Bioxelan Review en Ervaringen

Afvallen in 2021

Bioxelan Review en Ervaringen. Er wordt wel eens gezegd dat de huid een eigen leeftijd heeft. Onder invloed van de zon, stress of andere factoren kan de leeftijd van de huid hoger worden dan de leeftijd in het paspoort. Er zijn veel verschillende middelen op de markt die hier iets aan beloven te doen. Er is nu een nieuw middel dat belooft iets te doen aan de veroudering van de huid.

Bioxelan is een middel dat zijn oorsprong vind in Amerika. Het middel wordt daar geproduceerd door een bedrijf genaamd MyPartners. Het middel is sinds kort ook op de Nederlandse markt verkrijgbaar. Reden voor ons om het eens te beoordelen. In dit artikel lees je niet alleen een onafhankelijke review en ervaringen, maar gaan we ook in op de werking van de ingrediënten.

Bioxelan Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Bioxealan ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij Bioxelan graag wil testen;
  2. We sturen het product gratis naar je toe;
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  4. Je vult het evaluatieformulier in.

Hoe werkt Bioxelan?

Het is een huidcrème. De crème wordt verkocht in potjes van 50 ml per stuk. Bioxelan belooft dat het een goed alternatief is voor ingrijpende cosmetische ingrepen. Deze ingrijpen zijn niet alleen prijzig en ingrijpend, maar gaan vaak mis. Het belooft een beter en natuurlijker effect dan zo’n operatie. Bioxelan beweert dat een jongere huid het zelfvertrouwen ten goede komt en dat een jongere huid ook voordelen biedt in je carrière.

De belangrijkste ingrediënten van de huidcrème zijn gehydrolyseerde elastine, groene thee-extract, aloë vera, rozemarijnextract en abrikozenpitolie. De belangrijkste reden dat er voor plantaardige ingrediënten is gekozen, is dat de plantaardige stamcellen volgens de fabrikant in staat zijn om zich te vermenigvuldigen. Verder bevatten deze ingrediënten veel natuurlijke antioxidanten. Deze hebben een natuurlijke ontstekingsremmende werking en helpen om vrije radicalen onschadelijk te maken. Een vergelijkbare werking zien we terug bij Collageen producten zoals Mardanti Skincare.

Voor wie is het geschikt?

Bioxelan verpakking
Bioxelan verpakking

In principe kan iedereen gebruik maken van Bioxelan. Er zitten geen stoffen die bekend staan als allergeen. Wel kunnen er irritaties ontstaan als gevolg van aloë vera. Dit probleem komt met name voor bij mensen met een erg gevoelige huid. (bron)

Is het Effectief?

Om te achterhalen of het effectief is, hebben we een kort onderzoek gedaan naar de ingredienten, maar we hebben ook een aantal dames de crème laten testen.

Bioxelan voor na 2
Bioxelan voor na 2

Met name op het gebied van antibacteriële eigenschappen scoort Bioxelan erg goed. Rozemarijn wordt al jaren veel gebruikt vanwege de antibacteriële werking (bron). Hetzelfde geldt