Jesse van der Velde Biografie en Advies

Afvallen in 2021

Jesse van der Velde is Verjongingscoach Personal Trainer. Jesse heeft een eenvoudige maar doeltreffende visie: “Gezond van binnen, is slank van buiten”. Door de jaren heen heeft Jesse zich ontwikkeld als een betrouwbare partner voor jesseiedereen die bewust en gezond in het leven staat. Door het juiste voedingspatroon verbetert je weerstand en krijg je meer energie. Jesse begon zijn loopbaan als Personal Trainer. Tijdens de trainingen realiseerde hij zich dat een gezonde levensstijl veel meer omvat dan alleen beweging. Jesse werd diverse malen geïnterviewd op RTL4, SBS6, op de radio en is in bladen verschenen zoals Privé, Happinez, Brabants Dagblad, Trouw, Algemeen Dagblad, Spits en Flair. Jesse is auteur van de bestseller ‘Voor altijd Jong’ en grondlegger van de ‘Gezonde Gewoontes Lifestyle‘.

De overtuigingen van Jesse van der Velde

Voeding is de sleutel tot een lang en gezond leven, ‘zelfs na een maaltijd kun je jezelf al beter voelen’ Aldus Jesse. Als je kiest voor de juiste voeding dan oefen je een directe invloed uit op de volgende dingen:

 • De hoeveel energie je hebt
 • De hormonen je lichaam aanmaakt
 • Het verjongen van cellen
 • Je immuunsysteem ondersteunen
 • Je mentale gesteldheid

Maak een Gezonde Keuze

Veel mensen eten voeding waarvan ze denken dat het gezond is. In werkelijkheid zijn deze producten echter niet zo gezond. Overgewicht, vermoeidheid, huidproblemen, haaruitval, plaatselijk toename van vet en diverse ziektes ontstaan in de essentie door wat je eet. Eten is een methode om ons direct beter te voelen, door het maken van de juiste keuzes zul je merken dat je jezelf beter gaat voelen. Jesse wil je hier graag bij helpen.

Voor altijd Jongvooraltijdjong

Misschien heb je Jesse wel eens op TV gezien. Regelmatig verteld Jesse in gezondheidsprogramma’s op RTL4 en SBS6 over de essentie van het maken van de juiste keuzes op het gebied van voeding. Daarnaast is Jesse auteur van het boek ‘Voor altijd Jong‘. Dit unieke boek geeft je een andere benadering op gewicht en gezondheid waardoor je bewust gemaakt wordt van het functioneren van je lichaam. Daarnaast wordt de invloed van situaties op het mentale deel van je lichaam belicht. Het geeft geen moeilijke richtlijnen maar juist heel eenvoudig beschrijft Jesse hoe je lichaam reageert op een bepaalde manier van leven. ‘Voor Altijd Jong’ staat al sinds het verschijnen tussen de bestsellers op bol.com in de categorie ‘Gezondheid’. Het boek heeft meerdere malen op plaats 10 in de Nederlandse Boeken Top 60 gestaan voor non-fictie.

Seminars en Webinars

Jesse geeft regelmatig Seminars in Nederland en België, maar is echt uniek in de Webinars die live via internet te volgen zijn. Duizenden mensen volgen regelmatig de online webinars van Jesse.

Opleidingen

Jesse van der Velde heeft de volgende opleidingen gevolgd.

 • Trainer Hormoonfactor (2011)
 • Certified Strength & Conditioning Specialist Level 2 (2009)
 • Biosignature Practicioner (2008)
 • Certified Strength & Conditioning Specialist Level 1 (2008)
 • Certified Master Kettlebell Instructdor (2007)
 • Sport & Bewegen (2006)

Vragen en advies van Jesse van der Velde

Heb je vragen aan Jesse of ben je op zoek naar een goed en eerlijk advies? Stel dan een vraag aan de eerste verjongingscoach van Nederland en België.