Jesse van der Velde Biografie en Advies

Afvallen in 2021

Jesse van der Velde is Verjongingscoach Personal Trainer. Jesse heeft een eenvoudige maar doeltreffende visie: “Gezond van binnen, is slank van buiten”. Door de jaren heen heeft Jesse zich ontwikkeld als een betrouwbare partner voor jesseiedereen die bewust en gezond in het leven staat. Door het juiste voedingspatroon verbetert je weerstand en krijg je meer energie. Jesse begon zijn loopbaan als Personal Trainer. Tijdens de trainingen realiseerde hij zich dat een gezonde levensstijl veel meer omvat dan alleen beweging. Jesse werd diverse malen geïnterviewd op RTL4, SBS6, op de radio en is in bladen verschenen zoals Privé, Happinez, Brabants Dagblad, Trouw, Algemeen Dagblad, Spits en Flair. Jesse is auteur van de bestseller ‘Voor altijd Jong’ en grondlegger van de ‘Gezonde Gewoontes Lifestyle‘.

De overtuigingen van Jesse van der Velde

Voeding is de sleutel tot een lang en gezond leven, ‘zelfs na een maaltijd kun je jezelf al beter voelen’ Aldus Jesse. Als je kiest voor de juiste voeding dan oefen je een directe invloed uit op de volgende dingen:

 • De hoeveel energie je hebt
 • De hormonen je lichaam aanmaakt
 • Het verjongen van cellen
 • Je immuunsysteem ondersteunen
 • Je mentale gesteldheid

Maak een Gezonde Keuze

Veel mensen eten voeding waarvan ze denken dat het gezond is. In werkelijkheid zijn deze producten echter niet zo gezond. Overgewicht, vermoeidheid, huidproblemen, haaruitval, plaatselijk toename van vet en diverse ziektes ontstaan in de essentie door wat je eet. Eten is een methode om ons direct beter te voelen, door het maken van de juiste keuzes zul je merken dat je jezelf beter gaat voelen. Jesse wil je hier graag bij helpen.

Voor altijd Jongvooraltijdjong

Misschien heb je Jesse wel eens op TV gezien. Regelmatig verteld Jesse in gezondheidsprogramma’s op RTL4 en SBS6 over de essentie van het maken van de juiste keuzes op het gebied van voeding. Daarnaast is Jesse auteur van het boek ‘Voor altijd Jong‘. Dit unieke boek geeft je een andere benadering op gewicht en gezondheid waardoor je bewust gemaakt wordt van het functioneren van je lichaam. Daarnaast wordt de invloed van situaties op het mentale deel van je lichaam belicht. Het geeft geen moeilijke richtlijnen maar juist heel eenvoudig beschrijft Jesse hoe je lichaam reageert op een bepaalde manier van leven. ‘Voor Altijd Jong’ staat al sinds het verschijnen tussen de bestsellers op bol.com in de categorie ‘Gezondheid’. Het boek heeft meerdere malen op plaats 10 in de Nederlandse Boeken Top 60 gestaan voor non-fictie.

Seminars en Webinars

Jesse geeft regelmatig Seminars in Nederland en België, maar is echt uniek in de Webinars die live via internet te volgen zijn. Duizenden mensen volgen regelmatig de online webinars van Jesse.

Opleidingen

Jesse van der Velde heeft de volgende opleidingen gevolgd.

 • Trainer Hormoonfactor (2011)
 • Certified Strength & Conditioning Specialist Level 2 (2009)
 • Biosignature Practicioner (2008)
 • Certified Strength & Conditioning Specialist Level 1 (2008)
 • Certified Master Kettlebell Instructdor (2007)
 • Sport & Bewegen (2006)

Vragen en advies van Jesse van der Velde

Heb je vragen aan Jesse of ben je op zoek naar een goed en eerlijk advies? Stel dan een vraag aan de eerste verjongingscoach van Nederland en België.

Supp24 skin Collagen Review en Ervaringen

Collageen is een van de belangrijkste bestanddelen van onze huid. Helaas neemt de hoeveelheid collageen in ons lichaam langzaam af. Gelukkig zijn er supplementen...

Multislim Review en Ervaringen

Een keer per dag een klein drankje innemen. Vervolgens kun je heel goed en makkelijk afvallen. Dat is de belofte die je leest over...

Bijwerkingen Paracetamol en andere Pijnstillers

De Nadelen van Paracetamol en andere pijnstillersEen ziekte of een klacht in je lichaam is een teken dat je iets niet goed doet. Het lichaam...

19 Reacties

 1. Hoi Jesse,

  Ik lees overal dat rauwe knoflook allicine bevat en dat je het moet persen, maar bij verwarmen is het minder of niet actief. Dus rauw nuttigen, maar dan lees je verder lekker in de tomaten soep, dan wordt het toch ook verwarmt? Of blijft allicine goed ook bij lichte verwarming, dus op het einde in de soep gooien….hoe zit het nu precies?

  Groeten Wicca

 2. Beste Jesse van der Velde, e120 is een kleurstof van natuurlijke herkomst de cochellineluis. Een redelijk mooie rode kleur die op zuren weinig reageert en licht stabiel is. en onverdacht. Het is de tegenhanger van de e124 panceau rood. Met betrekking gezond of ongezond geef ik even aan hoevel je meer je gebruikt van de e120 met een maximum van 500 mg per per kg. en opzichte van de e124. 100 x meer voor een mindere intentietijd. Daarmee krijg je van de de zogenaamde gezonde kleurstof een zo’n hoge dosering binnen, dat dit in jouw leven waarschijnlijk niet te traceren besmetting kan oplopen, die jij weer aan het nageslacht weer verder geeft.
  Ik heb je hele verhaaltje op de wide site gelezen en dat laat mij zien dat je gegeven uit allerlei bronnen hebt verzameld. Helaas heb je geen voldoende achterliggende basiskennis hebt van grondstoffen en hoe deze elkaar beïnvloeden. Hier bovenop komt het allerbelangrijkste, een brein dat materialen combineert die op eerste gezicht niets met elkaar hebben te maken, maar door deze bij elkaar te brengen andere eigenschappen krijgen.
  Wat jij doet, is een zeer eenzijdige informatie geven waar je mensen angstig mee maakt. Al onze ziektes en afwijkingen worden door verkeerd voedsel- gebruik veroorzaakt. Veel van een of combinatie van en weinig of geen kennis van voedsel en zijn grondstoffen zijn de oorzaak dat mensen te dik en ongezond zijn. Ik noem dit altijd een natuurlijke selectie om het individu dat niet kan of wil nadenken over zijn omgeving en voeding uit te schakelen.
  Jij kan opschrijven wat je wilt. maar als de grotere verbanden niet kunt zien, ben je geen stap vooruit in de evolutie van de mens en daarmee overbodig.

 3. Hallo,
  Worden er soms voordrachten gegeven van Jesse in België?

  Mijn schildklier werkt niet goed. Ik heb een hypofunctie van de schildklier,nl:
  HASHIMOTTO: dus autoimmuun ziekte.
  Graag had ik nog meer inzicht gehad over de juiste supplementen. Ik let grondig op mijn voeding, maar mijn schildklierwaarden wisselen konstant.

  Hartelijke groeten Riet

  • Hai Riet,

   Hashimoto / hypo ben ik goed mee geholpen in Breda bij praktijkvanunen.
   Wellicht interessant voor je om eens te bezien.

 4. Hoi Jesse,

  Ik ben jonge dame van 30 jaar , ik heb een net gewicht bij mijn lengte 1.85 cm op 78 kg. Zit laag in het veceraal vet 3.4 volgens de sportschool. Maar hoog in mantelvet / lichaamsvet ten opzichte van mijn spiermassa. Biochemische leeftijd ligt hierdoor wat te hoog namelijk 44 jaar volgens de sportschool. Wat volgens hen duiden kan op lagere verbranding / stofwisseling dan die past bij mijn leeftijd.

  Het advies is nu spiermassa op te bouwen. Van nature breek de spiermassa sneller af dan andere en bouw ik het ook weer langzaam op in verhouding tot andere. Het Kost mijn dubbele aan tijd en inspanning. Ik ben hypermobiel.

  Ik wil hier dus op gezonde manier wat aan doen. Nu werd ik door vriendin gestrikt om Herbalife te proberen. Alleen na wat onderzoek naar Herbalife voel ik me er niet goed bij. Het is een tussen onderneming van Monsanto. Waar ik principieel bezwaren tegen heb.

  Wel merk dat het concept van een eiwit shake als ontbijt en naar het sporten met daarbij verdeeld over de dag het toevoegen van een (herbalife) kruiden en multivitamine tablet een positief effect op me heeft. Ik zoek alleen gezondere alternatief, zonder gmo’s en zo natuurlijk mogelijk geproduceerd. Heeft u voor mij tips van brands die je vertrouwt? Het liefst zo min mogelijk bewerkt. Zo dicht mogelijk bij de natuurlijke bouwstoffen.

  Of anders hoe zorg ik voor via mijn dieet dat ik voldoende bouwstoffen binnen krijg. Om de 11 en 15-16 uur dip tegen te gaan, tegelijk voldoende voeding te hebben voor mijn spieren.

  Ik hoop dat je me opweg kunt helpen. In het doolhof van gezond , sterk worden. Er zijn zoveel meningen en fysie’s.

  Met vriendelijke groeten,

  Amanda

 5. Zaterdag 1 november ben ik in Zoetermeer geweest bij het ‘voor altijd jong’ evenement van Jesse van der Velde. Graag deel ik hier mijn ervaring van deze dag:

  Het was een hele inspirerende dag.
  Bij aankomst overviel me wel het aantal aanmeldingen