Bioslim Forte Pharma Nord

Afvallen in 2021

BioSlim+ werkt op basis van natuurlijke bestandsdelen waaronder Groene thee, Spaanse Peper en Chroom. Groene thee vermindert de vetopname door het lichaam. Spaanse Peper ondersteunt de stofwisseling. Om aan de hogere energievraag te voldoen is het vitamine B-complex toegevoegd. B-vitaminen spelen namelijk een belangrijke rol in de energiehuishouding. Verder hebben Banabablad en Chroom een positief effect op de stabiliteit van de bloedsuikerspiegel. Hierdoor vermindert BioSlim+ het hongergevoel en neemt de trek in tussendoortjes af.

Pharma Nord Bio-active Slim 24

BioActive Slim 24 ondersteunt actief het afslanken door dag en nacht te zorgen voor een goede verbranding. Een goede balans tussen vet en spieren zorgt voor een betere beheersing van je gewicht waardoor je niet gebonden bent aan een levenslang dieet.

Eigenschappen BioSlim+

 • Minder eten tijdens de maaltijden en tussendoor
 • Minder vet opslaan en meer vrijmaken
 • Beter transport van vet voor verbranding
 • Hogere vetverbranding tijdens het slapen (+16%)
 • Meer energie om overdag actief te zijn en vet te verbranden

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Wat kost BioSlim?

Er zijn verschillende producten leverbaar van BioSlim. Het Basisproduct Bio-T Slank van Pharma Nord is leverbaar voor 25 euro per verpakking.

Voordelen van BioSlim+

 • 100% natuurlijk!
 • Geen dieet: je eet dagelijks 3 voedzame maaltijden! helpt
 • Helpt een jojo-effect te voorkomen
 • Bevat een duidelijke handleiding

Nadelen van BioSlim+

 • BioSlim+ is vrij prijzig
 • Geen garantie op het gewenste resultaat.

BioSlim+ is geen dieet!

Met BioSlim+ kun je op natuurlijke wijze gewichtverlies realiseren, zonder dat je een streng dieet hoeft te volgen. Dagelijks eet je 3 gezonde en voedzame maaltijden: ’s ochtends, ’s middags, en ’s avonds. Je ontvangt bij iedere BioSlim+ kuur een duidelijke gebruiksaanwijzing. Je volgt nauwkeurig de gebruiksaanwijzing en neemt dagelijks op de aangegeven tijdstippen BioSlim+ in.

Wat is jouw ervaring met dit Bioslim Producten? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!