andere afslankproducten. Echter niet in deze samenstelling. Dit maakt het een uniek product. Een volledige lijst met ingrediënten:

 • maltodextrin
 • demineralized whey
 • instant coffee
 • coconut extract
 • xanthan gum,
 • activated charcoal (vegatable carbon dye)
 • chocolate flavour
 • L-carnitine
 • coconut flavour
 • chromium picolinate

Een aantal van de ingrediënten wil ik graag uitlichten met de Nederlandse benamingen:

L-Carnitine

L Carnetine zien we in veel afslankproducten en wordt daarnaast veel gebruikt door topsporters. L Carnetine is een natuurlijke stof en ook te vinden in voedingsmiddelen zoals vis, gevogelte en zuivelproducten. L-carnitine bevordert het gewichtsverlies door vetzuren naar de mitochondriale matrix te transporteren, waar ze oxideren en in energie worden omgezet (bron).

Actieve kool (Activated Charcoal)

Actieve kool is een product van plantaardige oorsprong dat afkomstig is van kokosnootschalen. Het middel is in staat is om chemicaliën, toxines en zware metalen te absorberen die zich in het lichaam hebben geaccumuleerd (bron). Actieve kool helpt het detox- en reinigend vermogen van het lichaam.

Omega 3

Omega 3 zijn ontstekingsremmende meervoudig onverzadigde essentiële vetzuren die het proces van het vrijmaken van opgeslagen vet activeren en stimuleren. Tevens zorgt dit belangrijke vetzuur ervoor dat je lichaam beter op de hormonen leptine en dopamine.

Kokosmelk

De kokosmelk zorgt voor de smaak en heeft daarnaast de eigenschap om je metabolisme te versnellen en helpt daarmee vetreserves en overtollige calorieën op natuurlijke wijze te verbranden.

Kan je Black Latte zelf maken?

Zelf Black Latte maken is helaas niet mogelijk. Wel kun je het Dieet volgen dat goed aansluit bij dit product.

Wetenschappelijk Bewijs

De uitkomsten van ons onderzoek zijn precies wat je van tevoren mag verwachten op basis van de wetenschap. De twee belangrijkste ingrediënten, L-Carnitine en cafeïne, werken allebei maar kort.

In een grote studie waarin tientallen onderzoeken naar L-carnitine werden vergeleken, vond men dat het middel leidt tot een klein gewichtsverlies van ongeveer een halve kilo (bron). Cafeïne helpt ook om gewicht te verliezen (bron), maar het lichaam raakt relatief snel gewend aan deze stof (bron). De effecten van cafeïne worden dan minder sterk. Het effect van Black Latte is zelfs iets groter dan wij verwachtten, omdat beide ingrediënten invloed hebben op de vetverbranding.

Overigens is er geen enkel bewijs dat de actieve koolstof in Black Latte iets doet voor je gewicht. Actieve koolstof wordt gebruikt in situaties waarin de ingewanden snel moeten worden gereinigd, bijvoorbeeld bij voedselvergiftiging of een overdosis. In bepaalde situaties doet het gebruik van actieve koolstof meer goed dan kwaad (bron). De kans bestaat bijvoorbeeld dat je de werking van medicijnen (zoals de pil) vermindert (bron). Overigens heeft geen onze proefpersonen last gehad van de actieve koolstof.

Alternatieven voor Black Latte

Het enige verantwoorde en effectieve alternatief voor Black Latte is de afslank combinatie van KetoX24 Afslankdruppels en de KetoxDetox reinigingskuur.

Een van de beste afslankproducten op de markt is KetoX24. De afslankdruppels van Ketox24 bevatten uitsluitend natuurlijke producten die geen negatieve bijwerkingen hebben. Een van de belangrijkste ingrediënten is Yerba Maté. Dit plantje stimuleert op natuurlijke wijze de vetverbranding (bron). Een ander ingrediënt is groene thee extract. Ook dit ingrediënt helpt op een gezonde manier bij het verliezen van gewicht (bron). Bestellen kan via de officiële website van KetoX24.

Als je de werking van KetoX24 combineert met kleine aanpassingen in je leefstijl dan kun je nog eenvoudiger overtollige kilo’s kwijtraken. Meer dan 10 kilo is mogelijk. Dit alles zonder vervelende bijwerkingen en vervelende gevoelens.

Lees meer over KetoX24 Afslankdruppels

Waar kan ik Black Latte Kopen?

Je kunt een proefverpakking aanvragen op deze website. Voor een korte kuur volstaat een verpakking.

Black Latte Kruidvat

Op het moment van publicatie van deze review is Black Latte niet bij Kruidvat of een andere winkel te koop.

Black Latte Ervaringen

Black Latte is populair, er zijn hierdoor online veel ervaringen te vinden. Onder dit artikel kun je honderden ervaringen lezen met dit afslankproduct.

Black Latte Werkt Niet

We lezen veel berichten dat Black Latte niet werkt en zijn benieuwd naar jouw ervaring. Deel jouw ervaring met andere bezoekers en maak kans op een gratis kuur voor 2 maanden. Reageren kan ook anoniem. We publiceren je email adres niet. Dit is uitsluitend zichtbaar voor de redactie zodat we je kunnen benaderen om de producten toe te sturen.

Deel jouw ervaring met Black Latte

Gebruiksaanwijzing Black Latte

Het gebruik is een eenvoudig. Het is makkelijk en snel te bereiden. Roer twee theelepels Black Latte poeder in 200ml kokend water. Drink dit vervolgens 1 keer per dag

Voordelen

Black Latte is een goed alternatief voor een cappucino of een latte in de ochtend. De kans is best aanwezig dat je er ook nog eens een beetje van afvalt, en dat zonder al te veel moeite.

Nadelen

De kans is heel groot dat je hetzelfde effect behaalt als je iedere ochtend gewoon een bak sterke zwarte koffie zet.

Conclusie

Black Latte maakt de beloften niet waar. Natuurlijk is het mooi als je gewichtsverlies kunt bereiken zonder dat je verder iets doet, maar je hoopt natuurlijk op meer. Daarnaast zitten er nogal wat haken en ogen aan het gebruik van actieve koolstof in het middel. Andere methoden zijn effectiever en beter voor je gezondheid.

Gezonde Groet,

2011 Reacties

 1. Ben zeer benieuwd na ontelbaar veel dieeten en kuren of ik hier nu wel mee af zou kunnen vallen lees veel goede maar ook even zo veel slechte ervaringen en daarom zou ik graag de proefverpakking willen proberen voor dat ik net als vele keren hier voor veel geld onnodig heb verspilt. Hoop dat jullie mij kunnen overtuigen

 2. ik ben al 6j als niet langer is aan het proberen om af te vallen, maar omdat ik met een knie en voet zit die niet alles meer kunnen, kan ik ook niet meer sporten gelijk zot, ik eet al weinig, waardoor dieeten voor mij geen optie meer is. en met 2 maaltijden een shake te nemen ipv eten, doet dit ook bitter weinig bij mij.

  ik wil zo graag mijn buikvet weg maar het lukt mij niet :(
  ik hoop dat ik testpersoon mag zijn, want ik ben voor deze dingen wel enorm sceptisch. want vaak is cardio enige oplossing of operatie, alleen is dat niet te betalen.

  mvg Samantha

 3. ik zou het wel graag willen testen ik ben heel benieuwd.
  Vorig jaar ben ik 20 kilo afgevallen en merk dat ik op het moment het moeilijk vindt om door te blijven gaan. Ik blijf hangen met een paar plus min kilos maar ik zou zeker nog 10 tot 15 kilo kwijt willen.

 4. Ik ben sinds me zwangerschap van maat je s naar L gegaan en vondt het heel erg durft soms niet eens een topje aan te doen. Want ik heb een hangende buik. En zal heel graag weer me oude maat terug willen hebben.

 5. Na mijn zwangerschap niet meer gelukt op mijn oude gewicht te raken. Ga over iets korter dan een jaar trouwen en wil dan op mijn oude gewicht zijn (-15kg). Graag zou ik de black latte uitproberen en hierover een recensie schrijven! Hoor graag of ik in aanmerking kom, zou top zijn!
  Groet Kim

 6. Proberen kan geen kwaad toch? Heb al genoeg geprobeerd maar het wil maar niet lukken om mijn
  streefgewicht inzicht te krijgen. Nu ook nog eens in de overgang dan wordt het al helemaal een stuk lastiger om mijn gewicht onder controle te krijgen. Ik dacht nooit geschoten is altijd mis en zou ik die Black Latte wel willen proberen.

 7. Hallo ik ben sinds 3 dagen begonnen met deze drankk zooo blijj ik ben 2kg kwijtt deze is echt een top aanrader!!!!

  Je voelt gewoon goed en enerjiek plus vermindert stres gevoel als je kg kwijt bent wordt je helemaal happy
  Als je deze gebruik moet je gewoon even zitten en je merkt dat je hartklopping wat sneller gaat en je voelt wat in je buik die verbrand gewoon top product en raad iedereen aan !!!!

 8. Ik heb een overgewicht van 25 kg en heb al heel veel producten en diëten geprobeerd. Ben radeloos en heb inmiddels ook gezondheidsklachten die met mijn gewicht te maken hebben (voornamelijk buikvet, de gevaarlijkste vorm van overgewicht voor een vrouw). Ik ben vrouw, 49 jaar. Zou dit product heel graag proberen

 9. Ook ik heb helaas te kampen met een te traag werkende schildklier. Zou graag mijn overtollige kilo’s kwijt willen raken alleen wil het niet echt lukken. Bij het lezen van de beloftes van Black Latte twijfelde ik dus geen moment om het ook uit te willen proberen, helemaal als het gratis kan ;-).

 10. Ik zou graag meedoen aan de proef onm de Black Latte uit te testen. Ik ben een vrouw van 49, na de overgang heb ik 15 kilo overgewicht.

 11. Ik ben al jaren bezig met afvallen. Verschillende middelen gebruikt met en zonder resultaat. Ik zou nog graag 6 kilo willen afvallen. Ik hoop dat Black Latte mij erbij zou kunnen helpen het afvalproces te versnellen. Ik zal er een eerlijke recensie over kunnen schrijven om anderen hierbij te kunnen helpen. Ik hoop echt dat ik het mag testen!!🤞

 12. Na 4 zwangerschappen een paar kilo,s te veel. Ik wil de Black Latte graag uitproberen om de laatste kilo,s zien kwijt te raken.

 13. Ivm mijn spastische darm kan ik weinig verdragen van afslankdrankjes etc. Na het stoppen met roken 15 kg erbij gekregen en met geen mogelijkheid eraf. Dit zou ik heel graag uitproberen en zo kan ik eventueel een positieve aanvulling zijn als review voor mensen met chronische darmproblemen.

 14. O.a. dankzij antidepressiva een goede 20kg bijgekomen op 1 jaar tijd. Het er af krijgen lukt niet. Ben nu begonnen met woon-werkverkeer te doen met de e-bike, 47km. Misschien dat de Black Latte-kuur hier wel bij helpt… Ik wil dus graag de gratis test doen :-)

 15. Ik ben benieuwd naar de resultaten ben zelf nogal vrij sceptisch over dit soort producten voordat ik zoiets koop maar zou me zelf wel graag aanbieden als test persoon

 16. Heb al verschillende dieeten geprobeerd die vaak niet tot weinig werken.
  Ben zelf dus erg benieuwd of dit we zou kunnen werken.

 17. Ik zou dit graag willen proberen, omdat ik al veel dingen geprobeerd heb om af te vallen dat ik bijna niet geloofd dat dit wel helpt.

 18. Zou heel graag een x een product willen wat echt werkt ipv die crash dieeten en dat ik zoveel moeite ervoor doe en het gevoel heb dat niks meer werkt en daardoor verttouwen ook in mezelf verlies

 19. Ik wil de black latte graag gratis testen omdat ik nu 85 kilo weeg terwijl 2 jaar terug heb ik altijd 60 gewogen .
  Ik kan me minder bewegen na een schouder breuk en kan dus niet sporten.
  Ik ben benieuwd over de resultaten.

 20. Ik heb veel ervaring met diverse producten en methodes. Ik sta nogal sceptisch tegenover nieuwe producten, maar ik sluit ook niet uit dat er een goed product zou kunnen zijn. Daarom wil ik heel graag dit product uittesten om een eerlijk oordeel te kunnen vellen.

 21. Zou graag 10 Ko afvallen wat maar niet lukt ,ben sinds de overgang gegroeid was daarvoor altijd slank
  Zou het dus graag testen

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
drs. Miriam Amstel
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van wetenschappelijk studies en bronnen om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.