Black Burn Stacker NVE

Afvallen in 2021

Black Burn Stacker NVE is een krachtige fat burner gebaseerd op verschillende cafeïnehoudende plantenextracten. Volgens sommige verkooppunten is dit de meest gebruikte fat burner ter wereld en hierom zijn wij erg nieuwsgierig naar de werking.

In dit artikel bespreken we:

  • Is afvallen met cafeïne gevaarlijk?
  • Is er een black burn stacker review
  • Wat zijn de stacker 2 en stacker 4
  • Waar kan je black burn stacker 4 kopen
  • stacker black burn fatburner ervaringen
black burn stacker review
black burn stacker review

Wat is Black Burn Stacker NVE?

De Black Burn Stacker NVE is een fat burner. Doel van een fat burner is om je vet te verbranden. Dit middel wordt dan ook vaak gebruikt door sporters en door mensen die af willen vallen.

Black Burn Stacker NVE bevat twee mixen van plantenextracten en toegevoegde cafeïne. In totaal zit er in een dagdosering 900 mg, vergelijkbaar met 15 kopjes espresso. Andere ingrediënten uit de stacker zijn vitamine B6, choline bitartraat en cissus quadrulangaris.

Omdat het middel zo sterk is, bouw je de dosering langzaam op. De meeste mensen beginnen met een halve dagdosering en bouwen deze uit naar de aanbevolen dosering van zes capsules per dag.

Voor wie is Black Burn Stacker NVE geschikt?

Black Burn Stacker NVE bevat enorm veel cafeïne en is daarom niet geschikt voor mensen die last hebben van het hart. Houd er ook rekening mee dat je last kunt krijgen van je nachtrust als je met de avonddoseringen gaat beginnen.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
  • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
  • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  • Je vult het evaluatieformulier in.

Is de Black Burn Stacker NVE effectief?

Een belangrijke vraag is natuurlijk of het middel werkt. Gelukkig is het hoofdbestanddeel, cafeïne, uitgebreid bestudeerd door wetenschappers.

Cafeïne stimuleert de vetverbranding, vooral in combinatie met een dieet dat hoog is in vetten (bron). Wel is het zo dat er gewenning optreedt (bron). Je kunt dus geen langdurige effecten verwachten als je dit product gaat gebruiken.

De belangrijkste effectieve middel in dit product zijn yerba maté en choline bitartraat. Yerba maté is een plantje dat zorgt voor een versnelling van de stofwisseling (bron). In tegenstelling tot bij cafeïne is dit effect wat blijvender, maar je hoeft er geen wonderen van te verwachten. Choline bitartraat draagt ook bij een betere vetverbranding (bron).

Wat kost Black Burn Stacker NVE?

Een verpakking met 120 capsules kost €34.90. Je doet hier twintig dagen mee als je een volledige dosering inneemt.

Voordelen

Als je echt op korte termijn vet moet verliezen, bijvoorbeeld omdat je vechtsporter bent en er een belangrijk weegmoment aankomt, dan is de Black Burn Stacker NVE een interessante optie.

Nadelen

Op internet zijn veel reviews te vinden waarin mensen aangeven dat ze onrustig werden van Black Burn Stacker NVE. Dit komt door de grote hoeveelheid cafeïne in het product. Voor sommige mensen is deze onrustigheid zo naar, dat ze gelijk stoppen met het gebruik van het product.

Conclusie

De Black Burn Stacker NVE is een behoorlijk sterke fatburner. De effecten zijn grotendeels gebaseerd op cafeïne. Dit veroorzaakt allerlei vervelende bijwerkingen. Deze verdwijnen op een gegeven moment, maar de effecten ook. Bovendien kun je zelf geen koffie of andere cafeïnehoudende dranken meer drinken. Om deze redenen raden wij het gebruik van dit product af voor de meeste mensen.

Eigenlijk is het jammer dat het product zo volgeramd is met cafeïne, want ingrediënten als yerba maté en choline bitartraat zijn wel effectieve vetverbranders.