Titia Bakker Biografie en Advies

Afvallen in 2021

Respect voor je eigen behoeften

Als gewicht counselor help ik je om af te vallen met respect voor jezelf. Ik geloof niet in strenge diëten waarbij je jezelf geweld aan moet doen om af te vallen. Ik vind het belangrijk dat je, ook tijdens het afvallen, jezelf en je eigen behoeften respecteert. Dat betekent dat ik samen met jou zoek naar een eetpatroon dat jij lekker vindt, waar je van kunt genieten en dat gezond is. En we onderzoeken welke behoeften jij met eten vervult. Dit kunnen dagelijkse behoeften zijn, zoals de behoefte aan gezelligheid of om lekker met eten bezig te zijn. Hoe kun je dat op een slimme manier in je eetpatroon inbouwen? Of misschien ga je (over)eten als je gespannen, moe of verdrietig bent. Als counselor help ik je om op een andere manier met deze emoties om te gaan.

Hoe beëindig je jojo-en en crash-diëten?

Het kan ook zijn dat je al langdurig vastzit in een patroon van jojo-en en weer aankomen. Ik help je om de crash-diëten los te laten en een nieuwe relatie met eten op te bouwen. Eén waarin je je eigen behoeften vervult, gezond eet, kunt genieten van eten zonder schuldgevoelens en ook af en toe uit de band kunt springen.

Resultaat

Je ontwikkelt een gebalanceerd eetpatroon dat goed bij jou past. Een combinatie van lekker en gezond eten, bewust genieten van eten en het respecteren van je werkelijke behoeften. Op deze manier kun je langzaam afvallen. En, veel belangrijker, duurzaam op gewicht blijven!

Samenwerking met verwijzers

Ik werk ook graag samen met verwijzers. Als counselor heb ik een andere insteek op (di)eten en kan ik jouw werkwijze aanvullen. Zo kan ik bijvoorbeeld extra aandacht geven aan de vraag waarom een klant moeite heeft zich aan het dieet te houden. Wat heeft hij nodig om wel resultaat te behalen? Of misschien heeft een klant hulp nodig om zijn (medische) beperkingen te accepteren.

De basis van mijn werk

Mijn werk is gebaserd op zowel mijn eigen ervaringen (ik ben blijvend 25 kilo afgevallen) en mijn achtergrond als counselor. Mijn kennis van psychologie en gedragspatronen helpt me om oog te hebben voor de onderliggende patronen en mensen te begeleiden naar een blijvende verandering van het eetpatroon.

Idealica Review en Ervaringen

Idealica is een afslanksupplement op basis van druppels. Wat kun je verwachten van dit flesje met met verschillende plantaardige ingrediënten? Dat lees je in...

Slimdropico Review en Ervaringen

Afslankproducten zijn er in allerlei soorten en maten. Een van de nieuwste producten is Slimdropico. Zoals de naam wellicht al verraadt, zijn dit afslankdruppels....

Healy Reviews en Ervaringen

De laatste tijd is er veel publiciteit rondom de Healy. Dit is een apparaatje dat kleine stroompjes in een bepaalde frequentie door je lichaam...

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in